BRANDLE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BRANDLE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 461.095.042

Publication

29/08/2014 : TU082724
06/09/2012 : TU082724
24/02/2015 : TU082724
02/09/2011 : TU082724
23/09/2010 : TU082724
01/10/2009 : TU082724
31/08/2009 : TU082724
13/08/2008 : TU082724
31/08/2007 : TU082724
01/09/2006 : TU082724
03/10/2005 : TU082724
18/03/2005 : TU082724
22/07/2015
ÿþ< moa 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

gl" ~1a1 ~ 1_í ' - ~ f r'Y ~ i - ~~.~L4~~.{~:' aiÿ= ~

1 u .1111 2015 ~

" ~~~rxt-zt~~m

~ ~~~ , _.: " . ~,

~ " ,.:rítil'

rivif#fe

ui

5105591*

I~

Ondememingsnr : 0461.095.042

Benaming (voluit) : OUTLINE GRAPHICS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dennenlaan 6

2340 Beerse

Onderwerp akte : Statutenwijziging OUTLINE GRAPHICS

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Jan Stoel, geassocieerd notaris te Merksplas op 1 juli 2015, neergelegd voor registratie conform artikel 3.12.3.0.5. §2 VCF, dat de buitengewone algemene vergadering van'; de aandeelhouders van de naamloze vennootschap OUTLINE GRAPHICS, met ondernemingsnummer 0461.095.042 en met zetel te 2340 Beerse, Dennenlaan 6, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen besloten heeft:

11 de zetelverplaatsing naar 2340 Beerse, Dennenlaan 6, te bevestigen, zoals besloten door de Raad van Bestuur en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 november 2002 onder nummer 02138656.

2/ de naam van de vennootschap te wijzigen in "BRANDLE".

31 vaststelling dat het kapitaal van de vennootschap eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) bedraagt op basis van de omrekeningskoers van de EURO ten opzichte van de Belgische Frank, onherroepelijk vastgesteld door de Raad van Ministers van de Europese Unie op eenendertig december negentienhonderd achtennegentig, waarbij één euro gelijk is aan veertig komma drieduizend driehonderd negenennegentig Belgische Frank (1 Euro = 40,3399 BEF).

41 de omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam te bevestigen, zoals blijkt uit de inschrijvingen in het aandelenregister.

5/ bespreking van het verslag opgesteld door de bestuurders waarin het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de buitengewone algemene vergadering. Bij dit verslag van de bestuurders is een staat van activa en passiva, afgesloten op 30 april 2015, gevoegd.

6/ het maatschappelijk doel van de vennootschap te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

- digitale tekst- en beeldverwerking;

- uitbating van een ontwerp- en publiciteitsondememing;

- uitbating van een uitgeversbedrijf

- uitbating van een werkplaats voor fotografische, video- en alle daarmee verwante technieken, evenals het zetten en drukken en, in het algemeen, de uitbating van een bedrijf voor het maken van alle soorten drukwerk. - de aan- en verkoop, huur en verhuring van fotografisch materiaal;

- het maken van reportages;

- industriële fotografie;

- het verhuren van materiaal en het verlenen van alle diensten met betrekking tot fotografie, film en fotolabo in binnen- en buitenland;

De grafische, audiovisuele en taalkundige vormgeving, het aanleveren, bewerken, uitwerken en begeleiden van, projecten inzake grafische vormgeving, inbegrepen het ontwerpen en hosten van websites, logo's,,' beeldmerken, huisstijlen, visuele identiteiten, en dit in de meest ruime zin van het woord.

Het concipiëren, realiseren en exploiteren van audiovisuele, multimedia en digitale communicatie, reclame, marketing en e-commerce voor particulieren, bedrijven en instellingen, in het binnen- en buitenland.

Het verlenen van advies en bijstand aan de bedrijfswereld op vlak van publiciteit, marketing en verkoopstrategieën, inhoudende maar niet beperkt tot het voeren van markt- en opinie-onderzoek, het verlenen van advies op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, het al dan niet grafisch ontwerpen en voeren van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e

mod 11.1

allerhande drukwerken en van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans, enzovoort,

De creatie, ontwikkeling, verbetering, update, installatie, verkoop en/of aankoop, distributie, commercialisering, programmering en support/onderhoud van allerlei softwareapplicaties, webappiicaties, publiciteit en databestanden.

Het beheer van onroerende goederen, roerende goederen en portefeuillewaarden in België en/of in hef buitenland.

Zij mag onder meer onroerende goederen huren, verhuren, verwerven, beheren, in erfpacht nemen, bouwen, ruilen, in leasing nemen, opschikken uitrusten en ombouwen. Alsook het verwerven en beheren van zakelijke rechten op onroerende goederen.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen."

7/ de statuten volledig te herwerken teneinde ze aan te passen aan de voormelde beslissingen, aan de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en waarbij onder meer de regels van bestuur en vertegenwoordiging worden hervormd;

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden (of ten minste twee leden indien wettelijk toegelaten), al dan niet aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen worden door' de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt. Zij zijn herbenoembaar. Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herbenoeming, de termijn van zes jaar niet overschrijden. Het neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin het vervalt.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur, Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

indien er drie of meer bestuurders zijn aangesteld, wordt de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door hetzij de handtekening van één gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk handelend, die in geen geval ten overstaan van derden van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur zullen moeten doen blijken.

indien de vennootschap slechts twee bestuurders telt, wordt zij geldig vertegenwoordigd in en buiten rechte door de handtekening van de beide bestuurders, gezamenlijk handelend, of door de handtekening van één gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Aan de gevolmachtigden kan de titel van directeur worden toegekend,"

8/ te herbenoemen tot bestuurders van de vennootschap:

- De heer Kris DANEELS, geboren te Turnhout op 26 mei 1970, wonende te 2340 Beerse, Dageraadlaan 25.

- De heer Johan DANEELS, geboren te Beerse op 30 december 1964, wonende te 2340 Beerse, Koningslaan

23.

- De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap HOLDING DANEELS, ondernemingsnummer 0444.730.548, met zetel te 2340 Beerse, Dennentaan 5, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Kris DANEELS, voornoemd.

Hun mandaat gaat in vanaf 1 juli 2015 om, behoudens herbenoeming, een einde te nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2021.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft met eenparigheid van stemmen besloten te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap HOLDING DANEELS, ondememingsnummer 0444.730.548, met zetel te 2340 Beerse, Dennenlaan 5, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Kris DANEELS, voornoemd.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Van de Korput te . 2300 Turnhout, Heilig Hartstraat 44, ten einde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen, de diensten van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en/of bij de ondernemingsloketten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

4 mod 11.1

~ ' M VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Tevens neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

historiek en coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz, van Link B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

09/08/2004 : TU082724
28/07/2003 : TU082724
20/05/2003 : TU082724
20/05/2003 : TU082724
28/02/2003 : TU082724
18/11/2002 : TU082724
25/07/2000 : TU082724
02/09/2016 : TU082724

Coordonnées
BRANDLE

Adresse
DENNENLAAN 6 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande