BOOMSE FILMSTUDIO'S, AFGEKORT : B.F.S.

Association sans but lucratif


Dénomination : BOOMSE FILMSTUDIO'S, AFGEKORT : B.F.S.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 501.498.710

Publication

04/12/2012
ÿþin de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

M00 2.2

ICI

1211%111

Ondernemingsnr: Benaming

(voluit) : BOOMSE FILMSTUDIO'S

(verkort) : B.F.S.

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : EGIED DE JONGHESTRAAT 138, 2880 BORNEM

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN  AANSTELLING BESTUURDERS

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en twaalf, de vijfde november, voor Meester Chris Cells, notaris te Brasschaat, dat een vereniging zonder winstoogmerk werd opgericht door :

1. De heer RONGE Bernard, gepensioneerde, geboren te Mei op 31 juli 1944, wonende te 2880 Bornem, Egied De Jonghestraat 138;

2. De heer VERLINDEN Toon, gepensioneerde, geboren te Boom op 27 februari 1947, wonende te 2850 Boom, Kerkhofstraat 41110001;

3. De heer CREMERS Philippe, rijkswachter, geboren te Reet op 25 februari 1969, wonende te 2840 Rumst, Kardinaal Cardijnstraat 47.

Die verklaren te willen overgaan tot de oprichting van een vereniging zonder winstoogmerk, waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld en die mij, nota-ris, hebben verzocht daarvan akte op te maken.

HOOFDSTUK I. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 1.

De naam van de vereniging luidt: "Boomse Filmstudio's", afgekort "B.F.S.".

De vereniging heeft maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Egied De Jonghestraat 138, in het arrondissement Mechelen.

Om de zetel te verplaatsen is een beslissing van de algemene vergadering vereist, genomen met inachtneming van de formaliteiten opgelegd voor een statutenwijziging.

Artikel 2.

De vereniging bestaat voor onbepaalde duur, startend 1 januari 2013.

Zij kan te allen tijde worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergade-'ring, genomen met inachtneming van de formaliteiten opgelegd voor een statutenwijziging.

Artikel 3.

De vereniging heeft als doel :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

504 't38 :q/to

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

l

N~~~~~~~~~

23 -41w 2012

GI~Îr~FlE Wi" QAitiil'¬ van

KOOPHAN 1_ te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

a/- maken van videofilms, publiciteitsreportages, familiale reportages, in enkele of meerdere exemplaren, en aanverwanten;

-het uitbaten van cafetaria in functie van de filmstudio;

Om het doel, hierboven beschreven, te realiseren, kan de vereniging alle initiatieven nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met het maatschappelijk doel en/of dit maatschappelijk doel kunnen bevorderen. Onder deze initiatieven is onder andere begrepen

In overeenstemming met het hiervoor vermelde doel rechten verwerven, vervreemden, instandhouden, ruilen, beheren, verzaken of afstand doen met betrekking tot (on)roerende goederen ; schenkingen en legaten aanvaarden, inbrengen aanvaarden, deel te nemen in andere verenigingen en/of vennootschappen met een vergelijkbaar doel.

In ondergeschikte orde handelsdaden stellen en/of private obligatieleningen uitgeven voor zover deze in overeenstemming zijn met het hierboven omschreven doel en

voor zover de winst wordt gebruikt om dit doel te bereiken.

b/ de belangen van haar leden, voor zover deze vallen onder het onder a) bepaalde, te behartigen.

Artikel 4.

De vereniging streeft het hierboven gemeld doel na door met betrekking tot de hierboven omschreven aangelegenheden en de daaraan verwante domeinen :

al aile mogelijke gegevens en documentatie te verzame-len;

b/ lezingen, voordrachten, uiteenzettingen te houden en zowel tot lering ais tot ontspanning en vermaak van de leden voorstellingen, schouwspelen, evenementen, happenings, festivals , dansavonden of demonstraties te organiseren;

c/ studiereizen in binnen en buitenland in te richten;

d/ afbeeldingen, foto , film- en klankopnamen te maken, te laten maken en te verspreiden op alle mogelijke informatiedragers ;

e/ op allerlei wijze promotie te voeren voor publieke of private activiteiten;

el contacten te bevorderen tussen de leden en belang-stellenden uit gelijkaardige verenigingen in de vreemde of in het binnenland,door het inrichten van een geëigend lokaal,het uitbouwen van een centrum, waar de leden zich in besloten kring kunnen ontmoeten, hun kennis en Inte-resse door uitwisseling verrijken en tot hun ontspanning een verbruikzaal uit te baten, niet toegankelijk voor buitenstaanders;

f/ tentoonstellingen in te richten;

g/ een of meerdere tijdschriften uit te geven;

h/ cursussen in te richten en bijeenkomsten met instructief oogmerk te organiseren;

il aile andere middelen te benuttigen of aan te wenden die het doel kunnen dienen.

Zij kan bij het nastreven van dit doel alle Initiatieven nemen en voor de verwezenlijking ervan alle passende middelen aanwenden. Zij mag de onroerende goederen die tot het verwezen slijken van haar doel nodig zijn verwerven en behouden zo in volle eigendom als in vruchtgebruik.

Artikel 5.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

Het verenigingsjaar loopt van één januari tot eenendertig december.

Artikel 6.

Er kunnen bijzondere reglementen opgesteld worden in aanvulling en/of uitvoering van huidige statuten doch deze reglementen mogen geen bepalingen bevatten die in strijd zijn met deze statuten.

Over de vaststelling alsmede de in werking stelling of opheffing van deze reglementen beslist de raad van bestuur, ten-izij door deze statuten een ander orgaan daartoe de bevoegdheid krijgt.

De raad van bestuur zal een Huishoudelijk Reglement opstellen, dat dient be-'krachtigd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid.

Dit huishoudelijk reglement geeft, voor zover nodig, nadere regels omtrent het lidmaatschap, de introductie, het bedrag der contributies en entreegelden, de werkzaamheden van de raad van bestuur de vergaderingen, de wijze van uitoefening van het stemrecht, het beheer en gebruik van het gebouw der vereniging, de redactie en uitgave van een tijdschrift, de organisatie van uitstappen, evenementen en bijeenkomsten, de splitsing van activiteiten en bevoegdheden van de vereniging in afdelingen en sec-+ties, en alle verdere onderwerpen, waarvan de regeling haar gewenst voorkomt.

Het huishoudelijk reglement kan worden gewijzigd bij besluit van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid indien daarom schriftelijk wordt verzocht door ten minste een derde van de stemge-'rechtigde leden der vereniging.

Het huishoudelijk reglement mag geen bepalingen bevatten die afwijken van of die in strijd zijn met de bepalingen van de wet of van de statuten, tenzij de afwijking door de wet of de statuten wordt toegestaan.

HOOFDSTUK H. LIDMAATSCHAP

Artikel 7.

Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. Zowel natuurlijke personen als rechtspersonen kunnen als lid aanvaard worden.

A. Leden (werkelijke leden) zijn personen die zich ertoe verbinden zich actief In te zetten voor de werking van de vereniging en die overeenkomstig de bepa-'lingen van deze statuten tot het lidmaatschap zijn toe-'gelaten, waardoor zij stemgerechtigd zijn In de algemene vergadering.

B. De vereniging aanvaardt bovendien de steun, sympathie en medewerking van alle personen die zich betrokken voelen bij haar doel en activiteiten, aan wie zij toe-treding tot de activiteiten van de vereniging als "sym-pathisanten, begunstigers of ereleden" (toegetreden leden) kan aanbieden zonder dat zij hierdoor het lidmaatschap verwerven, toegang hebben tot de algemene vergadering er stemrecht hebben.

Enkel de leden beschikken over stemrecht In de algemene vergadering en genieten aile rechten in de vereniging ais bepaald In de wet, de statuten en de bijzondere reglementen.

De rechten en verplichtingen van de personen sub B wor-den omschreven in het huishoudelijk reglement.

Zij worden regelmatig op de hoogte gehouden van de werkzaamheden van de vereniging en kunnen aanspraak maken op de diensten van deze laatste binnen het kader van doel en reglementen van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

MDD 2.2

C. Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van de leden gehouden. Dit register vermeldt alle gegevens opgesomd in wet.

Artikel 8.

Over de toetreding ais "lid", ais bedoeld in artikel 7 A en aanvaarding als "sympathisant, begunstiger of erelid" bedoeld in artikel 7 B beslist de raad van bestuur, met inacht-meming van de bij Huishoudelijk Reglement vast te stel-'len regels.

Artikel 9.

Het lidmaatschap eindigt door :

al overlijden;

b1 uittreding, door het indienen van zijn ontslag bij de raad van bestuur, mits dit schriftelijk geschiedt en met een opzeggingstermijn van twee maanden;

c1 uitsluiting, overeenkomstig het bij het vol-'gende artikel bepaalde.

Artikel 10.

1. leen lid kan door de algemene vergadering uit de vereniging gesloten worden :

a) wanneer hij of zij handelt in strijd met deze statu-ten, de krachtens deze statuten ingestelde reglementen, of de besluiten van de Vereniging;

b) wanneer hij of zij, door handelingen, nalatigheid of anderszins, naar het oordeel van de raad van bestuur, de belangen van de vereniging schaadt;

c) wanneer hij of zij gedurende de eerste zes weken van het verenigingsjaar in gebreke blijft de lidmaatschaps-bijdrage over dat jaar te voldoen.

2.- De uitsluiting kan slechts uitgesproken worden met een meerderheid van tweederden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

3. Van de uitsluiting wordt de betrokkene in kennis gesteld bij aangetekend schrijven.

4. Van deze algemene vergadering die moet beslissen over de al dan niet uitsluiting wordt de betrokkene ten minste veertien dagen van tevoren schriftelijk verwittigd, op het laatst gekende adres.

Artikel 11.

al Een lid kan door de raad van bestuur voor een periode van ten hoogste één jaar worden geschorst, Indien artikel 101 op de betrokkene weliswaar van toepassing is, doch vol-hgens de raad van bestuur met een lichtere maatregel kan worden volstaan; de raad van bestuur bepaalt voor elk geval de omvang en duur van de disciplinaire maatregel.

b1 De betrokkene wordt van de schorsing schriftelijk In kennis gesteld.

Artikel 12.

al De leden hebben geen persoonlijke verplichtingen uit hoofde van de verbintenissen aangegaan door de vereni-ging. Hun financieel engagement is strikt beperkt tot de betaling van eventuele retributies en bijdragen in de kosten bij deelname aan bijzondere activiteiten en gebruikmaking van diensten van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

M0D22

bi De ontslagnemende, uitgesloten of wegens schorsing uittredende leden, evenals de erfgenamen of rechtverkrijgenden van het overle-'den lid hebben hoegenaamd geen recht op het vermogen van de vereniging. Zij kunnen noch opgave of overlegging van rekenin-'gen, noch verzegeling of inventaris van het bezit van de vereniging eisen of vorderen.

HOOFDSTUK Ill. BESTUUR

Artikel 13.

1. De leiding van de vereniging berust bij een raad van bestuur, bestaande uit minimum drie personen, benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt bij de aanstelling .

Als evenwel slechts drie personen lid zijn van de vereniging, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal leden van de vereniging.

Uittredende bestuursleden zijn herkiesbaar.

2.Deze verkiezing geschiedt als volgt

De bestuursleden worden bij geheime stemming gekozen door de algemene vergadering. Voor elk bestuursmandaat wordt afzonderlijk gestemd.

Om na de eerste stemronde te worden verkozen moet de kandidaat bij de stemming de meerderheid van de uitgebrachte stemmen behalen.

in de tweede stemronde is de kandidaat die de meeste stemmen behaalt verkozen.

De bestuurders in functie kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering die daarover besluit bij geheime stemming en met meerderheid van stemmen.

Indien de raad van bestuur slechts twee leden telt, dan vervult de secretaris tevens de taak van penningmeester.

Wanneer de mandaten bij het verstrijken van de voorziene termijn niet hernieuwd worden, blijven de bestuurders hun mandaat voortzetten totdat zij worden vervangen. in tussentijdse vacatures voorziet, indien nodig, de raad van bestuur. Elke bestuurder aangeduid om een vacant mandaat in te vullen, doet de tijd uit van zijn voorganger.

3. Bij afwezigheid of belet, wordt de voorzitter door de secreta-'ris vervangen, en de secretaris door een raadslid. Zij verkrijgen aisdan op intern vlak , de bevoegdheden die aan de door hen waargenomen functie zijn verbonden.

Artikel 14.

1. De raad van bestuur Is bevoegd om aile handelingen ongeacht hun belang of bedrag te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vereniging, met uitrondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Indien er drie of meer bestuurders zijn aangesteld, vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de vereniging in aile handelin-'gen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vereniging ten aanzien van derden voor alle rechtshandelingen, inclusief betalingen, kwijtingen en bankverrichtingen rechtsgeldig verbonden door de voorzitter en secretaris mits gezamenlijke

. 1

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

M0D2.2

handtekening. Ingeval rechtshandelingen verricht worden zonder gezamenlijke handtekening zal de vereniging niet rechtsgeldig verbonden zijn en zal deze rechtshandeling beschouwd worden ais zijnde aangegaan door de ondertekenaar persoonlijk.

Indien de vereniging slechts twee bestuurders telt, wordt zij in en buiten rechte vertegenwoordigd ofwel door beide bestuurders, gezamenlijk handelend.

3. Het dagelijks bestuur kan worden toevertrouwd aan een direc-+tie-+co-'mité of aan een of meer directeuren die binnen de perken van de hen opgedragen

bevoegdheid de vereniging kunnen verbinden.

De raad van bestuur of, indien er slechts twee bestuur-ders zijn, de bestuurders, stelt/stellen de directeurs) aan en legt/leggen de voorwaarden vast van zijnihun aanstelling. Indien een directiecomité wordt aangesteld, dan wordt aan de leden ervan alle macht verleend om gezamenlijk handelend met tenminste twee van hen namens de vereniging op te treden binnen het kader van het dage-lijks bestuur.

Indien een of meer directeurs worden aangesteld, zonder dat deze worden verenigd In een comité, dan heeft elke directeur afzonderlijk handelend de macht om namens de vereniging op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Artikel 15.

De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzit-'ter of zijn gemachtigden telkens als het belang van de vereniging dit vergt. De raad van bestuur moet bijeengeroepen worden binnen de vijftien dagen wanneer twee bestuursleden, een schrif-'telijk verzoek hiertoe aan de voorzitter richten.

Artikel 16.

De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Elke bestuurder kan bij gewone brief een ander lid van de raad van bestuur afvaardigen om hem te vertegenwoor-digen of in zijn plaats te stemmen. Een bestuurder kan echter niet meer dan één ander bestuurslid vertegenwoor-dlgen.

HOOFDSTUK IV.  ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17.

1. De algemene vergadering is binnen de bepalingen van deze statuten en van de reglementen krachtens deze statuten ingesteld, de hoogste macht in de vereniging, voor zover de beslissing over bepaalde aangelegenheden krachtens statuten of regiementen niet aan anderen is opgedragen. Zij Is uitsluitend bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in de gevallen bepaald in de wet.

2. Aile leden worden tenminste acht dagen tevoren voor de algemene vergadering opgeroepen bij gewone brief gericht aan hun adres zoals dit in het ledenregister is opgenomen. De agenda wordt bij de oproepingsbrief gevoegd.

De oproeping mag ook geschieden door een mededeling ten minste drie weken voor de vergadering aangebracht op het mededelingenbord in het verenlgingsiokaal of opgenomen in het ledenblad.

Omtrent de leiding van de algemene vergadering, worden bij huishoudelijk reglement regels gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOE? 2.2

Artikel 18.

1. Jaarlijks wordt op de laatste dinsdag van de maand mei om 19 uur op de zetel of in de plaats aangeduid in de oproeping een gewone algemene vergadering gehouden. Omtrent de in deze vergadering te behandelen punten worden bij huishoudelijk reglement regels gesteld. Alsdan moet door de raad van bestuur rekening afgelegd worden over zijn beleid in het afgelopen verenigingsjaar.

2. Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden:

a) zo dikwijls de raad van bestuur zulks nodig oordeelt;

b) wanneer ten minste éénlvijfde van de leden daarom schrifte-'lijk verzoekt.

3. In de gevallen, bedoeld in het tweede lid onder b, is de raad van bestuur ertoe gehouden de vergadering te beleggen bin-men een door de aanvragers te bepalen termijn, die niet korter dan twee maanden kan zijn. Blijft de raad van bestuur terzake in gebreke, dan wordt de vergadering zo spoedig mogelijk belegd door de aanvragers, met inachtneming van hetgeen bij

huishoudelijk reglement omtrent de oproeping tot algemene vergadering is bepaald.

Artikel 19.

1. Stemrecht hebben alleen leden. Elk lid heeft recht op één stem. Stemming bij volmacht Is geoorloofd. Doch de volmacht moet worden gegeven aan een medelid dat slechts drager mag zijn van één volmacht. De raad van bestuur kan de vorm van de volmachten bepalen en voorschrijven dat deze volmacht ten minste vijf dagen voor de vergadering, neergelegd wordt op de zetel van de vereniging.

2. Tenzij bij deze statuten anders is bepaald, worden alle besluiten bij gewone meerderheid van stemmen geno-men. Voor het bepalen van die meerderheid worden blanco en ongeldige stemmen geacht te zijn uitgebracht.

3. De raad van bestuur bepaalt de wijze van stemming; nochtans is een geheime stemming verplicht bij stemming over perso-+nen of wanneer de vergadering erom verzoekt met een meerderheid van tweelderden.

4. Bij staking van stemmen Is het voorstel verworpen.

5. Er kan alleen maar geldig worden gestemd over voor-stellen die zijn opgenomen in de agenda. Elk voorstel ondertekend door tenminste éénitwlntigste van de leden wordt op de agenda gebracht.

6. De besluiten van de algemene vergadering worden gebundeld en bewaard in een register op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Ze zijn daar ter inzage beschikbaar voor leden en derden. Derden dienen echter een belang aan te tonen. Op aanvraag kan een afschrift worden ontvangen. Voor het bekomen van een afschrift kan een redelijke vergoeding worden gevraagd, te bepalen door de raad van bestuur.

Verder worden de besluiten gepubliceerd en ter Inzage gegeven aan derden in de gevallen waarin en op de wijze waarop de wet dit voorziet.

HOOFDSTUK V. WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Artikel 20.

1. Deze statuten kunnen slechts gewijzigd worden bij besluit van een algemene vergadering, die over de voorgestelde wijziging slechts geldig kan beraadslagen en besluiten, wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

en ten minste tweelderden van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

2. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van tweederden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

3. Wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van viervijfden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

4. Wanneer de wijziging betrekking heeft op de bepalingen aangaande de raad van bestuur van de vereniging, kan zij alleen worden aangenomen op dezelfde wijze als een verandering van het doel.

5. Indien op de eerste vergadering minder dan tweelderden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten en de hiervoor opgesomde wijzigingen aannemen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Deze tweede vergadering mag niet gehouden worden binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering.

HOOFDSTUK VI.  CONTROLE

Artikel 21.-

De controle op de financiële toestand, op de jaarreke-ning en op de regelmatigheid van de verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, gekozen onder de leden van het instituut der bedrijfsrevisoren, die benoemd worden voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering, die tevens hun bezol-diging vaststelt. Wordt geen commissaris benoemd , dan heeft ieder lid individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van de commissaris.

Artikel 22.-

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

HOOFDSTUK Vil. ONTBINDING VAN DE VERENIGING

Artikel 23.

1. De vereniging is ontbonden

a) nadat in een bijzonder daartoe belegde alge-imene vergadering met viervijfden meerderheid van de uitgebrachte stemmen tot ontbinding is besloten;

b) zodra de vereniging minder dan drie gewone leden telt;

c) na een rechterlijke beslissing waarbij de ontbinding wordt uitgesproken om één van de redenen opgesomd ln de wet;

d) door de vaststelling dat zij van rechtswege eindigt.

2. De in het eerste lid onder a bedoelde vergadering mag het voorstel tot ontbinding niet in behandeling nemen, indien niet ten minste tweelderden van de gewone leden aanwezig zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOo 2,2

Ingeval dit aanwezigheidsquorum niet wordt gehaald, wordt binnen de maand een nieuwe algemene vergadering belegd, die dan, ongeacht het aantal aanwezige leden, het voorstel in behandeling neemt en erover kan beslissen met een meerderheid van vierlvijfden van de uitgebrachte stemmen.

Artikel 24.

1. Do vereffening wordt gevoerd door één of meer vereffenaars daartoe aangesteld ai naar het gelang het geval door de rechter of de algemene vergadering, en bij ontstentenis daarvan, door de bestuurders in functie op het tijdstip waarop de beslissing tot ontbinding wordt genomen.

2. Do vereffenaars stellen na aanzuivering van het passief de bestemming van het actief vast.

3. Bij ontstentenis van een enige bepaling hieromtrent in deze statuten of van een beslissing terzake van de algemene vergadering, geven de vereffenaars aan het saldo van de vereffeningsrekening een bestemming die zoveel mogelijk overeenkomt met het maatschap-'pelijk doel waarvoor de vereniging is opgericht.

4. Bij het einde van de vereffening brengen de vereffenaars verslag uit al naar het gelang het geval aan de rechter of de algemene vergadering, waarbij zij, in voorkomend geval, een overzicht voorleggen van de waarden van de vereniging en van het gebruik daarvan.

5. Do goedkeuring die de rechter of de algemene vergade-ring geven aan de rekening en verantwoording, strekt de veref-'fenaars tot volledige décharge.

HOOFDSTUK VIII. ONVOORZIENE GEVALLEN

Artikel 25.

In alle gevallen, waarin deze statuten of de krachtens deze statuten ingestelde reglementen niet voorzien, beslist de raad van bestuur.

EERSTE ALGEMENE VERGADERING

Nadat aldus de comparanten de statuten van de vereniging hebben vastgesteld zijn zij onmiddellijk samengekonmen in eerste algemene vergadering en hebben zij aange-'steld als bestuurders voor onbepaalde duur met volgende taakverdeling:

1. voorzitter : VERLINDEN Toon, voornoemd;

2. ondervoorzitter : CREMERS Philippe, voornoemd;

3. secretaris : RONGE Bernard, voornoemd;

4. public relations : VAN BRUSSELEN Roger, geboren te Antwerpen op 1 juni 1957, wonende te 2627 Schelle, Kapelstraat 121 (RR 570601 219 20);

5. DE WEERDT François, geboren te Boom op 24 juni 1942, wonende te 2850 Boom, Velodroomstraat 251 (RR 420624 299 02).

6. DOMS Marcel, geboren te Tisseit op 21 februari 1946, wonende te 2830 Wlllebroek, Appeldonkstraat 1 (RR 460221 047 12);

7. DUYCK Freddy, geboren te Torhout op 21 januari 1946, wonende te 2840 Reet-rumst, Molenstraat 8 bus 2 (RR 440121 189 15).

8. HUYGE Danny, geboren te Reet op 22 augustus 1972, wonende te 2800 Mechelen, Keizerstraat 5011 (RR 720822 023 12).

MOD 2.2

a

. '

Voor- Luik B - Vervolg

behouden aan hot Belgisch staatsbrad

Deze besllssingen worden met éénparigheid van stemmen genomen. BIJZONDERE VOLMACHT.

V Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten In te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vààr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Cells, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
BOOMSE FILMSTUDIO'S, AFGEKORT : B.F.S.

Adresse
EGIED DE JONGHESTRAAT 138 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande