BOOMBEKE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOOMBEKE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 808.079.185

Publication

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 29.10.2013 13642-0297-025
17/10/2013
ÿþr

Mal Wort! 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 1 7795*

Ondernemingsnr : 0808079185 Benaming

(voluit) : "BOOMBEKE"

Eleargeleud

Xoophorldet te hhwerpen,

Griffie ® B Blti, 2813

--_-._.. _._--_-_r_r_____.__.._.._.__..____-__-___-__. _-_.-____._-.__

AA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leo Bosschartlaan, 20 - 2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING -MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door Meester Stijn JOYE, geassocieerde Notaris te Brussel op

vierentwintig september tweeduizend dertien.

Geregistreerd vijf bladen zonder renvooi(en)

Op het 1ste Registratiekantoor van Schaarbeek

Op 26.09.2013 OA

Boek 106 blad 7 vak 1

Ontvangen vijftig euro 50,00 E

De ontvanger J. MODAVE (Adviseur ai) getekend.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BOOMBEKE" genoemd, met maatschappelijke zetel te Leo Bosschartlaan 20, 2660 Hoboken, de volgende besisslingen hebben genomen :

I. VERSLAG VAN DE COMMISSARIS

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter lezing te geven van de volgende documenten van. het verslag van de commissaris, met name de burgerlijke vennootschap met de vorm van een coiperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe (RPR Brussel - KBO 0429.501.944 - BïW; BE 429.501.944 - 1BR nr. 1300009), vertegenwoordigd door de Heer Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor (IBR nr. A01530), kantoorhoudende op hetzelfde adres, opgesteld overeenkomstig artikel 602, §1, eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering, en de als tegenprestatie voor de inbreng verstrekte vergoeding.

Het verslag van de commissaris besluit als volgt:

"Ondergetekende PwC Bedrijfsrevisoren, aangesteld als commissaris van ondervemoemde vennootschap, met als wettelijke vertegenwoordiger Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor, werd door de bestuurders van Boombeke NV, verzocht om verslag uit te brengen over de inbreng in natura bij kapitaalverhoging, zoals omschreven in artikel 602 van het wetboek van vennootschappen.

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Boombeke NV bestaat uit de inbreng van een vordering ten bedrage van EUR 1.345.165,01 die Smulders HGC Holding BV heeft op de vennootschap Boombeke NV.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 2,690 aandelen van de vennootschap Boombeke NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichtingen zoals beschreven in dit verslag, zijn wij van oordeel dat:

" de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd overeenkomstig de norm van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, waarbij de bestuurders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbreng in natura, zijnde de schuldvordering ten bedrage van EUR 1.345.165,01, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Antwerpen, 24 september 2013

De commissaris

PwC Bedrijfsrevisoren bcvba

vertegenwoordigd door

Peter Van den Eynde

Bedrijfsrevisor"

Elke aandeelhouder, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart voorafgaand aan dezer een kopie van dit

verslag ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben,

Een exemplaar van dit verslag blijft hier aangehecht.

II. BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter lezing te geven van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 24 september 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 602, §1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, dat uiteen zet waarom zowel de inbreng als de hierna voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Elke aandeelhouder, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart voorafgaand aan dezer een kopie van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben,

Een exemplaar van dit verstag blijft hier aangehecht.

III. KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van één miljoen driehonderdvijfenveertigduizend honderdvijfenzestig euro en één cent (1.345.165,01 EUR), om het te brengen van vijfhonderd duizend euro (500.000 EUR) op één miljoen achthonderdvijfenveertigduizend honderdvijfenzestig euro en één cent (1.845.165,01 EUR), door de uitgifte van tweeduizend zeshonderdnegentig (2.690) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1.001 tot 3.690, van dezelfde aard en met dezelfde rechten, verplichtingen en voordelen ais de bestaande aandelen, en deelnemend in het resultaat van de vennootschap vanaf hun uitgiftedatum.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de inschrijvingsprijs van vijfhonderd euro (500 EUR) per aandeel, hetzij de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandefen'worden volledig volgestort en worden toegekend als vergoeding voor een inbreng van een schuldvordering ten belope van één miljoen driehonderdvijfenveertigduizend honderdvijfenzestig euro en één cent (1.345.165,01 EUR) door de vennootschap "Smulders HGC Holding B.V.", met maatschappelijke zetel te Schootense Dreef 35/C, 5708 HZ Helmond, Nederland, ingeschreven in het handelsregister van Brabant onder nummer 17100716, (...)

VI, WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe situatie van het maatschappelijk kapitaal, door het te vervangen door:

' "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen achthonderdvijfenveertigduizend honderdvijfenzestig euro en één cent (1.845.165,01 EUR), het is verdeeld in drieduizend zeshonderdnegentig (3.690) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder 1 /3.690ste van het kapitaal vertegenwoordigen. "

VII. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent aan Meester Stijn JOYE, voormeld, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIII. MACHTEN AAN ELKE BESTUURDER

De vergadering verleènt alle machten aan elke bestuurder van de vennootschap voor de uitvoering van de

over voorgaande onderwerpen genomen beslissingen.

IX. TOEKENNING VAN BIJZONDERE MACHTEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Meester Caroline Daout, Meester Stéphane Robyns , de Schneidauer, Meester Virginie Lescot of ieder andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren gelegen zijn te Louizalaan 106, 1050 Brussel, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om, in overeenstemming met de voorgaande beslissingen, (i) het aandeelhoudersregister van de vennootschap aan te passen, en, indien nodig, (ii) de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en/of een erkend ondernemingsloket en/of de BTW-administratie te vervullen teneinde de desbetreffende inschrijving van de vennootschap aan te passen. (...)

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Stijn JOYE - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 1 aanwezigheidslijst, 3 volmachten, verslag van de commissaris,

bijzonder verslag van de raad van bestuur, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-, behouden aan het Belgisch Staatsblad

03/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

H *13135676*

Z L AUG, 2613

Neergelegd ter griffie van de %Jhnfime

men ;LeItandel te Aniwerp~r~

Griffie

Ondernemingsnr : 0808.079.185

Benaming

(voluit) : BOOMBEKE

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Leo Bosschartlaan 20 - 2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris 1 Ontslag bestuurder

Notulen uit het verslag van de Gewone Algemene Vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap op 16mei2013.

De algemene vergadering benoemt de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwer Woluwedal 18, als commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft de "BVBA Peter Van den Eynde", met zetel te Gentstraat 65C, 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2015 dient goed te keuren.

Notulen uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap op 16 augustus 2013.

De vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder van de heer Leon VERWEIJ zoals het door hem zelf werd ingediend, en wenst hem te danken voor zijn inzet voor de onderneming. De vergadering beslist unaniem om niet in zijn vervanging te voorzien.

Een bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, wordt toegekend aan de heer W. IEMANTS, accountant met kantoor te 2370 Arendonk, Wampenberg 67. Voornoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van Vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de gevolmachtigde alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Getekend,

(EMANTS ~~.1p_'

Q~~~1~ ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 11.09.2012 12561-0149-027
10/07/2012
ÿþOndernemi ngsnr : 0808.079.185

Benaming

(voluit) : BOOMBEKE

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Leo Bosschartlaan 20 - 2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming bestuurders

Notulen uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering, gehouden in de zetel van de vennootschap op 14 juni 2012.

De vergadering beslist unaniem om ontslag te verlenen aan de voltallige op dit ogenblik nog zetelende bestuurders, te weten de heer Albert Smulders en de vennootschap Smulders WTC Holding bv.

Met ingang van heden, en voor de duur van 6 jaren worden benoemd tot bestuurders: -De heer Albert SMULDERS, wonende te Nederland, 5671 AD Nuenen, Kerkakkers 9, -De heer Raf IEMANTS, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Sparrendreef 6,

-De heer Patrick MAES, wonende te 2370 Arendonk, Kerkstraat 85,

-De heer Lean VERWEIJ, wonende te Nederland, 5049 AD Tilburg, Massenetlaan 19, -De heer Gunter SANNEN, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Hendrik van Zellestraat 25; Mandaat welke door alle betrokkenen wordt aanvaard.

De heer Raf IEMANTS wordt tevens benoemd tot gedelegeerd bestuurder; mandaat welke door hem wordt aanvaard.

Een bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, wordt toegekend aan de heer Walter IEMANTS, accountant, wonende te 2370 Arendonk, Vloedlaan 3. Voornoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekend makingsverplichtingen vervat in het Wetboek van Vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de gevolmachtigde alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met Inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Raf IEMANTS

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B':;

Mod Woed 11.19

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

Voor behoui aan h Belgis Staatst

II I IUII II II Ill II II

*12121334*

RâNgëMgt W.' 'Orné ren iYiëophundel te Antwerpen, op

Griffie 2 91uN12012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/03/2012
ÿþMod word 11.9

[I t l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

fletnetegd fer r'ftio va- Je Rechtbank van iXoophandei te Ai>Ifviorp$n, op

7 4 FER. 2012

Griffie

1111

" iaosaoes

Ondernemingsnr : 0808.079.185

Benaming

(voluit) : Boombeke

(verkort) :

Bijlagen bij liëtTéIgiscli St áts`bIad - U8703120IZ - Annexes du1Vion teur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leo Bosschartlaan 20 - 2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke bijzondere algemene vergadering van de vennootschap dd. 13 februari 2012

In overeenstemming met artikel 536, 4e lid van het Wetboek van vennootschappen besluiten de vennoten met eenparigheid van stemmen:

- kennis te nemen van het besluit van Smulders WTC Holding B.V. om als haar vaste vertegenwoordiger de heer Roelof Molenaar te vervangen door de heer Albertus S.W. Smulders met ingang op 15 februari 2012.

- Een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel.

Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/01/2012
ÿþ Mad2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~E " 12010150"

B St





Ondernemingsnr : 0808.079.185 Benaming

(voluit) : Boombeke

? eerg d r grid° ne* Rechtbank van Koophaf el ta P,ntwer>peJ

op 3 0 OFC. Z01t

De Gaiff

Griffie

Rechtsvorm : NV

Zetel : Leo Bosschartlaan 20 - 2660 Hoboken

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag bestuurder

Uit de notulen van de algemene vergadering van 18 mei 2010 :

De vergadering beslist éénparig als bestuurder te benoemen de vennootschap Smulders WTC Holding BV, vertegenwoordigd door de heer Roel Molenaar. Dit mandaat is onbezoldigd en heeft een duurtijd van 6 jaar, eindigend op 17/05/2016. De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder van de heer Smulders Geert.

De heer Smulders Albertus

Afgevaardigd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.09.2011, NGL 13.09.2011 11544-0065-028
04/07/2011
ÿþ Mai 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tieergelegd lot rïffia von d9 Rechtbank Kaopt," aade! te Antwerpen, op

2 2 »I 2011

Griffie

Rechtsvorm : NV

Zetel : Leo Bosschartlaan 20 - 2660 Hoboken

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 december 2010 :

De vergadering beslist als commssaris aan te stellen de BCVBA PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren en dit voor een periode van 3 jaar.

Deze vennootschap heeft de vennootschap "BVBA Peter Van den Eynde", met zetel te Gentstraat 65C, 9170 Sint-Gilles-Waas, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Van den Eynde, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31/12/2012 dient goed te keuren.

De jaarlijkse vergoeding bedraagt ¬ 4.551,00.

De heer Smulders Albertus

Afgevaardigd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

*11099933+

Ondernemingsnr : 0808.079.185

Benaming

(voluit) : Boom beke

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.05.2010, NGL 28.06.2010 10222-0576-023
02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 27.05.2015 15133-0183-025

Coordonnées
BOOMBEKE

Adresse
LEO BOSSCHARTLAAN 20 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande