BRECHT SOHIER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRECHT SOHIER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.106.820

Publication

12/05/2014
ÿþ Word 11.1

LAjei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

29 APR. 20%

RECHTBANK vediff&OPHANDEL

ANTWFRPFN nfe-1 nemr,t-lr't

IIIIII1111,1)1111,1111111111

b(

E St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondememingsnr 0806.106.820

Benaming

(voluit): Brecht Sohier

(verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2880 Bornem/Hingene, Hendrik Muyshondstraat 67

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING I.K.V. VERLAAGDE ROERENDE VOORHEFFING OP DIVIDENDEN

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Els De Block, geassocieerd notaris te Temse, op 24 april 2014, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brecht Sohier", met maatschappelijke zetel te 2880 Bomem/Hingene, Hendrik Muyshondstraat 67, hebbende ondememingsnummer BE 0806,106.820.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Els De Block te Temse, op 29 augustus 2008, gepubliceerd in de bijragen tot het Belgisch Staatsblad van 11 september daarna, onder nummer 08146755, waarvan de statuten ongewijzigd zijn gebleven tot op heden.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten niet algemene stemmen:

Eerste beslissing  kapitaalverhoging.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijftienduizend euro (15.000,00 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te brengen op drieëndertigduizend zeshonderd euro (33.600,00 EUR) door uitgifte van honderdvijftig (150) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen.

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen.

Tweede beslissing - inschrijving op de kapitaalverhoging

1. Vervolgens heeft de heer SOH1ER Brecht, voornoemd, ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap door het voorafgaandelijk deponeren van de som van vijftienduizend euro (15.000,00 EUR) op een speciale rekening nummer BE95 0017 2596 5658 op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis, op 23 april 2014.

Als vergoeding voor voormelde inbreng worden hem honderdvijftig (150) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard toegekend en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande kapitaalaandelen.

2. De voorzitter verklaart dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven volgestort is ten belope van honderd procent (100%).

3. Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van vijftienduizend euro (15.000,00 EUR) overeenkomstig het Wetboek der Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE95 0017 2596 5658 bij BNP Paribas Fortls Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 23 april 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Derde beslissing  vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijftienduizend euro (15.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drieëndertigduizend zeshonderd euro (33.600,00 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd zesendertig (336) kapitaalaandelen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht omtrent de wettelijk bepalingen over de verlaagde roerende voorheffing op dividenden van nieuw uitgegeven aandelen van kmo's

De dividenden op nieuwe aandelen komen pas voor het verlaagd tarief van 15% roerende voorheffing in aanmerking voor zover zij verleend of toegekend zijn uit de winstverdeling vanaf het derde boekjaar en volgende na dat van de inbreng. Dividenden verleend of toegekend uit de winstverdeling voor het tweede boekjaar na dat

t.

van de inbreng worden onderworpen aan een tarief van 20%. Voor dividenden die nog vroeger zouden worden uitgekeerd, geldt het gewoon tarief van 25% (cf. nieuw art. 269, § 2, lid 1, 70 en lid 2 WIB 1992).

De wet voorziet in dit verband dat als de vennootschap, die haar maatschappelijk kapitaal verhoogd heeft in het kader van de kmo-maatregel, later overgaat tot verminderingen van dat maatschappelijk kapitaal, deze verminderingen prioritair zullen worden afgehouden van de nieuwe kapitalen (cf, nieuw art. 269, e, lid 11 WIB 1992). Deze prioritaire vermindering zal uiteraard maar effect hebben wanneer er enerzijds aandelen bestaan waarvan de dividenden onderworpen zijn aan de roerende voorheffing van 25% en anderzijds aandelen waarvan de dividenden genieten van het roerende voorheffing gunsttarief.

Vierde beslissing aanpassing artikel 5 van de statuten.

De vergadering beslist om artikel 5 van de statuten te schrappen en te wijzigen als volgt

" Arfikel vijf- maatschappelijk kaipitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van drieëndertigduizend zeshonderd euro (33.600,00 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd zesendertig (336) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde, die ieder één/driehonderd zesendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De meerderheid van de aandelen moet in het bezit zijn van belastingconsulenten die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Een minderheid van de aandelen mag in het bezit zijn van personen die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die ais gelijkwaardig met die van belastingconsulent in België wordt erkend.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele titel gecreëerd worden, onder welke benaming ook.

Het valt onder de exclusieve bevoegdheid van het bestuur om de data alsook de modaliteiten vast te leggen van de volstorting van het kapitaal ten belope van het gedeelte van het niet volstorte kapitaal bij inschrijving.

Elke gevraagde storting heeft betrekking op het geheel der aandelen die door de vennoot werden onderschreven.

Het stemrecht met betrekking tot de aandelen waarop geen stortingen werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de regelmatig gevraagde en eisbare stortingen niet werden uitgevoerd.

Het bestuur kan de vennoten toelaten hun aandelen van te voren te volstorten, in dat geval is het aan het bestuur om de voorwaarden te bepalen waaraan deze vervroegde stortingen kunnen worden uitgevoerd.

De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 242 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van de certificaten, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op In het betrokken effectenregister

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet korter zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend, wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten.

Vijfde beslissing  machtiging aan de zaakvoerder.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Zesde beslissing  coördinatie statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecobrdineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

STEMM ING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen. VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

De notaris (get) Els De Block, geassocieerd notaris.

Samen neergelegd met dit uittreksel;

- de expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vor-

behoudeft

aan het

Belgisch

Staatsb lad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 07.09.2013, NGL 30.11.2013 13675-0156-011
19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 01.09.2012, NGL 12.11.2012 12636-0121-011
07/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 03.09.2011, NGL 31.10.2011 11596-0308-011
29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2010, GGK 04.09.2010, NGL 23.12.2010 10643-0087-012
03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.04.2015, GGK 05.09.2015, NGL 30.10.2015 15658-0199-013

Coordonnées
BRECHT SOHIER

Adresse
HENDRIK MUYSHONDTSTRAAT 67 2880 HINGENE

Code postal : 2880
Localité : Hingene
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande