BRASSCOM

NV


Dénomination : BRASSCOM
Forme juridique : NV
N° entreprise : 429.093.653

Publication

03/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Pr44rg6'lked kr ,arirr,e vim de Ret:hlbanti van Koephcradel fe Antwerpen, op

10 11Ec. 2013

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0429093653

Benaming

(voluit) : BRASSCOM N.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BREDABAAN 912C, 2930 BRASSCHAAT

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING  AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend dertien, de twaalfde december, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BRASSCOM", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 912 C, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0429.093.653 (Antwerpen). BTW BE 0429.093.653, met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering bespreekt het bijzonder verslag van de raad van bestuur, motiverend en toelichtend het voorstel tot kapi-'taalvermindering.

TWEEDE BESLUIT:

a) Op voorstel van de raad van bestuur besluit de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met tweehonderdzestigduizend euro om het te brengen van driehonderdzesentwintigduizend euro op zesenzestigduizend euro;

de kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

deze kapitaalvermindering is te verwezenlijken door terugbe'ta'ling aan de aandeelhouders van zeshonderd achtenvijftig euro tweeëntwintig cent (afgerond) per aandeel, mits naleving van de bepaiitrigen van de artikelen 612 en 613 van het Wetboek van Vennootschappen derwijze dat de terugbetaling slechts zal kunnen verwezen-'lijkt worden twee maand na de publicatie van onderhavig besluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en tegen voorlegging van een inschrijvingsbewijs afgeleverd door de vennootschap;

de kapitaalvermindering en terugbetaling zijn te impute-ren op werkelijk gestort kapitaal.

Derhalve dient de voorgestelde kapitaalvermindering te ge-'schieden "vrij van belasting" overeenkomstig de bepalingen van artikel 209 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) De raad van bestuur wordt gelast met de prak-'tische uitvoe-'ring van de kapitaalvermindering, door vermelding in het register van aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten ais volgt

- in artikel 5 : vervanging van de laatste alinea door volgende tekst :

"De buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Chris Celis, te Brasschaat, op twaalf december tweeduizend dertien, heeft het kapitaal verminderd met tweehonderdzestigduizend euro zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Derhalve bedraagt het maatschappelijk kapitaal op twaalf december tweeduizend dertien zesenzestigduizend euro, vertegenwoordigd door driehonderd vijfennegentig aandelen zonder nominale waarde."

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan Fiduciaire Ten Hove, Herentalsebaan 271, 2150 Borsbeek, aan wie de macht wordt verleend om aile verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vàôr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Ceiis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 20.11.2014 14675-0085-015
21/06/2012
ÿþZetel : Bredabaan 912 bus C, 2930 Brasschaat, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Herbenoemingen bestuurders en gedelegeerd bestuurder Tekst :

Uit het verslag van de gewone algemene vergadering dd° 6 juni 2011 blijkt dat met éénparigheid van stemmen wordt beslist om de heer Van Roy Hedwig, de heer Van Roy Jef en mevrouw Van Velthoven Nancy te herbenoemen als bestuurders van de vennootschap. Alle bestuurders worden benoemd voor een periode van 6 jaar, hun mandaat zal eindigen na de algemene vergadering te houden in 2017. Allen aanvaarden hun mandaat.

Uit het verslag van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 6 juni 2011 blijkt dat met éénparigheid van stemmen wordt beslist de heer Van Roy Hedwig, wonende Bredabaan 912c te Brasschaat te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder, voor een termijn van 6 jaar. Hij aanvaardt dit mandaat.

Van Roy Hedwig,

Gedelegeerd bestuurder.

Mod ADF 71.1

e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*iaiosese*

~I Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van KoDphandel te AntI eerpen, op

Griffie 12 JUNI 2012



Ondememingsnr : 0429.093.653

Benaming (voluit) : Brasscom PV

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bIz: varill1Fig vermeidén :--- kdéfé, niáism erifroi cfánigfiéid'van dé rrisf umenfèrèinfê nóiárrs; fiëtzijvan de perso(o}ri(èroj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 08.06.2012 12159-0441-013
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 07.06.2011 11148-0380-016
10/01/2011
ÿþMai 20

ttin -~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111!!IjICI)111,11I111FIII

Neege?eg1 ter griffie tu de Mât* von Kl cp del te Aitvterpen

op 3Q rtjf 213

De Griffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0429093653

Benaming

(voluit) : BRASSCOM N.V.

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BREDABAAN 912 C, 2930 BRASSCHAAT

Onderwerp akte : VASTSTELLING AANDELEN OP NAAM - KAPITAALVERMINDERING - AANPASSING STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge Het blijkt uit een akte verleden In het jaar tweeduizend en tien, de éénentwintigste december, voor Meester Chris Celfis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BRASSCOM N.V.", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 912 C, ingeschreven In het rechtspersonenregister onder nummer 0429.093.653 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat de aandelen op naam zijn en Ingeschreven in een register van aandelen; de vergadering besluit derhalve tot aanpassing van de bepalingen In de statuten die verband houden met de vorm van de aandelen als nagemeld in het vierde besluit.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering bespreekt het bijzonder verslag van de raad van bestuur, motiverend en toelichtend het voorstel tot kapt taalvermindering.

DERDE BESLUIT:

Op voorstel van de raad van bestuur, besluit de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met honderdvijftigduizend euro, om het te brengen van vierhonderd-zesenzeventigduizend euro op driehonderdzesentwintigduizend euro.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Deze kapitaalvermindering wordt verwezenlijkt door terugbe'ta-lang aan de aandeelhouders van driehonderd negenenzeventig euro vierenzeventig cent (afgerond) per aandeel, mits naleving van de bepaün'gen van de artikelen 612 en 613 van het Wetboek van Vennootschappen, derwijze dat de terugbetaling slechts zal kunnen verwezen-dijkt worden twee maand na de publicatie van onderha-*vig besluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad - en tegen voorlegging van een inschrijvingsbewijs afgeleverd door de vennootschap;

De kapitaalvermindering en terugbetaling dienen uitsluitend geïmputeerd te worden op het werke-'lijk gestort kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Derhalve dient de voorgestelde kapitaalvermindering te ge-achteden "vrij van belasting" overeenkomstig de bepalingen van artikel 209 van het Wetboek van inkomstenbelastingen.

De raad van bestuur wordt gelast met de prac'tische uitvoeging van de

kapitaalvermindering.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten als volgt :

nieuwe tekst van artikel 7 :

"De aandelen zijn op naam; zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen."

- in artikel 5 der statuten : vervanging van de laatste alinea door volgende tekst :

"De buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Chris Cells, te Brasschaat, op éénentwintig december tweeduizend en tien, heeft het kapitaal verminderd met honderdvijftigduizend euro zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandeien.

Derhalve bedraagt het maatschappelijk kapitaal op éénentwintig december tweeduizend en tien driehonderdzesentwintigduizend euro, vertegenwoordigd door driehonderd vijfennegentig aandelen zonder nominale waarde."

- in artikel 23 : schrapping van de laatste alinea;

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan de heer Clauwens Raymond, aan wie de macht wordt verleend om aile verrichtingen te doen bij de erkende ondememingsioketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vaar registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Ceiis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan bét Belgisch

Staatsblad

11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 08.06.2010 10159-0574-017
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 05.06.2009 09196-0392-016
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 02.07.2008 08352-0293-016
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 27.06.2007 07299-0166-018
10/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.06.2005, NGL 08.06.2005 05224-4796-015
18/02/2005 : AN252085
20/04/2004 : AN252085
28/04/2003 : AN252085
20/01/2003 : AN252085
24/07/2001 : AN252085
27/07/1999 : AN252085
27/07/1999 : AN252085
17/07/1999 : AN252085
26/06/1986 : AN252085

Coordonnées
BRASSCOM

Adresse
BREDABAAN 912C 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande