BOOTHUYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOOTHUYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.907.197

Publication

26/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-02-2015

Griffie

*15303500*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598907197

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

BOOTHUYS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 24 februari 2015, eerstdaags te registreren, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1.De heer VAN ERK Christiaan Victor Gabrielle, geboren te Lier op 18 februari 1966, echtgenoot van mevrouw BERLO Dominique Fabienne, wonend te 2970 Schilde, Gouwberg 24. 2. De heer BERTELS Wim Gummarus Josée, ongehuwd, geboren te Lier op 4 augustus 1974, wonende te 2242 Zandhoven (Pulderbos), Boskant 50.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam:  BOOTHUYS .

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating van drank- en eetgelegenheden, zoals café, restaurant,taverne, bistro, eethuis, ijssalon en verbruikssalon.

Het aannemen van feesten, zowel binnen- als buitenshuis. Traiteurdienst. Uitbating en verhuring van een feestzaal.

De aankoop en de verkoop voor groothandel en kleinhandel van wijn, geestrijke dranken, bier en andere alcoholische dranken, frisdranken en alle andere warme en koude dranken, alsmede aanverwante voedingswaren, in de meest uitgebreide zin. Het produceren en bereiden van dranken en eetwaren in de meest uitgebreide zin. Het produceren en verkopen van promotiemateriaal voor dranken- en voedingsbedrijven. De vennootschap heeft verder tot doel de commerciële uitbating van feestzalen en vaartuigen, het inrichten van opleidingen, trainingen, incentives en seminaries, studiedagen, workshops, promotionele manifestaties, culturele en culinaire evenementen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap is bevoegd alle met voormeld doel verband houdende commerciële, industriële, financiële en tot roerende of onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens

leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2240 Zandhoven, Langestraat 12.

Onderwerp akte :

Langestraat 12 2240 Zandhoven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans

TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000,00) euro. Het wordt vertegenwoordigd door TWEEHONDERDVIJFTIG (250) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/tweehonderd vijftigste deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Het kapitaal werd bij de oprichting volstort ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) door inbreng in geld.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen. Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de laatste dinsdag van de maand mei om negentien uur. Indien dit plaatsvindt op een feestdag, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari tot eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien.

Zaakvoerder: Tot gewoon en niet-statutair zaakvoerders worden voor een onbepaalde duur aangesteld, de heer Christiaan Van Erk en de heer Wim Bertels, beiden voornoemd, die deze aanstelling aanvaardt na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Deze mandaten van zaakvoeders zijn onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Symons Accountancy, Turnhoutsebaan 253 bus 2, 2970 Schilde, ieder het recht om afzonderlijk te handelen met recht van in de plaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting, van de vennootschap, bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.), de sociale kas, het sociaal secretariaat en andere overheidsdiensten. Alle verplichtingen te vervullen bij het Ministerie van Financiën, de Administratie van de Directe en Indirecte Belastingen, Registratie en Domeinen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd: - afschrift van de akte

Coordonnées
BOOTHUYS

Adresse
LANGESTRAAT 12 2240 ZANDHOVEN

Code postal : 2240
Localité : ZANDHOVEN
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande