BOUTIQUE LES HOMMES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUTIQUE LES HOMMES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.914.542

Publication

13/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307648*

Neergelegd

11-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542914542

Benaming (voluit): BOUTIQUE LES HOMMES

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2530 Boechout, Konijnenbergstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte verleden voor Anne-Mie Szabó, notaris te Turnhout, op 11 december 2013,

kortelings te registeren, blijkt dat een handelsvennootschap onder de vorm van besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

DOOR:

1. De heer VAN DEN BRANDE Lodewijk, wonende te 2530 Boechout, Mussenhoevelaan 222 en;

2. Mevrouw JAEKEN Marleen, wonende te 2530 Boechout, Mussenhoevelaan 222. NAAM: BOUTIQUE LES HOMMES.

ZETEL: te 2530 Boechout, Konijnenbergstraat 2.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

- De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, transport, verdeling, opslag en verpakking van kledij en accessoires (het uitbaten van een kledingzaak en de exploitatie van een verkoopsagentuur).

- Het ontwerpen van kledij en accessoires, stylisme, fotoreportages, uitbaten van een persagentschap, onder andere optreden als persattaché.

- Het uitbaten van een agentschap voor fotomodellen, mannequins, hostessen en dergelijke.

- Alle activiteiten in verband met modeshow organisatie en/of productie.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen kopen, huren en verhuren als investering, zelfs als ze geen verband houden met haar doel, rechtstreeks noch onrechtstreeks.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. DUUR: De vennootschap is aangegaan voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL: Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijfentwintigduizend euro (¬ 125.000). Het is vertegenwoordigd door 186 aandelen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

allen met stemrecht en zonder nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste van

het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen werd ingeschreven:

- Door de heer Lodewijk Van den Brande op 176 aandelen;

- Door mevrouw Jaeken Marleen op 10 aandelen.

AFBETALING IN GELD:

De comparanten volstorten hun inschrijving ten belope van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000), zoals blijkt uit een bankattest dat werd overhandigd, uitgaande van de Belfius Bank en gedateerd op 10 december 2013, waaruit blijkt dat het bedrag werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting op rekening nummer BE72 0882 6328 9216.

In vergelding werden hen het aantal aandelen toegekend waarop zij hebben ingeschreven.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel van de vennootschap behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht.

Zo meerdere zaakvoerders worden aangesteld zullen ze echter samen moeten optreden om te beslissen over handelingen die het dagelijks bestuur van de vennootschap overschrijden.

Voorgaande beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, tenzij de vennootschap aantoont dat deze hiervan kennis droegen of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die gelast wordt met de uitvoering van deze opdrachten.

In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in dit artikel, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2014.

JAARVERGADERING:

- De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

- De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van mei om 19.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

- Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. - Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in mei 2015.

RESERVES  VERDELING VAN DE WINST  VEREFFENING:

Luik B - Vervolg

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits in achtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt waarvan zij de macht en de bezoldiging vaststelt.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

ALGEMENE VERGADERING:

a) Als gewone zaakvoerders worden benoemd, de heer Lodewijk Van den Brande en

mevrouw Marleen Jaeken voornoemd, voor onbepaalde termijn op elk ogenblik herroepbaar.

b) Er wordt thans geen commissaris benoemd.

VOLMACHT:

De heer Van den Brande Lodewijk en mevrouw Jaeken Marleen zijn vertegenwoordigd door de heer Van Laer Johnny Frans Elisabeth, wonende te 2275 Lille (Gierle), Schoolblok 7A, ingevolge onderhandse volmacht de dato 30 november 2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Anne-Mie Szabó.

NOTARIS.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 31.08.2015 15554-0067-016

Coordonnées
BOUTIQUE LES HOMMES

Adresse
KONIJNENBERGSTRAAT 2 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande