BOULLE HAUTE JOAILLERIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOULLE HAUTE JOAILLERIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.784.774

Publication

15/03/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11,1

III O IIII ll il

*13043390*

III

Neerge[ee ter griffie van de Rechtbank van iCoepharidel >fe Antwerpen, o~a

U 6 ljMRI 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Boulle Haute Joaillerie

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diamond Center Building, Schupstraat 9-11, Blok B, 12de verdieping te 2018

Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - aanstelling zaakvoerders

Uit een akte verleden voor Marc Verhoeven, notaris met standplaats te Antwerpen, district Deurre, op 1 maart 2013, nog te registreren, blijkt dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boulle Haute Joaillerie", met zetel te 2018 Antwerpen, Diamond Center Building, Schupstraat 9-11, Blok B, 12de verdieping, door:

De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Hong Kong Special Administrative Region "BOULLE DIAMOND RESOURCES (HK) LIMITED" , gevestigd Room 2207-9, 221F, Tower 2, Lippo Centre, 89 Queensway, Admiralty, Hong Kong, blijkens "Certificate of Incorporation" nummer 1727793, afgeleverd op 12 april 2012.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Doel: De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

de handel, de in- en uitvoer, het In consignatie geven en nemen, de vertegenwoor-diging en de commissiehandel in, de vervaardiging en herstelling van juwelen, sieraden, edele metalen, sieraden met diamant- en edelgesteenten, uurwerken en horloges; dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord en zonder dat bovenstaande op-somming als beperkend mag aangezien worden.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële, verrichtingen doorvoeren die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn. Zij zal mogen deelnemen in en aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel, en dit door inbreng, fusie, participatie, opslorping of op gelijk welke andere wijze. De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor zichzelf als voor alle derden.

De vennootschap kan ook het mandaat uitoefenen van bestuurder of zaakvoerder in elke vennootschap waaraan ze verbonden is of elke vennootschap die activiteiten uitoefent in haar sector,

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) van het kapitaal, waarop volledig werd ingeschreven door voornoemde vennootschap "Boulle Diamond Resources (HK) Limited". Alle aandelen werden volledig volstort, zijnde in totaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het bewijsattest hiervan, afgeleverd door BNP Panbas Fortis op 27 februari 2013, werd overhandigd aan de instrumenterende notaris.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in rechte en buiten rechte steeds vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, die gezamenlijk optreden.

Werden aangesteld als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

-de heer Edmond Van de Keift, wonende Frankrijklei 57/9 te 2000 Antwerpen;

-mevrouw Audrey Hoe-Richardson, wonende 154 Route de Zoufftgen, 3598 Dudelange (Groothertogdom Luxemburg);

-de heer Tanguy Linotte, wonende Frankrijklei 74 bus 13 te 2000 Antwerpen,

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

De heer Tanguy Linotte werd aangeduid als bijzondere volmachtdrager, met volgende bevoegdheden:

-ondertekeorjng man. elocumenteaen brie n!isseling;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J

~ w

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

-ondertekening van facturen;

-tekenen voor ontvangst van aangetekende briefwisseling;

-onttrekken van contanten voor een bedrag van duizend euro (1.000,00 EUR) van de bedrijfrekening.

Jaarvergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 19.30 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennoot-schap of in de gemeente van deze zetel; terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015,

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 december 2014.

Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap, Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve éénitiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de bestemming ervan bepaalt. Tot vorming van een reserve kan evenwel slechts besloten worden met éénparigheid van stemmen, rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Ontbinding - Vereffening - Verdeling: Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars be-noemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding. Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Volmacht: Volmacht werd gegeven aan de burgerlijke vennootschap "Panes", met zetel te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 40 bus 2, vertegenwoordigd door, met recht van indeplaatsstelling:

- mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PAN1S", Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen;

- mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap `PANIS", Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen;

tot het vervullen van alle formaliteiten die verschuldigd zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en alle belastingadministraties, en onder meer met betrekking tot de aanvraag van een vestigingattest, de inschrijving in de Kruispuntbank der On-dememingen en het desbetreffende ondememingsloket en /of wijziging van deze in-schrijving en het uitvoeren van aile administratieve verrichtingen van de vennootschap.

Onderhandse volmacht: Door voomoemde vennootschap "Boulle Diamond Resources (HK) Limited" werd volmacht gegeven aan voornoemde heer Tanguy Linotte om haar te vertegenwoordigen bij deze oprichting, en in te schrijven op de aandelen zoals vermeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2015
ÿþ ',lad Wei 11.1

1 In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend #e maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte ti -" ''` ~':,.

-~ s,~W~,.±

=  .ww

11111§11111011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0521.784.774

Benaming

(voluit) : Boulle Haute Joaillerie

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Sctiupsfraat 9-11, Blok A15de verdieping, 2018 Antwerpen, België (volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming nlet-statutaire zaakvoerder

Uit het Proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 27 mei 2015 om 16 uur ten maatschappelijke zetel blijkt dat de heer Tanguy tinotte, wonende te B-2000 Antwerpen, Frankrijklei 76 bus 13 per 26 mei 2015 ontslag neemt ais niet-statutaire zaakvoerder.

De heer Edmond Van de Kelft werd aangeduid als bijzondere volmachtdrager, met volgende bevoegdheden:

ondertekening van documenten en briefwisseling;

- ondertekening van facturen;

- tekenen voor ontvangst van aangetekende briefwisseling;

- onttrekken van contanten voor een bedrag van duizend euro (1.000,00 EUR) van de bedrijfrekening.

De heer Davenport Nicholas Tristan Baritt wonende te Kinshasa, Ngallema, L'avenue Montagne n'2247 wordt ter vervanging benoemd als niet-statutaire zaakvoerder. Zijn mandaat gaat In op 27 mei 2015 en wordt toegekend voor een onbepaalde periode. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

NICHOLAS TRISTAN BARRITE DAVENPORT

NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Antweroen .-

0 2 JULI 2015 :

afdelin Antwerpen

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Coordonnées
BOULLE HAUTE JOAILLERIE

Adresse
DIAMOND CENTER BUILDING, SCHUPSTRAAT 9-11, BLOK B, 12E VERDI 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande