BPT-CONSULT

Divers


Dénomination : BPT-CONSULT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 865.441.423

Publication

22/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo

beho

aan

Belg

Staat

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 OKT, 2014

afdeling Antwerpen,

Griffie

Ondernerningsnr : 0865.441.423

Benaming

(voluit) BPT-CONSULT

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Kastanjelaan 9, 2242 Zandhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging - Kápitaalverhoging door middel van inbreng in geld -

doelswijziging

"

Er blijkt uit een akte verleden voor Jan " ROCHTUS", geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap ander de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROCHTUS & MEESTERS", geassocieerde notarissen, met zetel te Zandhoven, Dr. August Sniedersstraat lA op 23 september 2014, dat in buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte.aansprakelijkheid BPT CONSULT, met maatschappelijke zetel te 2242 - Zandhoven, Kastanjelaan 9, opgericht bij akte ' verleden voor notaris Godelieve Van de Ven, notaris destijds met standplaats te Bassevelde op 10 mei 2004, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 7 juni 2004, onder nummer 04082705, waarvan de statuten werden gewijzigd bij beslissing van de buitenwone algemene vergadering waarvan proces-verbaal opgesteld werd door voarnoemde notaris Van de Ven, destijds te Bassevelde op 29 december 2006, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 maart volgens onder nummer 07041267, dat onder meer het volgende werd beslist:

Eerste beslissing

De enige vennoot ontslaat de vergadering van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 21 september 2014 houdende de be-slissing tot uitkering van een tussentijds brutodividend dat aangerekend werd op de bestaande uit-keerbare belaste reserves van het boekjaar afgesloten op 30 september 2012, goedgekeurd door de algemene vergadering van 30 maart 2013, ten belope van tweehonderd achttienduizend euro (218.000,00 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij eenentwintigduizend achthonderd euro (21.800,00 EUR), en dit door onttrekking aan de belaste reserves onder de rubriek "Beschikbare reserves".

De dividenden werden toegekend aan de enige vennoot.

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op september 2014 door overschrijving op de hierna ver-melde geblokkeerde rekening en dit nadat volmacht aan de vennootschap toegekend 'werd om in naam en voor re-

kening van de enige vennoot de dividenden overeenkomstig over te maken, " .

Tweede beslissing

De enige vennoot beslist om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend uitgekeerd ingevolge voormelde bijzondere algemene vergadering de data 15 september 2014, zijnde een verhoging voor een bedrag van honderd zesennegentigduizend tweehonderd euro (196.200,00 EUR), wetende dat tien procent (10 %) van voormeld bedrag van de uitkering van dividend als roerende voorheffing binnen de 15 dagen na voormelde bijzondere algemene vergadering zal ingehouden en doorgestort worden.

Deze verhoging brengt het kapitaal van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro naar tweehonderd veertienduizend achthonderd euro (214.800,00 EUR), volledig onderschreven door de enige vennoot.

De kapitaalsverhoging door inbreng in geld gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen.

Bankattest

Ondergetekende Notaris bevestigt, overeenkomstig artikel artikel 311, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, uitdrukkelijk de deponering van het gestorte kapitaal op een rekening bij KBC Bank kantoor te Zandhoven overeenkomstig het overhandigde bankattest van 22 september 2014.

De enige vennoot stelt vast dat de kapitaalsverhoging werd verwezenlijkt.

Door deze transactie bedraagt het maatschappelijk kapitaal tweehonderd veertienduizend achthonderd euro

" (214.800,00 EUR), en wordt het vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen zonder aanduiding van : nominale waarde.

: Er werd geen gebruik gemaakt van enig bestaand voorkeurrecht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) -

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(1) DL

1" "

c.)

DL «e/

.e.

" Cà

:7:1)

" Co1

r" Zr

4:1

c.)

03.

" e;

De kapitaalverhoging is het gevolg van de uitkering van dividenden die, bij toepassing van artikel 537 WIB 92, van het verlaagd tarief van 10% van de roerende voorheffing kunnen genieten.

De enige vennoot erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voor-zien ln artikel 537 WIB 92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Derde beslissing

De enige vennoot ontslaat de vergadering van het voorlezen van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato 4 september 2014 omtrent de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap en de staat van activa en passive afgesloten op 30 juni 2014.

De enige vennoot beslist brn het doel van de ven-nootschap te wijzigen door de integrale herschrijving van artikel 4 van de bestaande statuten als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden;

Alle daden van beheer, bijstand en management van, van industriële, burgerlijke en handelsvennootschappen, overheidsorganisaties, non-profit organisaties zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur (mandaat) als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Alle mandaten van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar aanvaarden in om het even welke vennootschap, vereniging of onderneming; de vennootschap kan om het even welke managements-, organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden, en in het raam van de uitvoering ervan alle aktiviteiten stellen die hiervoor noodzakelijk zijn; dit zowel in binnen- als buitenland.

Het organiseren van cursuSsen en opleidingen.

Het aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, het uitbaten en onderhouden van huizen, appartemen-

" ten, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden, en domeinen en meer algemeen, van aile mogelijke onroerende goederen,

" 11 De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als ,voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.. Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap

" kan door--middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke -onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap waarvan het doel gelijkaardig, analoog,

e aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk

doel. .

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen, verenigingen

of organisaties uitoefenen:.

Vierde beslissing

De enige vennoot beslist om punten 1. en 3. van artikel 6 alsmede het artikel 7, tiet artikel 11 punten 1. en 3.

" en het artikel 13 van de statuten aan te passen als vole:

"Artikel 6 Aandelen.

ci> 1. Het kapitaal is verdeeld in honderd twintig aandelen (120 aandelen) zonder vermelding van waarde, elk

eq

e:s

met een fractiewaarde van één/honderd twintigste van het kapitaal.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele titel gecreëerd worden, onder

eq

eq welke benaming ook.

" 3. Overdracht van aandelen onder levenden.

Overdracht van aandelen onder levenden of bij overlijden is slechts geldig en tegenstelbaar indien de

overdracht wordt ingewilligd door minstens de helft van de vennoten, die semer minstens drie vierden van het

kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarop de overdracht slaat. et

et Toestemming tot overdracht is niet vereist wanneer het een overdracht betreft tussen vennoten, tussen

" echtgenoten of ten gunste van bloedverwanten in rechte lijn. Bij weigering van -goedkeuring, in de gevallen waarin deze vereist is, zijn de artikelen 251 en 252 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.



"

Bepalingen toepasselijk indien er slechts één vennoot is

Bij overlijden van de enige vennoot wordt de vennootschap niet ontbonden.

P: Artikel 237 van het Wetboek van Vennootschappen wordt dan toegepast.".

"Artikel 7 Bestuur Vertegenwoordiging.

" =1 Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen..

:=3 Bevoegdheid

P:

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot ver-

wezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennoot-schap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Volmacht

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de'

perken van het hen verleende mandaat,

Bezoldiging

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter, bij eenvoudige meer-

derheid der stemmen, het bedrag der vaste of evenredige vergoedingen of zitpenningen vastleggen die zul-len

worden toegewezen aan de zaakvoerder(s) en die in voorkomend geval dienen te worden ingebracht in de

algemene kosten onafhankelijk van alle eventuele vertegenwoordigings-, reis- en verplaatsingskosten.".

"Artikel 11  Ontbinding - Vereffening.

1. Algemeen

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet.

Met uitzondering van gerechtelijke ontbinding of ontbinding van rechtswege, zal de ontbinding van de

vennootschap enkel kunnen gebeuren na beslissing van de algemene vergadering, onder de voorwaarden

zoals bepaald voor een wijziging der statuten,

3. Vereffening.

De vennootschap wordt na ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

De wijze van vereffening en de benoeming van de vereffenaars worden bepaald door de algemene vergade-

ring.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om 'die te voldoen, verdelen de ver-

effenaars (eider de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeektwórden; zij overhandigen hun *de:

goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden'.

"Artikel 13 Toepasselijkheid van het Wetboek van vennootschappen  Deontologie.

Alle statutaire bepalingen die niet in Overeen-stemming zouden zijn met dé 'dwingende bepalingen van het

Wetboek van vennootschappen zullen als nret geschreven worden beschouwd.".

Vijfde beslissing *

De statuten worden overeenkomstig voormelde beslissingen aangepast. Volmacht wordt daartoe aan no-

taris Jan Rochtus, te Zandhoven gegeven voor het opstellen en neerleggen van de geco130ineerde statuten..

Zesde beslissing

Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, woedt aangesteld: Apzvv" bvba, te Massenhàven

(Zandhoven),. Zagerijst,raat 10 bus 6 alsook haar aangestelden, aan wie !de macht verleend wordt om allé

verrichtingen te stellen ten einde dé inschrijving van de vennootschap. in. 1eKruispuntbank voor Onderne-

mingen en haar registratie ars BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wilzigen.

-- VOOR BEREDENEERD

* Notaris Jan Rochtus, met standplaats te Zandhoven.

Tegelijk hiermede neergelegd;

- afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering; .

-verslag van de zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 28.05.2013 13135-0439-010
25/06/2012
ÿþ Matl Word 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

B st

II

ii isiuiiuii III

*iasssaea*

Ondernemingsnr : 0865.441.423

Benaming

(voluit) : BPT Consult

(verkort)

11e912ein7diûf gii111~.~. vari Koo,ohandej te Antwerpen, tr

Griffie

' t.

Bijlagen ~fiij 7ieWeIgiscfi taatsblad . /51867'ia12 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pater Damiaanlaan 5, 2240 Zandhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij besluit van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst naar volgend adres, met ingang van 1 juni 2012:

Kastanjelaan 9, 2242 Pulderbos

Arin GCV, zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door de heer Bart Put

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 28.03.2012, NGL 28.05.2012 12131-0072-012
17/08/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

Voor- llllllUlIlll li iui~

behouden *11126361*

aan het

Belgisch

Staatsblar





Cherelegd ter griffie van de Axe»

6Gà~7 #(copirQndel3e ert, e 1:1á AUG. 2PV rtTTlesrp

Ondernemingsnr : 0865.441.423

Benaming

(voluit) : BPT Consult

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pater Damiaanlaan 5, 2240 Zandhoven

Onderwerp akte : Ontslagen - benoemingen

Uit een beslissing van de bijzondere algemene vergadering blijkt:

1. het ontslag ais zaakvoerder van de heer Bart Put, Pater Damiaanlaan 5 te 2240 Zandhoven, met ingang' van 29 juli 2011.

2. De benoeming als zaakvoerder van 'ARIN' Comm. V., gevestigd te Kastanjelaan 9, 2242 Pulderbos, met; als vast vertegenwoordiger de heer Bart Put voornoemd en dit vanaf 29 juli 2011.

ARIN, Comm. V,

vast vertegenwoordigd door Bart Put

Op de laatste blz. van Cu-ik-8 versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.03.2011, NGL 30.05.2011 11139-0463-010
27/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 31.03.2010, NGL 17.05.2010 10125-0319-008
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 28.03.2009, NGL 23.05.2009 09175-0198-009
25/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 28.03.2008, NGL 21.04.2008 08111-0071-009
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 30.12.2005, GGK 25.06.2006, NGL 26.07.2006 06537-3387-012

Coordonnées
BPT-CONSULT

Adresse
Zetel Kastanjelaan 9, 2242 Zandhoven

Code postal : 2242
Localité : Pulderbos
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande