BOVAHOLD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOVAHOLD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.420.733

Publication

07/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300943*

Neergelegd

03-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): BOVAHOLD

0833420733

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels.

Het beheer en verhuring van onroerende goederen, het beheer en de valorisatie van een onroerend patrimonium, het verwerven en verlenen van onroerende rechten; te dien einde kan de vennootschap alle onroerende handelingen en verhandelingen verrichten, als daar zijn het verwerven van onroerende goederen en rechten, de vervreemding ervan, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden, het aangaan van alle financieringen, het toestaan van alle hypotheken en andere waarborgen.

De activiteiten van een holdingvennootschap met het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in andere vennootschappen, ook met een verschillend maatschappelijk doel. Zij mag de functie van bestuurder en vereffenaar en alle andere mandaten in vennootschappen aanvaarden. De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en niet beperkend. Daarom is zij gerechtigd alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel strekken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverheids- en financiële verrichtingen of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uit te breiden of te bevorderen, zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag deelnemingen en participaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of verschillend doel.

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 170

Onderwerp akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door notaris Dirk Verbert te Antwerpen op twee februari tweeduizend elf, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOVAHOLD" werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 170

2.Oprichters: 1/ de heer OTTAER, Stefan Pierre Jozef, geboren te Geel, op negen december duizend negenhonderdzevenenzestig, wonende te 2260 Westerlo, Polderstraat, 19.

2/ de heer BADAL, Stephan Reginald Mohammed Reza, geboren te Paramaribo (Suriname), op drie maart duizend negenhonderdachtenzestig, wonende te 2000 Antwerpen, Lange Gasthuisstraat, 5.

4.Duur: een onbeperkte duur

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR), vertegenwoordigd door 300 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volledig volgestort. De voornoemde oprichters tekenden in op elk de helft van de aandelen, elk van deze aandelen werd volledig volgestort.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 363-0830439-62 geopend bij de ING op

naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op 25 januari 2011.

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de eerste dag van juni om veertien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2013.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de heer Luc Van den Abbeele, wonende te 2000 Antwerpen, Amerikalei 9 en/of de heer Luc Van den Abbeele, wonende te 2000 Antwerpen, Amerikalei 93 en zijn/hun gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Tot zaakvoerders werden benoemd voornoemde oprichters, te weten:

- de heer OTTAER, Stefan, voornoemd;

- de heer BADAL, Stephan, voornoemd;

Deze mandaten zijn onbezoldigd zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: -afschrift van de akte.

de notaris, Dirk Verbert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/04/2015
ÿþ

(Dn Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ftechtbankvbt t.,,:.e;:andel

AntHt" f.''

09 An 2015

Griffie

afdeJinAac :argian

0 111111111111111fl91id hl

dijlagen bij Tiët Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehoud. aan he Betgist 5taatsbl

Ondememingsnr

Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel (volledig adres)

0833.420.7 Bovaholi

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mechelsesteenweg 170 - 2018 Antwerpen

VEREFFENING

Onderwerp(en) akte : Uitbreng onroerend goed

Bij akte verleden voor notaris Marc Verlinden te Westerlo-Tongerlo op 20 maart 2015, dewelke binnen de wettelijke termijn ter registratie werd aangeboden, is samengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bovahold, in vereffening, met zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 170, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0833.420.733 en onderworpen aan de B.T.W. onder: nummer BE0833.420.733.

Ontbonden en in vereffening gesteld krachtens proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris op vierentwintig februari tweeduizend vijftien, neergelegd op de Rechtbank van koophandel te Antwerpen op achttien maart tweeduizend vijftien, dewelke ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad werd overgemaakt.

Samenstelling van het bureau.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer OTTAER Stefan Pierre Jozef, geboren te Geel op negen december negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2260 Westerlo, Polderstraat 19, hierna genoemd, vereffenaar.

Het verzoekschrift tot aanstelling van de heer Ottaer Stefan als vereffenaar gericht aan de rechtbank van koophandel te Antwerpen de dato vierentwintig februari tweeduizend vijftien werd gehomologeerd ingevolge beschikking van de rechtbank van koophandel te Antwerpen de dato negen maart tweeduizend vijftien daarna.

Volgende vennoten, zijn eigenaar van de aandelen zoals hierna vermeld:

1. De heer OTTAER Stefan Pierre Jozef, geboren te Geel op negen december negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2260 Westerlo, Polderstraat 19, echtgenoot van de heer BADAL Stephan Reginald Mohammed Reza.

houder van honderdvijftig aandelen 150

2, De heer BADAL Stephan Reginald Mohammed Reza, geboren te Paramaribo (Suriname) op drie maart negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 170, echtgenoot van de heer OTTAER Stefan Pierre Jozef.

houder van honderdvijftig aandelen 150

Totaal: driehonderd aandelen 300

Of de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal.

De vergadering heeft na beraadslaging het volgende besluit genomen :

Afgifte activa aan de aandeelhouders.

De vereffenaar verklaart dat de vennootschap in vereffening `Bovahold" eigenaar is van nagemeld

onroerend goed voor één procent volle eigendom en voor achtennegentig procent vruchtgebruik voor een periode van twintig jaar welke aanvang heeft genomen op achtentwintig februari tweeduizend en elf

GEMEENTE ANTWERPEN - tiende afdeling - Antwe pen

Een woning met aanhorigheden, op en met grond gelegen, Mechelsesteenweg 170, geweest zijnde volgens titel als gekend bij de diensten van het kadaster sectie K, nummer 1543/8/31 met een oppervlakte van een are tien centiare (110 m2); met een kadastraal inkomen van vierduizend driehonderddertig euro (4330 E).

Oorsnronévan eigendom.

Voormeld goed hoort toe aan de bvba Bovahold voor één procent volle eigendom en achtennegentig procent vruchtgebruik voor twintig jaar en aan de Ottaer Stefan voor een halve procent in volle eigendom en negenenveertig procent in blote eigendom en aan de heer Bedal Stephan voor een halve procent in volle eigendom en negenenveertig procent in blote eigendom om het in voormelde verhouding te hebben aangekocht ingevolge akte verleden voor notaris Dirk Verbert te Antwerpen en notaris Peter Timmermans te Antwerpen op achtentwintig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik R - vprvnln

februari tweeduizend en elf, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op 11 maart daarna

onder formaliteitennummer 57-T-11/03/2011-03184.

Algemene voorwaarden van afgifte aan alle vennoten.

De vereffenaar gaat, in toepassing van artikel 190 § 2 van het Wetboek Vennootschappen, over tot de

afgifte van het overblijvend onroerend goed, hoger beschreven, in onverdeeldheid aan alle vennoten in verhouding

van hun respectieve participatie in de vennootschap, te weten:

De heer Ottaer Stefan, voormeld, honderdvijftig/driehonderdste (150/300sten);

De heer Badal Stephan, voormeld, honderdvijftig/driehonderdste (150/300sten);

Voorgaand besluit werd genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

(get.) notaris Marc VerIinden

Gelijk hiermee neergelegd :

-afschrift van de akte uitbreng.

áillagen üij-iretáeigiscii Staatelatt --21t04>261e_ Aiiiitxes c~ü ~büiiëü "r"bëlgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOVAHOLD

Adresse
MECHELSESTEENWEG 170 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande