BRASSERIE MANO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRASSERIE MANO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.479.023

Publication

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 07.06.2013 13161-0161-017
27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.09.2012, NGL 21.09.2012 12571-0226-016
20/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Liee'13,1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoudE aan he} Belgisç

Staatsbl,

Neergelegd ter griffie van de Refhtbanx van Koophandel le Âniwerpen, op

Griffie D 8 4U6. 2012

" iais3soi"

Ondernemingsnr : 0834.479.023

Benaming

(voluit) : BRASSERIE MANO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Karekiet 1, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De Heer Vervoert Robbie, wonende te 2660 Hoboken - Ver. Natieslaan 204 neemt vrijwillig ontslag als zaakvoerder niet ingang vanaf 16/07/2012. Er wordt niet in zijn vervanging voorzien zodat het aantal zaakvoerders wordt teruggebracht van twee naar één.

Deraedt Frederik

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

26/04/2012
ÿþOndernemingsnr : 0834.479.023

Benaming

(voluit) : BRASSERIE MANO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Karekiet 1 - 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bedrijfsleider

Met ingang van 1 april 2012 wordt bij beslissing van de zaakvoerder mevrouw DELCROIX Cindy, wonende te 2970 Schilde, Karekiet 1, N.N. 80.11.11-086-80, benoemd tot bedrijfsleider voor onbepaalde duur. Zij aanvaardt haar opdracht en krijgt de functie om mee het dagelijks bestuur van de vennootschap waar te nemen en in het bijzonder de verantwoordelijkheid over zaal en keuken.

Deraedt Frederik

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lif1Édaf

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

i

-1

be

Ba

II

Str

*12080411*

Neergelegd fer n*iffie van de Rechtbank van Koophunr}o1 ie Anfwecpen, op

Griffie .16 / PDíl?

Itillagenlifj het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/03/2011
ÿþ~

"

Mal 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11111111,11(1,11111111I1M1



riamrelegd ter gaie van de

RecititIDM r.  radd re ewerpom

op 1 á KÁilRi 1111

Griffié$ arlfffeº%,

Ondernemingsnr :

Benaming 0 83 4, 4 7 9, 0 2 3

(voluit) : "Brasserie Mallo'

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Te 2970 Schilde, Karekiet 1

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst : Uit een akte verleden voor notaris Wim De Smedt te Wommelgem op 10 maart 2011, te registreren, blijkt dat werd opgericht, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brasserie Mallo" te Schilde, waarvan de gegevens luiden als volgt

1. Oprichters : - De Heer VERVOORT Robbie Guida, geboren te Antwerpen-Wilrijk op 16 oktober 1979, [rijksregisternummer : 79.10.16-415.581 wonende te 2900 Schoten, Fluitbergstraat 82 bus 2.

- De Heer DERAEDT Frederik Edgard Magda, geboren te Antwerpen-Wilrijk op 12 maart 1984, [rijksregisternummer : 84.03.12-153.11], Ten Boschstraat 33.

2. Haar naam luidt : "Brasserie Mallo".

3. Zetel : De zetel van de vennootschap is bij oprichting gevestigd te 2970 Schilde, Karekiet 1.

4. Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5. Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en rekening :

De uitbating van horeca- en aanverwante ondernemingen in het algemeen en meer in het bijzonder, de uitbating van restaurants en sandwichbars, feestzalen, drank- en eetgelegenheden, koffiebar, snack-bars en dergelijke.

Het aannemen, organiseren en verzorgen van feesten en banketten.

Het verstrekken van traiteursdiensten.

De productie, de aankoop en verkoop van brood, banketgebak, suikerwaren, roomijs en aanverwante producten als klein- en groothandel, de verkoop van voedingsmiddelen, belegde broodjes, vleeswaren, wild en, gevogelte, delicatessen, koud en warm buffet, wijnen, alcoholische dranken en andere dranken.

De import en export, groot- en kleinhandel van alle goederen, en dit rechtstreeks of onrechtstreeks als makelaar, agent, commissionaris, bemiddelaar of tussenpersoon in het algemeen en dit voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Het optreden als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar van andere vennootschappen alsook het waarnemen van het management en ondersteuning in het algemeen aan andere ondernemingen.

Het optreden als tussenpersoon met betrekking tot aile voornoemde activiteiten, uitgezonderd de gereglementeerde werkzaamheden waartoe de machtiging ontbreekt.

Het beheren, uitbaten, valoriseren, huren en verhuren, verwerven of vervreemden van aile roerende en onroerende goederen, het verkavelen, ordenen, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle roerende en onroerende handelingen in de meest ruime zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die de aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

6. Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één 1 honderdste (1 / 100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De oprichters verklaren dat de aandelen werden volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00J, zodat dit bedrag ter beschikking is van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

7. Bestuur en vertegenwoordiging : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder I zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

8. Algemene vergadering : De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de vierde dinsdag van de maand mei van elk jaar, om tien uur.

9. Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

10. Winstverdeling : De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste ééntwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

11. Verdeling bij vereffening : Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan warden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

12. Overgangsbepalingen :

1. EERSTE BOEKJAAR :

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter

griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

2. JAARVERGADERING: De eerste jaarvergadering wordt gehouden in mei tweeduizend en twaalf.

13. Slotbepalingen :

1. ZAAKVOERDERS:

A. Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op twee.

B. Werden benoemd tot niet statutaire zaakvoerders :

1)de Heer VERVOORT Robbie, voornoemd;

2)de Heer DERAEDT Frederik, voornoemd.

Zij hebben elk verklaard hun mandaat te aanvaarden en hebben bevestigd niet getroffen te zijn door een

maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

2. COMMISSARIS-REVISOR:

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg werd geen commissaris benoemd.

3. VOLMACHT

Volmacht werd gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BASTIAENS, VAN DEN WOUWER & CO", met zetel te 2160-Wommelgem, Welkomstraat 165, en haar aangestelden, om het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor het bekomen van het nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UITSLUITEND BESTEMD VOOR HET VERWERVEN VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID

WIM DE SMEDT

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BRASSERIE MANO

Adresse
KAREKIET 1 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande