BORO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BORO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.539.435

Publication

15/12/2011
ÿþIII ui ui iiiii m iimiiii

*11188506*

beh

aa

Be Sta;

mati 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van " - akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

;; Ondernemingsnr : Q~ ~'.. ~~ .11 3 ~

Benaming (voluit) : BORO

(verkort) :

i;

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel: Hulsen116

2490 Balen

--------------------------------------=-----------------------~__~___:_~:___~:_~:____~:__________:_____:_______:__:______.___--_--

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op dertig november tweeduizend en elf, en aangeboden ter registratie, inhoudende de oprichting van een vennootschap onder firma BORO blijkt;; dat:

* De vennootschap werd opgericht door:

1. De heer ROMBOUTS Roger Frans Clement, geboren te Mol op 10 januari 1945, echtgenoot van mevrouw VERMEULEN Maria Leontina, geboren te Balen op 13 augustus 1944, wonende te! 2490 Balen, Hutsen 116.

2. De heer ROMBOUTS Francois Julien Clement, geboren te Mol op 10 mei 1943, wonende te 2490 Balen, Driehuizen 57.

3. De heer BOECKX Guido Johan Julien, geboren te Mol op 7 december 1954, echtgenoot mevrouw LUYCKX Christiane Constantia Karel Rita, geboren te Mol op 24 juli 1955, wonende te:; 2970 Schilde, Breeveldse Masten 16.

4. De heer BOECKX Leon Frans Maria geboren te Mol op 26 januari 1947, echtgenoot van;, mevrouw VAN SUMMEREN Maria, geboren te Lommel op 18 mei 1950, wonende te 3920 Lommel, Molenstraat 131.

* De vennootschap onder firma de naam BORO draagt.

* De werkelijke zetel gevestigd is te 2490 Balen, Hulsen 116.

* De vennootschap heeft tot doel:

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van!; aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere;' roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de,; vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet: met een (semi)-publiek-rechterlijk statuut.

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen',> van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden;: afgeleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe;; raadgever of orgaan van de cliënt.

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle'; verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen van vermogensbeheer of advies in deze statuten:; vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire;; markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de;=_ beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in geven, inclusief de eigen handelszaak.

op gelijk welke wijze,!!

als tot waarborg van;' hypotheek of in pand te;;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

* De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Indien één van de vennoten de opzegging van de vennootschap doet, zal de vennootschap voortduren tussen de overblijvende vennoten.

De vennoot die opzegt zal zes maanden voorafgaandelijk zijn mede-vennoten per aangetekend i schrijven hiervan op de hoogte brengen.

* 1) - De heer Rombouts Roger brengt in de vennootschap een som ter grootte van zesduizend euro (¬ 6.000,00) in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening.

- De heer Rombouts François brengt in de vennootschap een som ter grootte van zesduizend euro (¬ 6.000,00) in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening.

" - De heer Boeckx Guido brengt in de vennootschap een som ter grootte van zesduizend euro (¬ 6.000,00) in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening.

- De heer Boeckx Leon brengt in de vennootschap een som ter grootte van zesduizend euro (¬ 6.000,00) in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening.

2) De aandeelhouders verklaren de achtduizend vierhonderd zestien (8.416) aandelen die zij samen bezitten in de naamloze vennootschap "IMMA", met maatschappelijke zetel te 2490 Balen, Hulsen 116, BTW BE 0434.763.403, RPR Turnhout 0434.763.403 in te brengen. Deze inbreng wordt geschat op een miljoen zevenhonderd tweeënzeventigduizend honderd zesentachtig euro achtendertig cent (¬ 1.772.186,38).

3) De aandeelhouders verklaren de zesenvijftig (56) aandelen die zij samen bezitten in de naamloze vennootschap "PAUL MAHIEU", met maatschappelijke zetel te 2490 Balen, Hulsen, BTW BE 0443.840.227, RPR Turnhout 0443.840.227, in te brengen. Deze inbreng wordt geschat op nul euro vierennegentig cent (¬ 0,94).

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van een miljoen zevenhonderd zesennegentigduizend honderd zevenentachtig euro tweeëndertig cent (¬ 1.796.187,32), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, volledig volstort.

De voormelde oprichters schrijven elk in op één vierde ervan, hetzij bezitten zij elk vijfentwintig aandelen.

* Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Voor het aangaan van kredieten, leningen, het stellen van zekerheden, overdrachten ten bezwarende titel en verwerving ten bezwarende titel van roerende en onroerende goederen dienen de vennoten gezamenlijk op te treden als college.

Aan de vennoten kan, bij éénparigheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

* Ieder jaar zal, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een gewone algemene vergadering gehouden worden, de 1ste van de maand juni om 20.00 uur, of alleszins v66r 1 juli. Indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

* Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op 30 november 2011 en zal eindigen op 31 december 2012. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend warden door iedere vennoot.

* Iedere vennoot heeft recht op een stem.

* De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit. De vennoten mogen bij unanimiteit van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij unanimiteit van ; stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Bij beslissing van de vennoten met unanimiteit kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van' zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend warden.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die i voorzien is voor de verdeling van de winsten.

* De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent (50%) van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, enkel in speciën.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

motl 11.1

De vennoot die ontbinding vraagt zal het deel dat aan hem toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vóór de aanvraag tot ontbinding enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zal de vennoot die de ontbinding vraagt zijn deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na de aanvraag tot ontbinding. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de uittredende vennoot nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na -de aanvraag tot ontbinding.

* In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13.

Het eventueel nettoverlies zat volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten. TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op 30 november 2011 en eindigt op 31 december 2012.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2013.

3. Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichters verklaren dat zij als enige vennoten de eerste algemene vergadering samenstellen waarop het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

De heer Rombouts Roger, de heer Rombouts François, de heer Boeckx Leon, allen voornoemd en de vennootschap onder firma 'BIBULUS', met zetel te 2970 Schilde, Breeveldse Masten 16, RPR Antwerpen 0838.609.639, worden door de algemene vergadering als zaakvoerders benoemd voor onbepaalde termijn.

De VOF 'Bibulus' stelt de heer Guido Boeckx, voornoemd, aan als vaste vertegenwoordiger.

Zij bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is en verklaart de opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders oefenen hun ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen, voor het toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BORO

Adresse
HULSEN 116 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande