BRE RETAIL BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRE RETAIL BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.582.917

Publication

08/08/2014
ÿþMod Word 11.1

DertiM1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

IMI13

11

Rechtbank ven koophandel Antwerpen

Il

3 0 JUL1 20111

afdeling Antwerpen

rrfr4.9









Ondernemingsnr : 0536.582.917

Benaming

(vaut) : BRE Retail Belg ium

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Keizerstraat 9, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming commissaris

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering van 28 juli 2014.

Op de bijzondere algemene vergadering d.d. 28 juli 2014, gehouden ten maatschappelijke zetel, werd met

éénparigheid van stemmen besloten om ais commissaris te benoemen:

Klynveld Peat Marwick Goenzleler Bedrijfsrevisoren CUBA, Prins Boudewijnlaan 24d, 2550 Kontich

vertegenwoordigd door mevrouw Sophie Brabants.

Het mandaat wordt verleend voor een periode van 3 jaar vanaf 8 juli 2013 tot aan de jaarlijkse algemene

vergadering welke oordeelt over het boekjaar dat afsluit op 31 juli 2016, en welke plaatsvindt in 2017.

Voor eensluidend afschrift,

Finn Poulsen,

Statutair zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2013
ÿþmod 11.1

Li_ ri ifkK In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..,. Ï

IJIIIIP1!1111~I11111

Neerefe / r ime n de Rechtbank vara K ;r1~ Aurapen, op

1D JULI Z613

Griffie

pndernemingsnr :# 0 5 3 6 5 8 2 '3

1

Benaming (voluit) : BRE Retail Belgium

(verkort) ; #

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Keizerstraat 9

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Tekst Neerlegging voor registratie/Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op acht jufs tweeduizend dertien, nog ter registratie aan te bieden, houdende de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « BRE Retail Belgium »,

//Oprichters : 1/ De vennootschap naar Deens Recht "BESTSELLER RETAIL EUROPE NS" , gevestigd te 7330, Brande (Denemarken), Fredskovvej 1, met ondememingsnummer 19082075, en vertegenwoordigd door haar: gevolmachtigde de heer Finn Poulsen, directeur, geboren op 19 juni 1961 te Herning (Denemarken), wonende, ;; te 7400 Neming (Denemarken), Norre Alle 11. Voormelde vennootschap heeft ingetekend op vierduizend: negenhonderd negenennegentig (4.999) aandelen, en heeft hierop vierhonderdnegenennegentigduizend: negenhonderd euro (499.900,00) betaald van het in speciën af te betalen kapitaal; en 2/De vennootschap naar; Deens Recht "BRE DANMARK AIS", gevestigd te 7330 Brande (Denemarken), Fredskovvej 1, met; ondernemingsnummer 34472424, en vertegenwoordigd door haar gevolmachtigde de heer Finn Poulsen,? directeur, , geboren op 19 juni 1961 te Herning (Denemarken), wonende te 7400 Herning (Denemarken), Neme; Alle 11. Voormelde vennootschap heeft ingetekend op één (1) aandeel, en heeft hierop honderd euro (100,00) betaald van het in speciën af te betalen kapitaal.

/Norm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

//Naam: BRE Retail Belgium.

//Maatschappelijke zetel: Keizerstraat 9 -- 2000 Antwerpen.

;; //puur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

//Doel: De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

De uitbating van een kleinhandel in kleding alsmede het deelnemen in, het voeren van beheer over, het financieren van andere ondernemingen en vennootschappen en het stellen van zekerheid voor schulden van: anderen, en al hetgeen daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het. woord.

De vennootschap is dienvolgens gerechtigd alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel strekken. ?; Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder,; vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen,

//Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt: ;: vijfhonderdduizend euro (500.000,00). Het is verdeeld in vijfduizend (5.000) aandelen zonder nominale waarde: met een breukwaarde van één / vijfduizendste (1/5.000ste) ieder.

//Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders,; zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden; die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de;: rechtspersoon. Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Finr1 Poulsen, geboren op 19 juni 1961 te Herning (Denemarken), wonende te 7400 Herning (Denemarken), Neme; Alle 11. Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten,; met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of; gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een; vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, welke vergoeding ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot; verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

//Controle: iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

//Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vijftiende dag van de maand december om elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

//Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één augustus en eindigt op éénendertig juli van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt het bestuursorgaan de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

//Aanvang en einde eerste boekjaar  eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de vijftiende dag van de maand december om elf uur in het jaar tweeduizend vijftien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig juli tweeduizend veertien.

//Overname van verbintenissen: De oprichters verklaren door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de bepaling in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor deze verbintenissen hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk zijn, indien de vennootschap deze verbintenissen niet uitdrukkelijk overneemt binnen twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De oprichters verklaren bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt door hen of één van hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 januari laatst, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hen of één van hen worden aangegaan vanaf heden en vóór de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

//Winstverdeling: Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste ééntwintigste voorafgenomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

1/Benoeming van zaakvoerder, Voornoemde de heer Finn Poulsen verklaart zijn mandaat als statutair zaakvoerder te aanvaarden en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist. De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffe,

//Bijzondere volmacht: Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een ulttreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan mevrouw Ester Verhoeff, geboren te Swoerden op 26 september 1972, wonende te 3446JA Woerden, Ladogameer 29: alsook aan de bv o.v.v. bvba Guy Parmentier (vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier) gevestigd te 2900 Schoten. Van Cauwenberghslei 12A, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregïster, de KBO, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot in de plaatsstelling.

De vergadering verleent tevens bijzondere volmacht aan mevrouw Ester Verhoeff, voornoemd, om na de oprichting van onderhavige vennootschap alle administratieve formaliteiten uit te voeren namens de vennootschap die betrekking hebben op de dagelijkse activiteiten, en dit met macht tot in de plaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Samen hiermee neergelegd.

-uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.07.2014, GGK 22.12.2014, NGL 29.05.2015 15139-0504-033
03/08/2015
ÿþLuik B

~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TEU BELGE Knnal°Antweronjhanac

2 7-07- 2015 17 MU 2015

ELGISCH S

TAATS

SLA,7 afdeling Antwerpen

111.8111111

Ondernemingsnr : 6E0536.582.917

Benaming (voluit) : BRE Retail Belgium

(verkort) : #

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Keizerstraat 9

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Tekst : Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op 14 juli 2015,, nog ter registratie aan te bieden, blijkt dat de algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « BRE Retail Belgium », met eenparigheid van stemmen de: hierna volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING. - Ontbinding.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van; het bestuursorgaan en van het controleverslag van de commissaris. Zoals voormeld heeft de commissaris; zijnde Klynveld Peat Marwick Goerdeler, voor het opstellen van het commissarisverslag voor de ontbinding en; vereffening deze opdracht toevertrcuwd aan Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, gevestigd te 2140; Antwerpen (Borgerhout), Joe Englishstraat 52-54. Dit commissarisverslag werd opgemaakt op 10 juli 2015,; waarvan de besluiten lulden als volgt:

Besluiten

In het kader van het voorstel tot ontbinding en sluiting van de vereffening van de Besloten Vennootschap met: Beperkte Aansprakelijkheid BRE Retail Belgium heeft de zaakvoerder een staat van activa en passiva; opgesteld per 4 juni 2015. Deze staat van activa en passiva toont, rekening houdend met de vooruitzichten van, de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal van E 506.811,47 en een eigen vermogen van ¬ ; 506.811, 47.

Op basis van onze controlewerkzaamheden, die uitgevoerd werden overeenkomstig de in België geldende! controlenormen, zoals uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij besluiten dat de: staat van activa en passiva opgesteld per 4 juni 2015, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe: :; en juiste wijze weergeeft.

Op basis van de ontvangen informatie van het Bestuursorgaan en de door ons uitgevoerde controles in! overeenstemming met de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat aile! schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald.: Bovendien wijzen wij erop dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van ¬ 0,34, die verschuldigd zal zijn op het moment dat de buitengewone algemene vergadering zal beslissen over de: vereffening, niet geconsigneerd werd.

Wij merken op dat, en onder voorbehoud van een unanieme goedkeuring door de buitengewone algemene; vergadering, en onder voorbehoud dat de vennoten zich verbinden om de bedragen die nog verschuldigd; worden na de vereffening in hoofde van de vennootschap of die na de vereffening nog zouden ontstaan of; bekend zijn ten laste te nemen waardoor de vennootschap volledig schuldenvrij is, het voorstel tot ontbinding en; sluiting van de vereffening in eenzelfde akte kan plaatsvinden aangezien dan aan alle voorwaarden van artikel!: 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen zal voldaan zijn.

Antwerpen, 10 juli 2015

Ernst & Young Bednjfsrevisoren BCVBA

Vertegenwoordigd door Ronald Van den Ecker

;: Vennoot"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennoten hier allen aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren in het bezit te zijn gesteld van een afsch?ift van genoemde verslagen en staat van activa en passiva, en te verzaken aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BRE Retail Belgium` vervroegd te ontbinden, zodat de vennootschap nog slechts bestaat voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING. .- Decharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder tengevolge van de ontbinding, van heer Finn Poulsen, geboren op 19 juni 1961 te Neming, wonende te 7400 Herning (Denemarken), Norre Alle 11.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur. DERDE BESLISSING.  Sluiting vereffening.

De vennoten verklaren dat zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen op voldoende wijze kennis hebben genomen van de rekeningen en stukken tot staving van de vereffening, en aangezien deze rekeningen en stukken niet ten minste één maand voor deze vergadering werden neergelegd zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen, verklaren zij ieder uitdrukkelijk op voldoende wijze hun individueel onderzoeksrecht te hebben kunnen uitoefenen, en afstand te doen om de nietigheid van de beslissingen van deze algemene vergadering te vorderen, op grond dat voormelde stukken niet minstens één

maand voor deze op de zetel van de vennootschap werden neergelegd. ,

Na vaststelling dat in de vennootschap geen passief meer voorhanden (is in de zin van de omzendbrief 7/CH/3100/A/004 van 14 november 2006 van de Federale Overheidsdienst Justie, alsook in de zin van de vraag van de heer Luk Bieen aan de Minister van Justitie Annemie Turtelboom over "artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen (nr. 14529), Hand. Kamer 2012  2013, 12 december 2012, nr. CRIV 53 COM 620, p. 27-28; www.dekamer.be/doc/ccriIndf/53/1c620.0dfsearch="criv 53 corn 620'), keurt de vergadering de voormelde rekeningen goed, waarbij de vennoten erkennen dat zij in verhouding tot hun aandelenbezit het gehele vermogen van de vennootschap overnemen, en zich ertoe verbinden aile eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen in zelfde verhouding.

De vergadering stelt dan ook de definitieve sluiting van de vereffening vast. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden te 2000 Antwerpen, Keizerstraat 9.

VIERDE BRSLISSING.  Biizondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen register van de Kruispuntbank van ondernemingen.

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: aan mevrouw Ester Verhoeff geboren te Woerden op 26 september 1972, wonende te 3446JA Woerden, Ladogameer 29: alsook aan de bv o.v.v. bvba Guy Parmentier (vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier), gevestigd te Valkenlaan 31 -- 2900 Schoten., met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Veerle Boere .

Samen hiermee neergelegd : verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BRE RETAIL BELGIUM

Adresse
KEIZERSTRAAT 9 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande