BRILLENBUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRILLENBUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.929.355

Publication

29/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-01-2015

Griffie

*15301839*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578929355

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

BRILLENBUS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen. Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 26 januari 2015, dat:

1. Rechtsvorm naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam:  BRILLENBUS .

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Wuustwezel, Everdijkruis 18.

3. Oprichtsters:

1/ Mevrouw DE RAEDT Sarah, geboren te Antwerpen (Borgerhout) op 13 januari 1987, wonende te

2000 Antwerpen, Korte Schipperskapelstraat 10 bus 102;

2/ Mevrouw LOOS Siel, geboren te Lier op 18 mei 1992, wonende te 2990 Wuustwezel, Everdijkruis

18.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

5. Gestorte bedrag: zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

6. Nog niet volgestorte inbrengen: twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), hetzij:

- zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) nog te volstorten door sub 3.1/;

- zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) nog te volstorten door sub 3.2/.

7. Samenstelling: In geld.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen. Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: mevrouw ANTHONISSEN Greta, geboren te Antwerpen op 29 juli 1961, wonende te 2990 Wuustwezel,

Onderwerp akte :

Everdijkruis 18 2990 Wuustwezel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Everdijkruis 18.

13. Commissarissen: Geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- De kleinhandel en de groothandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van, de vervaardiging of het laten vervaardigen van, de omvorming en herstelling van alle optische artikelen en visueel materieel, brillen, brilglazen, monturen, contactlenzen, zonnebrillen, brillen voor de bescherming van de ogen (inclusief beschermkappen) en dergelijke meer alsook van alle producten, toebehoren en bijhorigheden die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden, omvattende onder meer maar niet uitsluitend contactlenzenvloeistoffen, brillendozen en -etuis, reinigingsdoekjes en  producten, loepen, verrekijkers, microscopen, chums, alsook alle instrumenten en toestellen die verband houden met de uitoefening van het beroep van opticien. Dit alles zowel vanuit één of meerdere vaste vestigingen, als via e-commerce als via verkoop ter plekke of mobiele verkoop.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het uitvoeren van franchiseovereenkomsten en het verrichten van alle (rechts)handelingen, zoals handel in franchiseproducten en het verrichten van diensten ten behoeve van franchisenemers, die met deze overeenkomsten verband houden, zomede al hetgeen met het bovenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

- Diverse zakelijke dienstverlening in het algemeen aan zowel aanverwante bedrijven als derden onder meer maar niet uitsluitend op het gebied van management, financiën, coördinatie, logistiek, marketing, met inbegrip van technische, administratieve, financiële en/of commerciële ondersteuning en adviesverlening, in de meest ruime zin genomen, aan derden of aanverwante bedrijven.

- Alle activiteiten uitgeoefend door makelaars, makelaars in goederen, commissionairs en andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen, handelsagenten, vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken en in het bijzonder de handelsbemiddeling bij de aankoop of de verkoop van goederen alsmede het begeleiden van en het adviseren van derden bij het uitoefenen van voormelde activiteiten.

- Het verhuren van diverse goederen en diensten, rechtstreeks of via filialen, zuster- en dochterondernemingen, dealers, distributeurs en franchisenemers.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Record bank.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  EMENDO , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0464.144.604, met zetel te Kapellen, Antwerpsesteenweg 69, vertegenwoordigd door de heer Grusenmeyer Erwin, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

28/05/2015
ÿþ Mod PDF 11.1

Í-tif jr F In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15075280* 111



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

18 MEt 2015

ffi

afdeling l ntwerpen

Ondememingsnr : 0578.929.355 Benaming (voluit) : Brillenbus

(verkort) :

Rechtsvorm :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Everdijkruis 18 - 2990 Wuustwezel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Benoeming

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 30/03/2015

De vergadering aanvaardt de benoeming als zaakvoerder vanaf heden voor onbepaalde duur van Mvr. Siel LOOS, Everdijkruis 18 te 2990 WUUSTWEZEL.

Greta ANTHONISSEN

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

27/07/2015
ÿþkt

Mod PDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank ven Koophandel

Antwerpen

i

i

B~~ ~ L'e'

-0~ 20e-GisCy ~-~gTs

@~qp

1ÜÜF JULI 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr Benaming (voluit) : 0578.929.355

(verkort) : BRILLENBUS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Everdijkruis 18, 2990 Wuustwezel, België

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :



Tekst :

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 7 juli 2015, blijkt dat de vergadering volgend besluit heeft genomen:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen en met ingang van heden, 7 juli 2015, het ontslag te aanvaarden van mevrouw Greta Anthonissen als zaakvoerder. Er wordt kwijting verleend voor het gevoerde mandaat.

Wuustwezel, 7 juli 2015

De zaakvoerder,

Siel Loos

Bijlagen bij liet Betgisch Staatsbtad =27/Q7f2i1tS --Annexes du Mbmteür belgë

Op de laatste blz. van Luila- vï3rmelden :-iecto : Naam i dii hóèdánighèitf van dé instrdméntérëndë notaris, hëtzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BRILLENBUS

Adresse
EVERDIJKRUIS 18 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande