BRASSERIE YPSILON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRASSERIE YPSILON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.624.073

Publication

11/08/2014
ÿþmod11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIIII*11!111.11p111.!



Rechtbank van koophandel

Antweroen

IHhI 31 JULI 2014

afdelin2A0Pererpen urrate









Ondememingsnr : 0538.624.073

Benaming (volait) : BRASSERIE YPSILON

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Krulsbekstraat 2

2170 Antwerpen (Merksem)

Onderwerp akte :BVBA : notulen

Tekst: Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Wim De Smedt te Wommelgem op 18 juli 2014, te registreren, blijkt dat de BVBA "BRASSERIE YPSILON", te Merksem, volgende beslissing met meerderheid van stemmen genomen heeft:

Enig besluit ontslag en benoeming

De vergadering beslist met ingang vanaf 18/7/2014 te ontslaan als niet  statutair zaakvoerder : de heer Manolie Ryssens, wonende te 2170 Merksem, Kasterveldenstraat 31

De eerstvolgende jaarvergadering zal zich uitspreken over de décharge die al dan niet voor de uitoefening van diens mandaat verleend wordt.

Volmacht

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan Freddy Haste, accountant, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving, de wijzigingen en de eventuele latere schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, an bij de bevoegde diensten van de Belasting van de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd:

- uitgifte;

Wim DE SMEDT

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : {Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr : 0538.624.073

Benaming

(voluit) : Brasserie Ypsilon

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kruisbekstraat 2 te 2170 Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Technische belasting

Uit een verslag van 17 oktober 2013 van de buitengewone algemene vergadering blijkt dat volgende beslissing vanaf die datum wordt genomen:

1. De heer Tony Schellekens, wonende te 2170 Merksem, Rietschoorvelden 68, wordt belast met het technisch beheer van de keuken.

Yanou Van Oekel

Zaakvoerder





11111fluuuu692 i09* uiiiiuu

31

Neprggelend ter griffie van de Flectiftalla, van Koop iallda 1 te An(-

Voc behos aan

 Bete

Staat

Griffie

1 8 OP. 2Ce

18/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13305277*

Neergelegd

16-09-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538624073

Benaming (voluit): Brasserie Ypsilon

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2170 Antwerpen, Kruisbekstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Julie De Herdt, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DE HERDT & MAES , geassocieerde notarissen, met zetel te Hove, Kapelstraat 90, op 12 september 2013, eerstdaags te registreren, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door 1.Mevrouw VAN OEKEL Yanou, geboren te Brasschaat op 20 juni 1986, ongehuwd, wonende te 2170 Merksem, Kasterveldenstraat 33 en 2.De heer RYSSENS Manolie, geboren te Antwerpen op 5 januari 1984, ongehuwd, wonende te 2170 Merksem, Kasterveldenstraat 33.

De statuten luiden als volgt:

Naam: Brasserie Ypsilon

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kruisbekstraat 2 te 2170 Antwerpen

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De verkoop van dranken, voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, nachtclubs, bierhallen, enzovoort.

De regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privéclubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in cafetaria s .

Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants.

De café-restaurants (tavernen).

Restaurant van het traditionele type.

Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels.

Het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enzovoort.

De exploitatie van gokautomaten en dergelijke, waarbij de winst onder de vorm van speciën uitgekeerd wordt.

De exploitatie van al dan niet automatische spelen waarbij in beginsel geen winst onder de vorm van speciën uitgekeerd wordt.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te beïnvloeden of te vergemakkelijken, of uit te breiden.

Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het ganse kapitaal werd ingeschreven in geld door de oprichters en het kapitaal werd volledig volstort.

Een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ¬ ) werd gestort of overgeschreven door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij ING kantoor te Merksem, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer 363-1244563-93 afgeleverd op 10 september 2013.

Deze deponering werd bevestigd door de notaris, zoals blijkt uit het bewijs van die deponering dat aan de instrumenterende notaris overhandigd werd.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves: Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: voornoemde mevrouw Van Oekel Yanou, geboren te Brasschaat op 20 juni 1986, ongehuwd, wonende te 2170 Merksem, Kasterveldenstraat 33.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. De opdracht van de zaakvoerders is bezoldigd. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent (art.14). De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN  BESLISSINGEN

A)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen tot en met eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Luik B - Vervolg

B) De vergadering beslist het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op één.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde heer Ryssens Manolie, geboren te Antwerpen op 5 januari 1984, ongehuwd, wonende te 2170 Merksem, Kasterveldenstraat 33.

Hij kan individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De opdracht van zaakvoerder is bezoldigd. Hij heeft zijn opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

B)Aan de heer Lucien Ceulemans, accountant en belastingconsulent, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, wonende te 2610 Wilrijk, Eglantierlaan 91, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de BTW Administratie en Federale Overheidsdienst Financiën, welke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties, alsook om bij de diensten van de Post, bij alle vervoer of besteldiensten, bij welkdanige ondernemingen en particulieren, in ontvangst te nemen, te lichten of op te vorderen, alsook af te geven of te verzenden al of niet aangetekende, al of niet verzekerde brieven, kaarten, pakketten, postliggende stukken en alle zendingen of stukken, dit alles met of zonder geldwaarden.

C) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het

wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Julie De Herdt, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1° bis W. Reg.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

16/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BRASSERIE YPSILON

Adresse
KRUISBEKSTRAAT 2 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande