BREVU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BREVU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.489.593

Publication

28/01/2013
ÿþ mod 11.1

T Lujk B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



11111111t1111111,1111111101

"

Xvvº%~ÿL ~ ~~RJ 51 j,~j~C,t ii4:4~;. .' _"

ifevkmiaard Io Anivori~ ~ .m. 2013

Griffie

r

Ondememingsnr : O  9

Benaming (voluit) : BREVU

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Philip Geertsstraat 15

2390 Malle (Oostmalle)

Onderwerp akte : BVBA: OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 10 januari

2013, eérstdaags te registreren, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. De heer BREMANS Michaël Maria Paul Antoine, geboren te Schoten op 19 december;

i 1954, echtgenoot van mevrouw VAN UTTERBEECK Pascale, nagenoemd, wonend te 2390 Malle,

Philip Geertsstraat 15.

2, Mevrouw VAN UTTERBEECK Pascale Ingrid Eugeen, geboren te Deurne (Antwerpen) op 7 maart]

;;1962, echtgenote van de heer BREMANS Michaël, voornoemd, samenwonend te 2390 Malle, Philip;

Geertsstraat 15.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "BREVU".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

+ Managementsvennootschap

" Managementsactiviteiten van holdings, tussenkomen in het dagelijks bestuur,! vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoort

" Interim management + Adviesbureau op gebied van bedrijfsbeheer

" Adviesbureau op gebied van public relations en communicatie

" Overig adviesbureau op gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureau op het gebied van; bedrijfsvoering

" Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,; organisatie, efficentie en toezicht, en het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort

" Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficientie, enzovoort

" Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke; activiteiten

" Het geven van voordrachten en seminaries

" Organisatie van congressen en beurzen

" Beheer van eigen onroerend goed

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende en'

omroerende : handelingen moeen ___v_errichten,: in __reehtstreeks __of _ p_rmçhtstreeks geheel _of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geinterpreteerd.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2390 Malle (Oostmaile), Philip Geertsstraat 15.

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/honderdzesentachtigste (1/186e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. Het kapitaal werd bij de oprichting volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6200,00) door inbreng in geld.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur, Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder: De heer BREMANS Michaël Maria Paul Antoine, wonend te 2390 Malle, Philip Geertsstraat 15.

ledere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder,

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de derde donderdag van de maand mei om zestien uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de algemene vergadering, warden uitgenodigd. Dit geldt

ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken.

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari tot eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit'de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Zaakvoerder: Tot statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur werd in voormelde statuten aangesteld, de heer Michaël BREMANS, alhier aanwezig, die deze aanstelling aanvaardt na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Dit mandaat van zaakvoeder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN:

In toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen, verklaren comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap zodat deze verbintenissen geacht wordt van in den beginne door de vennootschap te zijn aangegaan in het bijzonder sedert 1 januari 2013.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekraçhtigd.

Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan kantoor Haesaert Jo bvba te 2390 Malle, De Schrobbers 5 en aan de heer Jo Haesaert, zelfde adres, ieder het recht om afzonderlijk te handelen met recht van in de plaatsstelling, teneinde ál het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap en bij.' de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen vansdeze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle .

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met bankattest

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 28.05.2015 15135-0281-012

Coordonnées
BREVU

Adresse
PHILIP GEERTSSTRAAT 15 2390 OOSTMALLE

Code postal : 2390
Localité : Oostmalle
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande