BONZA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BONZA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.980.749

Publication

03/12/2012
ÿþ Mod 11.1

!~e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tVeergeh cle Rechtbaük

van Kr., itwerpen, op

Z1 NOV 2012

Griffie

tUNï'l11181VNI!u8

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5-00 g?o 7-ti

Benaming (voluit) :BONZA

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2060 Antwerpen, Ijzerlaan 54 bus 5

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden op 20 november 2012 voor meester Thierry Raes, geassocieerd Notaris met standplaats te Antwerpen-Wilrijk, neergelegd vóór registratie, blijkt dat besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2060 Antwerpen, IJzerlaan 54 bus 5, werd opgericht door:

1. De Heer LAURENT Patrick Celestin Kamiel, geboren te Sint-Joost-ten-Node op veertien september negentienhonderd zestig, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2060 Antwerpen, ljzerlaan, 54-56 bus 8,

2. Mevrouw AERTS Martine Juliette Antoine, geboren te Antwerpen op twaalf maart negentienhonderd vijfenzestig, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2060 Antwerpen, Ijzerlaan, 54-56 bus 8.

3. De heer LAURENT Nick, geboren te Wilrijk op zes oktober negentienhonderd vijfentachtig, ongehuwd en verklarend een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Turnhoutsebaan 177.

Statuten

Artikel 1- Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "BONZA".

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, Ijzerlaan 54 bus 5,

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

Onderneming voor het uitbaten van een drankgelegenheid, eetcafé, restaurant, tearoom, milkbar, nightclub. Het inrichten van feesten, tentoonstellingen, het organiseren van feestelijkheden, het verhuren van zaal en materialen, het verkopen van spijzen en dranken, onder welke vorm ook, zowel in eigen inrichting als erbuiten, zowel in groot  als kleinhandel.

De uitbating van een horecabedrijf of een onderdeel ervan, de handel in dranken, het optreden als commissionair of makelaar bij levering van dranken, het opslaan en / of vervoer van dranken. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan  en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor. Luik B - vervolg

behouden ruil, de verkaveling en tin het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of zakelijke onroerende zakelijke rechten.

aan het De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp. Zij kan ook de functie van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich borg stellen voor verbintenissen van derden.

Staatsblad Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintig duizend euro (E 25.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdste (111005«) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volgestort in speciën, te weten voor een bedrag van vijfentwintigduizend euro (25.000,00), werd gedeponeerd bij de naamloze vennootschap KBC,

Artikel 11- Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden warden op de derde dinsdag van mei om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 14 - Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21- Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) overschrijdt, is de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden. Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder door het gezamenlijke optreden van minstens twee zaakvoerders. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24 - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van een jaar.

Artikel 25 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering_ over de bestemming van het saldo van de nettowinst.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge





Luik B - vervolg

Artikel 27 - Ontbinding en vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Slot- en overgangsbepalingen

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op éénendertig december 2013.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand mei 2014 om veertien uur,

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

En onmiddellijk zijn de drie oprichters-vennoten in vergadering bijeengekomen en die hebben met eenparigheid beslist :

a)dat de vennootschap bestuurd zal worden door drie zaakvoerders,

b)dat als niet-statutaire zaakvoerders de heer Patrick Laurent, mevrouw Martine Aerts en de heer Nick Laurent, allen voornoemd, aangesteld worden voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden en hun mandaat aanvaarden;

c)dat hun mandaat onbezoldigd zal worden uitgeoefend behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijzondere volmacht

De oprichters geven de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiscaliteit Bocklandt Wouters, met zetel te 2900 Schoten, Marialeï 9, alsook hun aangestelden en medewerkers, bijzondere volmacht om de onderhavige vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de ondernemingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, en eventuele andere administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en alle andere administratieve verrichtingen uit te voeren en dit enkel gebaseerd op de verstrekte informatie door de onderhavige vennootschap, als juist beschouwd door de volmachtdrager, in goed vertrouwen handelend in opdracht en onder verantwoordelijkheid van onderhavige vennootschap.

Commissaris

Uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt volgens de oprichters, dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen. Dientengevolge wordt geen commissaris benoemd.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,

Geassocieerd Notaris Thiery Raes

behouden

aan het

r reéré s` cal

Sttaaatsbb ad

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 17.08.2016 16435-0374-009

Coordonnées
BONZA

Adresse
IJZERLAAN 54, BUS 5 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande