BP CAPITAL NOK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BP CAPITAL NOK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.749.057

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 15.07.2014 14311-0538-027
11/12/2013
ÿþ Mod 11.1

Rue] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



itItimommes 1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Kaaphanùi te Antwerpen

OP 2 9 .NaV 2413

De Griffier

Griffie

Ondernemingsnr :0832,749.057

Benaming (voluit) :

(verkort): BP Capital NOK

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel ; Uitbreidingstraat 60-62, 2600 Antwerpen-Berchem (volledig adres)

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Onderwerp(en) akte : OMVORMING IN EEN BVBA - GOEDKEURING STATUTEN  ONTSLAG ZAAKVOERDERS - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor meester Thierry Raes, geassocieerd Notaris te Antwerpen Wilrijk op 31/10/2013, geregistreerd negen bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der

registratie op 13 november 2013 boek 177 blad 50 vak 12, ontvangen vijftig euro (50,00 Euro) , de ontvanger F. Van Boxlaer, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma "BP Capital NOK", gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, met

eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag cpgemaakt door commissaris, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 2140 Antwerpen-Borgerhout, J. Englishstraat 54, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Omer Turna, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2013.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen. Het verslag van de zaakvoerder, de staat van actief en passief afgesloten per 30 september 2013 en het verslag van de commissaris zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

DE BESLUITEN VAN HET VERSLAG VAN VOORNOEMDE COMMISSARIS LUIDEN ALS VOLGT: "5. Besluiten

Uit onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van de bestaande vennoctschap onder firma BP Capital NOK in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, besluiten wij dat:

er niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief volgens de tussentijdse staat van activa en passiva per 30 september 2013 heeft plaatsgehad;

" het eigen vermogen van 14.512.160.449,59 NOK van de vennootschap dat uit voormelde staat van activa en passiva kan afgeleid worden, niet kleiner is dan het minimum vereist maatschappelijk kapitaal van ¬ 18.550 voor besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

" het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zeker voldoende hoog zal zijn om te voldoen aan het vereiste minimum van het maatschappelijk kapitaal voor besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid van ¬ 18.550,00 (artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen).

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de omzetting van de bestaande vennootschap onder firma BP Capital NOK in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het huidig controleverslag mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.".

Tweede besluit

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen waarbij haar rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan, en de vorm van een besloten vennootschap !net beperkte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

Voor-

behouren' Luik B - vervolg

aan het

aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en- vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0832.749.057 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 september 2013 en rekening houdend met de verhoging van het eigen vermogen ten gevolge van de inbreng in natura van de aandelen van de vennootschap onder firma BP Capital EURO, gedaan op 31 oktober 2013, voorafgaand aan deze vergadering.

Derde besluit

De vergadering besluit een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, waarvan de tekst als volgt luidt:

"STATUTEN

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming van BP Capital NOK.

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf datum van haar oprichting.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering genomen zoals inzake wijziging der statuten.

Artikel 3.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 60-62. Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel dienstverrichtingen van financiële aard te verstrekken ten voordele van vennootschappen die behoren tot de greep waartoe zij behoort. Als diensten van financiële aard worden ondermeer beschouwd het toestaan van leningen, het waarnemen van het financieel beheer, het waarnemen van het thesauriebeheer. In die zin is de vennootschap ondermeer een financieringsvennootschap. De vennootschap heeft bovendien tot doel de ontwikkeling en de centralisering, van marketingactiviteiten, informatieverlening en verzameling, wetenschappelijk onderzoek, betrekkingen met de nationale en internationale autoriteiten, centralisering van de werkzaamheden op het gebied van de boekhouding, administratie en informatica, centralisering van de financiële handelingen en van het dekken van de risico's voortspruitend uit de schommelingen van de wisselkoersen, met inbegrip van leasing van roerende en onroerende goederen, herfacturatie en factoring alsmede alle werkzaamheden die voor de ontvanger van de dienst een voorbereidend of hulpverlenend karakter hebben. De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de exploitatie van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintig miljard Noorse Kronen (20.000.000.000,00 NOK), vertegenwoordigd door één miljoen zeshonderdtwintigduizend vierhonderd en elf (1.620.411) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering die de duur van hun mandaat bepaalt. Zij zijn herkiesbaar.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Artikel 14

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Zelfs indien er meer dan één zaakvoerder is aangesteld, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ook het dagelijks bestuur komt toe aan ieder zaakvoerder, individueel handelend.

Artikel 18

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om vijftien uur dertig.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van

de vennootschap_of in een andere plaats aangewezen in de opro ping_ __,

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

behou lets, Artikel 21

aan het Elk aandeel geeft recht op één stem,

~E~efgiscFi Artikel 24

Staatsblad Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 25

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Vierde besluit

De vergadering aanvaardt het ontslag vanaf heden van de enige zaakvoerder van de vennootschap onder firma, met name, de voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BP 1FC Belgium, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Harry Maria Jules Milde.

Bij afzonderlijke stemming wordt kwijting verleend voor het uitoefenen van haar mandaat van zaakvoerder tot op heden.

Vijfde besluit

De vergadering besluit de hiernavermelde personen tebenoemen voor onbeperkte duur als niet-statutaire zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BP Capital NOK:

- de heer Harry Maria Jules Milde, geboren te Brussel op 12 oktober 1956, wonende te 1980 Zemst, Meerweg 23,;

- de heer Jurgen De Moor, geboren te Lokeren op 24 oktober 1966, wonende te 2000 Antwerpen, Kloosterstraat 9,;

- de heer Martin Francis Giles, wonende te Wapping Wall 24, bus 21 te E1W 3SE Londen (Verenigd Koninkrijk).

De vergadering beslist dat hun mandaat onbezoldigd zal worden uitgeoefend behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Zesde besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Zevende besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht, met de macht om afzonderlijk te handelen, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Cort & Raes Geassocieerde Notarissen, met zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Bist 163, met ondernemingsnummer 0861.776.011 RPR Antwerpen, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerder, de staat van actief en passief afgesloten per 30 september 2013, verslag van de commissaris, 2 volmachten, Geassocieerd Notaris Thierry Raes





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



06/12/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0

Voor behoud aan h6 Belgisó Staatshl

yr, .~11~i~urf'" ni !~r r rr~}FiP Vande 1 44

Rechtbank van-Kaepeùi,~wl id Antwerpen op-----.... --.. ..-2,5_ NOV. 2013

De Griffier

G

06/12/2013

Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0832.749.057

Benaming :

(voluit): BP Capital NOK

Rechtsvorm :, Vennootschap onder firma

Zetel : Uitbreidingsstraat 60-62 - 2600 Antwerpen-Berchem

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering

Het blijkt uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van Vennoten van de vennootschap onder firma BP Capital NOK , gehouden op 31 oktober 2013, dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

1. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het geplaatst maatschappelijk kapitaal ten belope van 6.909.246.160,44 (zes miljard negenhonderd en negen miljoen tweehonderdzesenveertig duizend honderdzestig komma vierenveertig) Noorse Kronen te verhogen om het kapitaal te brengen van 13.090.753.839,56 (dertien miljard negentig miljoen zevenhonderddrieënvijftig duizend achthonderdnegenendertig komma zesenvijftig) Noorse Kronen op 20.000.000.000,- (twintig miljard) Noorse Kronen door de creatie en uitgifte van 519.492 (vijfhonderd negentienduizend vierhonderd tweeënnegentig) aandelen genietend van dezelfde rechten en die in het resultaat zullen delen met ingang van de datum van heden. De vergadering beslist alsnog dat op deze 519.492 (vijfhonderd negentienduizend vierhonderd tweeënnegentig) aandelen zal dienen te worden ingeschreven middels de inbreng in natura van 999.685 (negenhonderdnegenennegentig duizend zeshonderdvijfentachtig) aandelen van de vennootschap BP Capital Euro VOF, met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 60-62,

De vergadering beslist verder dat op deze 519.492 (vijfhonderd negentienduizend vierhonderd tweeënnegentig) nieuwe aandelen wordt ingeschreven tegen de prijs van 37.381,58 (zevenendertig duizend driehonderdéénen tachtig komma achtenvijftig) Noorse Kronen per aandeel, waarvan

- per aandeel 13.300,00 (dertien duizend driehonderd) Noorse Kronen zullen geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal 6.909.246,160,44 (zes miljard negenhonderd en negen miljoen tweehonderdzesenveertig duizend honderdzestig komma vierenveertig) Noorse Kronen en

- per aandeel 24.081,58 (vierentwintig duizend éénentachtig komma achtenvijftig Noorse Kronen zullen geboekt worden als uitgiftepremie, zijnde in totaal 12.510,184.656,67 (twaalf miljard vijfhonderdentien miljoen honderdvierentachtig duizend zeshonderdzesenvijftig komma zevenenzestig) Noorse Kronen.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van 100% (honderd procent).

1. En onmiddellijk heeft de vennoot BP Caplux SA, bij monde van haar mandataris, verklaard te verzaken aan haar voorkeurrecht om aan deze kapitaalsverhoging deel te nemen en dit ten gunste van BP IFC Belgium BVBA.

2. Vervolgens heeft BP IFC Belgium BVBA, bij monde van haar mandataris, verklaard op de hoogte te zijn van wat voorafgaat en in te schrijven op de totaliteit van de nieuw uitgegeven aandelen, namelijk 519.492 (vijfhonderd negentienduizend vierhonderd tweennegentig) aandelen voor de prijs van 37.381,58 (zevenendertig duizend driehonderdéénen tachtig komma achtenvijftig) Noorse Kronen per aandeel, en dit middels de inbreng in natura van 999.685 (negenhonderdnegenennegentig duizend zeshonderdvijfentachtig) aandelen van de vennootschap BP Capjtal Euro VOF, met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Uitbreidingstraat 60-62,

3. Alle aanwezige aandeelhouders erkennen dat deze kapitaalsverhoging daadwerkelijk werd doorgevoerd zoals hierboven uiteengezet en dat derhalve 999.685 (negenhonderdnegenennegentig duizend zeshonderdvijfentachtig) aandelen van de vennootschap BP Capital Euro VOF, met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 60-62 vanaf heden ter beschikking zijn van de vennootschap, De vergadering stelt vast dat bovenvermelde kapitaalsverhoging integraal werd onderschreven en volgestort conform het bovenstaande.

5. Teneinde dit in overeenstemming te brengen met wat hier voorafgaat, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen het eerste lid van het artikel 5 van de statuten te wijzigen en te vervangen door navolgende tekst: " Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 20.000.000.000,- (twintig miljard) Noorse Kronen, het is vertegenwoordigd door 1,620.327 (één miljoen zeshonderdtwintig duizend driehonderdzevenentwintig) gelijkwaardige aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde," De inschrijving in het register der vennoten van de vennootschap zal dienovereenkomstig worden aangepaste

6. De vergadering verleend volmacht aan Mevrouw Karin Delen, notarieel medewerkster van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Cort & Raes Geassocieerde Notarissen, te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Bist 163, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, om alle wijzigingen te kunnen doorvoeren bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel, het Belgisch Staatsblad en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, om het te publiceren uittreksel in het Belgisch Staatsblad en de neer te leggen formulieren bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel te kunnen ondertekenen, om de tekst van de nieuwe gecoördineerde statuten te kunnen ondertekenen en alle andere formaliteiten te kunnen vervullen.

Voor ontledend uittreksel, hiermede tegelijk neergelegd gecoördineerde statuten

Karin Delen

Volmachtdrager

am. v~W

ysnouden

aan het

e g~sc

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - Q6112/2013 - Annexes du Moniteur belge



27/11/2013
ÿþ Mod ü.i

In de bijlagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ i VI



+13177649*



,Eel"gEkgg 1' rrf ü

~ Y~Ilj $'1Gf~ !#{ji.~,,

703

Griffie

Ondernemingsnr :0832.749.057

Benaming ;

(voluit); BP Capital NOK

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Ultbreidingstraat 60-62 -- 2600 Antwerpen-Berchem

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering

Wet blijkt uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van Vennoten van de vennootschap onder firma BP Capital NOK , gehouden op 27 September 2013, dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

1. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de hoedanigheid van vennoot niet te laten ophouden door de in ontbinding-stelling van de vennootschap in geval de vennoot een rechtspersoon is en beslist dienvolgens om het artikel 10 van de statuten als volgt te wijzigen. Artikel 10  Ophouden der hoedanigheid van vennoot

De hoedanigheid van vennoot houdt op door

- overlijden of door de beëndiging van de vereffening van de vennootschap in geval de

vennoot een rechtspersoon is; "

- ontslag, dat op om een even welk ogenblik door middel van een schriftelijke kennisgeving

aan de andere vennoten wordt meegedeeld;

verplichte uittreding in de door de wet opgelegde gevallen.

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om in geval van ontbinding van de vennootschap niet in aile gevallen tenminste twee vereffenaars te moeten benoemen en de mogelijkheid te voorzien dat de vennootschap kan worden ontbonden en vereffend in één akte zonder de benoeming van vereffenaars ais voorzien in artikel 184 van het Wetboek Vennootschappen en beslist dienvolgens om het artikel 26 van de statuten ais volgt te wijzigen.

Artikel 26  Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden bij besluit van de algemene vergadering der vennoten, genomen met unanimiteit van de stemmen verbonden aan aile aandelen, die op het ogenblik van het besluit bestaan en die in het bezit zijn van de vennoten. De vergadering der vennoten benoemt tenminste twee vereffenaars. Na aanzuivering van de schulden van de

vennootschap en uitvoering van haar verplichtingen, verdelen de vereffenaars de overblijvende gelden en goederen volgens de schriftelijk instructies van de vergadering van de vennoten, inachtnemende de wettelijke bepalingen terzake. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, de ontbinding van een vennootschap-vennoot, of door het uittreden van een vennoot. Onder de voorwaarden voorzien ln artikel 184 § 5 van het Wetboek Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden en vereffend worden in en akte zonder de benoeming van vereffenaars.

3. De vergadering besluit unaniem om opdracht te geven aan Mevrouw Karin Delen van het Kantoor van de Geassocieerde Notarissen De Cort & Raes met mogelijkheid tot indeplaatstelling, om over te gaan tot het opmaken van de gecoërdineerde tekst van de statuten en om alle formaliteiten voortvloeiende uit deze akte te vervullen.

Voor ontledend uittreksel, hiermede tegelijk neergelegd gecoërdineerde statuten

BP 1FC BELGIUM BVBA

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door

NarrX illde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

f1 , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Cà Hechtbait

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

5 ír7.4. 2°1~

Ondememingsnr : 0832.749.057

Benaming

(voluit) : BP Capital NOK

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Uitbreidingstraat 60-62, 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaststelling van vervanging van vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder

Uittreksel uit de besluiten van de enige zaakvoerder van 7 november 2013.

Op 29 december 2010 werd BP Capital VOF (toen vast vertegenwoordigd door Martina (Marijke) Paaijmans) benoemd als zaakvoerder van de vennootschap. Op 30 oktober 2012 werd BP Capital VOF overgenomen door BP Services NV ingevolge een fusie door overneming. Op dezelfde datum veranderde BP Services NV haar rechtsvorm in een BVBA zonder onderbreking van rechtspersoonlijkheid en veranderde ze haar naam in BP IFC Belgium BVBA. Bijgevolg is BP IFC Belgium BVBA (als rechtsopvolger ten algemene titel van BP Capital VOF) momenteel de zaakvoerder van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft,

AKTE GENOMEN van de brief van BP IFC Belgium BVBA waarin wordt bevestigd dat Harry Milde, wonende te Meerweg 23, 1980 Zemst, werd aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van haar mandaat als zaakvoerder van de vennootschap, overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van' vennootschappen, en dat Harry Milde de functie ais vaste vertegenwoordiger reeds uitoefent sinds 1 mei 2012: (ter vervanging van mevrouw Martina (Marijke) Paaijmans als vaste vertegenwoordiger).

Voor analytisch uittreksel,

BP IFC Belgium BVBA

Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door

Harry Milde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 02.07.2013 13257-0086-022
14/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uittreksel van het verslag van de Gewone Algemene Vergadering van Vennoten van 4 juni 2013. Eenparig beslist de Vergadering het mandaat van de commissaris Ernst & Young, Bedrijfsrevisoren BCVBA, kantoorhoudende te 2140 Borgerhout, J. Englishstraat 54, met als vaste vertegenwoordiger de heer Omer Turna, te verlengen voor een termijn van 3 (drie) boekjaren om te eindigen op de Gewone Algemene Vergadering van Vennoten van 2016.

BP IFC Belgium BVBA

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door

Harry Milde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~4~~~ i ~ïi(fi'- i~i1 Cl~~ 1Z~f1 11~tC~{}i~

q,",.'.'-,', ~ ~ ; f --

1111111

*13090259*

Ondernemingsnr : 0832 749 057

Benaming

(voluit) : BP Capita! NOK

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Uitbreidingstraat 60-62 - 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : hernieuwing mandaat commissaris Ernst & Young

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

t l i = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





062468*





h:mm*0/97 eneyar de Rechfbalitt van etqphane »;Anítzerperi, op

An, ni3

Griffie

Ondernemingsnr : 0832 749 057

Benaming

(voluit) : BP Capital NOK

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Uitbreidingstraat 60-62 - 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de datum van de jaarvergadering van venoten-aanpassing statuten

Uittreksel van het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van Vennoten van 3 april 2013. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat de Gewone Algemene Vergadering van Vennoten, jaarvergadering genoemd, met ingang van dit jaar te verplaatsen naar de eerste dinsdag van de maand juni om veertien uur.

Dientengevolge beslist de vergadering de eerste zin van artikel 14 van de statuten van de vennootschap te vervangen door volgende tekst:

"De jaarvergadering van de vennoten komt van rechtswege elk jaar bijeen de eerste dinsdag van juni te veertien uur op de plaats op de plaats in België in de oproepingsbrief vermeld en bij ontstentenis van een regelmatig bericht, op de maatschappelijke zetel. Indien deze datum een feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag"

BP IFC Belgium BVBA

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door

Harry Milde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvdoordigen

Verso : Naam en handtekening,

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 16.07.2012 12310-0172-021
04/07/2012
ÿþ Mod waad 71.7

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~-" ~.

Wen1;7egd ter grlffie van de Rechlbátl

van Koophandel te Antwerpen' °p

e

Griffie

Ondernemingsnr : 0832149 057

Benaming

(voluit) : BP Capital NOK

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Uitbreidingstraat 60-62 - 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging- aanpassing statuten

Uittreksel van het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van Vennoten van 29 mei 2012

1.De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 1,200.000.000, (één miljard tweehonderd miljoen) Noorse Kronen te verhogen om het kapitaal te brengen van 11.890.753.839,56 (elf miljard achthonderdnegentig miljoen zevenhonderddrieënvijftig duizend achthonderdnegenendertig komma zesenvijftig) Noorse Kronen op 13.090.753.839,56 (dertien miljard negentig miljoen zevenhonderddrieënvijftig duizend achthonderdnegenendertig komma zesenvijftig) Noorse Kronen door de creatie en uitgifte van 100.919 (honderdduizend negenhonderdnegentien) aandelen genietend van dezelfde rechten en die in het resultaat zullen delen met ingang van heden.

De vergadering beslist alsnog dat op deze aandelen zal dienen te worden ingeschreven in geld voor de prijs van 11.890,753 (elf duizend achthonderdnegentig komma zevenhonderddrieënvijftig) Noorse Kronen per aandeel, bedrag dat tevens onmiddellijk volledig zal dienen te worden volgestort in speciën, hetzij voor het totaal bedrag van 1.200.000.000, (één miljard tweehonderd miljoen) Noorse Kronen.

2.En onmiddellijk heeft de vennoot BP Caplux SA aandeelhouders bij monde van haar mandataris verklaard te verzaken aan haar voorkeurrecht om aan deze kapitaalsverhoging deel te nemen en dit ten gunste van BP Capital VOF.

3.Vervolgens heeft BP Capital VOF, bij monde van haar mandataris, verklaard op de hoogte te zijn van wat voorafgaat en in te schrijven op de totaliteit van de 100.919 (honderdduizend negenhonderdnegentien) aandelen nieuw uitgegeven aandelen, namelijk aandelen voor de prijs van 11.890,753 (elf duizend achthonderdnegentig komma zevenhonderddrieënvijftig) Noorse Kronen per aandeel, hetzij voor het totaal bedrag van 1.200.000.000, (één miljard tweehonderd miljoen) Noorse Kronen.

4.Alle aanwezige aandeelhouders erkennen dat deze kapitaalsverhoging daadwerkelijk werd doorgevoerd zoals hierboven uiteengezet en dat derhalve een bedrag van 1.200.000.000, (één miljard tweehonderdmiljoen) Noorse Kronen vanaf heden ter beschikking is van de vennootschap. De vergadering stelt vast dat bovenvermelde kapitaalsverhoging integraal werd onderschreven en volgestort conform het bovenstaande.

5,Teneinde dit in overeenstemming te brengen met wat hier voorafgaat, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen het eerste lid van het artikel 5 van de statuten te wijzigen en te vervangen door navolgende tekst: " Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 13.090.753.839,56 (dertien miljard negentig miljoen zevenhonderddrieënvijftig duizend achthonderdnegenendertig komma zesenvijftig) Noorse Kronen, het is vertegenwoordigd door 1.100.919 (één miljoen honderdduizend negenhonderdnegentien) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde." De inschrijving in het register der vennoten van de vennootschap za! dienovereenkomstig worden aangepast.

Hiermede tegelijk neergelegd

gecoördineerde statuten

BP Capital VOF

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door

Harry Milde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

11.11.111.1!Julli.!1 111

07/02/2012
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblat

1111111.11(11,11y1111.111101

Neergelegd ter griffie VO enRr~itbpi~k va Koophandel te Antwerpen, op

2 5 JAN. 2012

Griffie

Ondememingsnr : 0832 749 057

Benaming

(voluit) : BP Capital NOK

Rechtsvoren : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Uitbreidingsstraat 60-62 - 2600 Berchem

Onderwerp akte : vervanging en benoeming wettelijke vertegenwoordiger commissaris

Uittreksel uit de beslissing van 10 januari 2012.

De zaakvoerder neemt kennis van de vervanging van de heer Rudi Braes en de beslissing dat de heer Omer Tuma (A02091) hem zal opvolgen als wettelijk vertegenwoordiger van Ernst & Young.

Ernst & Young. Bedrijfsrevisoren BCVBA kantoorhoudende te 2140 Borgerhout, J. Englishstraat 54, commissaris van BP Capital NOK VOF zal vanaf 5 december 2011 wettelijk vertegenwoordigd worden door de heer Oreer Tuma.

BP Capital VOF

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door

M.J.M. Paaijmans

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/05/2011
ÿþOnderwerp akte : RECHTZETTING

Rechtzetting bij de onderhandse oprichtingsakte de data 29 december 2010, neergelegd op 13 januari 2011 onder nummer 0832.749.057 werd in de hoofding item 2, verkeerdelijk vermeld, vennootschap naar Luxemburgs recht is BP CAPLUX S.A. met zetel te Aire de Capellen. L-8309 Capellen (Groothertogdom-Luxemburg) en niet BP Capital S.A.

Voor ontledend uittreksel,

BP Capital VOF vertegenwoordigd door M.J.M. Paaijmans

IIl Ohl 11111 II llI 1111 ll Ni I IN

*11072416*

Ilegeged tel eYlerde ~t vsií llr.irtitiedd a hilweipati

a0 : . 3 MEI 2.;11

D. affilier,

Griffie

Mod 2.1

Lun In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming : (voluit): Rechtsvorm : Zetel :

o )3 la

BP Capital NOK Uitbreidingstraat 60-62 2600 Antwerpen-Berchem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2011

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/01/2011
ÿþMM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

oraties a.a i .lef JF z~~r;cl 111111111111111111011 11 1111 ~ N ~ iegd tw griffie van de

" iioiaeso* ;~I te ~~twerpen ~ 1AI.120ii

3ti$$i~

19a órifheF

'



Ondérnerningsnr: 0-8 3 2

Benaming :

(voluit): BP Capital NOK

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Uitbreidingstraat 60-62 - 2600 Antwerpen-Berchem

749" 057

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse oprichtingsakte de dato 29 december 2010 blijkt dat een vennootschap onder

firma werd opgericht onder de benaming BP Capital NOK door:

1/ de vennootschap onder firma BP Capital, met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat

60-62, RPR Antwerpen 426.600.258;

2/ vennootschap naar Luxemburgs recht BP Capital S.A., met zetel te Aire de Capellen, L-8309

Capellen (Groothertogdom-Luxemburg).

De statuten van de vennootschap worden als volgt vastgesteld ;

HOOFDSTUK I. - BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1 - Aard - rechtsvorm  naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap met rechtspersoonlijkheid in de vorm van een

Vennootschap onder Firma onder de benaming "BP Capital NOK".

De maatschappelijke benaming dient voorafgegaan van of gevolgd door de woorden Vennootschap

onder Firma of de afkorting V.O.F.

Artikel 2 - Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 60-62.

Artikel 3 -- Doel.

De vennootschap heeft tot doel dienstverrichtingen van financiële aard te verstrekken ten voordele van

vennootschappen die behoren tot de groep waartoe zij behoort. Als diensten van financiële aard

worden ondermeer beschouwd het toestaan van leningen, het waarnemen van het financieel beheer,

het waarnemen van het thesauriebeheer. In die zin is de vennootschap ondermeer een

financieringsvennootschap. De vennootschap heeft bovendien tot doel de ontwikkeling en de centralisering, van marketingactiviteiten, informatieverlening en verzameling, wetenschappelijk onderzoek, betrekkingen met de nationale en internationale autoriteiten, centralisering van de werkzaamheden op het gebied van de boekhouding, administratie en informatica, centralisering van de financiële handelingen en van het dekken van de risico's voortspruitend uit de schommelingen van de wisselkoersen, met inbegrip van leasing van roerende en onroerende goederen, herfacturatie en factoring alsmede alle werkzaamheden die voor de ontvanger van de dienst een voorbereidend of hulpverlenend karakter hebben. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de exploitatie van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Artikel 4  Duur.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Artikel 5  Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 11.890.753.839,56 Noorse Kronen, het is

vertegenwoordigd door 1.000.000 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. De

inschrijving in het register der vennoten van de vennootschap vormt het enige bewijs van eigendom van de aandelen.

Op de aandelen wordt als volgt ingeschreven

a. door BP Capital V.O.F, ten belope van 999.916 aandelen, middels een inbreng in natura van vorderingen ten bedrage van.11.889.753.839,56 Noorse Kronen.

b. door BP Caplux S.A., ten belope van 84 aandelen, middels een inbreng in speciën ten

bedrage van 1.000.000 Noorse Kronen.

Totaal : 1.000.000 aandelen

^? de laatste bz van Lti. B vermeien . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heit; ,tar, de petsoiotn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien ven dender te verleg. nvrnorcl;vael

Verso Neem en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

.. " + . " V Lidt' ; Luik B - vervolg

leder aandeel waarop is ingeschreven is volgestort ten belope van 100%.

Artikel 7 - Register der vennoten.

Er zal in de maatschappelijke zetel een register der vennoten gehouden worden. Alle aandelen zullen

op naam blijven.

Artikel 3 - Vennoten.

I Zijn vennoten van de vennootschap:

- de oprichters van de vennootschap;

- de andere natuurlijke of rechtspersonen die

1- als vennoten worden toegelaten overeenkomstig de beschikkingen van artikel 9 hierna, met betrekking tot de aanvaarding van vennoten;

2- op aandelen inschrijven of deze overnemen conform hetgeen bepaald is in artikel 6.

Artikel 9 - Toelating.

Een natuurlijke of rechtspersoon kan slechts als vennoot toegelaten worden op voorwaarde dat zijn

kandidaatstelling door alle vennoten met eenparigheid der stemmen aanvaard wordt.

!Artikel 10 - Ophouden der hoedanigheid van vennoot.

De hoedanigheid van vennoot houdt op door

- overlijden of door ontbinding van de vennootschap ingeval de vennoot een rechtspersoon is;

' - ontslag, dat op om het even welk ogenblik door middel van een schriftelijke kennisgeving aan de

andere vennoten wordt meegedeeld;

- verplichte uittreding in de door de wet opgelegde gevallen.

Artikel 12 - Bevoegdheden van de vergadering.

De volgende zaken zijn voorbehouden aan de algemene vergadering der vennoten:

1. - Goedkeuring van de jaarrekeningen volgens verslagen van de zaakvoerder(s) en van de commissaris(sen) en het verlenen van kwijting aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen).

2. - Bepaling van de te verdelen resultaten, en de verdeling daarvan.

3. - Vaststellen van het aantal zaakvoerders, hun benoeming en afzetting.

4. - Gebeurlijk vaststellen van de bezoldiging van de zaakvoerders.

5. - Benoeming van commissaris(sen) en vaststelling van hun bezoldiging.

6. - Vennoten aanvaarden of weigeren. 7.- Wijziging der statuten.

8. - Fusie met andere vennootschappen.

9. - Ontbinding van de vennootschap, benoeming en afzetting van de vereffenaars, vaststelling, uitbreiding of beperking van hun bevoegdheden en vaststelling van hun bezoldiging.

10.- Verhoging of vermindering van het kapitaal.

11.- Besluiten treffen over alle zaken die niet ingevolge de wet of de statuten voorbehouden zijn aan andere organen van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) of de commissaris(sen) kunnen ter beslissing aan de algemene vergadering elke andere zaak voorleggen waarvan zij het wenselijk zouden achten de goedkeuring van de vennoten te bekomen.

Artikel 13  Stemmen.

De algemene vergadering omvat de algemeenheid der vennoten die allen het recht hebben ze bij te wonen, waarbij elke vennoot over één stem beschikt voor het geheel van aandelen waarvan hij eigenaar is. Behoudens uitdrukkelijke andersluidende bepaling van de wet, of van de onderhavige statuten, wordt elk besluit van de algemene vergadering der vennoten geldig genomen bij eenparigheid van stemmen. Elke vennoot mag zijn stem persoonlijk uitbrengen of kenbaar maken bij brief, email, of door enig ander communicatiemiddel.

Artikel 14 - Jaarvergadering.

De jaarvergadering van de vennoten komt van rechtswege elk jaar bijeen de vierde dinsdag van de maand april om elf uur op de plaats in België in de oproepingsbrief vermeld en bij ontstentenis van een regelmatig bericht, op de maatschappelijke zetel. Indien deze datum een feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Buitengewone algemene vergaderingen der vennoten worden te allen tijde op verzoek van twee vennoten bijeengeroepen. De jaarvergadering I neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders) en van de commissaris(sen), beslist over de jaarrekeningen, beslist over de verdeling van het resultaat, gaat over tot de herkiezing, de vervanging of de herroeping van de zaakvoerder(s) en commissaris(sen) en beslist desgevallend over ieder voorstel uitgaand van de zaakvoerder(s) of van de vennoten. Na de jaarrekeningen goedgekeurd te hebben doet de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming, uitspraak over de aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen) te geven kwijting.

Artikel 15 - Buitengewone algemene vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering der vennoten kan op elk ogenblik door de zaakvoerder(s) of de vennoten b eengeroepen worden_ Dit verzoek moet de_punten _vermelden die ap__de_agenda



r 4::-,itihlc:-















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

































t..a_st)+a=4

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

worden geplaatst.

Artikel 17 - Vertegenwoordiging.

Elke aandeelhouder kan zich doen vertegenwoordigen door een mandataris, al dan niet vennoot. Artikel 18 -Verloop van de vergaderingen.

De vergadering van vennoten wordt voorgezeten door één van de vennoten of de door hun I aangestelde mandataris. De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan. Notulen van de vergadering zullen worden opgemaakt, waarin de genomen besluiten, en/of de gedane benoemingen worden vermeld. De notulen worden door de voorzitter en door de secretaris van de vergadering ondertekend.

Artikel 19 - Dagelijks bestuur.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap wordt door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet I rechtspersonen, al dan niet vennoten, waargenomen. De daden van dagelijks bestuur omvatten zowel daden van beheer als van beschikking. De zaakvoerders worden aangesteld door de algemene vergadering der vennoten, welke hen te allen tijde kan afzetten. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos tenzij de algemene vergadering hun een bezoldiging toekent. Artikel 20 - Zaakvoerder.

Elke zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

Al wat niet uitdrukkelijk door onderhavige statuten of door de wet is voorbehouden aan de algemene vergadering der vennoten valt binnen de bevoegdheid van elk der zaakvoerders.

De zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden, en in rechte als etser en als verweerder, zonder bewijs te moeten leveren van een voorafgaandelijke goedkeuring van de algemene vergadering der vennoten. De zaakvoerder kan bij bijzondere volmacht zijn machten ten dele delegeren aan één of meer mandatarissen, al dan niet vennoten.

Artikel 23  Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari om te eindigen op éénendertig december van hetzelfde jaar. Artikel 25 - Resultaat.

De beschikbare reserves, overgedragen winsten en de winst van het boekjaar, zullen onder de aandelen verdeeld worden, tenzij de algemene vergadering beslist deze bedragen geheel of i gedeeltelijk te bestemmen voor de stijving van een reserve of voor een overdracht op een nieuwe I rekening of voor een doel dat de algemene vergadering der vennoten zal vaststellen, dit alles binnen de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 26 - Ontbinding.

De vennootschap wordt ontbonden bij besluit van de algemene vergadering der vennoten, genomen met unanimiteit van de stemmen verbonden aan alle aandelen, die op het ogenblik van het besluit bestaan en die in het bezit zijn van de vennoten. De vergadering der vennoten benoemt tenminste twee vereffenaars. Na aanzuivering van de schulden van de vennootschap en uitvoering van haar verplichtingen, verdelen de vereffenaars de overblijvende gelden en goederen volgens de schriftelijke instructies van de vergadering van de vennoten, inachtnemende de wettelijke bepalingen terzake. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, de ontbinding van een vennootschap-vennoot, of door het uittreden van een vennoot.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Door de oprichters wordt tot zaakvoerder benoemd: BP Capital VOF, vertegenwoordigd door M.J.M. Paaijmans voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerder neemt, behoudens herbenoeming, een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2016.

2. Door de oprichters wordt tot commissaris benoemd: De burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen-Borgerhout, J. Englishstraat 54, vertegenwoordigd door de Heer Rudi Braes, bedrijfsrevisor.

Het mandaat van de commissaris neemt, behoudens herbenoeming, een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2013.

3. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van deze vergadering namelijk 29 december 2010 en zal worden afgesloten op 31 december 2011.

4. De eerste jaarvergadering zef worden gehouden in het jaar 2012.

5. De vergadering geeft opdracht aan Mevrouw M.J.M Paaijmans en Mevrouw J. Tielemans, individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de Administratie van de BTW, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

~ias~r~t Luik B - vervolg

~ .lç!?iiu(iïri

' ~l i

a ~n: net

":alt~i~r1;

~

Voor ontledend uittreksel,

BP Capital VOF vertegenwoordigd door M.J.M. Paaijmans i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

16/04/2015
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

50552 0

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 3 APR. 2015

afdeling Antwerpen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :0832.749.057

Benaming (voluit) :BP Capital NOK

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 60-62

(volledig adres)

OnderWerp(en} akte : ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN' AKTE OVEREENKOMSTIG ARTIKEL, 184, § 5 W.VENN.

Uit een akte verleden voor notaris Thierry Raes te Antwerpen-Wilrijk op 2710312015, neergelegd v66r registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BP Capital NOK" gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 60-62, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelichten, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 23 maart 2015. Vervolgens neemt de vergadering kennis van het verslag opgemaakt op 26 maart 2015, door de commissaris van de vennootschap, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, voornoemd, over gemelde staat van activa en passiva.

Het besluit van het verslag van voormelde commissaris luidt als volgt:

"4. Besluiten

In het kader van het voorstel tot ontbinding en sluiting van de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BP Capital NOK hebben de zaakvoerders een staat van activa en passiva opgesteld per 23 maart 2015. Deze staat van activa en passiva toont, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de Vennootschap, een balanstotaal van 34.616.851.678,28 NOK en een positief eigen vermogen van 34.616.851.678,28 NOK.

Op basis van onze controlewerkzaamheden, die uitgevoerd werden overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij besluiten dat de staat van activa en passiva opgesteld per 23 maart 2015, de toestand van de Vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van onderhavig controleverslag werden uitbetaald. Bovendien willen wij erop wijzen dat er geen roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffenin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

door de algemene vergadering, verschuldigd zal zijn daar alle aandelen (100%) eigendom zijn van BP Caplux SA.

Wij merken op dat, en onder voorbehoud van een unanieme goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering, het voorstel tot ontbinding en sluiting van de vereffening in eenzelfde akte kan plaatsvinden aangezien dan aan alle voorwaarden van artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen zal voldaan zijn."

Tweede beslissing

Ontbinding:

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap met ingang van heden te ontbinden, in vereffening te stellen en de vereffening ook onmiddellijk in deze akte af te sluiten overeenkomstig de mogelijkheid daartoe voorzien in artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen en onder de daarin bepaalde voorwaarden.

Er wordt geen vereffenaar aangesteld.

Derde beslissing

De vergadering stelt vast dat ingevolge de voorgaande beslissing tot ontbinding en onmiddellijke afsluiting van de vereffening er een einde is gekomen aan het mandaat van alle zaakvoerders in functie van de vennootschap, te weten:

1) de heer MILDE Harry Maria Jules, geboren te Brussel op 12 oktober 1956, wonende te 1980 Zemst, Meerweg 23,

2) de heer DE MOOR Jurgen, geboren te Lokeren op 24 oktober 1966, wonende te 2000 Antwerpen, Kloosterstraat 9,

3) de heer GILES Martin Francis, geboren te Old Windsor (Verenigd Koninkrijk) op 22 februari 1961, wonende te Wapping Wall 24 flat 21 te E1W 3SE Londen (Verenigd Koninkrijk).

De vergadering stelt vast dat ingevolge de voorgaande beslissing tot ontbinding en onmiddellijke afsluiting van de vereffening er tevens een einde is gekomen aan het mandaat van de commissaris van de vennootschap, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Joe Englishstraat 54.

De vergadering verleent décharge aan alle zaakvoerders en aan de commissaris voor de uitoefening van hun mandaat tijdens de periode van 1 januari 2015 tot en met de datum van de ontbinding en vereffening in één akte.

Vierde beslissing

De vergadering stelt vast dat:

- de vennootschap geen onroerende goederen bezit;

- uit voormelde staat van activa en passiva afgesloten op 23 maart 2015 blijkt dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit;

- deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

Vijfde beslissing

Ingevolge het voorgaande verzoekt de vergadering mij notaris, vast te stellen dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en ten minste vijf (5) jaar worden bewaard te 2440 Geel, Amocolaan 2.

Zesde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht met mogelijkheid tot in de plaatsstelling aan de heer DE MAEYER Johan en mevrouw An Verreth, ieder met het recht om afzonderlijk te handelen, aan wie de macht is gegeven tot

Voor-

°` behouden

aan het

r~ë[gis'

'Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voor-

f behouden

aan het '

riWéfgrsc~i

rStaatsblad

uitvoeringsvan alle voorgaande beslissingen (inclusief afgeleide handelingen) en om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige alsook om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen voor alle fiscale en andere administraties.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoeder met staat van activa en passiva en verslag van de

commissaris.

Notaris Thierry Raes

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BP CAPITAL NOK

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 60-62 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande