BOUWBEDRIJF HERREMANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWBEDRIJF HERREMANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.720.306

Publication

18/09/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12304770*

Neergelegd

14-09-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848720306

Benaming (voluit): Bouwbedrijf Herremans (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2620 Hemiksem, Notelaarstraat 21

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Katrien Maes, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DE HERDT & MAES , geassocieerde notarissen, met zetel te Hove, Kapelstraat 90, op 14/09/2012, eerstdaags te registreren, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door 1) De heer HERREMANS Yanou, geboren te Reet op 20 februari 1975, echtgenoot van mevrouw Corremans Kathie, wonende te Schelle, Tolhuisstraat 5, en 2) Mevrouw CORREMANS Kathie, geboren te Mechelen op 31 maart 1979, echtgenote van de heer Herremans Yanou, wonende te Schelle, Tolhuisstraat 5, beiden vertegenwoordigd bij de oprichtingsakte door mevrouw De Wachter Wendi, boekhouder, wonende te 2950 Kapellen, Heidestraat-Noord 1, blijkens onderhandse volmacht de dato 14 september 2012, welke aan deze oprichtingsakte werd gehecht.

De statuten luiden als volgt:

Naam: Bouwbedrijf Herremans

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Notelaarstraat 21 te 2620 Hemiksem

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De algemene bouwonderneming; aannemen en uitvoeren als algemeen aannemer of in onderaanneming van alle bouw-, verbouwings- , en herstellingswerken en van alle metsel-,beton-, graaf-, timmer-, of ander dergelijk werk, zowel privé als openbaar, en verder de aan- en verkoop en alle handel in bouwmaterialen.

Het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen en van gebouwen met celstructuur zoals appartementsgebouwen en kantoorgebouwen. Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, sport, cultuur etcetera.

De montage van hangars, loodsen, schuren, silo s etcetera voor landbouwdoeleinden.

De bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers inclusief het plaatsen van vangrails.

De bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, etcetera.

Onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien, onderneming voor het uitvoeren van metselwerken, voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens.

Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken, het aanbrengen in gebouwen van thermische isolatiematerialen, isolatiematerialen tegen trillingen, geluid etcetera.

Zij mag ook alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Zij mag ook mandaten van bestuurder, zaakvoerder of van vereffenaar in andere vennootschappen uitvoeren en tevens alle handelingen stellen die verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

De vennootschap mag aangewend worden voor het beheer van eigen vermogens en eigen beleggingen, voor de aankoop van onroerende goederen, het beheer en de verkoop ervan. De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypotheken voor verbintenissen door derde personen aangaan. De vennootschap mag al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden. De vennootschap mag door participatie deelnemen, ongeacht de vorm, in alle bestaande of nog op te richten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of aansluitend zou zijn met het hare, zowel in binnen-, als buitenland.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het ganse kapitaal werd ingeschreven in geld door de oprichters en het kapitaal werd volstort ten belope van 6.200 ¬ .

Een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200¬ ) werd gestort of overgeschreven door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC kantoor te Hemiksem, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer BE20 7310 2688 6856 afgeleverd op 3 september 2012. Ondergetekende notaris bevestigt deze deponering, zoals blijkt uit het bewijs van die deponering dat aan de instrumenterende notaris overhandigd werd. Door de heer Herremans Yanou werd een bedrag van 5.580 ¬ volstort; door mevrouw Corremans Kathie werd een bedrag van 620 ¬ volstort. Bijgevolg dient door de heer Herremans Yanou nog te worden volstort: 11.160 ¬ en door mevrouw Corremans Kathie een bedrag van 1.240 ¬ .

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves: Van de netto-winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent (art.14). De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de dertigste van de maand juni om twintig uur. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die geen vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn. OVERGANGSBEPALINGEN  BESLISSINGEN

A) Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van

Koophandel te Antwerpen tot en met 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

B) De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde heer Herremans Yanou, geboren te Reet op 20 februari 1975, wonende te 2627 Schelle, Tolhuisstraat 5.

Hij kan individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij heeft zijn opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

C) Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KMO ADVIESKANTOOR en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RIAL, beiden met zetel te Duffel, Oude Liersebaan, 171, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en met macht om elk afzonderlijk te handelen, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties.

Luik B - Vervolg

D) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 september laatstleden. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Katrien MAES, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1° bis W. Reg.

- onderhandse volmacht vanwege de oprichters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 26.07.2016 16358-0353-014

Coordonnées
BOUWBEDRIJF HERREMANS

Adresse
NOTELAARSTRAAT 21 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande