BOUWBEDRIJF LVC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWBEDRIJF LVC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.192.813

Publication

17/01/2014
ÿþmQ'd tt.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

Vc

Bail 1111111*IltliWII11111111

Stan

Neergelegd ter griffie van de

Hh(J N IUANK VAN iwut'riAIJUEL

0 8 JAN, 2014

TURNHOUT

De,,,Gptfier,

C"



Ondernemingsnr : 0431.192.813



Benaming (voluit) : BOUWBEDRIJF LVC

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rooimans 361F

2323 Hoogstraten (Wortel)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING  UITBREIDING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Bremans te Hoogstraten op drieëntwintig december,; tweeduizend dertien, neergelegd v66r registratie, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWBEDRIJF LVC" met maatschappelijke zetel te 2323 Hoogstraten/Wortel, Rooimans'" 36/F, ondernemingsnummer 0431.192.813 rechtspersonenregister Turnhout.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

1/ Verhoging van het kapitaal van de vennootschap, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, ten belope van negentig procent (90%) van het tussentijds brutodividend, hetzij met een bedrag van zeshonderd vijfenzeventigduizend euro (E 675.000,00), am het kapitaal van vierhonderd vierendertigduizend euro (¬ 434.000,00) te brengen op een miljoen honderd en negenduizend euro (¬ 1.109.000,00), met uitgifte van negenhonderd eenenzestig (961) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van" , Inkomstenbelastingen.

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de bestaande aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap, en welke uitvoering beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor, VAN DEN KEYBUS  VAN DER JEUGHT Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,; gevestigd te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 27, vertegenwoordigd door de heer VAN DER JEUGHT Erik,;'. bedrijfsrevisor, bevattende overeenkomstig artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een, beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte', vergoeding, en waarvan de conclusies van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor letterlijk luiden als volgt: "8. BesLU1r

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA Bouwbedrijf LVC met zetel te 36 F, 2323 Wartel RAM' Turnhout 0431.192.013, voor een totale inbrengwaarde van 675,000,00 EUR," bestaat uit de schuldvordering: die de maatschap Famille Van Calster Krols bezit ten laste van de vennootschap.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 961 aandelen van de BVBA BOUWBEDRIJF LVC zonder;: vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, welke: allen toebedeeld worden aan de maatschap Famille Van Calster - Krols

Het verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

-dat de volgende bijzondere algemene vergadering vooraf heeft besloten tot de kapitaalverhoging beoogd in,; onderhavig verslag tot toekenning van een dividend ten belope van 750.000,00 EUR ln toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure.

-dat de bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537;'. WIB 92 bepaalde roerende voorheng van tien procent, op te nemen in de kolom "credit" van een: schuldrekening op naam van de maatschap.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel:

->dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en " _ dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de Ingebrachte; bestanddelen en voor de bepaling van het aantal daar de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding, van de inbreng In natura;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de taatfste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perao(o)n(en) bevoegd dk rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij, het Belgisçh_Staatshead_-_17J.0112014 -Annexes du Moniteur-belge

mod 11.1

->dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

->dat voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is:

Tevens wil ik er aan herinneren dat het bestuursorgaan verantwoordelijkheid draagt over de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met Inhouding van een roerende voorheffing van tien procent.

!k wil tenslotte vermelden dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 23 december 2013.

BVBA VAN DE KEYBUS  VAN DER JEUGHT

Vertegenwoordigd door

Erik Van Der Jeught

Bedrijfsrevisor

(getekend)

2/ Alle aandeelhouders, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap, en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de Vennootschap, die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren aile aandeelhouders negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van zeshonderdvijfenzeventigduizend euro (E 675.000,00) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de maatschap Familie Van Calster - Krols, vertegenwoordigd door haar voornoemde zaakvoerders, negenhonderd eenenzestig (961) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn Ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere , aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

3/ De voormelde kapitaalverhoging met zeshonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 675.000,00) werd ' daadwerkelijk verwezenlijkt en het kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op een miljoen honderd en negenduizend euro (¬ 1.109.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend dertien (2,013) aandelen, zonder nominale waarde,

4/ Alle machten worden verleend aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, , waaronder de betalingen van de roerende voorheffing ten belope van 10 procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

5/ Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B&B te 2300 Turnhout, Campus Blairon 466, en diens aangestelden en/of Lasthebbers, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatssteiling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van alle eventuele formaliteiten voor wijzigingen bij de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

61 Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MIOHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte, alsmede het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag

van het bestuursorgaan.

Op dc-, lantUo bL van Luik rs ver,noiden : Recto : Naam en hcxodanighald van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(an) bovoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2013
ÿþ.t mod 11.1

~~~~~`

~- ' ,,. Fí~

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. ~



NE~RGE_LE.L~r,.~. GRIFF1áÁ REOHTBA~lI<. ~VA~1~.

_... 2 4. SEP.' 013 ~. .

KOOf'HAN@LtherU OUT

-De- griitiei "

111111eillhg1111111

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsrnr : 0431:192.813

Benaming (voluit) : BOUWBEDRIJF LVC

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roolmans 361F

2323 Hoogstraten (Wortel)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - UITBREIDING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Bremans te Hoogstraten op drie september tweeduizend:; ;. dertien, neergelegd vóór registratie, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte;' aansprakelijkheid "BOUWBEDRIJF LVC" met maatschappelijke zetel te 2323 Hoogstraten)Wortel, Rooimans: ;. 361F, ondernemingsnummer 0431.192.813.

°! Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

1/ Uitbreiding van het maatschappelijk doel met volgende activiteiten:

"De vennootschap mag aile onroerende verrichtingen verwezenlijken, waaronder onder meer het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van onroerende goederen evenals de onroerende transacties in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing."

2/ Een bijzondere machtiging wordt verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren. 3/ Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B&B;; te 2300 Turnhout, Campus Blairon 466, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, om, met;; mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met;: inbegrip van de aanvraag bij de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

41 Aanpassing en coordinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen en overeenkomstig deí wijzigingen aan het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL =:

DE NOTARIS

I! Olivier BREMANS

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

Op de laatste blz, van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 30.05.2013 13153-0040-010
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 06.06.2012 12161-0266-012
23/02/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





! v .-+

GRIf=FIr ~~ F7'..-, r :Í~l_;--_;'-r1.1," V,

I FFI 262

KL/Oi'Î it-ilqDEL TLlr`iW~ 16.IW Grj je De grii`fíer

II 111131 u

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr :0431.192.813

Benaming (voluit) : BOUWBEDRIJF LVC

(verkort) :

ii Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

i% Zetel : Rooimans 361F

2323 Hoogstraten (Wortel)

ii Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

i; Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op eenentwintig december tweeduizend

en elf, neergelegd voor registratie, dat: i

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "BOUWBEDRIJF LVC" met maatschappelijke zetel te 2323 HoogstratenNtiortel, Rooimans; : 36/F, ondememingsnummer 0431.192.813.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

g 1/ Verhoging van het kapitaal met vierhonderd vijftienduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent, om het kapitaal te brengen naar vierhonderd vierendertigduizend euro met uitgifte van driehonderd en: li twee nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

i De inbrengers, met name de heer VAN CALSTER Ludo Josephine Elisabeth, en mevrouw KROLS Marina:

ii Adrienne Rita, belden wonende te 2323 HoogstratendWortel, Rooimans 361F, verklaren volledig kennis tel , hebben van de statuten en van de financiële toestand van "Bouwbedrijf LVC" en inbreng te doen van:

1 ONDER HOOGSTRATEN vijfde afdeling "

i! Een perceel bouwgrond (zonder de opstallen), gelegen te 2323 HoogstratenNVortel, Rooimans 361F, thans]

i kadastraal bekend volgens kadastrale legger van 25 oktober 2011 onder sectie D nummer 323IA, met een'

oppervlakte van vijftien aren eenendertig centiaren (15e 31ca). i

HERKOMST VAN EIGENDOM

Voorschreven goed horen toe aan de echtgenoten Van Calster-Krols om te hebben aangekocht van 1. Van;

ii Baelen Josephus Joannes, 2. Stoffels Joseph Maria, 3. Stoffels Koenraar Johan, 4. Stoffels Chantal Maria, 5.:

i Lambrechts Rachildis Josepha Maria, 6. Lambrechts Jozef August Florent bij akte verleden voor notaris Jan; Michoel te Hoogstraten en notaris Cor Stoel te Merksplas op 22 mei 1995, overgeschreven op het eerstel hypotheekkantoor te Turnhout op 4 juli 1995, boek 3657, nummer 11.

i Voor de waardering van de in te brengen onroerende goederen wordt verwezen naar nagemeld revisoraali

ii verslag, en hebbende een totale inbrengwaarde van vierhonderd vijftienduizend vierhonderd en zeven euro; negenennegentig cent euro

ii Ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomst, is de kapitaalverhoging definitief, waarbij het kapitaal: ii daadwerkelijk op vierhonderd vierendertigduizend euro wordt gebracht.

ii Deze inbreng in natura staat uitvoerig beschreven in het verslag overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld door Auditas, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door Erik Van der Jeught, bedrijfsrevisor.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

CU

o ,i "De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA Bouwbedrijf LVC, bestaat uit onroerend goed, gelegen

et ;i te; Wortel (Hoogstraten), Rooimans 36 F, kadastraal gekend 5 de afdeling, sectie D, nr 323a, met een waarde

i; ten belope van 415.407,99 E

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut dei

i: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap:

verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van; het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng In natura;

b) De beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid

o

en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~o

mod 11,1

Yoor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

c) Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waarde bepalingen waartoe deze methoden van

waardering leiden tenminste overeenkomen met de fractiewaarde van de uit te geven aandelen,

zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Zoals blijkt uit het verslag van de zaakvoerder zullen er ter vergoeding van de inbreng in natura 302 nieuwe

aandelen worden uitgegeven.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van het ingebrachte

bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding

voor de inbreng in natura worden uitgegeven.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden dat ons verslag geen "faimess

opinion" is,

Opgesteld te Antwerpen

Op 16 december 2011

(getekend)

Burg. C. V.B.A Auditas, bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer Erik Van der Jeught

Bedrijfsrevisor

2/ Aan de zaakvoerder worden alle bevoegdheden verleend om de voorgaande besluiten uit te voeren of te

laten uitvoeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten,

3/ Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B&B te

2300 Turnhout, Campus Blairon 466, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met

inbegrip van de aanvraag bij de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde,

Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

41 Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Filip MICROEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte, alsmede de gecoördineerde statuten.



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 29.06.2011 11236-0118-012
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.05.2010, NGL 17.06.2010 10210-0242-012
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 10.07.2009 09401-0029-012
20/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.05.2008, NGL 13.06.2008 08232-0361-013
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 03.07.2007 07342-0161-013
08/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 14.05.2005, NGL 06.06.2005 05211-2221-014
11/06/2004 : TU057829
04/06/2003 : TU057829
16/06/2001 : TU057829
11/04/1995 : TU57829
01/01/1993 : TU57829
01/01/1992 : TU57829
01/01/1989 : TU57829
01/01/1988 : TU57829
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 14.06.2016 16179-0555-011

Coordonnées
BOUWBEDRIJF LVC

Adresse
ROOIMANS 36/F 2323 WORTEL

Code postal : 2323
Localité : Wortel
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande