BPD

NV


Dénomination : BPD
Forme juridique : NV
N° entreprise : 477.207.534

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 12.08.2014 14420-0082-014
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 01.08.2012 12376-0312-014
24/02/2012
ÿþOndernemingsnr : 0477.207.534.

Benaming

(voluit) : BPD

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2460 Kasterlee (Lichtaart), Biezenveld 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING (IN SPECIEN) - STATUTENWIJZIGING - HERBENOEMING BESTUURDERS.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op eenendertig december twee duizend en elf, geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op elf januari twee duizend en twaalf, boek 5/159 blad 100 vak 4, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap BPD gevestigd te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Biezenveld 4, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op twintig maart tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes april daarna onder het (referte)nummer 20020406-179 beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met eenendertigduizend euro (¬ 31.000,00) om het huidig kapitaal van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) te verhogen tot drieënnegentigduizend euro (¬ 93.000,00),

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld in ruil waarvoor eenendertig (31) nieuwe kapitaalaandelen worden gecreëerd van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de resultaten en winsten van de vennootschap zullen delen vanaf hun onderschrijving.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk tegen pari warden ingeschreven in geld (aan duizend euro per aandeel).

Deze aandelen worden op het ogenblik van de inschrijving volledig afbetaald en volgestort.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering stelt vast dat alle aandelen op deze vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Beide aandeelhouders hier aanwezig, of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren individueel af te zien van de uitoefening van hun voorkeurinschrijvingsrecht zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Deze afstand van of verzaking aan voorkeurrecht wordt gedaan zonder verder formalisme voor wat betreft verslagen van de raad van bestuur inzake uitgifteprijs en inzake de financiële gevolgen van de verrichting voor de aandeelhouders.

DERDE BESLISSING.

lS HllrR TUSSENGEKOMEN, de volgende nieuwe intekenaars, zijnde:

de heer BAILLOUX Gilbert Marcel Robert, geboren te Parijs (Frankrijk) op vierentwintig maart negentienhonderd éénenveertig, en zijn echtgenote mevrouw CLAES Josepha Stephanie, geboren te Lichtaart op veertien januari negentienhonderd vierenveertig, sa-menwonende te 2460 Kasterlee, Sint-Rochusstraat 37.

Die, na voorlezing te hebben aanhoord van al hetgeen voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van onderhavige vennootschap BPD,

Zij verklaren in te schrijven op de nieuwe aandelen tegen pari aan de prijs van duizend euro per aandeel, hetzij voor eenendertig (31) aandelen, hetzij een inschrijving voor een bedrag van eenendertigduizend euro (¬ 31.000,00) euro, geheel volstort.

Samen: eenendertig (31) aandelen of alle aandelen die de kapitaalverhoging vertegenwoordigen,

De inschrijvers verklaren en alle leden van de vergadering erkennen dat op alle aandelen werd ingeschreven en dat ze volledig werden afbetaald door een storting in geld.

VIERDE BESLISSING.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te leggen dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat

Op de laatste blz. van Luik _q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Klad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vaD de okt'

NEERGELEGD

GRIFRE HE BANK. VAN

13 FEB, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,iffi

be a BE Sta

*iaoasioa*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

ieder nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot drieënnegentig duizend euro.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het geplaatst kapitaal en om het aan te passen aan de beslissingen genomen aangaande voorgaande agendapunten, als volgt:

Het geheel geplaatst maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt drieënnegentigduizend euro (¬ 93.000,00) en werd volledig volgestort.

Het is verdeeld in drieënnegentig (93) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde die elk een/drieënnegentigste vertegenwoordigen van het vermogen van de vennootschap

ZESDE BESLISSING.

- Voorafgaandelijk wordt door de algemene vergadering bij monde van alle (aanwezige) aandeelhouders (de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend) bevestigd dat de huidige aandelen tot op heden niet werden gedrukt en dat deze huidige aandelen bijgevolg (steeds) op naam zijn (geweest),

zoals blijkt uit de inschrijving in het (reeds eerder aangelegd en dus op heden bestaand) aandelenregister, opgemaaKt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, en dat mij, ondergetekende notaris, wordt voorgelegd.

Voormelde nieuw gecreëerde aandelen ingevolge voormelde kapitaalsverhoging zijn eveneens op naam.

- Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering bijgevolg om de bepaling van de statuten in verband met de aandelensoort te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zijn.

- De vergadering beslist om de aandelen (op naam) formeel in te schrijven in een aandelenregister.

Dit aandelenregister wordt op heden opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Deze aandelen op naam ingevolge voormelde inschrijving hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de voormelde (niet-ingeschreven) aandelen (op naam).

ZEVENDE BESLISSING.

- Teneinde de statuten aan te passen aan de beslissing genomen aangaande voorgaand agendapunt, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om huidig artikel 9 van de statuten te schrappen en/of te wijzigen en te vervangen als volgt:

Alle aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de Vennootschaps-zetel wordt bijgehouden en waarvan elke aandeelhouder kennis kan nemen.

Dit register van aandelen wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder ondermeer het aantal aandelen met hun volgnummer, de gedane stortingen, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en ondertekening door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, en door het bestuursorgaan en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Van de inschrijving in voormeld register worden certificaten tot bewijs hiervan afgegeven aan de aandeelhouders.

Het bestuursorgaan kan besluiten tot opsplitsing van het register in twee delen waarvan het ene zal berusten in de zetel van de vennootschap en het ander buiten die zetel, in België of in het buitenland. In voorkomend geval is het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vrucht-gebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam met vermelding van hun respectievelijke rechten.

- De algemene vergadering stelt tenslotte vast dat de omzetting van de aandelensoort verwezenlijkt is en

dat bijgevolg de wijziging van voormeld desbetreffend artikel van de statuten die daar betrekking op heeft

definitief geworden is,

ACHTSTE BESLISSING. (HER)BENOEMING VOLTALLIGE RAAD VAN BESTUUR.

- Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering met ingang van heden het ont-slag te aanvaarden

van de voltallige raad van bestuur, bestaande uit voomoemde be-stuurders, zijnde de heren BAILLOUX Pascal,

BAILLOUX Dominique en BAILLOUX Gil-bert.

De goedkeuring van de eerstkomende jaarrekening zal automatisch décharge inhouden van het door hen

gevoerde bestuur.

- En onmiddellijk werd met eenparigheid van stemmen beslist als nieuwe raad van bestuur en als nieuwe

bestuurders te herbenoemen met ingang van heden voor een termijn tot na de gewone algemene vergadering

van het jaar 2017:

* de heer Pascal BAILLOUX, wonende te 2460 Kasterlee, Hukkelbergseweg 26;

* de heer Dominique BAILLOUX, wonende te 2440 Geel, Gooreind 61;

* de heer Gilbert BAILLOUX, wonende te Kasterlee (Lichtaart), Sint Rochusstraat 37,

die hier allen tussenkomen en die verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet

verboden is en die verklaren het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de heer Rudy VERLINDEN, boekhouder, wonend te Olen, Geelsebaan, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging (in speciën) - statutenwijziging - herbenoeming bestuurders / bankattest / historiek met coördinatie der statuten.

-;Woor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 12.08.2011 11402-0144-014
13/04/2010 : TU093850
14/08/2009 : TU093850
25/08/2008 : TU093850
17/07/2007 : TU093850
28/06/2005 : TU093850
19/08/2004 : TU093850
13/08/2003 : TU093850
06/04/2002 : TUA018325

Coordonnées
BPD

Adresse
BIEZENVELD 4 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande