BONSHIN SOURCING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BONSHIN SOURCING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.556.535

Publication

15/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-04-2015

Griffie

*15306494*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628556535

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

BONSHIN SOURCING

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Paul Wellens, notaris met zetel te Mortsel, Eggestraat 28, op 9 april 2015, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd  BONSHIN SOURCING werd opgericht als volgt:

VENNOTEN.

1. De heer GOU Yongdi, van Chinese nationaliteit, geboren te Shandong (China) op twee maart negentienhonderd zeventig, wonende te China, Qingdao, Shandong Province, 15-3-402, Xuzhou Rd 2, paspoortnummer G30630074, RBIS nummer 704302-265-88.

2. Mevrouw XIN Chunying, van Chinese nationaliteit, geboren te Shandong (China) op vijf mei negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te China, Qingdao, Shandong Province, 15-3-402, Xuzhou Rd 2, paspoortnummer G50323614, RBIS nummer 724505-118-07.

Rechtsvorm en Naam.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BONSHIN SOURCING".

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), Uitbreidingstraat 84/3.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, de groot- en kleinhandel, import, export en distributie van engineering producten in de ruime zin van het woord. Bedoelde producten zijn onder meer maar niet beperkt tot: machineonderdelen uit aluminium, kunststof, schuimrubber, rubber, filterproducten, elektronische producten, auto-onderdelen, rolstoelonderdelen, elektrisch auto accessoires, elektronische deuren, apparatuur voor de verwerking van biomassa, zoals briketten, pellets, technische apparatuur voor de productie van hernieuwbare energie. Het vertrekken van adviezen en diensten, onderhoudswerken, technische ondersteuning, diensten na verkoop inzake deze producten, uitrusting en toestellen. De vennootschap heeft verder tot doel het verlenen van diensten en adviezen op het vlak van marketing en verkoop, bedrijfsvoering, ingenieursdiensten en technische ondersteuning aan ondernemingen, vennootschappen natuurlijke- en rechtspersonen in België en in het buitenland.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de

Onderwerp akte :

Uitbreidingstraat 84 Bus 3 2600 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap.

De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen. Alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zeshonderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door:

1. de heer GOU Yongdi, wonende te Qingdao, Shandong Province, 15-3-402, Xuzhou Rd 2 titularis van driehonderd en tien (310) aandelen

2. Mevrouw XIN Chunying, wonende te China, Qingdao, Shandong Province, 15-3-402, Xuzhou Rd 2 titularis van driehonderd en tien (310) aandelen.

Samen: zeshonderd twintig (620) of de totaliteit der aandelen

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volstort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) .

Het geheel van deze inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE74 0017 5343 0907, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS. Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikels 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten. Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Algemene vergadering.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap.

Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het is de vennoten niet toegelaten hun stem per brief uit te brengen

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winst.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien.

BENOEMING ZAAKVOERDER.

Verenigd in algemene vergadering benoemen de oprichters, mevrouw XIN Chunying en de heer GOU Yongdi, beiden voornoemd, als gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap, die aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet. Hun mandaat zal bezoldigd zijn.

Volmacht.

Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap en haar zaakvoerders te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten en sociale verzekeringsfondsen. Dit teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en II (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad. In het algemeen, alles doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd: Afschrift van het proces-verbaal

Coordonnées
BONSHIN SOURCING

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 84, BUS 3 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande