BOUW EN PROMOTIE DIKSMUIDESTRAAT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOUW EN PROMOTIE DIKSMUIDESTRAAT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 578.846.906

Publication

04/02/2015
ÿþ~4

mod 11.1

2150166

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*15019098*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 1MIL 2015

afdeling Afn

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) :

(verkort) : Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

. gz/G .906

BOUW EN PROMOTIE DIKSMUIDESTRAAT

naamloze vennootschap

Korte Gasthuisstraat 18

2000 Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerpen) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Erik Celis, notaris te Antwerpen, op 20 januari 2015, dat:

1. Rechtsvorm - naam; De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft met ais naam: "BOUW EN PROMOTIE DIKSMUIDESTRAAT".

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18.

3. Oprichtsters:

1/ De naamloze vennootschap "BERMASO", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0466.251.878, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18,

Alhier conform haar statuten vertegenwoordigd door haar afgevaardigd bestuurder, te weten de naamloze vennootschap "BIBI FASH1ON", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0444.703.428, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18, en hiertoe vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger belast met de uitoefening in haar naam en voor haar rekening van deze functie, te weten de heer PAINBLANC Xavier François Lucien Robert, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 6 november 1962, wonende te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 6 A:

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VL-HOLDING", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0886.024.031, met zetel te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 103 bus b.

Alhier conform haar statuten vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, te weten de heer VAN dENABEELE Marc Julius Louis, geboren te Usumbura (Burundi) op 31 mei 1963, wonende te 2000 Antwerpen, Drukkerijstraat 22 bus 2002.

4. Kapitaal: 61.500,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 61.500,00 euro.

6. Samenstelling: in geld.

7. Boeklaar: Elk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op

31 december 2016.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars blj voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Bevoegdheden raad van bestuur: Artikel 11 van de statuten luidt als volgt:

"Artikel 11: bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

De eventuele verdeling van de taken door de bestuurders overeengekomen, kan niet aan derden worden

tegengeworpen ook-ellsdiebeperkingof-verdeling_opertbaar- emaaht ---- ----- -----,._______ _:-:.M_-- - ----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

s+~ ¢

Zonder afbreuk te doen aan de bevoegdheden die bij wet zijn voorbehouden aan de raad van bestuur, dienen in het bijzonder de volgende zaken te worden beslist door de raad van bestuur van de vennootschap:

(i) Strategische beslissingen zoals, maar niet beperkt tot (i) de overname of overdracht van participaties in vennootschappen, (ii) de overname of overdracht van een bedrijfstak, (iii) het opstarten of stopzetten van bijkantoren of vestigingseenheden, (iv) het aangaan of beëindigen van joint ventures, (y) het aan- of verkopen van een gedeelte van de Vennootschap via activa/passivatransactie, aandelentransactie of anderszins;

(ii) de oprichting, verwerving, overdracht, herstructurering (al dan niet in de zin van het Wetboek van Vennootschappen) en/of vereffening van een met de vennootschap verbonden onderneming;

(iii) verrichtingen die in het bijzonder zijn voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen of andere toepasselijke wettelijke of reglementaire bepalingen en/of verrichtingen die meebrengen dat er een specifiek voorstel of een bijzonder verslag aan de aandeelhouders moet worden gericht, met inbegrip van (doch niet beperkt tot) handelingen gesteld ter gelegenheid van of met betrekking tot Inbrengen in natura en/of opheffingen van het voorkeurrecht ter gelegenheid van kapitaalverhogingen, kapitaalverminderingen, "alarmbelprocedures" in de zin van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen, fusies, splitsingen en/of daarmee gelijkgestelde verrichtingen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen;

(iv) Het aangaan, evalueren en beëindigen van arbeidsovereenkomsten van het personeel van de vennootschap;

(v) Kapitaalverhogingen in het kader van toegestaan kapitaal (al dan niet met opheffing of beperking van voorkeurrecht)

(vi) Een voorstel tot wijziging van de statuten;

(vii) Het aanvatten, voeren of beëindigen van gedingen en/of gerechtelijke, administratieve of gelijkaardige procedure voor de vennootschap, zowel als eiser als verweerder;

(viii) Het verbinden van de vennootschap voor schulden van derden, deelnemingen;

(ix) De toetreding tot kredieten, leningen en/of schuldfaciliteiten of -instrumenten, de wijziging van kredieten, leningen en/of schuldfaciliteiten, -instrumenten en/of de terugbetaling of wederinkoop van uitstaande schuldinstrumenten;

(x) Het aangaan van overige rechtshandelingen die een belang van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) te boven gaan, met dien verstande dat wanneer het overeenkomsten betreft die een looptijd hebben langer dan een jaar, die overeenkomsten de voorafgaande goedkeuring nodig hebben wanneer het jaarlijks belang groter is dan vijfduizend euro (¬ 5.000,00);

(xi) uitgaven of verbintenissen waarin niet is voorzien door een goedgekeurd budget;

(xii) Het aangaan of beëindigen van dienstverlenings- of managementovereenkomsten gesloten tussen de vennootschap (dochtervennootschappen daaronder begrepen) en bestuurders of aandeelhouders;

(xiii) het opstarten van insolventieprocedures zoals (zonder beperking) het aanvragen van een faillissement; het aanvragen of instemmen met de benoeming van een voorlopig bewindvoerder, sekwester, bewaarnemer, trustee of gelijkaardige persoon; de erkenning van zijdens derden geuite beweringen geuit in het kader van één van de vorige procedures; het tot stand brengen van een algemene (eigendoms- en/of andere) overdracht ten voordele van de schuldeisers van de vennootschap; de erkenning van het onvermogen of het verzuim van de vennootschap om de lastens haar opeisbare schulden te betalen; enige handeling die tot doel of gevolg heeft een of meer van de voornoemde verrichtingen te bewerkstelligen;

(xiv) De goedkeuring van budgetten inclusief het opstellen van het algemeen budget en het bouwbudget van de vennootschap;

(xv) Uitbreiding van de activiteiten buiten de huidige sector van activiteiten;

(xvi) De uitkering van een interimdividend;

(xvii) De uitgifte van obligaties;

(xviii)De oprichting, samenstelling en het bepalen van de bevoegdheden en de werkingswijze van een

bestuur- of directiecomité binnen het wettelijk kader

(xix) Beslissingen inzake het mandaat van een gedelegeerd bestuurder (aanstelling, bevoegdheden, vergoeding, beëindiging) binnen het wettelijk kader,

(xx) Het vaststellen van de verkoopprijzen voor Project Diksmuidestraat;

(xxi) Het verlenen van eventuele bijzondere volmachten;. ()xii) Vertegenwoordiging van de vennootschap ten aanzien van derden."

11. Daaeliiks bestuur: Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of

meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder de titel van gedelegeerd bestuurder.

De beslissingen vermeld in artikel 11 worden niet beschouwd als behorende tot de bevoegdheid van het dagelijks bestuur en behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van de raad van bestuur.

12. Externe verteoenwoordigine: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met al zijn leden, zal zowel voor aile handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders die elk op voordracht van een verschillende Oprichter werden benoemd, samen handelend.

Onverminderd het bepaalde in artikel 12 van de statuten aangaande de niet tegenwerpelijkheid van de bevoegdheidsbeperkingen tegenover derden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door een gedelegeerd bestuurder alleen handelend voor aile handelingen en verrichtingen die de waarde van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) niet overstijgen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

rw 4" mort 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

13. Bestuurders; Met unanimiteit werd het aantal bestuurders vastgesteld op twee en werden vastgesteld met unanimiteit tot bestuurder met de bijzondere functie(s) achter hun naam vermeld:

Deze verkozen uit een kandidatenlijst voorgedragen door de naamloze vennootschap "BERMASO", voornoemd - Oprichter:

1/ de naamloze vennootschap "BIB1 FASHION", voornoemd, die voor de uitoefening van deze functie haar bestuurder heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, te weten de heer PAINBLANC Xavier, voornoemd, en die tevens wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder, met dezelfde vaste vertegenwoordiger;

Deze verkozen uit een kandidatenlijst voorgedragen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VL-HOLDING", voornoemd - Oprichter.

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALPHEUSPOORT", reohtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0889.913.632, met zetel te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 103 b, die voor de uitoefening van deze functie haar zaakvoerder heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger, te weten de heer VAN dENABEELE Marc, voornoemd, en die tevens wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder, met dezelfde vaste vertegenwoordiger.

AI deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2020.

14. Commissarissen: geen.

15. Doek De vennootschap heeft tot doel:

Het uitrusten, inrichten en tot waarde brengen, op alle mogelijke wijzen, van en beleggen in alle

onbebouwde en bebouwde onroerende goederen; het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking; in het algemeen het actief uitoefenen van de promotie en projectontwikkeling van alle mogelijke onroerende goederen; de aankoop, verkoop van onroerende goederen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk na verkaveling.

Het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan derden door middel van verhuring, leasing, renting of anderszins.

Het optreden als hoofdaannemer of onderaannemer, het uitvoeren en laten uitvoeren van bouwwerken voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen en deelbewijzen van en in alle vennootschappen en ondernemingen; het beheren van eigen onroerende goederen.

De studie, financiering en ontwikkeling van roerende en onroerende projecten.

Het aanvaarden en uitoefenen van alle mandaten en opdrachten; het uitvoeren van alle onderzoeken en studies en het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van alle bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven en in verband met de bouwnijverheid en aanverwante.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

16. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd,

heeft plaats de tweede maandag van de maand juni om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag

is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De eerste wordt gehouden in het jaar 2017.

Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene

vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

De bestuurders en de commissaris(sen) mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen.

17. Voorkooprecht Een voorkoopregeling werd ingebouwd in de statuten ingeval van overdracht of overgang van aandelen of eraan verbonden rechten, alsmede werd een volgrecht voorzien, alsmede een standstill.

18. Volmacht: Nihil.

19. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis,

20. Biizondere volmachten: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCIAIRE TEN HOVE ll",







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening

mod 11.1

rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0459.925.894, met zetel te Borsbeek, Herentalsebaan' 271, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.LW.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Erik Celfis

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' + Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BOUW EN PROMOTIE DIKSMUIDESTRAAT

Adresse
KORTE GASTHUISSTRAAT 18 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande