BOOKINVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOOKINVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.712.451

Publication

09/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 29.11.2013 13675-0582-014
22/12/2011
ÿþT

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ryechtsvorrn : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetti; : Ijzerenleen 31

,volled? ;adres; 2800 Mechelen

OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 5 december 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "BOOKINVEST".

2. Zetel: Mechelen, Ijzerenleen 31.

3. Oprichters:

1. De heer BAECKENS Jozef Maria Paul, geboren te Merchtem op 24 juli 1951, wonende te 2800 Mechelen, Zennegatvaart 15.

2. De heer BAECKENS Stijn, geboren te Bonheiden op 4 februari 1980, wonende te 1982 Zemst, Damstraat 63.

3. De heer VAN DE PUTTE Sander, geboren te Antwerpen op 5 november 1972, wonende te Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), Route d'Arlon 241.

4. De naamloze vennootschap "Baeckens Books", rechtspersonenregister Mechelen 0867.020.840, met zetel te 2800 Mechelen, Zennegatvaart 15.

Alhier overeenkomstig artikel 13 van haar statuten vertegenwoordigd door een A- en een B-bestuurder samen handelend, te weten:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mikado", rechtspersonenregister Mechelen 0448.506.719, met zetel te 2800 Mechelen, Zennegatvaart 15, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger belast met de uitoefening in haar naam en voor haar rekening van deze functie, te weten de heer BAECKENS Jozef, voomoemd (bestuurder A);

- de naamloze vennootschap "EDEN SLOOTJENSHOEVE", in het kort "EDEN", of "SLOOTJENSHOEVE", rechtspersonenregister Mechelen 0428.342.003, met zetel te 2590 Berlaar, Rameyenstraat 1, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger belast met de uitoefening in haar naam en voor haar rekening van deze functie, te weten de heer VAN DE PUTTE Alfons August, geboren te Lier op 1 juni 1946, wonende te 2590 Beriaar, Smidstraat 321 (bestuurder B).

5. De naamloze vennootschap "EDEN SLOOTJENSHOEVE", voornoemd, alhier overeenkomstig artikel 13 van haar statuten vertegenwoordigd door haar afgevaardigde bestuurder, te weten de heer VAN DE PUTTE Alfons, voornoemd.

4. Kapitaal: 20.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 20.000,00 euro.

6. Samenstelling: in geld.

7. Boeklaar: begint op 1 april en eindigt op 31 maart. Het eerste boekjaar eindigt op 31 maart 2013.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel en waarbij de winst voor vijftig ten honderd (50%) wordt uitgekeerd behoudens andersluidende beslissing te nemen met unanimiteit van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

Op ce laatste blz. var. Luik. Q vermelder : acc:o : Naam er. hoedanigheid van de inatrumenterencie nota~ts. netij va.-. de pe-so(o;nen,

oevoepd c£ rechtspersoon ten âanzier. cie-der te Vc^.1 tgper:lvoordiger Verse " ;vaarr er. ,zancrekeninç

1 TRWi-ERECHTBANKan F3 00P i%*N'É}Et te MECHELEN

(2)k.À 1a2)

Dan.zi::(75:, BOOKINVEST

(vonle-4 :

G

NEERGELEGD

1 2 -12- 2011

Il IIt 11t iti 1ttI iliti tII uh 11h 11

" 11192]80*

ius

E

mad 11.1

r

voo4" -

"'ioue$on 10. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden

Qhil9iv>rM " en in rechte ais eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben

5 tzblad zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

r Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Niet-statutaire zaakvoerders: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

1/ De heer BAECKENS Stijn, geboren te 6onheiden op 4 februari 1980, wonende te 1982 Zemst,

Damstraat 63;

2/ De heer VAN DE PUTTE Sander, geboren te Antwerpen op 5 november 1972, wonende te

Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), Route d'Arion 241

12. Commissarissen: geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verspreiden, het aan- en verkopen, de im- en export, de groothandel, het vervaardigen en uitgeven van alle artikelen en producten die gebruikelijk verkocht worden in een boekenwinkel en/of een multimediashop zoals onder meer maar niet uitsluitend allerhande boeken, literatuur, leesboeken, educatieve boeken, kunstboeken, schrijfboeken, puzzelboeken, stripverhalen, agenda's, kalenders, dagbladen, weekbladen, tijdschriften, magazines, postkaarten en wenskaarten, schoolgerief en andere aanverwante artikelen zoals bureaumateriaal, speelgoed, gadgets, aile geluid- en beelddragers zoals onder meer maar niet uitsluitend, e-boeken, muziekcassettes, compact disks, CD-roms, computerspelen (zowel hard- als software), dvd's, videocassettes, videofilms, alle toebehoren en bijhorigheden van voorgaande producten en alle aanverwante artikelen.

2. De organisatie van stockverkopen en boekenbeurzen, evenals het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen dienstig voor voormelde activiteiten en overwegend ten behoeve van (kinder- en jeugd)literatuur.

Het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten en zalen " waarin hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer ~

erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen

" ~ verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de

aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van eaard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, met uitzondering van die activiteiten voorbehouden aan vastgoedmakelaars.

4. Alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend " het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het

" verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de

N kosten en de baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het

verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

eV

Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks

eV " bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven.

Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale

aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en

" ~ publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande

" bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

,p: De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste vrijdag van de maand augustus om zestien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

OU de laatste biz. tan Las B verrneLde, : Naam en hoedanigheid van Ce instrurnenterenrie notaris. he`mij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

farde : Naam en handtekening

Y I Vofl,- 1

1 i}eY3L7S7rger ' aar. het I

IEetgisph ~kR4:obtec ,___1

~ 1

mod 11.1

15. Volmachten: De heer BAECKENS Stijn, voornoemd, werd vertegenwoordigd ingevolge hieraan gehechte onderhandse volmachten) door de heer BAECKENS Jozef, voornoemd.

De heer VAN DE PUTTE Sander, voornoemd, werd vertegenwoordigd ingevolge hieraan gehechte onderhandse volmacht(en) door de heer VAN dE PUTTE Alfons, voornoemd.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS bank.

17. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs", rechtspersonenregister Brussel 0892.456.715, met zetel te 1935 Zaventem, The Corporate Village, Da Vincilaan 9 Bus E6, met vestiging te 2600 Antwerpen (Berchem), Uitbreidingstraat 66 bus 13, en al haar aangestelden, lasthebbers en medewerkers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

On ce laatste blz. van Wuiic i? vemmeien : hecto : Naarn en hoedanigheiu van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en i bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : iNaarn en hardtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.08.2015, NGL 28.09.2015 15600-0450-017

Coordonnées
BOOKINVEST

Adresse
IJZERENLEEN 31 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande