BRAM VERMEULEN

Société en commandite simple


Dénomination : BRAM VERMEULEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 507.766.591

Publication

30/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de statuten:

Beherend vennoot: Bram Vermeulen, Meistraat 47, 2590 Berlaar

De gewone commanditaire vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur en krijgt de naam "BRAM VERMEULEN".

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 250 euro zonder aandelen, volledig geplaatst en gestort door de stille vennoot.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden. Alle activiteiten betreffende gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken. Verhuur, lease, plaatsing en bediening van audio- en videoapparatuur, verlichtingsinstallaties, elektriciteitsinstallaties en andere consumentenartikelen. Promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen, ontwerp en bouw van podia. Bieden van overig amusement: poppentheaters, klank- en lichtspelen, optredens, enz. Organisatie, opbouw en promotie van congressen en beurzen. Overige activiteiten i.v.m. recreatie die niet elders zijn gerangschikt. Reparatie van elektronische, optische en elektrische apparatuur. Onderhoud en de reparatie van computers, randapparatuur en overige kantoormachines. Groothandel en detailhandel in verlichtingsapparatuur, elektronische en telecommunicatieapparatuur en delen daarvan, audio- en videoapparatuur en in andere consumentenartikelen. Installatie en herstellingswerken van elektrische bedrading en toebehoren, bewakingssystemen en alarminstallaties, datanetwerken, telefooninstallaties en computersystemen. Het monteren van niet-zelf vervaardigde metalen constructiewerken, het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms. Uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden. Vervaardiging van overige artikelen van metaal. Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten, activiteiten van grafische designers. Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie en andere zakelijke dienstverlening. Goederenvervoer over de weg, m.u.v. verhuisbedrijven.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken, te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de eerste donderdag van de maand mei.

De algemene vergadering beslist over het resultaat van het boekjaar.

De vennootschap wordt bestuurd door de beherend vennoot die optreedt als zaakvoerder. Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen het doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering en kunnen individueel de vennootschap verbinden.

Wordt tot zaakvoerder benoemd: Bram Vermeulen, voormeld.

De vennootschap neemt alle rechten, verplichtingen en verbintenissen over die voortvloeien uit handelingen, akten en overeenkomsten gesteld of aangegaan door de vennoten, oprichters en volmachtdragers in naam van

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Bram Vermeulen

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Meistraat 47

*14313521*

Luik B

2590

België

0507766591

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Berlaar

Griffie

Neergelegd

26-12-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

de vennootschap in oprichting vanaf 1 april 2014.

Bram Vermeulen

Beherend vennoot / zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BRAM VERMEULEN

Adresse
MEISTRAAT 47 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande