BOSMANS-VERMEULEN

Divers


Dénomination : BOSMANS-VERMEULEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 846.321.634

Publication

07/10/2014
ÿþmot111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de-etk-t

Neergelegd ter griffie vax,

Luik B

Voorbehouden aan het Belgisch Staattblad

nom

RECHTBANK VAN KOOPHANDL"...

1

ANTWERPEN a.trienng TURNHOM

Do Griffier

26 SEP. 201it

UMM

Ondernemingsnr 0846.321.634

Benaming (voluit) : Bosmans-Vermeulen

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Molsebaan 84/E

2470 Retie

Onderwerp akte :ONTBINDING - SLUITING VEREFFENING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris te Beerse op 16 september 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bosmans-Vermeulen", met maatschappelijke zetel te 2470 Retie, Molsebaan 841E, BTW 13E 0846.321.634 RPR Turnhout, volgende beslissingen genomen heeft;

EERSTE BESLISSING.

Kennisname van het verslag van het bestuursorgaan, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen over het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva, afgesloten op éénendertig juli tweeduizend veertien.

TWEEDE BESLISSING.

Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor eveneens voorzien onder artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; dit verslag werd opgesteld door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Neef & Partners, Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, August De Boeckstraat 1 bus 5, vertegenwoordigd door mevrouw Willy De Neef, bedrijfsrevisor.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Ondergetekende, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, Bedrijfsrevisoren, August de Boeckstraat 1 bus 5 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef bedriffirevisor, aangesteld om het verslag op te stellen overeenkomstig art. 181, §1 W Venn, verklaart dat:

in het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht, de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BOSMANS-VERMEULEN "een staat van activa en passiva per 31 juli 2014 hebben opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van ontbinding van de vennootschap:

* een balanstotaal heeft van achtenvijftigduizend achthonderd zeventien euro en negentwintig cent (58.817,296).

* een netto-actief vermeldt van zesendertigduizend negenhonderdnegenenzeventig euro en veertig cent (36.979,40e

uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat van actief en passief de toestand van de vennootschap behoudens de kosten met betrekking tot de ontbinding volledig, getrouw en juist weergeeft.

" Er geen verdere inlichtingen zijn welke onontbeerlijk zijn ter voorlichting van vennoten of derden«

- De openstaande schulden werden vooruitbetaald of geconsigneerd«

Sint-Niklaas, 9 september 2014

(getekend)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

r.

mod 11.1

W. DE NEEF

DERDE BESLISSING.

Beslissing, met ingang op 16 september 2014, de vennootschap te ontbinden overeenkomstig artikel 181 en artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen. Overeenkomstig artikel 183 van het Wetboek van vennootschappen wordt de vennootschap geacht enkel voort te bestaan voor haar vereffening,

VIERDE BESLISSING.

Kennisname van het verslag van de zaakvoerders, opgesteld overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij gevoegd de vereffeningsrekeningen en de stukken tot staving.

Aan de hand van deze stukken stelt de vergadering vast dat er geen passiva zijn buiten het eigen vermogen en dat alle schulden zijn terugbetaald ten aanzien van derden, dat er bijgevolg niets te vereffenen valt onder derden en dat alle activa kunnen uitgekeerd worden aan de vennoten. Uitdrukkelijke verzaking aan de termijn van één maand voorzien door artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING.

Verlening van volledige en onbeperkte kwijting aan de zaakvoerders:

- de gewone commanditaire vennootschap "Tronco", met maatschappelijke zetel te 2470 Retie, St. Martinusstraat 57/302, BTW BE 0806.859.955 RPR Turnhout;

- mevrouw Vermeulen Natasja François Rita, wonende te 2340 Beers; Stijn Streuvelsstraat 34;

voor de door hen vervulde opdracht en aanvaarding van hun ontslag als zaakvoerders vanaf 16 september 2014.

ZESDE BESLISSING.

Vaststelling dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud evenwel van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijfjaar.

Vaststelling dat de zaakvoerders, ook na de afsluiting van de vereffening, alle formaliteiten dienen te vervullen in verband met de fiscale aangiften; zij worden uitdrukkelijk gemachtigd om de banktegoeden van de vennootschap in ontvangst te nemen te nemen voor rekening van de natuurlijke personen-vennoten.

ZEVENDE BESLISSING.

Verklaring dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende tenminste vijfjaar zullen bewaard op het adres te 2470 Retie, Molsebaan 84/E.

ACHTSTE BESLISSING.

De gelden en waarden die aan de vennoten toekomen en die hen niet kunnen worden afgegeven, zullen gedeponeerd worden bij de Deposito-en Consignatiekas.

Volmacht.

Volmacht wordt verleend, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de naamloze vennootschap Optifisk, gevestigd te 2200 Herentals, Grote Markt 7 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd; uitgifte van de akte, verslag van het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Vorv-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

13/06/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisc na neerlegging ter griffie vak

0'4, JUNI 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

IIII IIIIVNAI I lUll IIVI

*iaiosoos"

Vc behc aan

Bels

Staat

ad bekend te maken kopie debeilEteRGELEGO

GRIFFIE RECHTBANK VA

Ondernemingsnr :

Benaming : Bosmans-Vermeulen

(voluit)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molsebaan 84/E

2470 Retie

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 31 mei 2012 dat tussen:

1. Mevrouw Bosmans Bernadette Joanna Rosalie, wonende te 2470 Retie, St.-Martinusstraat 57/302.

2. Mevrouw Vermeulen Natasja François Rita, wonende te 2340 Beerse, Stijn Streuvelsstraat 34;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

Benaming. Haar naam luidt "Bosmans Vermeulen".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2470 Retie, Molsebaan 84/E.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf

de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van deze :

- het verrichten van activiteiten als makelaar in vastgoed;

- het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich , borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

het opmaken van energieprestatiecertificaten;

het verrichten van werkzaamheden van een landmeter expert, zoals het opmeten, het uitzetten, het afpalen, het opmaken en ondertekenen van plannen;

- het opmaken van een verkaveling, ruilverkaveling, drainage, irrigatie, wegenis en gemeenschappelijke uitrustingen;

- het geven van technisch advies en het bemiddelen bij onroerend goed;

- het bepalen van de waarde van onroerende zaken: schatten van vastgoed, schatten van patrimonium, vastgoedbeheer en de verdeling in mede-eigendom en in volume; het verlenen van consultancy en adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

overige rechtskundige, zakelijke en persoonlijke diensten;

het waarnemen van alle bestuurders- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

- " het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of èhdere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

- het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De Vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen

De vennootschap mag zekerheden stellen voor aile rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij ING België.

Mevrouw Bosmans Bernadette verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog zesduizend tweehonderd (¬ 6.200,) bij te storten. Mevrouw Vermeulen Natasja verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog zesduizend tweehonderd (¬ 6.200,00) bij te storten.

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, totdat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boeklaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en dertien,

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal -- Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen,

al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd en die, indien zij benoemd worden in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagén bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoûden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r ~

Luik B - Vervolg

Bij gebrek aan de bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De functie van statutaire zaakvoerder kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering zonder dat zijn herroeping recht geeft op enige vergoeding. 2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht, besluiten nemen.

3, Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger,

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur:

de gewone commanditaire vennootschap "Tronco", met maatschappelijke zetel te 2470 Retie, St, Martinusstraat 57/302, BTW BE 0806.859.955 RPR Turnhout, haar bestuursorgaan heeft mevrouw Bosmans Bernadette, voormeld, benoemd tot vaste vertegenwoordiger gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-zaakvoerder; mevrouw Vermeulen Natasja, voormeld;

die, ieder voor zich, uitdrukkelijk verklaard hebben het hen toegekende mandaat te aanvaarden, Hun mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Volmacht.

Volmacht wordt verleend (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de naamloze vennootschap Optifisk, gevestigd te 2200 Herentals, Grote Markt 7 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit) en verder om alle formaliteiten te verrichten bij de bevoegde autoriteiten ingevolge onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

\V4or-behofiden aan hât Belgisch Staatsblad

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOSMANS-VERMEULEN

Adresse
2470 Retie

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande