BREAK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BREAK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.986.283

Publication

12/02/2014
ÿþVoor behouc

aan h,

Belgis 5taatsly

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tirgedagd fer griffie van de Rechlbsok YOn K opI anclsj te Aniwei'p n, op

0 3 FEB. 20111

Griffie

iiiiuiiiiioiiu ii ni, 11111

naoaosio"



:;

Uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Benoît Meert te Antwerpen op 29 januari 2014

eerstdaags te registreren op het vijfde registratiekantoor te Antwerpen, blijkt te hebben doen oprichten: I

;i 1. De Heer KORTLEVE Alexander, geboren te Eindhoven (Nederland) op veertien mei; ;: negentienhonderdachtenzeventig, van Nederlandse nationaliteit, echtgenoot van mevrouw NAEYAERT Coralie;

Jacqueline Philippe, wonend te 2530 Boechout, Eggerseelstraat 31. .

2. Mevrouw NAEYAERT Coralie Jacqueline Philippe geboren te Antwerpen op acht juni; negentienhonderdtweeëntachtig, van Belgische nationaliteit, echtgenote van de heer KORTLEVE Alexander wonend te 2530 Boechout, Eggerseelstraat 31,

11 Benaming. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte) I; aansprakelijkheid en heeft als naam "BREAK".

;; Maatschappelijke zetel. ;

;; De werkelijke zetel is gevestigd in België.

;i De maatschappelijke zetel mag elders overgebracht worden krachtens eenvoudige beslissing van de;

zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of

); agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

,

I, Maatschappelijk doel.

;I De vennootschap heeft tot doe! :

; -Alle verrichtingen die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks verband houden met aankoop, verkoop,; ;; huren, verhuren van onroerende goederen;

I; - immobiliën,ii

-tussenpersoon in de handel;

-projectontwikkeling en promotie van onroerende goederen;

-management en deelname in het bestuur van andere vennootschappen;

ii -administratieve taken;

;1 -adviseren van beheersfirma's,

-het verstrekken van raad en advies, in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften en optreden als

;; tussenpersoon voor alle roerende en onroerende beleggingen,

;I -het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, leasen, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en

verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals ailel ; welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden ii coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltoojingswerken door il onderaannemers.

;I -Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel, De vennootschap handelt voor; eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar; onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in;

;; pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor; haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan de functie van)

;: bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. I

i; Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen)

1.

mogen stellen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samensmelten met;

~~. ~~.



Lûik;B.,



Ondernemingsnr 0 5 4 4 9 8 6' 2 8 3

Benaming (voluit) : Break

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eggerseelstraat 31

2530 Boechout

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

v

.1

Staatsb1 d _ Ir0/721M4 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

dergelijke vennootschappen, in één woord, alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Duur. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO - 18.600,- Euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde.

Samenstelling Raad van Zaakvoerders. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering der vennoten benoemd.

Wordt benoemd tot onbezoldigd statutair zaakvoerder der vennootschap, voor onbepaalde duur :

De heer Kortieve Alexander, voornoemd, die aanvaardt.

Artikel 12. - Bevoegdheid van de zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Bij wijze van interne regeling, die niet kan worden tegengeworpen aan derden, is uitdrukkelijk bedongen dat in het geval dat er meer dan één zaakvoerder is benoemd, twee zaakvoerders gezamenlijk moeten optreden voor het aangaan van verbintenissen waarbij een bedrag is gemoeid van meer dan twintigduizend euro (20.000 ¬ ) per verrichting.

De zaakvoerder of de zaakvoerders gezamenlijk optredend, zijn er toe bevoegd hetzij het dagelijks bestuur over te dragen, hetzij het bestuur der maatschappelijke zaken aan een bestuurder medevennoot of niet, over te dragen, hetzij enkel bepaalde bijzondere machten aan een mandataris over te dragen.

Toezicht.

Behoudens hetgeen hierna bepaald wordt in geval de vennootschap slechts één vennoot telt gelden de hierna volgende regels.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Zolang de vennootschap voldoet aan de bepalingen van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschap, zal er geen commissaris benoemd worden; iedere vennoot heeft dan de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, en kan zich, op zijn kosten, daarvoor laten bijstaan door een accountant.

Zelfs als de vennootschap voldoet aan de bepalingen van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, behoudt de algemene vergadering het recht om bij gewone meerderheid van stemmen toch een commissaris te benoemen, onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren.

Algemene vergadering. Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden, op de werkelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, op de derde woensdag van de maand december om achttien uur,

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering kan anderzijds bijeengeroepen worden door de zaakvoerder telkens de maatschappelijke belangen zulks eisen.

De zaakvoerders en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken,

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken, afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

Maatschappelijk boekiaar. Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig juni 2015

De beschikkingen aangaande de inventarissen, de jaarrekeningen en het jaarverslag van de zaakvoerder komen overeen met de regelen voorzien bij artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Winstverdeling. Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten, de noodzakelijke afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, is de nettowinst van de vennootschap en zal verdeeld

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

.- worden volgens de beslissing van de algemene vergadering welke kan beslissen een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uit te keren aan de vennoten. De zaakvoerder is bevoegd het tijdstip te bepalen waarop de dividenden betaald worden.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Zetel van de vennootschap.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2530 Boechout, Eggerseelstraat 31

Commissaris.

De verschijners-oprichters besluiten geen commissaris aan te stellen aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

Bijzondere volmacht.

Bijzondere volmacht, met macht om in de plaats te stellen en met macht om afzonderlijk te handelen, wordt verleend aan Beirens 8i Wellens burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rechtspersonenregister Antwerpen 0896.973.351, met zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 79 bus 7, in het bijzonder aan de heer Beirens Michel evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW-en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten,

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Benoît MEERT

Samen neergelegd :

afschrift akte





. é .

kd f

e.

V

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/12/2014
ÿþ Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JuN11)11,j1!uu~~1u

be

a

B st;

WI

-.._ ..

~~~~iT

~rf~Y~~

0 8 DEL âgei Griffie

aFdplirig

Ondernemingsnr : 0544 986 283

Benaming

(voluit) : BREAK

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EGGERSEELSTRAAT 31, 2530 BOECHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de zetel van de vennootschap op 02 december 2014 blijkt volgende beslissing:

De vergadering beslist als mede-zaakvoerder te benoemen:

- De heer Kiebooms Luc, Creyboschlaan 28 te 2520 Oelegem - rijksregistemummer 66.05,11-409.03 en

61V-nummer 501986.

Het mandaat gaat in op heden en is van onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd. Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Kortleve Alexander

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoudE Rechtbank van koophandel

aan he Antwerpen

Belgisc Staatsbl 16 APR. 2015

afdelineril t5pen





Ondernemingsnr : 0544 986 283

Benaming

(voluit) : BREAK

(verkort) :





Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EGGERSEELSTRAAT 31, 2530 BOECHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 03 april 2015, blijkt volgende beslissingen:

1. Ontslag zaakvoerder van de heer Kiebooms Luc, dit met ingang vanaf heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Benoeming zaakvoerder van de heer Naeyaert Charles, Breemlaan 14, 2530 Boechout,

54.09.06-323.15.

Het mandaat gaat in op heden en heeft een onbepaalde duur.

Beide besluiten worden aangenomen met éénparigheid van stemmen.





Kortleve Alexander

zaakvoerder







Op de laatste Pb:. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 16.12.2015, NGL 15.01.2016 16014-0506-014

Coordonnées
BREAK

Adresse
EGGERSEELSTRAAT 31 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande