BREMBERG 16 INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : BREMBERG 16 INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.221.117

Publication

01/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0841.221.117

Benaming

(voluit) : BREMBERG 16 INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bremberg 16 te 2382 Poppel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering gehouden op 1 februari 2014 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd volgende beslist:

1. De maatschappelijke zetel wordt met ingang vanaf 1 februari 2014 verplaatst naar Huzenblek 27 te 2381; Weelde.

Zaakvoerder

Willems T.A.M.W.

tI1131111 lit

be

a

Bi Sta

t 11llt

Neergeleyd trui griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 9 MAART 2014

TURNHOUT

eif3if¬ ier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/08/2013
ÿþMod Word 1üi1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

312 936*

V bah i ii i

aa

Be Stal





i

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

a $ AM. 2013

TURNHOUT

griffier,

Ondernemingsar : 0841.221.117

Benaming

(voluit) : BREMBERG 16 INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bremberg 16 te 2382 Poppel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering gehouden op 1 juli 2013 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd volgende beslist

1. De thans in functie zijnde zaakvoerder, Dhr. Marks Bonel tius Comelis Henricus, wordt eervol ontslagen_

2.Wordt met ingang vanaf 1 juli 2013 benoemd voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerder_

De heer Willems Thomas Antonius Maria Wilhelmus, rijksregister nummer 47.09.02477-28, wonende Huzenblek 27 te 2381 Weelde, welke verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Paragraaf 2 van artikel 8 van de statuten wordt ingevoegd waarvan de inhoud luid dat het mandaat onbezoldigd is behoudens andersluidende beslissing van de aigemene vergadering.

Zaakvoerder

Willems T.A.M.W.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/01/2013
ÿþR mod 11.1



Wei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

13006581

V beh aa

Be Sta;

Ondernemingsnr :0841.221.117

Benaming (voluit) : BREMBERG 16 INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP Zetel : Bremberg 16

2382 Poppel

'

Onderwerp akte :ONTSLAG -- BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christi eri r~yskens, 'te Weelde (Ravels), geassocieerd notaris, op 12 december 2012, geregistreerd`-te Turnhout, kantoor der

registratie, op 13 december, boek 693 folio 59 vak 01,

i, DAT: ; ~:~ ~,~F ,,.

1_. De thans in functie zijnde zaakvoerder eervol werd ontslagen; zàdat de paragrafen 2: en 3 van artikel 8 van de statuten werden geschrapt.

2. Werd benoemd met ingang van 12 december 2012 tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: De heer MARKS Bonefatius Cornelis Henricus, geboren te, Eindhoven (Nederland) op 6 augustus 1955, wonende te 2382 Poppel, gemeente Ravels, Bremberg 16.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

1=

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

OncáePnerstingsnr : "

mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a811,1. dif

I ~ ~R~flVlll176 IIIII Inl~

8*

1111

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 Z NOV. 2011

KOOPHANDgke1RNHOUT

De nriffier,

~.

Benaming : BREMBERG M3ERG 16 ONV t

(voluit)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bremberg 16

2382 Poppel (Ravels)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Segers te Weelde (Ravels), op 21 november 2011, bliikt dat:

1. De Heer MARKS Bonefatius Cornelis Henricus, echtgenoot van mevrouw van Heusden Monique nagenoemd, geboren te Eindhoven op 6 augustus 1955, wonende te 5032 TP Tilburg (Nederland), Deltalaan 19, beherend vennoot.

2. Mevrouw vAN NEUSDEN Monique Francisca Petronella Henrica, echtgenote van de heer Marks Bonefatius voornoemd, geboren te Eindhoven op 10 oktober 1956,

re wonende te 5032 TP Tilburg (Nederland), Deltalaan 19, stille vennoot.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht, met als naam "BREMBERG 16 INVEST" en zetel te 2382 Poppel (Ravels), Bremberg 16.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, zowel alleen als in samenwerking met derden:

Het beleggen in, kopen en verkopen, ruilen en in het algemeen overdragen van welkdanige effecten, aandelen, obligaties en andere maatschappelijke rechten en in het

" algemeen van alle roerende en onroerende waarden.

Het verstrekken van geldleningen - daaronder begrepen leningen met het oog op het nemen of verkrijgen van aandelen in haar kapitaal of van certificaten daarvan -, het verlenen van hypotheken of andere zakelijke zekerheden, het voorzien in

oudedagsvoorzieningen, waaronder begrepen het aangaan van

. verzekeringsovereenkomsten, het aangaan van lijfrente-overeenkomsten, het

" toekennen van pensioenrechten alsmede het beheren daarvan en overigens alle verdere . ; rechtshandelingen in het financieel en economisch verkeer.

Holdingmaatschappij: onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen.

' Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

" Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

" Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

et

vorm, zelf" door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijf miljoen vijfentwintigduizend tweehonderd en zeven euro en is verdeeld in vijf miljoen

" vijfentwintigduizend tweehonderd en zeven deelgerechtigdheden.

Het is volledig volstort, ten bedrage van tweeduizend vijfhonderd en tien euro door een inbreng in geld en ten bedrage van vijf miljoen tweeëntwintigduizend zeshonderd zevenennegentig euro door een inbreng in natura.

De algemene vergadering beslist jaarlijks omtrent het saldo van de eventuele nettowinst.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder voor een termijn die zal eindigen op 31 december 2012, behoudens herbenoeming of eerder aftreden: de heer DELEUIL Didier Remy Marcelle Willy, geboren te Sint-Niklaas op 25 oktober 1975, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Warande 5.

De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door een zaakvoerder, individueel optredend. Voor alle handelingen die het dagelijks bestuur te buiten gaan heeft de zaakvoerder het voorafgaandelijk akkoord nodig van de beherende venno(o)t(en).

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van de ' maand juni om veertien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

` Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht: er werd aan BDO Juridische Adviseurs Burgerlijke CV te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook : tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde ' aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

' Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

" Geassocieerd Notaris Filip Segers,

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.

mpd 2,1

VOLr-

r~~ oud~n

.

aan het

82lgiscis

Staatsblad

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BREMBERG 16 INVEST

Adresse
BREMBERG 16 2382 POPPEL

Code postal : 2382
Localité : Poppel
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande