BRESSINCK-VAN CAUWENBERGH

Divers


Dénomination : BRESSINCK-VAN CAUWENBERGH
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 451.426.122

Publication

29/04/2014 : AN300104
29/10/2014
ÿþmod 11.1

s. 1

LLU!KB1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- 1111111111,11.111,111111111j1111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



.,..

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

20 OKT. 2014

afdelje.Arewerpen

urmie



Ondememingsnr : 0451.426.122

ij Benaming (voluit) : BRESSINCK-VAN CAUWENBERGH

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel te 2020 Antwerpen, Abdijstraat 201

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin-straat 9, op vijfentwintig september tweeduizend veertien, dragende de melding : "Akte van notaris Marc. SLEDSENS te Antwerpen van 25-09-2014, repertorium 40762 Blad(en): 13 Verzending(en): 0 Geregistreerd* op het registratiekantoor ANTWERPEN I-AA op twee oktober tweeduizendveertien (02-10-2014) Register 5' Boek 222 Blad 055 Vak 0008 Ontvangen registratierechten: vijftig euro (E 50,00) De Ontvanger", blijkt dat dei buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: "BRESSINCK - VAN CAUWENBERGH", gevestigd te 2020 Antwerpen, Abdijstraat 201, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondememingsnummer 0451.426.122, onder meer beslist heeft L het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro, hetzij ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (E 18.592,01) en tot afschaffing van de nominale waarde van de ; aandelen.

2. over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537: WI892) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen; - van het maatschappelijk kapitaal.

r. 3. het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Frank GRARÉ, , vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve - vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A AUDIT", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Elisabethlaan 2, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura goed te keuren. ï De heer GRARÉ, voornoemd, besluit zijn verslag met betrekking tot de staat van activa en passiva die gevoegd,' is bij het verslag van de zaakvoerder als volgt:

"Conclusies

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de BVBA Bressinck-Van Cauwenbergh met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, Abdijstraat 201, bestaat uit een schuldvordering in haï .; voordeel van de vennoten, de heer en mevrouw Johan Bressinck-Van Cauwenbergh, voor een totaal vanj 360.000,00 euro,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut i! der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor deï; waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit Wi geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- De beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- De methoden van waardering van de inbrengen bedriifseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 360.000,00 euro, De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in;; natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

i " "

- Indien de vennoten beslissen om de te ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, ' = bestaat de vergoeding van de inbreng in natura uit afgerond 4.512 volledig volgestorte aandelen van de BVBA Bressinck-Van Cauwenbergh, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van afgerond ; 79,79 miro;

! De intentie is bevestigd om de kapitaalverhoging door te voeren middels een inbreng van de schuldvordering ten voordele van de vennoten, zoals deze is gevormd door de dividenduitkering ten bedrage van 400.000,00 ' enta, conform art. 537 W1B;

Alle aandelen worden toegekend aan de bestaande vennoten in evenredigheid met hun aandelenbezit en er geen benadeling van derden is.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de vennoot zijn reeds uitgedrukte intentie tot inbreng daadwerkelijk uitvoert.

Wij willen er tenslotte op Wijzen dat onze opdracht er niet in bestaat om een uitspraak te doen over de

" rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wij verklaren onze opdracht oprecht in eer en geweten te hebben vervuld.

Antwerpen (Berchem), 22 september 2014

CVBA A Audit, aansprakelijk vertegenwoordiger

, Frank Graré, bedrijfsrevisor"

4. tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van DRIEHONDERDZESTIGDUIZEND EURO (E 360.000,00) om het te brengen van ACHTTEENDUIZEND VIJFHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (E 18.592,01) op DRIEHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (E 378.592,01) door uitgifte van vierduizend vijfhonderd en twaalf (4.512) aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottre-ding.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven en ze werd volstort door inbreng in natura door incorporatie in kapitaal van een schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande reserves na inhouding van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WM92) zoals deze schuldvordering nader omschreven is in het voomoemde verslag van de bedrijfsrevisor.

5. tot goedkeuring van een nieuwe tekst van de statuten waarin rekening wordt gehouden met bovenvermelde '

besluiten en met de gewijzigde wettelijke bepalingen,

Uit de nieuwe statuten blijkt onder meer wat volgt:

! 1)a) Rechtsvorm handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

b) Naam "BRESSINCK-VAN CAUWEN13ERGH"

2) Zetel te 2020 Antwerpen, Abdijstraat 201

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België ais in het buitenland, het uitvoeren van alle activiteiten die gepaard gaan met de uitbating van een agentschap in naam en ; ' voor rekening van een erkende kredietinstelling, in hoedanigheid van afgevaardigd agent, en alle verzekeringsverrichtingen voor rekening van derden.

Zij mag aile commerciële, industriële en financiële activiteiten, en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen of dochtervennootschappen.

= De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusies, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doei verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen,

4) Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5) Geplaatst kapitaal

DRLEHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (E 378.592,01), verdeeld in VIJFDUIZEND TWEEHONDERD TWEEËNZESTIG (5.262) aandelen zonder vermelding van waarde.

6) Boekiaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves Liquidatiesaldo

! Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze vooraffieming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

-Over- het-saldo wordt-beslist-door-de- gewone algemenevergadering,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

beveegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

,Besigisch

Staatsblad

mod 11.1

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepaIingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelen-

bezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene veradering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de laatste vrijdag van de maand februari om veertien uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappe-

lijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

)Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte..

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

" de akte;

- verslag van de

zaakvoerders;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

Op de lastste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en houlanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het BdIgisch t.aatsblad

02/05/2013 : AN300104
02/05/2012 : AN300104
01/06/2011 : AN300104
11/05/2010 : AN300104
29/04/2009 : AN300104
22/04/2008 : AN300104
10/04/2006 : AN300104
02/05/2005 : AN300104
07/04/2004 : AN300104
13/05/2003 : AN300104
11/04/2001 : AN300104
02/04/1999 : AN300104
01/01/1997 : AN300104
11/07/1996 : AN300104
02/08/1994 : AN300104
17/12/1993 : AN300104

Coordonnées
BRESSINCK-VAN CAUWENBERGH

Adresse
Zetel te 2020 Antwerpen, Abdijstraat 201

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande