BOUWWERKEN BEERTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOUWWERKEN BEERTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 882.930.523

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 16.07.2014 14312-0501-014
21/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kepie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 1 AUG. 2014

afdelinggAntwerpen

IIIIJIIIIIIIIIIIJIIIIIII!I11I1I1iIIJIJ1ffu1jijIffj

Ondernem ing sn r : 0882.930.523

Benaming

(voluit) : Rich Management

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint Aldegondiskaai 18, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen benoemingen bestuurders

Uittreksel uit de Bijzondere Algemene Vergadering dd 10 juli 2014:

1, Ontslagen bestuurders

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten tot de volgende ontslagen:

- Van Bel Management BVBA met maatschappelijke zetel te 2650 EDEGEM, Jan Verbertlei 61, ingeschreven in de Kruipuntbank der Ondernemingen onder nummer 0889.619,266, vast vertegenwoordigd door de heer Hans Van Bel

- de Heer Alexander Beerts, wonende te Plankenbergstraat 118, 2100 Deurne

De mandaten worden stopgezet vanaf 17 juli 2014. De bestuurders en de vaste vertegenwoordigers verkrijgen volledige kwijting betreffende de uitoefening van hun mandaat.

2. Benoemingen bestuurders

Met eenparigheid van stemmen beslist de Bijzondere Algemene Vergadering tot de benoemingen van volgende bestuurders:

- de Heer Alexander Beerts, wonende te Plankenbergstraat 118, 2100 Deurne

- Blue Planet Technics met maatschappelijke zetel te 2000 ANTWERPEN, Sint-Aldegondiskaai 1i3, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0841,131.045, vast vertegenwoordigd door de heer Alexander Beerts

De mandaten gaan in vanaf 17 juli 2014 en gelden voor een periode van 6 jaar en zullen eindigen na de jaarvergadering van 2020.

De Raad van bestuur benoemt de heer Alexander Beerts tot gedelegeerde bestuurder van de vennootschap.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Goetschalckx & Van Brecht BVBA, Theo Verellenlaan 44 te 2990 Wuustwezel, om de nodige wijzigingen door te voeren bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en de fiscale administraties.

Alexander Beerts,

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op ,

Griffie

i IIiiuiu~ii u~iiiuuaA

*140165 8*

J

Voer. behouden aan het Belgisch Staatsblad

u

Ondernemingsnr : 0882.930.523.

Benaming

(voluit) : "Rich Management"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Sint-Aldegondiskaai 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelwijziging - Statutenwijzigingen

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen, op dertig december tweeduizend dertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Rich Management", gevestigd te 2000 Antwerpen, Sint Aldegondiskaai 18, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0882.930.523 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Om de tekst van Artikel 3 : Doel van de statuten, overeenkomstig het voorstel van de raad van bestuur, aan te vullen en te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden

1.1-let uitoefenen van alle activiteiten in de sector van hernieuwbare, duurzame en innovatieve, energiebronnen, brandstoffen, en afgeleide producten, Dit omvat onder andere de studie, het onderzoek en de ontwikkeling, de projectontwikkeling, de financiering, de productie, de uitbating, de aankoop en verkoop, en de promotie van deze energiebronnen, brandstoffen, en afgeleide producten en activiteiten.

2.Het promoten van, en verstrekken van diensten, advies, consultancy, coaching en therapiëen voor welzijn, verzorging, gezondheid, geluk, ontspanning, evenwicht en groei van lichaam en geest, op fysisch, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

3.Het wereldwijd organiseren van sessies, workshops, seminaries, events, opleidingen, en trainingen in verband met het voorgaande.

4.Het uitbaten van centra, zalen, scholen in verband met het voorgaande.

5,Het aanleggen, het uitbouwen, en beheren van roerend en onroerend vermogen ; alle studies, coördinatie en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten; daaruit vloeien voort onder andere de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de rechtstreekse exploitatie of in regie, de ruiling, de verkoop, de verkaveling, de ontwikkeling, en in het algemeen aile operaties die rechtstreeks te maken hebben met het beheer of het productief maken van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen, voor zichzelf of voor derden,

6.De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren,' aandelen, effecten, obligaties, fondsen, en alle roerende goederen en rechten.

7.1-let verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen.

8.Het managen, besturen, beheren en stimuleren, de planning, de coördinatie en ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen ; het deelnemen aan hun operationele werking, beheer, bestuur en toezicht, alsmede het verlenen van technische, commerciële, logistieke, administratieve en financiële bijstand aan ondernemingen en vennootschappen.

9.Alle verbintenissen van aval, borgtocht of eender welke garantie.

10.Het management en bestuur van en voor handelspersonen, bedrijven en verenigingen, waaronder de studie, het advies, het beheer, de contraie, het organiseren, het leiden en verbeteren van bedrijfsprocessen, de dagelijkse leiding van activiteiten van derden, en aile noodzakelijke activiteiten in het kader van het management en bestuur.

11.Aile verrichtingen van agentuur, mandaat, of commissie in verband met de hoger omschreven operaties.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële industriële of Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

4behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

e

financiële handelingen venichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip de onderaanneming in het algemeen, en de exploitatie van aile intellectuele rechten op industriële en commerciële eigendommen, Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen in alle verbonden en niet-verbonden vennootschappen; zij mag alle leningen van gelijk welke vorm, duur en omvang aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere : wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard , zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen."

2, Om de artikelen en de tekst van TiTEL XII : ONTBINDING - VEREFFENING van de statuten aan te passen aan de gewijzigde wetgeving dienaangaande en te vervangen door de volgende artikelen en tekst: "Artikel 44 : Ontbinding

Tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders en mits naleving van de wettelijke voorschriften ter zake.

De vennootschap blijft na ontbinding van rechtswege ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 45 : Benoeming van vereffenaars

45.1 Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

45.2.Wanneer een rechtspersoon tot vereffenaar wordt benoemd, dan moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet worden bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

45.3.De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

45.4,De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 46 ; Bevoegdheden van vereffenaars

46.1.De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering nodig hebben, tenzij die algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

46.2.De vereffenaars leggen in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar over aan de griffie van de rechtbank van koophandel, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient die omstandige staat slechts om het jaar te worden voorgelegde

46.3,Elk jaar leggen de vereffenaars aan de gewone algemene vergadering van de vennootschap de ' uitkomsten van de vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Elk jaar maken zij tevens de jaarrekening op.

46.4.De jaarrekening wordt openbaargemaakt met inachtneming van de wettelijke voorschriften ter zake. Artikel 47 ; Wijze van vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Artikel 48 : Bijzondere voorschriften voor vennootschappen in vereffening

46.1,ledere wijziging van de naam van een vennootschap in vereffening is verboden.

48.2.Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

48.3.Een besluit tot verplaatsing van de zetel van een vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank van koophandel binnen wiens rechtsgebied de zetel van de vennootschap is gevestigd. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar. Een afschrift van het besluit tot homologatie door de rechtbank moet worden gevoegd bij de neerlegging van de akte houdende verplaatsing van de zetel."

3. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Govabre", gevestigd te Theo Verellenlaan 44, 2990 Wuustwezel, met ondernemingsnummer 0464.627.129, vertegenwoordigd door de heer Bart Van Brecht, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen,

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd Afschrift van de notulen dd. 30 december 2013, met in bijlage .:

gecoördineerde statuten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 25.07.2013 13346-0190-014
29/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 22.06.2012 12208-0288-015
08/03/2012
ÿþMotl Wax' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A I II HUI

*12052085*

01

lieergelegri ter cr Iffr`e fterhtbank

vart Koophandej Antwerpen, op

2 4 FEB. 2092

Griffie

Ondernemingsnr 0882.930.523

Benaming

(votult) Rich Management

(verkort) .

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint Elisabethstraat 38 A te 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwees akte : Wijziging maatschappelijk adres I herbenoeming bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 26 januari 2012, blijkt dat de bestuurders werden herbenoemt voor een periode van 6 jaar en dit met onmiddellijke ingang.

Onmiddellijk daarna besluiten de bestuurders het volgende:

1.Wijziging maatschappelijk adres

De bestuurders besluiten om de maatschappelijke zetel en de zetel van uitbating te verplaatsen naar het adres gelegen te 2000 Antwerpen, Sint-Aldegondiskaai 18, en dit vanaf 26 januari 2012.

2. De bestuurders benoemen de heer Beerts Alexander, Camille Huysmanslaan 71 te 2020 Antwerpen te als gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar en dit vanaf 26/01/2012

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Goetschalcx & Van Brecht bvba., Theo Verellenlaan 44 te 2990 WUUSTWEZEL, om de nodige wijzigingen door te voeren bij Kruispuntbank voor ondernemingen en de fiscale administraties.

Beerts Alexander,

Gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste biz van Lw} B verhielden - Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen-bij het Belgisch StàhtsbIàd = 08/03/101Z-: Annexes du Moniteur belge

28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 26.07.2011 11331-0390-021
24/06/2011
ÿþ ?Ace] 2-Q

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

»eergeyegar ter griîte ,>P: Rechtbank van Koophandel le Aatl,/erpen, op

14 .fii`:' 2 11

Griffie

" 11094151*

Ondernemingsnr : 0882.930.523

Benaming

(voluit) : BLUE PLANET ENERGY

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2060 Antwerpen, Sint Elisabethstraat 38A

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Annelies Podevyn, geassocieerd notaris, te Aartselaar, op 24 mei 2011, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap BLUE PLANET ENERGY, naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Sint-Elisabethstraat 38A, 2060 Antwerpen, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder rechtspersonenregistemummer 0.882.930.523 (RPR Antwerpen), beslist heeft hetgeen volgt:

1. a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BLUE PLANET SOLAR (voorheen ARTE FINO BVBA), met maatschappelijke zetel te Sint-Elisabethstraat 38A, 2060 Antwerpen, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder rechtspersonen-registernummer 0.466.690.952 (RPR Antwerpen) te ontslaan als bestuurder en kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat, vanaf 24 mei 2011. b)de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, VAN BEL MANAGEMENT met maatschappelijke zetel te Jan Verbertlei 61, 2650 Edegem, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder rechtspersonenregisternummer 0.889.619.266 (RPR Antwerpen); hierbij vertegenwoordigd door de heer Hans Van Bel, wonende te Jan Verbertlei 61, 2650 Edegem, rijksregisternummer 68.09.05 235-39 te benoemen als bestuurder, wiens mandaat op heden wordt aanvaard bij monde van voormelde vertegenwoordiger, voor een mandaat van zes jaar, ingaande op 24 mei 2011.

c)de heer BEERTS Alexander, Aragom, ongehuwd, geboren te Zwevegem op 08 april 1968, rijksregisternummer 68.04.08 229-17, wonend te 2020 Antwerpen, Camille Huysmanslaan 71 te herbenoemen als bestuurder voor een mandaat van zes jaar, ingaande op 24 mei 2011.

2. de naam van de vennootschap te wijzigen zodat de naam voortaan luidt als volgt: "Rich Management".

3. dienovereenkomstig artikel één van de statuten te vervangen door volgende tekst: Artikel 1 : Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, afgekort "NV'. Zij draagt de naam "Rich Management".

4. Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend door de vergadering aan Bart Van

Brecht, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen, alle formaliteiten te vervullen en in

het algemeen al het nodige te doen bij het Ondememingsloket en/of de Kruispuntbank der ondernemingen en

de diensten van de B.T.W. en het vervullen van alle andere formaliteiten bij alle andere administraties, zoals de

belastingen en de R.S.Z.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE GEASSOCIEERD NOTARIS

Annelies Podevyn

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte -- coördinatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 29.06.2010 10238-0167-016
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 26.11.2009 09868-0270-012
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 03.07.2008 08354-0048-012
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 22.07.2015 15332-0333-015
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.02.2016, NGL 29.02.2016 16055-0186-016

Coordonnées
BOUWWERKEN BEERTS

Adresse
VAN SCHOONBEKESTRAAT 118A 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande