BOOGIE BELGIQUE

Association sans but lucratif


Dénomination : BOOGIE BELGIQUE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 627.716.197

Publication

02/04/2015
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1. Rechtsvorm  Benaming

Boogie Belgique

Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel: Everaertsstraat 51A, 2060 Antwerpen

1. Oswald Cromheecke, met woonplaats te Middendreef 34, 2950 Kapellen, geboren te Ekeren op 18 Januari 1990, met rijksregisternummer 90.01.18-279.11

2. Cedric Van Overstraeten, met woonplaats te Heibloemlaan 48, 2920 Kalmthout, geboren te Ekeren op 14 Januari 1990, met rijksregisternummer 90.01.14-111.08

3. Aiko Devriendt, met woonplaats Ballaerstraat 29, 2018 Antwerpen, geboren te Ottignies-Louvain-La-Neuve op 11 januari 1990, met rijksregisternummer 90.01.11-383-20

4. Martijn Van Den Broek, met woonplaats te Hoge Mauw 476, 2370 Arendonk, geboren te Turnhout op 4 Oktober 1989, met rijksregisternummer 89.10.04-345.19

Zijn op 13 Maart 2015 overeengekomen om een vereniging zonder winstoogmerk op te richten en hebben besloten om daartoe unaniem de volgende statuten te aanvaarden:

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna, "VZW" genaamd) op grond van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen (samen met de uitvoeringswetgeving, de "V&S Wet").

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "VZW", met nauwkeurige aanwijzing van het adres van de zetel van

Oprichtingsakte Boogie Belgique VZW

De ondergetekenden:

(hierna gezamenlijk aangeduid als de  Oprichters )

De VZW draagt de naam Boogie Belgique

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Boogie Belgique

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Everaertsstraat 51A

*15305598*

Luik B

2060

België

0627716197

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Antwerpen

Griffie

Neergelegd

31-03-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

de vereniging.

Artikel 2. Zetel

De zetel van de VZW is gevestigd te 2060 Antwerpen, Everaertsstraat 51A, appartement 3

Luik B - vervolg MOD 2.2

De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen naar iedere plaats binnen België en de daarmee verband houdende openbaarmakingvereisten te vervullen. De Algemene Vergadering bekrachtigt de zetelwijziging in de statuten op haar eerstvolgende vergadering.

Artikel 3. Duur

De VZW is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 4. Doel  Activiteiten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5. Werkelijke leden

De vereniging heeft tot doel alle culturele activiteiten en producten die ze interessant acht zowel administratief te ondersteunen als te promoten, bekend te maken en te verspreiden in binnen- en buitenland.

Zij kan activiteiten opzetten die tot doel hebben zowel het grote publiek vertrouwder te maken met hedendaagse kunst en cultuur zoals onder meer muziek, zang, audiovisuele kunst, beeldende kunst, theater, poëzie, letterkunde, fotografie, film, dans, mode, videokunst, interactieve media, als het samenbrengen van een gespecialiseerd publiek, binnen België zowel als in het buitenland, ter bevordering van een culturele informatieuitwisseling en uitstraling.

Zo stelt zij zich eveneens tot doel muzikale en audiovisuele werken te creëren, op te nemen, te produceren, te promoten, te verspreiden en te exploiteren. Daartoe kan zij evenementen, optredens, fuiven en activiteiten van allerlei aard organiseren en mede-organiseren. Zij kan optreden als uitgever van literaire, muzikale en audiovisuele werken.

Zij kan deze handelingen stellen in alle genres en disciplines zoals theater, zang en muziek, audiovisuele kunsten, beeldende kunsten, letterkunde en poëzie, film en fotografie, mode en dans, videokunst, interactieve media en alle andere activiteiten en producten in verband daarmee. Zij kan daartoe alle activiteiten ondernemen die het doel kunnen bevorderen. Zo kan zij elke vorming en opleiding steunen die op actieve, zinvolle manier bijdraagt tot de kwaliteit van haar culturele activiteiten en producten.

De vereniging kan alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, (zoals onder meer het aankopen van muziekinstrumenten) bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten op uitoefenen. Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer contracten sluiten, personeel aanwerven, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit zowel in binnen- als in buitenland.

De vereniging dient steeds over het minimum aantal leden te beschikken dat is voorgeschreven door de V&S Wet.

De Raad van Bestuur zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als werkelijk lid op haar eerstvolgende vergadering. Op deze vergadering dienen minstens twee derden van de leden van de Raad van Bestuur aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. De beslissing wordt genomen met een meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de Raad van Bestuur.

Elke natuurlijke persoon die het statutair doel ondersteunt, bereid is de statuten na te leven en minstens 18 jaar

oud is, kan zich kandidaat stellen om toe te treden als werkelijk lid.

De vereniging telt te allen tijde minstens drie werkelijke leden.

De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling schriftelijk aan de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur kan discretionair en zonder bijzondere motivering beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als werkelijk lid.

Werkelijke leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de V&S Wet en deze statuten worden beschreven. De Raad van Bestuur kan beslissen dat de werkelijke leden een lidmaatschapsbijdrage dienen te betalen die

jaarlijks zal worden vastgelegd door de Raad van Bestuur en die maximaal dertig euro zal bedragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 6. Ledenregister

Op de zetel van de vereniging wordt door de Raad van Bestuur een register van de werkelijke leden gehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de leden of, ingeval het een rechtspersoon betreft, de naam, de rechtsvorm en het adres van de zetel. Bovendien moeten alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden door toedoen van de Raad van Bestuur of de Algemene Vergadering in dat register worden ingeschreven binnen acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering, van de Raad van Bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Artikel 7. Ontslag  Schorsing  Beëindiging van lidmaatschap

Werkelijke leden kunnen zich op elk ogenblik uit de VZW terugtrekken door een gewone brief te richten aan de Raad van Bestuur of door dit mondeling mee te delen aan een lid van de Raad van Bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Als een werkelijk lid in strijd handelt met de doelstellingen van de VZW, kan zijn lidmaatschap, op voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens 1/5e van alle werkelijke leden, worden beëindigd door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens een meerderheid van alle werkelijke leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en waarbij voor de beslissing een 2/3e meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkelijke leden vereist is.

Artikel 8. Rechten en verplichtingen leden

Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de VZW op grond van de enkele hoedanigheid van lid.

Elk lid verplicht zich ertoe naar beste te kunnen presteren.

Artikel 9. Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering bestaat uit de werkelijke leden. Alle werkelijke leden hebben gelijk stemrecht. Elk werkelijk lid heeft één stem.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of bij zijn afwezigheid, door de bestuurder met de hoogste leeftijd.

Waarnemers kunnen de Algemene Vergadering bijwonen en mogen zich, mits toestemming van de voorzitter, tot de Algemene Vergadering richten.

Artikel 10. Algemene Vergadering  Bevoegdheden

De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering uitgeoefend worden:

Het werkelijk lid waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

Het lidmaatschap van een werkelijk lid wordt van rechtswege beëindigd indien het betreffende lid niet langer voldoet aan de voorwaarden om werkelijk lid te zijn.

1. de wijziging van de statuten;

2. de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3. de kwijting aan de bestuurders;

4. de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

5. de ontbinding van de vereniging;

6. de uitsluiting van een lid;

7. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

8. alle andere bevoegdheden die krachtens de V&S wet of de statuten zijn voorbehouden aan de Algemene Vergadering.

Artikel 11. Algemene Vergadering  Vergaderingen

De jaarlijkse Algemene Vergadering zal elk jaar vóór 1 november gehouden worden op de maatschappelijke zetel

of een plaats die wordt vermeld in de uitnodiging.

De uitnodiging wordt minstens acht dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

werkelijke en toegetreden leden verstuurd per e-mail of per gewone post op het adres dat het betreffende lid daartoe het laatst heeft opgegeven aan de secretaris van de vereniging.

De jaarlijkse vergaderingen worden door de Raad van Bestuur of door minstens twee leden van de Raad van Bestuur bijeengeroepen. Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van agenda toegevoegd, waarbij elk punt dat door minstens twee bestuurders wordt aangebracht of dat door minstens 1/20 van de werkelijke leden minstens veertien dagen voor de vergadering aangebracht werd, op de agenda wordt geplaatst.

Bijzondere bijeenkomsten in een Buitengewone Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen door de Raad van Bestuur en op verzoek van minstens twee bestuurders, alsook op verzoek van minstens 1/5 van alle werkelijke leden. De uitnodiging wordt minstens acht dagen voorafgaand aan de datum van de Buitengewone Algemene Vergadering naar alle werkelijke leden en toegetreden leden verstuurd per e-mail of per gewone post op het adres dat het betreffende lid daartoe het laatst heeft opgegeven aan de secretaris van de vereniging.

Ieder lid kan zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die noodzakelijkerwijze een ander lid dient te zijn. Elk lid kan maximaal twee volmachten dragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van 3 jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de laatste jaarvergadering. Bestuurders zijn herbenoembaar.

Artikel 12. Algemene Vergadering  Quorum en stemming

Artikel 13. Raad van Bestuur  Samenstelling

De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 2/3 van de werkelijke leden die aanwezig of vertegenwoordigd is. Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de werkelijke leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde werkelijke leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkelijke leden.

De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of, indien gevraagd door minstens 1/3e van de werkelijke leden, door geheime stemming.

De VZW wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet leden van de VZW. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat werkelijk lid is van de vereniging. Wanneer de VZW slechts het wettelijk bepaald minimum van drie werkelijke leden heeft, mag de Raad van Bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan. De dag waarop een vierde werkelijk lid wordt aanvaard, zal de Algemene Vergadering overgaan tot de benoeming van een derde bestuurder.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur. In zijn of haar afwezigheid zal de vergadering voorgezeten worden door de bestuurder met de hoogste leeftijd.

De beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen genomen behoudens andersluidende bepaling in de V&S Wet of in deze statuten.

De bestuurders worden benoemd door een Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkelijke leden.

Bij staking van stemmen zal de stem van de Voorzitter doorslaggevend zijn.

Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de werkelijke leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de bepalingen van de V&S Wet.

De Raad van Bestuur verkiest onder haar leden een Voorzitter, Secretaris en Penningmeester die de taken zullen vervullen die horen bij deze functie zoals omschreven in deze statuten en ter gelegenheid van hun verkiezing.

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkelijke leden. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien indien door zijn ontslag het aantal bestuurders onder het wettelijk of statutair minimum valt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De bestuurders oefenen in beginsel hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

Artikel 14. Raad van Bestuur  Vergaderingen, beraadslagingen en beslissing

De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de Voorzitter telkens als het belang van de VZW het vereist, alsook op verzoek van twee bestuurders.

De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de Voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren aan aanwezige bestuurders. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vereniging of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15. Raad van Bestuur  Intern bestuur  Beperkingen

De bestuurders kunnen niet zonder toestemming van de Algemene Vergadering beslissingen nemen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vereniging. Deze bevoegheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

Artikel 16. Raad van Bestuur  Externe vertegenwoordigingsmacht

De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen, heeft de Voorzitter dan wel de bestuurder die de vergadering voorzit, een doorslaggevende stem.

De Raad van Bestuur kan beraadslagen per video- of telefoonconferentie, voor zover alle deelnemers in staat zijn zich uit te drukken en verstaanbaar zijn voor alle andere deelnemers.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk besluit van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan.

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vereniging, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de V&S Wet of onderhavige statuten de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vereniging in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de VZW in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk handelend. .

Vertegenwoordigingsorganen kunnen niet zonder toestemming van de Algemene Vergadering rechtshandelingen stellen die verband houden met de vertegenwoordiging van de VZW bij de aan- of verkoop van onroerende goederen. Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken vertegenwoordigers in het gedrang.

Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de Voorzitter en de Secretaris. De notulen worden bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de werkelijke leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in de V&S Wet vastgelegde modaliteiten.

De Raad van Bestuur of de bestuurders die gerechtigd zijn om de VZW te vertegenwoordigen kunnen tevens bijzondere lasthebber aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze bijzondere lasthebbers verbinden de vereniging slechts binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 17. Raad van Bestuur  Bekendmakingsvereisten

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en van de personen gemachtigd om de VZW te vertegenwoordigen en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen van de V&S Wet.

Artikel 18. Raad van Bestuur  Aansprakelijkheid van de bestuurders en dagelijks bestuurder(s)

De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vereniging.

Tegenover de vereniging en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur.

Artikel 19. Commissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien de VZW daartoe wettelijk is verplicht of indien de Algemene Vergadering beslist met inachtneming van de quorum- en meerderheidsvereisten die gelden voor een statutenwijziging om op vrijwillige basis over te gaan tot de benoeming van een commissaris, wordt de controle op de financiële toestand van de vereniging, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen ten aanzien van de V&S Wet en de statuten, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden met inachtneming van de gewone quorum- en meerderheidsvereisten benoemd door de Algemene Vergadering onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De Algemene Vergadering bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

Artikel 20. Boekhouding

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig de bepalingen en modaliteiten in de V&S Wet. De jaarrekening wordt bekendgemaakt overeenkomstig het bepaalde in de V&S Wet.

De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse Algemene Vergadering.

Artikel 21. Ontbinding en vereffening

De Algemene Vergadering besluit over de ontbinding van de vereniging op voorstel van de Raad van Bestuur of minimum 1/5 van alle werkelijke leden.

De Algemene Vergadering kan over de ontbinding van de vereniging slechts beraadslagen en beslissen overeenkomstig de quorum- en meerderheidsvereisten die gelden voor een wijziging van het doel van de vereniging. Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de VZW steeds dat zij handelt als een "VZW in vereffening".

Indien het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de Algemene Vergadering één of meerdere vereffenaar(s) waarvan zij de opdracht zal omschrijven. Deze beslissing kan worden genomen overeenkomstig de gewone quorum- en meerderheidsvereisten.

In geval van ontbinding en vereffening, beslist de Algemene Vergadering over de bestemming van het vermogen van de VZW. Het vermogen kan in elk geval slechts worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een gelijkaardig of verwant doel.

Het boekjaar begint 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar begint op datum van de oprichting en neemt een einde op 31 december 2015.

Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden bekend gemaakt overeenkomstig het bepaalde in de V&S Wet.

OVERGANGSBEPALINGEN Verkrijgen rechtspersoonlijkheid

De vereniging zal in toepassing van artikel 3 van de V&S Wet rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van (a) de statuten en (b) de akten betreffende de benoeming van bestuurders en van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

personen die gemachtigd zijn om de VZW te vertegenwoordigen in het verenigingsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de VZW haar zetel heeft.

De Oprichters erkennen dat er niettemin in naam van de vereniging reeds verbintenissen kunnen worden aangegaan vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid bezit. De personen die, in welke hoedanigheid ook, dergelijk verbintenissen aangaan, zijn persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk indien de vereniging binnen twee jaar na het ontstaan van de verbintenis geen rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zij bovendien de verbintenissen niet heeft overgenomen binnen zes maanden na het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Verbintenissen overgenomen door de vereniging worden geacht door haar te zijn aangegaan vanaf het ontstaan van die verbintenissen.

Benoeming bestuurders

De algemene vergadering gehouden op 13/03/2015 heeft tot bestuurders benoemd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Als voorzitter Oswald Cromheecke, die het mandaat aanvaardt.

Als penningmeester Cedric Van Overstraeten, die het mandaat aanvaardt.

Als secretaris Aiko Devriendt, die het mandaat aanvaardt.

Gedaan te Antwerpen op 13 maart 2015 in twee originele exemplaren, waarvan er één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan het andere wordt neergelegd bij de e-griffie van de federale overheid.

1) Oswald Cromheecke, met woonplaats te Middendreef 34, 2950 Kapellen, geboren te Ekeren op 18 Januari 1990

2) Cedric Van Overstraeten, met woonplaats te Heibloemlaan 48, 2920 Kalmthout, geboren te Ekeren op 14 Januari 1990

3) Aiko Devriendt, met woonplaats te Ballaerstraat 29, 2018 Antwerpen, geboren te Ottignies-Louvain-La-Neuve op 11 januari 1990.

Door volgende stichters:

- Oswald Cromheecke - Cedric Van Overstraeten

- Aiko Devriendt - Martijn Van Den Broek

De bestuurders hebben aangesteld:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

personen die gemachtigd zijn om de VZW te vertegenwoordigen in het verenigingsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de VZW haar zetel heeft.

De Oprichters erkennen dat er niettemin in naam van de vereniging reeds verbintenissen kunnen worden aangegaan vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid bezit. De personen die, in welke hoedanigheid ook, dergelijk verbintenissen aangaan, zijn persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk indien de vereniging binnen twee jaar na het ontstaan van de verbintenis geen rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zij bovendien de verbintenissen niet heeft overgenomen binnen zes maanden na het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Verbintenissen overgenomen door de vereniging worden geacht door haar te zijn aangegaan vanaf het ontstaan van die verbintenissen.

Benoeming bestuurders

De algemene vergadering gehouden op 13/03/2015 heeft tot bestuurders benoemd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Als voorzitter Oswald Cromheecke, die het mandaat aanvaardt.

Als penningmeester Cedric Van Overstraeten, die het mandaat aanvaardt.

Als secretaris Aiko Devriendt, die het mandaat aanvaardt.

Gedaan te Antwerpen op 13 maart 2015 in twee originele exemplaren, waarvan er één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan het andere wordt neergelegd bij de e-griffie van de federale overheid.

1) Oswald Cromheecke, met woonplaats te Middendreef 34, 2950 Kapellen, geboren te Ekeren op 18 Januari 1990

2) Cedric Van Overstraeten, met woonplaats te Heibloemlaan 48, 2920 Kalmthout, geboren te Ekeren op 14 Januari 1990

3) Aiko Devriendt, met woonplaats te Ballaerstraat 29, 2018 Antwerpen, geboren te Ottignies-Louvain-La-Neuve op 11 januari 1990.

Door volgende stichters:

- Oswald Cromheecke - Cedric Van Overstraeten

- Aiko Devriendt - Martijn Van Den Broek

De bestuurders hebben aangesteld:

Coordonnées
BOOGIE BELGIQUE

Adresse
EVERAERTSSTRAAT 51A 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande