BOSAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOSAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.298.004

Publication

11/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111RIMMII 111111

Neergelegd ter griffe van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

02 JUL1 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0466.298.004

Benaming

(voluit): BOSAM

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2040 Antwerpen, Krommeweg, 7.

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - NIEUWE STATUTEN

Uittreksel afgeleverd veuir registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 25 juni 2014 dat de enige vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOSAM"

EERSTE BESLUIT: kennis heeft genomen van het besluit dat door de bijzondere algemene vergadering op 30 mei 2014 werd genomen om over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal. Ingevolge voormeld besluit werd een nettodividend toegekend van in totaal honderdentwaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 112.500,00), hetzij honderdvijftig euro (¬ 150,00) per aandeel. Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 WIB92 heeft de enige vennoot besloten het aldus uitgekeerde netto-dividend onmiddellijk aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van een inbreng in geld.

TWEEDE BESLUIT: besloten heeft tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van honderdentwaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 112.500,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderdéénendertigduizend honderd euro (¬ 131.100,00) door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven door de enige vennoot door inbreng van het toegekende netto-dividend, ingevolge de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande reserves na inhouding van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WiB92).

DERDE BESLUIT: verklaard heeft in te schrijven op de volledige kapitaalverhoging om te voldoen aan de voorwaarden van artikel 537 WIB92 en deze kapitaalverhoging te volstorten door inbreng in geld. Overeenkomstig de wet werd het totaal bedrag van de storting in geld, hetzij honderdentwaaliduizend

vijfhonderd euro 112.500,00), geboekt op een speciale rekening bij de naamloze vennootschap KBC Bank

te 1080 Brussel, Havenlaan, 2, kantoor KBC Bank Stabroek, Dorpsstraat, 37, zoals blijkt uit het attest van deponering van 23 juni 2014.

VIERDE BESLUIT : vastgesteld heeft dat dientengevolge op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat ze volledig werd volgestort door inbreng in geld zoals hierboven vermeld.

VIJFDE BESLUIT rekening houdend onder meer met de eigen aard van de vennootschap en de voormelde besluiten, de nieuwe statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOSAM", vast te stellen als volgt om deze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen.

STATUTEN (uittreksel).

Vorm - Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "BOSAM".

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, op zeventien juni negentienhonderd negenennegentig.

Zetel. De vennootschap is gevestigd te 2040 Antwerpen, Krommeweg, 7.

Doel. De vennootschap heeft als doel:

verlenen van diensten, adviezen en bijstand, in de meest ruime zin, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, aankoop en verkoop, de productie, de logistiek en marketing, alsook het algemeen bestuur.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor-behriiuden aa? het Belgisch Staatsblad

b)Alle verrichtingen van verzending in al zijn aspecten, met inbegrip van de douane-agentuur, stouwerij, goederenbehandeling, havenarbeid in al zijn vormen, het beheer, de consignatie, de opslag en overslag van alle goederen en producten en dit zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden.

c)Flet waarnemen van de functie van bestuurder, manager oi gemandateerde in andere ondernemingen en instellingen.

d)Het beheer van een patrimonium samengesteld uit onroerende goederen en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium.

De vennootschap zal aile roerende en onroerende goederen, materieel en inrichting mogen aankopen, bouwen, in huur nemen of geven, verkopen of ruilen. De vennootschap kan, door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in aile andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of aval verlenen, optreden ais agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Kapitaal. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdéériendertigduizend

honderd euro 131,100,00). Het is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding

van waarde, die elk éénizevenhonderdvijftigste (1/750) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder is bevoegd om alleen aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht,

Jaarvergadering. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde maandag van de maand november om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden ln de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België. Zolang de vennootschap slechts één vennoot tek, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Bestemming van het resultaat. Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende saldo.

Wijze van vereffening. Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorenS tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile 'aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie van de oprichtingsakte en gecoördineerde statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris









Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/01/2014 : AN335171
12/02/2013 : AN335171
14/02/2012 : AN335171
14/12/2010 : AN335171
01/02/2010 : AN335171
16/12/2008 : AN335171
07/12/2007 : AN335171
15/01/2007 : AN335171
03/02/2006 : AN335171
04/02/2005 : AN335171
03/03/2004 : AN335171
29/01/2003 : AN335171

Coordonnées
BOSAM

Adresse
KROMME WEG 7 2040 BERENDRECHT

Code postal : 2040
Localité : Berendrecht
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande