BREWICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BREWICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.749.674

Publication

05/09/2014
ÿþfelod Word 11.1

IIAMY II

RECH BANK van KOOPhAPJDEL

ANTWERPEN, af ECHELEN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

ME-74

Il

Ondernemingsnr 5-G0 1.4 ,t3 Benaming

(voluit) : BREWICK

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudE

aan hel

Belgiscl StaatsbI2

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Breutheide 22 te 2890 Sint-Amands (Lippelo)

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wuif, notaris met standplaats te Dendermonde, de 13 augustus 2014, dragende de melding "Geregistreerd 4 bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 21 augustus 2014 reg.5 boek 136 bled 50 vak 14, ontvangen: vijftig euro 50), getekend E.A.Inspecteur M.Kindermans, blijkt dat:

1,De heer BOSTEELS Antoine, Gerard, Adrien, Christian, bestuurder, wonende te 2890 Lippelo, Breutheide 22 (rijksregisternummer 65.08,24 303-10), in huwelijk met mevrouw Isabelle Derumeaux, geboren te Sint-Agatha-Berchem op zes augustus negentienhonderd drieënzeventig, onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Christian De Wuff te Dendermonde op negentien juli negentienhonderd vijfennegentig, tot op heden niet gewijzigd.

2.Mevrouw DERUMEAUX Isabelle, Marie, Marcelle, Julie, bestuurder, wonende te 2890 Lippelo, Breutheide 22, (rijksregisternummer 73.08.06 396-43), in huwelijk met de heer Bosteels Antoine, voornoemd.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam: "BREWICK", Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2890 Sint-Amands (Lippelo), Breutheide 22.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

-het voeren van beheer over, bet uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar en het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen op het vlak van management, directie en organisatie;

-het oprichten van, het deelnemen in publieke of private inrichtingen, vennootschappen of ondernemingen, ook indien dit gebeurt bij wijze van voorschotten, opslorping en gehele of gedeeltelijke fusie of anderszins en in het algemeen het financieren van andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen van welke aard ook;

-het aankopen, het verkopen, het bouwen, het verhuren, het uitbaten, het beheren, het valoriseren, het verkavelen en handel drijven in aile onroerende goederen of deelbare of ondeelbare gedeelten ervan en het verlenen van persoonlijke of zakelijke rechten hierop;

-het uitvoeren van aile financiële verrichtingen, zoals het toestaan van kredieten en leningen met of zonder voorrechten of reële waarborgen, het ontlenen met inpandgeving of met hypotheekvestiging, hot zich borg stellen voor andere ondernemingen, alsook het beleggen in roerend en onroerend vermogen, hypothecaire schuldvorderingen, met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen, spaar- en depositobanken, effectenbeursvennootschappen, vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies en aan bemiddelaars inzake valutahandel.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren, verhuren, vervaardigen, vervreemden en omruilen, en in het algemeen alle commerciële; industriële en financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar. doel of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij kan bij wijze van investering aile roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs zonder rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten« De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. Zij mag belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op elke andere manier in alle ondernemingen of vennootschappen, die een samenhangend of gelijkaardig doel hebben aan het hare of die van aard zijn, zelfs op onrechtstreekse wijze, de realisatie van haar onderneming te bevorderen. Zij kan zelfs alle medewerkings- associatie- of rationalisatiecontracten of andere tekenen met dergelijke ondernemingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (E 18.760,00), en wordt vertegenwoordigd door vijfenzeventig (75) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 18.750,00) en wordt onderschreven en volstort als volgt:

Zijn alhier tussengekomen:

-De heer Bosteels Antoine, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volstort ten belope van achttienduizend vijfhonderd euro (E 18.500,00) en waarvoor hem vierenzeventig aandelen (74) zonder nominale waarde worden toegekend.

-Mevrouw Derumeaux Isabelle, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van tweehonderd vijftig euro (¬ 260,00) door inbreng in speciën, welk bedrag zij op heden volstort ten belope van tweehonderd vijftig euro (¬ 250,00) en waarvoor haar één aandeel (1) zonder nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 18.750,00).

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in opricHting bij de KBC Bank met kantoor te Buggenhout, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op 11 augustus laatstleden dat aan deze akte gehecht zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Aan deze personen alléén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen«

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering«

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 141, 20 van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks-en controle-bevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de tweede vrijdag van de maand december om achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem,

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden met dien verstande evenwel dat de vennootschap de verrichtingen die vanaf één juli tweeduizend veertien in haar naam en voor haar rekening overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden aangegaan váár haar oprichting door de oprichters voor haar rekening neemt, onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar zal eindigen op dertig juni tweeduizend vijftien.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden op dertig juni tweeduizend vijftien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december in het

jaar tweeduizend vijftien,

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER EN VASTE VERTEGENWOORDIGER

Onmiddellijk na de oprichting benoemen de oprichters tot zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer

Boeteels Antoine, voornoemd, wonende te 2890 Sint-Amands (Lippelo), Breutheide 22, die zijn mandaat

uitdrukkelijk aanvaardt.

2. De zaakvoerder verklaart aan te stellen tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, voor het geval

de vennootschap een bestuursmandaat of een vereffenaamiandaat opneemt in een andere vennootschap: de

heer Bosteels Antoine, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BREWICK

Adresse
BREUTHEIDE 22 2890 LIPPELO

Code postal : 2890
Localité : Lippelo
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande