BOWLING HELIOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOWLING HELIOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.735.557

Publication

09/08/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v. " - R G E L E Ca D

1.. } N

31 Mi 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,

Griffie

*iai3s~os*

Ondernemïngsnr :

Benaming (voluit) :BOWLING HELIOS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gerheide 48

2490 Balen

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op zevenentwintig juli tweeduizend en twaalf, en aangeboden ter registratie, inhoudende de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOWLING HELIOS blijkt dat:

* De vennootschap werd opgericht door:

De heer VETS Wim Frans Victor, geboren te Herentals op 20 juni 1967, en zijn echtgenote mevrouw HAXEEMANS Sandra Maria Victor, geboren te Herentals op 6 januari 1970, samenwonende te 2400 Mol, Wezel 118.

Gehuwd te Herentals op 24 juli 1992 onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract.

Geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande hun huwelijkse voorwaarden werd verleden.

* De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de naam BOWLING HELIOS draagt. * De werkelijke zetel gevestigd is te 2490 Balen, Gerheide 48.

* De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als aannemer of onderaannemer, vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, in België als in het buitenland:

- De uitbating van een bowling en amusementscenter.

- De exploitatie van aile drank- en eethuizen, cafés, snackbars, tearooms, broodjeszaak, frituur, hamburger- en pizza zaak.

- Het verzorgen van recepties, en banketten, het organiseren van feesten, dans- en amusementsavonden.

- Het houden van restaurants, het verstrekken van maaltijden en het serveren van dranken alsmede traiteurdienst.

- De inrichting van vertoningen (cabaret, dancing) en de uitbating van buffet in een inrichting voor vertoningen of sport.

- De uitbating van een snooker- en poolzaal, biljartcenter, met speelautomaten.

- De uitbating van automatische- en behendigheidsspelen in al zijn facetten zoals computergestuurde bowlingspelen, snooker, tafelbiljart, kicker en allerlei andere ontspanningsspelen, handmatig, machinaal of elektronisch gestuurd.

- De uitbating van een drankgelegenheid: omvat ook de verkoop van tabak, sigaren, sigaretten, zichtkaarten, suikergoedwaren.

- Aan- en verkoop, verhuring, import, export, groot- en kleinhandel van bowlingmateriaal.

- De uitbating, beheer, inrichting, distributie, uitrusting, levering, verhuring, demonstratie,presentatie, controle, service, verwerking, verpakking, commercialisatie, creatie, design, reclame, import, export, groot- en kleinhandel, plaatsing, automatisering, begeleiding, productie, aanbieding van producten, ontwerpen, toebehoren, algemene diensten voor horeca en aanverwanten, bedrijven, gemeenschappen, diensten.

- De uitbating van paleizen en hallen voor tentoonstellingen, congressen, seminaries, vergaderzalen en andere culturele en artistieke manifestaties, sportmanifestaties, licht- en geluidsinstallaties, uitbating van danszaal, het organiseren van tentoonstellingen en kunstgalerijen,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

VprFtr-

behor,lden aan het Belgisch "

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

foorattracties, installatie voor feesten en tentoonstellingen, het uitbaten van toeristische activiteiten, uitbating van discotheek, private clubs, buffetten, hotels en logementhuizen, uitbating van w.c.'s. - Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in

consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

- Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijke met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

- Elke vorm van consulting en terbeschikkingstelling van knowhow op commercieel, administratief en productioneel gebied, alsmede bedrijfsorganisatie en bedrijfsstrategieën uitwerken.

- Koerierdiensten, het verlenen van logistieke service.

- Het organiseren van en meewerken aan evenementen.

- De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Deze opsomming is aanduidend doch niet beperkend. De zaakvoerder is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren. Om haar doel te bereiken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Zij zal ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Het beheer van eigen roerend en onroerend patrimonium.

Het beheer van ondernemingen door middel van managementovereenkomsten of mandaten (zaakvoerder, bestuurder vereffenaar enz...).

De huur en verhuur van alle roerende en onroerende goederen.

Agentuur, tussenpersoon in de handel, verkoop op commissie.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Alle overige handelingen op commercieel, industrieel, en financieel gebied, alles in de ruimste zin.

De financiële deelneming in en zich interesseren bij andere ondernemingen en de deelneming in de leiding daarvan en voorts het bezit, het beheer, en de vervreemding van vermogensbestanddelen.

Het verlenen van zekerheden op onroerende goederen of andere goederen van de vennootschap ten behoeve van derden terzake van schulden van aan haar gelieerde vennootschappen en het zich hoofdelijk of als borg medeverbinden voor die schulden alsmede het verrichten van alle overige handelingen op commercieel, industrieel, en financieel gebied, alles in de ruimste zin.

* De duur van de vennootschap onbepaald is, te rekenen vanaf de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder eenlhonderdzesentachtigste (1/1 86ste)

Op het kapitaal werd ingeschreven alsvolgt:

-. door de heer Vets Wim, voornoemd, voor de som van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), op drieënnegentig (93) aandelen, volstort voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00).

door mevrouw Haxelmans Sandra, voornoemd, voor de som van negenduizend driehonderd euro (E 9.300,00), op drieënnegentig (93) aandelen, volstort voor negenduizend driehonderd euro (E 9.300, 00).

Het maatschappelijk kapitaal is aldus onderschreven en volledig volgestort.

* De ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), op een bijzondere bankrekening geopend bij Argenta Bank nv, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

* De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, gekozen tussen de vennoten, benoemd voor onbepaalde duur, door de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) kunnen te allen tijde en ad nutum afgezet worden door de algemene vergadering, ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan deze alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Zo er meer dan één zaakvoerder is, zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van één hunner voor wat betreft de bewerkingen van dagelijks beheer. Voor alle andere handelingen zullen de zaakvoerders als college dienen op te treden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

A

* leder jaar zal, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een gewone algemene vergadering gehouden worden, de eerste dinsdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de vereffening; bovendien mogen geen winstaandelen worden voorzien die geen deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit. Op deze netto-winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds; deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Bij gebreke van

dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

* Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, de comparanten in buitengewone algemene vergadering zijn bijeengekomen met op het agenda de punten die voorzien zijn de overgangsbepalingen en werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op 27 juli 2012 en eindigt op 31 december 2013.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op dinsdag 3 juni 2014.

3. Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichters verklaren dat zij als enige vennoten de eerste algemene vergadering samenstellen

waarop het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

De heer Vets Wim en mevrouw Haxelmans Sandra, beiden voornoemd, wordt door de algemene

vergadering als zaakvoerders benoemd voor onbepaalde termijn.

De heer Vets Wim en mevrouw Haxelmans Sandra bevestigen dat de uitoefening van deze functie

hen niet verboden is en verklaren de opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders oefenen hun ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen, voor

het toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

4. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Marc Schoeters, wonende te Mol, Veldstraat 7 en/of de heer Willy Van Hees, wonende te Arendonk, De Horeman 25, met macht tot indeplaatstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en aile (belasting)-administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

5. Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juni 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zcdra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Op de laatste blz. 'van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

V9c r-behoûden aan het r Belgisch - Staatsblad

" e/e- mod 11.1

Ver-

beholden

aan het,

Belgisch

Staatsblad



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL- Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte





























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 20.06.2016 16205-0209-014

Coordonnées
BOWLING HELIOS

Adresse
GERHEIDE 48 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande