BOORZE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOORZE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.774.845

Publication

04/03/2014
ÿþmod 11.1

[(Lie ] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

í

i; eergeleg~í ier griffie von de ~ieri~ier ~:,-s

van Koophandel le Arfvlerper, op

Griffie 2 1 Frf. ?Ü1t

;; ®5~~ 774.845

:; Ondememingsnr : "

Benaming (voluit) : BOORZE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Uitbreidingsstraat 84 3de verdieping 2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :OPRICHTING » AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 14/02/2014, neergelegd ter registratie, BLIJKT DAT

1) 1/ De heer CSOKE Lászl6, geboren te Mâtészalka (Hongarije) op zevenentwintig augustus negentienhonderd negenenzeventig, ongehuwd, wonende te Hongarije, 1188 Boedapest, Péteri ût 141/3 A (identiteitskaart Hongarije; nummer 023480MA geldig tot vier januari tweeduizend één en twintig).;

2/ De heer SCHWARCZ Zoltán Sándor, geboren te Boedapest (Hongarije) op drieëntwintig februari; negentienhonderd negenenzeventig, ongehuwd, wonende te Hongarije, 1182 Boedapest, Királyhágó t t 81 D17; (identiteitskaart Hongarije nummer 5503001A geldig tot zesentwintig juni tweeduizend zeventien);

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra-; kelijkheid, met de naam: "BOORZE",

2) Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt

i= 'De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in; het buitenland: Aan- en verkoop, in- en uitvoer van aile voertuigen, nieuwe, tweedehands en/of beschadigde voertuigen,; alsmede het uitoefenen van alle bijhorende activiteiten, zijnde herstellingen van allerlei aard, onderhoud en dergelijke meer.

Aan- ero verkoop, in- en uitvoer van banden voor aile voertuigen, alsmede het uitoefenen van alle bijhorende; activiteiten, zijnde herstellingen, montage van banden, voolwieluitlijning, uitbalanceren van wielen.

Kleinhandel in onderdelen van voertuigen.

Werkplaats voor het herstellen van koetswerk.

Kleinhandel in brandstoffen en smeermiddelen.

i: De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende° i! of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even;; welke wijze bdiangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant;; doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen,'; hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap mag de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere:: vennootschappen."

3) De vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen, district Berchem, Uitbreidingsstraat 84, 3`. verdieping.

4) De vennootschap is opgericht op 14/02/2004 voor onbepaalde duur,

É; 5) Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro; i; en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Intekening

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel als volgt,

"

- de oprichter sub 1/ heeft ingetekend op negenennegentig (99) aandelen, hetzij tot beloop van achttienduizend,; vierhonderd veertien euro (18.414,00) euro, waarvan zesduizend honderd achtendertig euro (6.138,000 volgestort; - de oprichter sub 2/ heeft ingetekend op één (1) aandeel, hetzij tot beloop van honderd zesentachtig (186) euro, waarvan tweeënzestig euro (62,001) volgestort.

Totaal: honderd (100) aandelen en achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00E), waarvan zesduizend tweehonderd euro (6.200,000 volgestort.

Bewiis an deponering

; De oprichters bevestigen dat elk aandeel tot beloop van één/derde werd volstort, hetzij in totaal een bedrag van;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

j zesduizend tweehonderd euro (6.200,00¬ ).

6) Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot 31/12/2004.

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het i Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetrelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2015.

8) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Als zaakvoerder is aangesteld : de heer SCHWARCZ Zoltein Sândor, geboren te Boedapest (Hongarije) op drieëntwintig februari negentienhonderd negenenzeventig, wonende te Hongarije, 1182 Boedapest, Kirâlyhâgó th 81 D/7, De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

10) Er geen commissaris werd aangesteld.

11) Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel: mevrouw Galina KOROSTELEVA, wonende te 2930 Brasschaat, Leeuweriklaan 15 a 1, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als btw-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte + één volmacht aangehecht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

19/12/2014
ÿþMod Word t1,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tc abanK van koophandel

Antwerpen

0 0 BEC. 2014

afdeling Antwerpen

1

Ondernemingsnr : BE0546.774.845

Benaming

(voluit) : Boorze

(verkort)

Rechtsvorm : besloten venootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Uitbreidingsstraat 84, 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 01/10/2014

De algemene vergadering aanvaardt:

Het ontslag van Dhr. Schwartz Zoltan Bandol* wonende te Kiralyhago ut. 81 DR, 1182 Boedapest, Hongarije als zaakvoerder met ingang van 01/10/2014.

De benoeming van Mevr. Liptak Veronika wonende te Peteri Ut, 14, 1188 Budapest, Hongarije als zaakvoerder met ingang van 01/10/2014.

De overdracht van 1 aandeel op naam van de heer Schwarcz Zoltan wonende te Kiralyhago ut. 81 D17,

1182 Boedapest, Hongarije aan Mevr. Liptak Veronika wonende te Peteri Ut. 14, 1188 Budapest, Hongarije', met ingang van 01/10/2014.

Zaakvoerder

Liptak Veronika

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 29.09.2016 16641-0496-009

Coordonnées
BOORZE

Adresse
UITBREIDINGSSTRAAT 84, 3VERD 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande