BRIK GROEP

Divers


Dénomination : BRIK GROEP
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 834.846.732

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2014, NGL 23.07.2014 14353-0580-007
06/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111 111111

behouden " 11N1~1~"

aan het

Belgisch

Staatsblad



geergelegd ier grillie van de RecM6lmk

Griffie 2 5 NU 2011

3u g96 7391

BRIK GROEP

Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : B-2980 Zoersel, Kapellei 174

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit):

Rechtsvorm :

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte verleden voor Philippe Verlinden, geassocieerd notaris, te Rijkevorsel, op zeventien maart tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, blijkt dat 1. De heer VANSTRAELEN Daniel Pierre, geboren te Genk op 1 mei 1970, nationaal nummer 70.05.01 235-76, identiteitskaart nummer 590-8226106-47, wonende te 8300 Knokke-Heist, Duinviooltjesstraat 29/0021; 2. Mevrouw PEETERS Darlyn Agens Herman, geboren te Wilrijk op 27 februari 1975, nationaal nummer 75.02.27 188-09, identiteitskaartnummer 590-6440294-05, wonende te 2980 Zoersel, Schriekbos 108; 3. Jongeheer KNIJN MexX Melinda Denny geboren te Wilrijk op 4 mei 2000, wonende te 2980 Zoersel, Schriekbos 108; 4. Jongeheer KNIJN Sem Davy Sylvia, geboren te Wilrijk op 16 februari 2002, wonende te 2980 Zoersel, Schriekbos 108 en 5. Juffrouw KNIJN Lynn Paula Denny, 1 geboren te Wilrijk op 17 augustus 2004, wonende te 2980 Zoersel, Schriekbos 108.

Een commanditaire vennootschap op aandelen hebben opgericht onder de naam "BRIK GROEP".

Maatschappeliike zetel De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2980 Zoersel, Kapellei 174. De maatschappelijke zetel mag niet verplaatst worden zonder de toestemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel : het doel van de vennootschap:

- het beheer van roerende en onroerende goederen die de vennootschap bezit of zal verwerven tijdens haar, bestaan;

- het deelnemen in andere vennootschappen met een doel al dan niet complementair aan het hare;

- het optreden als bestuurder, vereffenaar, .. kortom het bekleden van mandaten in de vennootschappen, waarin al dan niet wordt geelgenomen;

- het verlenen van administratieve en / of managementsdiensten;

- de vennootschap mag borg staan voor andere vennootschappen, al dan niet dochters van haar; De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

Duur De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

Kaj itaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.



Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

--SërgléZ -

Staatsbiad

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EUROl (61.500,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 123 aandelen, elk met een1 fractiewaarde van een/honderddrieëntwintigste van het maatschappelijk kapitaal. Op dit kapitaal wordt door de verschijners voor zijn volledig ibedrag ingeschreven.

Inbrengen

De vennoten verklaren de inschrijvingen als volgt in speciën te kwijten

1. de Heer Vanstraelen Daniel voor een bedrag van duizend vijfhonderd euro (1.500,00 EUR), waarvoor hem drie (3) aandelen worden toegekend;

2. Mevrouw Pieters Darlyn voor een bedrag van vijftienduizend euro (15.000,00 EUR), waarvoor haar dertig (30) aandelen worden toegekend;

3. Jongeheer Knijn Mex voor een bedrag van vijftienduizend euro (15.000,00 EUR), waarvoor hem dertig (30) aandelen worden toegekend;

i 4. Jongeheer Knijn Sem voor een bedrag van vijftienduizend euro (15.000,00 EUR), waarvoor hem dertig

(30) aandelen worden toegekend;

5. Juffrouw Knijn Lyn voor een bedrag van vijftienduizend euro (15.000,00 EUR), waarvoor haar dertig

(30) aandelen worden toegekend; De vennoten verklaren dat alle aandelen volledig volgestort zijn en dat het bedrag van het kapitaal zich van nu af ter beschikking van de vennootschap bevindt. Dit blijkt uit een bewijs van deponering afgeleverd door Record Bank agentschap Zoersel (St-Antonius), waar de fondsen gedeponeerd werden op een bijzondere rekening nummer 652-8167729-23, geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

Bestuur

De Heer Vanstraelen Daniel voornoemd, is beherende vennoot, onbeperkt en hoofdelijk verantwoordelijk, en statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De andere verschijners vermeld onder nummers 2 tot en met 5 zijn stille vennoten, die slechts hun inbreng verbinden.

De beherende vennoten die aandelen bezitten, kunnen alle rechten uitoefenen aan deze aandelen verbonden, zoals de aandeelhouders-stille vennoten.

Artikel 10

De zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening en hij mag er gebruik van maken en de vennootschap verbinden voor alle zaken behorende tot het maatschappelijk doel.

1 Algemene vergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden de dertigste van de maand juni om tien uur in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Boeklaar

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, 1 maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt, maar zij 1 moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik en om welke reden ook van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken.

Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of ingevolge de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het Igestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens I de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boeklaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en twaalf.























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

























1





Voorbehouden aan het

eleifr

Staatsblad

Luik B - vervolg

! 2. Eerste jaarvergadering:

I De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

1 3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn. De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting Î zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. I De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter I griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Verlinden, geassocieerd notaris

Tegelijkertijd hierbij neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

L j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011

07/07/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/04/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BRIK GROEP

Adresse
KAPELLEI 174 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande