BOX OFFICE

Association sans but lucratif


Dénomination : BOX OFFICE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 848.598.164

Publication

14/08/2014
ÿþOp de laatste blz, van pluk $, vermelden : pecto.: Noem en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vezm: Naam en handtekening.

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Rechtbank van jipophandp1 Antwerpen

0 5 AUS. 201h

afdeling Antwerpen

Griffie

I Il INE I J>

A

Ondernemingsnr : 0848.598.164 Benaming

(voluit) : Box Office

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk Zetel : Turnhoutsebaan 1-3 te 2100 Deurne

Qnderwero akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Tijdens de Algemene Vergadering van 26 juni 2014 werd unaniem volgende beslissing genomen:

De maatschappelijke zetel van Box Office vzw wordt verplaatst van Turnhoutsebaan 1-3 te 2100 Deume, naar Tumhoutsebaan 9+ te 2100 Deume, met ingang van 2610612014.

Voor eensluidend afschrift

Joanna Termonia Bestuurder

20/09/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

HhI1 II II IIIflhII III il uII

*12157833*

REGHTEmNtk KOOPHANDEL

1 1 -09- 2012

AefyYERPEN

Ondernemingsar : 0. pU 4 " 5 9 " * 6

Benaming !

(voluit) : Box Office jl2 J

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Turnhoutsebaan 1 - 3, 2100 Deurne

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden

" Theuns Pieter, wonende Turnhoutsebaan 1  3 te 2100 Deurne, geboren op 15 september 1978 te Duffel;

" Theuns Jeroen, wonende Geestenspoor 55 te 2180 Ekeren, geboren op 12 april 1973 te Duffel;

" Termonia Joanna, wonende Turnhoutsebaan 5 bus 1  3 te 2100 Deurne, geboren op 21 augustus 1971 te Deurne;

werd op donderdag 2 augustus 2012 overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, waarvan de statuten luiden als volgt:

Naam, doel en duur

Artikel 1

De vereniging wordt genoemd "Box Office" vzw.

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ten titel van inlichting

Turnhoutsebaan 1  3, te 2100 Deurne.

De Algemene Vergadering kan bij gewone meerderheid de zetel wijzigen, De eventuele wijziging zal worden

gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doei alle culturele activiteiten en producten die ze interessant acht zowel administratief te ondersteunen als te promoten, bekend te maken en te verspreiden in binnen- en buitenland.

Zij kan activiteiten opzetten die tot doel hebben zowel het grote publiek vertrouwder te maken met hedendaagse kunst en cultuur, als het samenbrengen van een gespecialiseerd publiek, Vlaams, Waals zowel als buitenlands, ter bevordering van een culturele informatie-uitwisseling en uitstraling.

Zo stelt zij eveneens tot doel werken van letterkunde, muzikale en audiovisuele werken te componeren, uitvoeren, opnemen, produceren, promoten, verspreiden en te exploiteren,

Zij kan eveneens optreden als uitgever van litteraire, muzikale en audiovisuele werken.

Zij kan deze handelingen stellen in alle genres en disciplines zoals theater, muziek, audiovisuele kunsten, grafiek, nieuwe media, dans, letterkunde, plastische kunsten, gastronomie, reizen en alle andere activiteiten en producten in verband daarmee. Zij kan daartoe alle activiteiten ondernemen die het doel kunnen bevorderen.

De vereniging zal zich mogen aansluiten bij elk organisme dat een gelijkaardig of aanverwant doel heeft. Zij mag alle taken vervullen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden,.

De vereniging kan ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven en meer algemeen alle financiële, roerende en onroerende transacties aangaan die haar doel rechtvaardigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De vereniging kan tevens, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen waarvan de inkomsten dienen besteed te worden uitsluitend aan het doel waarvoor de vereniging werd opgericht.

Artikel 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Leden en lidgeld

Artikel 5

De vereniging heeft effectieve en toegetreden leden. Het aantal effectieve leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen. De aanvraag om lid te worden moet schriftelijk ter goedkeuring aan de Raad van Bestuur worden voorgelegd.

Artikel 6

Het jaarlijkse lidgeld is bepaald door de Raad van Bestuur en is vooraf betaalbaar.

Het mag echter niet meer bedragen dan 2500,00 euro.

Artikel 7

Bij het niet betalen van het jaarlijks lidgeld wordt een lid verondersteld ontslag te nemen. Een lid kan uitgesloten worden als zij of hij het huishoudelijk reglement niet naleeft. Hierover kan enkel de Algemene Vergadering beslissen bij een twee-derde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Een lid kan ook ontslag nemen als zij of hij hierom verzoekt en het ontslag per aangetekende brief aan de Raad van Bestuur ter kennis brengt.

Artikel 8

Uitgetreden of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen,

De Raad van Bestuur

Artikel 9

Het beleid van de vzw wordt bepaald door de Raad van Bestuur. De Raad is samengesteld uit minimum twee effectieve leden. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een onbeperkte periode en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat onbezoldigd uit.

Artikel 10

Om tot bestuurder te worden verkozen moet men lid zijn en de leeftijd van achttien jaar bereikt hebben,

Artikel 11

De Flaad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Tegenover derden wordt de vereniging geldig vertegenwoordigd door de handtekening van één bestuurder. De Raad is bevoegd alle daden van beschikking te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet aan de Algemene Vergadering toegewezen zijn. De Raad vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht. De Raad is ook verantwoordelijk voor aile verplichte publicaties. De Raad van Bestuur treedt op als college volgens het meerderheidsbesluit. De Raad van Bestuur kan het dagelijks beleid alsook de externe vertegenwoordiging of onderdelen daarvan delegeren aan een afgevaardigd bestuurder. Deze kan zowel bestuurder als effectief lid zijn.

Mij/zij wordt benoemd voor een onbeperkte periode.

De Algemene Vergadering

Artikel 12

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Fiaad van Bestuur. Elk effectief lid kan zich laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid. Elk effectief lid kan slechts één ander effectief lid vertegenwoordigen. Elk effectief lid beschikt over één stem.

Artikel 13

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor het wijzigen van statuten, het benoemen en ontslaan van bestuurders, het uitsluiten van een lid, het goedkeuren van begrotingen en rekeningen, het vrijwillig ontbinden van de vereniging, het verlenen van kwijting aan de bestuurders, het omvormen van de vereniging tot een vennootschap met sociaal oogmerk. Alle andere bevoegdheden worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 14

De Algemene Vergadering wordt minstens éénmaal per jaar door de Raad van Bestuur bijeengeroepen voor de goedkeuring van rekeningen en begrotingen, dit bij voorkeur in de maand juni en telkens als één kwart van de leden hierom verzoekt. De oproeping gebeurt schriftelijk, ten minste acht dagen voor de vergadering, en is ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders. Ze vermeldt plaats, dag en uur en bevat de agenda die wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur.

Artikel 15

De besluiten van de Algemene Vergadering worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, behalve voor de door de Wet voorziene gevallen van statutenwijziging, uitsluiting van een lid, ontbinding van de vereniging en wijziging van het doel.

Artikel 16

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders.

De notulen worden ingeschreven in een daartoe bestemd register en bewaard op de zetel van de

vereniging.

Begroting en rekeningen

Artikel 17

leder jaar wordt de rekening van het verlopen boekjaar afgesloten en de begroting van het volgend boekjaar

opgemaakt.

Beide worden ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering binnen zes maanden na

afsluitingsdatum van het boekjaar. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Artikel 18

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering die deze ontbinding uitgesproken heeft, één of meerdere vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheid en de vereffeningvoorwaarden. De Algemene Vergadering beslist over het aanwenden van de goederen en waarden van de ontbonden vereniging, na aanzuivering van het passief, en mits aan deze goederen en waarden bestemming te geven die zoveel mogelijk het doel van de ontbonden vereniging benadert.

Artikel 19

Voor al wat niet door deze statuten wordt geregeld, zal de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de

wet van 2 mei 2002 van toepassing zijn.

Een algemene vergadering onmiddellijk gehouden na de vaststelling van de statuten, benoemde tot leden van de raad van bestuur:

" Theuns Jeroen, wonende Geestenspoor 55 te 2180 Ekeren, geboren op 12 april 1973 te Duffel;

" Termonia Joanna, wonende Tumhoutsebaan 5 bus 1-3 te 2100 Deurne, geboren op 21 augustus 1971 te Deume;

Gedaan te Deurne op donderdag 2 augustus 2012, in vijf exemplaren (één voor elk stichtend lid, en twee voor de archieven)

Voor echt en waar verklaard,

Theuns Jeroen

Bestuurder

Termonia Joanna

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BOX OFFICE

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 1-3 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande