BORMS & VAN BOCKSTAEL CONSULTING

Divers


Dénomination : BORMS & VAN BOCKSTAEL CONSULTING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 427.231.550

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 23.07.2014 14337-0274-014
06/10/2014
ÿþmod 11.1

Luik Bj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AMI ONETEUR

2 9 -09-

_GISCH ST





*14181393*

BE

i

BELGE NEERGELEGD

2014

vATSBLAD

I 0 -0e" 2014

~Ewl~TP.>~~iri r~a?PP1l>'1~~g~

ANi~4~g~] ~ AflÉ fe§riggN

,~....~...~_..~,.

--

Ondememingsnr : 8E0427.231.550

Benaming (voluit) : Borms & Van Bockstael Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Hingenesteenweg 10

2880 Bornem

Olr derwerp akte :Afsluiting vereffening met verkrijging door de vennoten van een onroerend goed

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 2 september 2014 blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

ïi Definitieve sluiting van de vereffening

Na vaststelling dat de Rechtbank van Koophandel te Mechelen het plan voor de verdeling van de activa heeft goedgekeurd bij vonnis de dato vier februari tweeduizend veertien heeft de algemene vergadering besloten tot de definitieve afsluiting van de vereffening van de vennootschap.

Als gevolg hiervan houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BORMS & VAN BOCKSTAEL CONSULTING" definitief op te bestaan als rechtspersoon, onder voorbehoud van een beperkte passieve rechtspersoonlijkheid gedurende een termijn van vijf (5) jaar overeenkomstig artikel 198 § 1, derde streepje W.Venn., en werd het mandaat van de vereffenaars, de heer Tony Bonns en mevrouw Gemma Van Boekstael, van rechtswege beëindigd.

Aanwijzing van de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard.

De vergadering heeft beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn bij de heer Borms en mevrouw Van Bockstael, voornoemd, in hun woning te Bornent, Hingenesteenweg 10.

Vo machten en machti in en.

De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen : Wordt gemachtigd, met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling om de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen alsook haar registratie bij de BTW-administratie te schrappen, in voorkomend geval na aanpassing van de bestaande inschrijving respectievelijk registratie, om over te gaan tot indiening van de laatste aangifte(s) BTW, de aangifte in de vennootschapsbelasting voor aanslagjaar tweeduizend veertien (speciaal) en de aangifte roerende voorheffing met betreking tot de liquidatiebonus, en om in dit verband alle verklaringen af te Leggen en alle documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar vennoten en/of zaakvoerders, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte : Goemans & Partners BVBA met zetel te 2800 Mechelen, Augustijnenstraat 66 en haar aangestelden.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 3 september 2014.

Bidage : volledig afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/12/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1111111.1111,111111111111

12 -12- 2013

GE"ijFFiE ;cziE~CHTEANK van KOOPHANDEL te MECHELEN Grififie

Ondernemingsnr : BE0427.231.550

Benaming (voluit) : Borms & Van Bockstael Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hingenesteenweg 10

2880 Bornem

Onderwerp akte :Ontbinding - Benoeming vereffenaar

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 27 september 2013 blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

Ontbinding

De algemene vergadering heeft besloten om de vennootschap met ingang van heden te ontbinden.

kennisname van het ontslag van de bestuurders

De algemene vergadering heeft kennis genomen van het feit dat, ingevolge de beslissing tot ontbinding die' voorafgaat, beide zaakvoerders, de weten de heer Tony Borms en mevrouw Gemma Van Bockstael, van rechtswege ontslagnemend zijn.

Benoeming vereffenaar en vaststelling bevoegdheden

De algemene vergadering heeft benoemd tot vereffenaars : de heer Tony Borms en mevrouw Gemma Van Bockstael, beide voornoemd, gezamenlijk handelend.

Het mandaat van de vereffenaars eindigt bij de afsluiting van de vereffening, onverminderd het recht van de, vennootschap om de vereffenaars op elk ogenblik te ontslaan. De vereffenaars kunnen ten alle tijde ontslag nemen mits inachtneming van een opzegtermijn van één maand, en onder de verplichting om hun door de. algemene vergadering aangeduide opvolgers volledig en correct te informeren met betrekking tot de door hen gestelde vereffeningsverrichtingen.

Het mandaat van de vereffenaars is onbezoldigd.

De vereffenaars zijn bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de vereffening van de vennootschap, onder voorbehoud van machtiging door de algemene vergadering voor de handelingen bedoeld in de artikelen 187 en 190, § 2 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Voorbehoud van bevestiging

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen moet de benoeming van de rechtbank; worden bevestigd door de rechtbank van koophandel. De benoeming van de vereffenaar geschiedt dan ook; onder voorbehoud van bevestiging door de bevoegde rechtbank van koophandel,

Machtigingen en volmachten

De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met', het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen : mevrouw Goemans Els, accountant van het kantoor Goemans & Partners BVBA, gevestigd te 2800 Mechelen, Augustijnenstraat 66 en, alle medewerkers van voormeld kantoor, worden gemachtigd, met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling om de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen aan te passen in functie van de besluiten vastgesteld in deze akte, in voorkomend geval na aanpassing van de bestaande inschrijving, alsook om deze inschrijving te schrappen na afsluiting van de vereffening, en om in dit; verband alle verklaringen af te leggen en alle documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te ondertekenen voor zover: vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 11 december 2013.

B"~t[age :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

}

t

mod 11.1

volledig afschrift

afschrift van het vonnis van de rechtbank van koophandel te Mechelen de dato zevenentwintig november tweeduizend dertien houdende homologatie van de benoeming van de heer Borms Tony en mevrouw Van Bockstael Gemma als vereffenaars

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

n Voor

Voor-

eehou'îlen

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 18.07.2013 13323-0232-012
09/07/2013
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

NEERGELEGD

2 8 JUNI 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAlelrule MECHELEN

Ondernemingsnr : 0427.231.550

Benaming

(voluit) :' BORMS & VAN BOCKSTAEL CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2880 Bornem, Hingenesteenweg 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uit de notulen van het bestuursorgaan de dato 26 juni 2013 is het volgende gebleken:

De zaakvoerders besluiten de Heer Borms Tony, wonende te 2880 Bornem, Hingenesteenweg 10, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger, optredend voor de onderhavige vennootschap, in alle vennootschappenlverenigingen, waar de onderhavige vennootschap werd aangesteld of zal aangesteld worden in de toekomst als bestuurder en/of zaakvoerder.

Tony Borms

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/01/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*i3ooszaa*



Luik B

NEERGELEGD

0 3 -01- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPMAPepir;-. MECHELEN

Ondernemingsnr: BE0427.231.550

Benaming (voluit) : Borms & Van Bockstael Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hingenesteenweg 10

2880 Bornem

Onderwerp akte : Omzetting toonderaandelen in naamaandelen - Omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - vaststelling nieuwe statuten - ontslag bestuurders en benoeming statutaire zaakvoerders

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op dertien december tweeduizend en

twaalf blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

(...)

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

Agenda

De voorzitter zet uiteen dat deze buitengewone algemene vergadering werd bijeengeroepen met de volgende

agenda :

e; 1. Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam.

2. Bespreking van het schriftelijk verslag van de raad van bestuur en van het verslag van de door de raad

van bestuur aangeduide bedrijfsrevisor met betrekking tot de voorgestelde omvorming van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, evenals van het; ontwerp van de statuten na de omvorming, zoals vereist door de artikelen 777 tot en met 779 van hete Wetboek van Vennootschappen betreffende de omvorming.

3. Omvorming van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid met behoud van alle kenmerken die niet specifiek zijn voor de rechtsvorm van een;

ee naamloze vennootschap (inclusief het maatschappelijk doel en het bedrag van het kapitaal).

ie 4. Vaststelling van de nieuwe statuten van de vennootschap.

5. Ontslag van de bestuurders en benoeming van de (statutaire) zaakvoerders.

6. Volmachten en machtigingen. "

Formaliteiten

Vervolgens zet de voorzitter uiteen dat alle door het Wetboek van Vennootschappen opgelegde formaliteiten'

werden nageleefd :

ee 1. Op twee november tweeduizend en twaalf heeft raad van bestuur een schriftelijk verslag opgesteld`

waarin de voorgestelde omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt ee toegelicht, zoals vereist door artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij dit verslag is een staat ee van activa en passiva gevoegd die werd vastgesteld op dertig september tweeduizend en twaalf, hetzij mindere

dan drie maanden geleden.

2. Op één december tweeduizend en twaalf werd door de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "VYVEY & Co Bedrijfsrevisoren" met zetel te 2240 Massenhoven, Vaartstraat 9 bus I 1i vertegenwoordigd door de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, daartoe aangesteld door de raad van bestuur, een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de staat van activa en passiva overeenkomstig artikel 777; van het Wetboek van Vennootschappen. De conclusies van dit verslag luiden als volgt :

"Wij hebben onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedriffirevisoren inzake het verslag op te stellen bij omzetting van de bestaande naamloze vennootschap;

ee BORMS & VAN BOCKSTAEL CONSULTING in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op basis van onze werkzaamheden besluiten wij dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luis/ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I. De ons voorgestelde staat van activa en passiva per dertig september tweeduizend en twaalf van de

bestaande naamloze vennootschap BORMS & VAN BOCKSTAEL CONSULTING op volledige, getrouwe en juist wijze de toestand van de vennootschap weergeeft op voormelde datum;

2. Er niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief volgens de tussentijdse staat van activa en passiva per dertig september tweeduizend en twaalf heeft plaatsgehad;

3. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap dat thans honderd veentwintig duizend euro (6' 125.000,00) bedraagt, voldoende hoog is om te voldoen aan het vereiste minimum kapitaal voor besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro nul cent (6' 18.550, 00) (artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen).

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de omzetting van de bestaande naamloze vennootschap BORMS & VAN BOCKSTAEL CONSULTING naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Opgesteld te Massenhoven, I december 2012

VYVEY & CO- Bedrijfsrevisor Burg. BVBA"

3. In afwijking van artikel 779 van het Wetboek van Vennootschappen werd het verslag van de

bedrijfsrevisor bedoeld sub 2 niet aan de aandeelhouders ter beschikking gesteld op het door artikel 535 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalde tijdstip en wijze. Aan de aandeelhouders zal dan ook worden voorgesteld om individueel te verzaken aan de wettelijk voorgeschreven termijn voor mededeling van deze verslagen.

Samenstelling van de vergadering

(- " " )

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De vergadering erkent met éénparigheid van stemmen dat zij rechtsgeldig is samengesteld en geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten van de agenda.

BESLUITEN

Vervolgens gaat de vergadering over tot bespreking van de agendapunten en neemt zij, na beraadslaging, de volgende besluiten :

Eerste besluit : Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam

De vergadering besluit om de aandelen, die thans aan toonder luiden, met onmiddellijke ingang om te zetten in aandelen op naam, en om artikel 10 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen

Daarnaast besluit de vergadering om ook artikel 25 van de statuten inzake toelatingsvoorwaarden integraal te vervangen door het volgende artikel:

"Artikel 21 - Toelatingsvoorwaarden

Houders van aandelen op naam worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vóór de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat houders van aandelen op naam enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem."

(,..)

STEMMING

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Tweede " esluit : Versla en betreffende de omvormin

Voorafgaandelijk aan de behandeling van dit agendapunt verklaren de aandeelhouders, beide in persoon aanwezig, elk handelend in zijn hoedanigheid van individuele aandeelhouder van Borms & Van Bockstael Consulting (en dus niet als algemene vergadering) uitdrukkelijk, onherroepelijk en onvoorwaardelijk te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen voor deze algemene vergadering, evenals het door artikel 535 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven tijdstip en wijze van kennisgeving van het verslag van de commissaris in de zin artikel 779 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de omvorming. Zij erkennen dit verslag voorafgaandelijk aan deze vergadering te hebben ontvangen en voldoende tijd en gelegenheid te hebben gehad om daarvan kennis te nemen.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de integrale voorlezing van de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de omzetting, gelet op het feit dat deze verslagen voorafgaandelijk ter beschikking werden gesteld, en stemt in met een door de voorzitter te geven samenvatting. Na het horen van deze samenvatting en de beantwoording van de eventuele vragen keurt de algemene vergadering deze verslagen voor zoveel als nodig goed.

STEMMING

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Derde besluit: Omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De algemene vergadering besluit om de vennootschap met ingang van heden om te vormen in een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van alle kenmerken die niet specifiek zijn voor de

rechtsvorm van een naamloze vennootschap, waaronder de naam, de zetel, het maatschappelijk doel, het

kapitaal en het aantal aandelen, de datum van de jaarvergadering en het boekjaar.

STEMMING

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Vierde besluit : Vaststelling van de nieuwe statuten van de vennootscha

De algemene vergadering heeft besloten om de nieuwe statuten van de vennootschap vast te stellen met onder

andere volgende artikelen

Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de

naam "BORMS & VAN BOCKSTAEL CONSULTING".

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2880 Bornem, Hingenesteenweg 10, Hij kan door een beslissing van

de zaakvoerder(s) naar elke andere plaats in het Vlaamse of Brusselse Gewest worden verplaatst, mits

bekendmaking ervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder(s), dochtervennootschappen oprichten alsook

administratieve zetels, bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd vijfentwintig duizend euro nul cent (¬ 125.000,00) en

wordt vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd vuig (2.750) aandelen zonder nominale waarde die

elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Aan alle aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De vennootschap mag geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen.

Boekjaar

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar.

Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent voorafgenomen voor de vorming van

de wettelijke reserve. Deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk

kapitaal bedraagt.

Bestuur en vertefsenwoardiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet

vennoot.

Indien er twee zaakvoerders zijn, heeft elke zaakvoerder individueel de volledige bestuursbevoegdheid. Indien

er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij samen een college, dat beraadslaagt en besluit volgens de

gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een

openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder of indien er een

college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend

Commissaris

Uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal

kwalificeren als een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van

Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet

worden benoemd,

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- het kopen, het verkopen, de ruiling, het huren, het verhuren, het laten bouwen, het laten verbouwen, het laten herstellen, het laten afbreken, het verdelen, het verkavelen, het beheren van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen, de studie van alle projecten inzake gebouwen en onbebouwde onroerende goederen, het al zo voor eigen rekening als voor rekening van derden;

de vennootschap mag eveneens alle beleggingen verrichten, zowel geldbeleggingen als beleggingen in roerende en onroerende goederen;

het uitvoeren van en het verlenen van advies en bijstand bij de uitvoering van wetenschappelijke studies en expertises (schadevaststellingen) met betrekking tot medische, paramedische en aanverwante materies en onderwerpen;

- het verstrekken van management- en bedrijfsadvies, zowel aan bedrijven als aan individuen, omvattende het verstrekken van adviezen op marketing, technisch, juridisch, medisch, sociaal, administratief en organisatorisch gebied, inclusief het geven van personeelstraining;

het geven van cursussen en trainingen over alle mogelijke onderwerpen aan kaderleden, zelfstandigen, bedienden, arbeiders, studenten, werklozen en alle andere mogelijke doelgroepen; het ontwikkelen, promoten en commercialiseren van alle mogelijke projecten in alle mogelijke domeinen en met alle mogelijke personen en middelen, zowel in het binnen- als in het buitenland;

4 Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad ,

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

xi mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad





- studie-, organisatie-, publicatie- en raadgevend bureau inzake financiële, commerciële, fiscale,

publicitaire, medische en sociale zaken en inzake het beheer van patrimonia, dit alles voor zover deze activiteiten geen deel uitmaken van de gereglementeerde werkzaamheden van een geneesheer of van een erkende financiële instelling of tussenpersoon;

- het ontwerpen, bedenken, concipiëren en verspreiden van alle mogelijke informatiedragers of gebruik

maken van alle mogelijke informatiekanalen waaronder het internet.

De vennootschap kan alle onroerende goederen en rechten verwerven teneinde deze geheel of gedeeltelijk als woon- en/of werkplaats ter beschikking te stellen van de zaakvoerder(s), aandeelhouders en hun familieleden. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn op enige manier bij te dragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen van andere rechtspersonen, mag alle leningen, ongeacht hun vorm en duur, toestaan en kan alle soorten waarborgen, zowel zakelijke als persoonlijke, verstrekken voor verbintenissen van derden.

Zij mag bij wijze van inbreng, overdracht, fusie of op enige andere wijze een belang verwerven in alle bestaande of op te richten rechtspersonen waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of waarvan het maatschappelijk doel van aard is om op enige manier de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend,

Jaarvergadering en toelatin2svoorrvaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur (20u00), op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven vermeld. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vóór de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering warden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen.

Vijfde besluit : Ontslag bestuurders en benoeming zaakvoerders

Als gevolg van de omvorming van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, heeft het mandaat van de (gedelegeerd) bestuurders, te weten a) de heer Borms Tony,

voornoemd en b) mevrouw Van BockstaeL Gemma, voornoemd (beiden herbenoemd als (gedelegeerd) bestuurders ingevolge besluit der jaarlijkse algemene vergadering gehouden op vijftien juni tweeduizend en zeven), van rechtswege een einde genomen.

De algemene vergadering stelt het aantal zaakvoerders vast op twee (2) en benoemt de volgende personen tot statutair zaakvoerders, dit voor de duur van de vennootschap

- De heer BORMS Tony, voornoemd, die aanvaardt;

- Mevrouw VAN BOCKSTAEL Gemma, voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd.

In uitvoering van deze beslissing tot benoeming van twee statutaire zaakvoerders besluit de algemene

vergadering om in artikel 13 een vierde lid toe te voegen waarvan de tekst luidt als volgt

" Benoeming statutaire zaakvoerders

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap : de heer Tony Jan Viktor BORMS, geboren te Bornem op vi juli negentienhonderd drieënveertig, en mevrouw Gemma Irma Leontina VAN BOCKSTAEL, geboren te Schellebelle op veertien april negentienhonderd tweeënveertig, samen wonende te 2880 Bornem, Hingenesteenweg 10. Het mandaat van de statutaire zaakvoerders kan slechts worden herroepen mits een eenparig besluit van alle vennoten, onverminderd de mogelijkheid tot beëindiging op grond van gewichtige redenen overeenkomstig artikel 256 van het Wetboek van Vennootschappen."

Zesde beluit : Machtigingen en volmachten

De algemene vergadering besluit om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen :

a) Mevrouw Goemans Els, accountant van het kantoor Goemans & Partners BVBA, gevestigd te 2800 Mechelen, Augustijnenstraat 66 en alle medewerkers van voormeld kantoor, worden gemachtigd, met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen en haar registratie bij de BTW aan te passen, na eventueel de nodige aanpassingen aan en/of verbeteringen van de bestaande inschrijving respectievelijk registratie te hebben doorgevoerd;

b) de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1i.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ontledend uittrelcsel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op negentien december ' tweeduizend en twaalf.

a g e - volledig afschrift

- verslag raad van bestuur I- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 29.06.2012 12238-0306-012
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 05.07.2011 11262-0124-011
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 30.07.2010 10365-0481-013
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 06.07.2009 09383-0361-009
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 17.07.2007 07408-0039-012
20/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 13.07.2006 06445-0106-011
27/12/2005 : ME062050
12/07/2005 : ME062050
20/10/2004 : ME062050
13/07/2004 : ME062050
24/07/2003 : ME062050
16/10/2001 : ME062050
24/07/2001 : ME062050
01/01/2000 : ME062050
09/07/1994 : ME62050
25/03/1994 : ME62050
08/09/1990 : ME62050

Coordonnées
BORMS & VAN BOCKSTAEL CONSULTING

Adresse
2880 Bornem

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande