BREDENE VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BREDENE VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.663.983

Publication

05/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/12/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

*11196041*

J

Nergelegd ter griffie duif Reehthaer

men ffos~h:~^ :_ " :--

,.- ~ .-,-.

111

Griffie 16 DEC. 2011

Ondernemingsnr : 0471.663.983

Benaming

(voluit) : BREDENE VASTGOED

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : MIDDELMOLEN LAAN 175160 , 2100 DEURNE

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER EN VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen van de algemene vergadering van 24/11/2011 is met éénparigheid van stemmen beslist :

Dhr. Peter Bernaerts krijgt ontslag als zaakvoerder en décharge wordt hem verleend. Demaatschappelijke zetel word^t verplaatst naar Diksmuidelaan 133 1A , 2600 Berchem, Antwerpen.

getekend

EURO ENERGY CV , zaakvoerder

vertegenwoordigd door Adriaan Jacob Geense.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/09/2011
ÿþóAod 2.0

E L/ I r, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

` L~J

E s"

11111

*11138199*

Iteolgelegd ter 4tifiie van de teittbank von Kaaappieede 1 te Aetwetpoa

el G riijieriffiat.

Ortdernemingsnr : 0471.663.983

Benaming FIXIT

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Antwerpen (Deurne), Middelmotenlaan 135/60

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM  KAPITAAL - DOEL

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor Marnix VAN HERZEELE, geassocieerde notaris te Antwerpen op 19 april 2011 dat de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid °FIXIT' met zetel te 2100 Antwerpen (Deurre), Middelmolenlaan 135/60, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen met als ondernemingsnummer 0471.663.983 en met als BTW-nummer BE 0471.663.983, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: De maatschappelijke benaming wordt gewijzigd in "Bredene Vastgoed".

TWEEDE BESLUIT: kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag opgemaakt door de Heer Philip Callens, bedrijfsrevisor, vennoot van de CVBA Callens, Pirenne & Co bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 10, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de bvba "FIXIT" met zetel te 2100 DEURNE, Middelmolenlaan 175 bus 60 (ingeschreven in het rechtspersonenregister te ANTWERPEN onder nummer 0471.663.983) bestaat uit de schuldvordering in rekening-courant die Dhr. BERNAERTS Peter bezit op de bvba "FIXIT" voor een inbrengwaarde van ¬ 146.859,88. Aangezien op datum van de algemene vergadering die de inbreng zal goedkeuren, Dhr. BERNAERTS Peter de enige aandeelhouder van de vennootschap is, worden er geen nieuwe aandelen uitgegeven ter vergoeding van de inbreng.

Ondergetekende Philip CALLENS, bedrijfsrevisor, vennoot van de CVBA CALLENS, PiRENNE & Co bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 2018 ANTWERPEN, Jan Van Rijswijcklaan 10, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel:

1.dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de verhoging van de fractiewaarde van de aandelen van de vennootschap aangezien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met de voorgestelde kapitaalsverhoging zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4.dat, er overeenkomstig bepaalde rechtsteer, onder de voorwaarden van deze verrichting, geen aandelen worden uitgegeven ter vergoeding van deze inbreng.

5.dat, na de kapitaalsverhoging artikel 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen mogelijks nog steeds van toepassing is, waardoor elke belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de. rechtbank kan vorderen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende; de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag; geenszins voor andere doeleinden worden aangewend."

Verslag zaakvoerder(s)

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Billagen bij lièfBelgischStâatsbTád _ T37ü3/2UT1- Annexes du 1VTóniteur belge

Op de laatste b z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behr-aden-aan het Belgisch

Staatsblad

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van HONDERD ZESENVEERTIGDUIZEND ACHTHONDERD NEGENEN VIJFIG EURO ACHTENTACHTIG CENT (146.859,88 EUR) om het kapitaal te brengen van NEGENTIENDUIZEND EURO (19.000,00 EUR) op HONDERD VIJFENZESTIGDUIZEND ACHTHONDERD NEGENENVIJFTIG EURO ACHTENTACHTIG CENT (165.859,88 EUR) door de hierna beschreven inbreng in natura ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie van aandelen.

Beschrijving van de inbreng

De inbreng omvat de rekening-courant die de heer Peter Bernaerts bezit in voormelde vennootschap ten bedrage van HONDERD ZESENVEERTIGDUIZEND ACHTHONDERD NEGENENVIJFTIG ACHTENTACHTIG CENT (146.859,88 EUR), zoals nader omschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Vergoeding voor de inbreng in natura

Als vergoeding van deze inbreng worden er aan de inbrenger geen nieuwe aandelen toegekend.

Algemene voorwaarden van de inbreng(en) in natura

De vordering in rekening-courant wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans HONDERD VIJFENZESTIGDUIZEND ACHTHONDERD NEGENENVIJFTIG EURO ACHTENTACHTIG CENT (165.859,88 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen.

DERDE BESLUIT: De Commanditaire vennootschap met een beherende vennoot naar Nederlands Recht Euro Energy met maatschappelijke zetel te 3113AN Schiedam (Nederland), Fortunaweg 33, ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder dossiernummer 50699903, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Adriaan Jacob Geense, wonende te 4661 KZ Halsteren (Nederland), Den Berg 40, wordt benoemd tot zaakvoerder. Het mandaat is onbezoldigd voor onbepaalde duur. De Heer Geense Adriaan Jacob, voornoemd, is hier tussengekomen en verklaart zijn benoeming tot zaakvoerder te aanvaarden.

VIERDE BESLUIT: Het huidig doel wordt geschrapt en vervangen als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

- het beheer van een onroerend vermogen alsmede aile handelingen die van aard zijn dit patrimonium te bevorderen, waaronder het verwerven en vervreemden, verhuren en uitbaten, het valoriseren, productief maken en ontwikkelen, het verkavelen, ordenen en uitrusten, het doen bouwen en verbouwen, opschikken en onderhouden van het geheel of een deel van haar onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin van het woord, met inbegrip van de onroerende leasing, dit alles zonder de echte handelingen van een vastgoedmakelaar te mogen stellen.

De vennootschap mag haar doet verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap handelt zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als vertegenwoordiger of bij wijze van deelneming.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, burgerrechtelijke, roerende en onroerende, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in binnen- als buitenland.

LAATSTE BESLUIT: De buitengewone algemene vergadering beslist om de statuten integraal te schrappen, en beslist om onmiddellijk -ter vervanging van de geschrapte statuten- de statuten op te stellen, in overeenstemming met de voormelde beslissingen en met behoud van alle wezenskenmerken van de vennootschap, zoals ondermeer de benaming van de vennootschap, het doel, de zetel, het kapitaal, duurtijd, de looptijd van het huidig boekjaar, de jaarvergadering, het boekjaar, om deze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving en de noodwendigheden van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend), Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte statutenwijziging, verslag van de zaakvoerder en de

" bedrijfsrevisor.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.03.2011, NGL 31.03.2011 11078-0546-012
04/04/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

8

" 11050364"

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3. 03. 2011

DENI§fflaMONDE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GROTE BAAN 135 , 9120 BEVEREN-WAAS

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de algemene vergadering van 28/02/2011 is met éénparigheid van stemmen beslist :

De huidige zaakvoerder, Dhr. Felix Raimond, krijgt ontslag als zaakvoerder en decharge wordt hem

verleend.

Tot nieuwe zaakvoerder wordt Dhr. Bemaerts Peter, benoemd, wonende Raymond Delbekestraat 343 te

2980 Zoersel

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Middelmolenlaan 175 unit 60 te 2100 Deurne.

getekend

Peter Bernaerts

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0471.663.983 Benaming

(voluit) : FIXIT

02/04/2010 : DE061172
31/03/2009 : DE061172
20/03/2008 : DE061172
26/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/04/2006 : DE061172
31/03/2006 : DE061172
15/03/2005 : SN061172
19/08/2004 : SN061172
23/04/2003 : SN061172
17/07/2002 : SN061172
20/04/2000 : SNA010671

Coordonnées
BREDENE VASTGOED

Adresse
DIKSMUIDELAAN 133, BUS 1A 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande