BRIXX IMMOBILIEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRIXX IMMOBILIEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.181.921

Publication

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 25.06.2013 13210-0197-013
02/12/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte .



h I

" 111018,0"











NCLN(1ELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 1 NOV. 2011

KOORkEL TURNHOUT

net nriffior

Ondernemingsnr : O??-.I. J8-4 .92A

Benaming : RRI)üt; If~iíl~f~O~IL~E~1

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duineneind 20 bus 8

2460 Kasterlee

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op achttien november tweeduizend en elf, blerkt dat:

1. De heer VAN NIJLEN Frank Julius Maria, ongehuwd, geboren te Turnhout op 22 juni 1960, wonende te 2460 Kasterlee, Duineneind 20, bus 8.

2. Mevrouw PHILTJENS Nathalie Walthère Louise, ongehuwd, geboren te Sint-

Truiden op 21 november 1976, wonende te 2460 Kasterlee, Duineneind 20, bus 8.

een handelsvennootschap die de rechtsvoren heeft aangenomen van een besloten.

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam "DRIXX,

IMMOBILIËN".

De zetel is gevestigd te 2460 Kasterlee, Duineneind 20, bus 8.

De vennootschap heeft tot doel:

1. De aankoop en verkoop, huur, verhuur, beheer, ontwikkeling van projecten, financiering alleen of met meerdere vennootschappen, handel in onroerende goederen benevens ontwikkeling en studie van projecten, het laten bouwen, omvormen,: verbouwen en valoriseren, zelf of voor rekening van derden en alle verrichtingen van. mandaat, beheer en commissie betreffende roerende en onroerende goederen, zowel. gronden als gebouwen.

2. Vastgoedmakelaar, waaronder ondermeer wordt vervat:

a) activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil,' verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

b) activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor:

* ofwel het beheer van onroerende goederen of onroerende rechten;

* ofwel het syndicischap van onroerende goederen in mede-eigendom;

3. De aanneming van algemene bouwwerken en de onderneming van onroerende goederen, inclusief het verrichten van de activiteiten van bouwpromotor, dit alles zowel' voor eigen rekening als voor rekening van derden, in deelneming met derden als door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon.

4. Het kopen, verkopen, huren en verhuren, beheren, onderhouden, makelen van alle onroerende goederen, evenals het bemiddelen bij die bewerkingen voor rekening van derden.

5. Projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening en voor rekening van derden.

6. Handel in onroerend goed voor eigen rekening en voor rekening van derden.

7. Verhuur van eigen onroerend goed.

8. Bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden.

9. Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed.

10. Schatten en evalueren van onroerend goed.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad _ a27IZ126II - Annexes du 1Vlónitèùr hèlgë

str

Voor-behoiden aan het Belgisch Staatsblad

f c

mod 2.1

11. Het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten' die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen.

Het innen van de huur voor eigen rekening en voor rekening van derden.

12. Het concipiëren, bouwen, tot waarde brengen, uitrusten en geschikt maken van alle onroerende goederen.

13. Alle grond-, slopings-, ontmantelings- en renovatiewerken.

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten vennootschappen. Zij kan deze participaties beheren, ten gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van ondernemingen waarin zij al dan niet participeert en door ze technische, commerciële, administratieve, juridische en financiële bijstand en raadgevingen te verlenen

De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van vennootschappen waarin zij al dan niet participeert te stimuleren, te plannen en te coordineren, zowel door het opzetten en begeleiden van aan- en verkooporganisaties als door het begeleiden van de volledige interne planning.

De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

Deze opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Dit alles in de meest ruime betekenis van het woord.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De jaarvergadering heeft plaats de derde zaterdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem, Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: de heer VAN NIJLEN Frank Julius Maria, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen. door één _der oprichters aangegaan op_,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Biizondere volmacht: er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Arendonkse Accountants Associatie" te 2370 Arendonk, Wampenberg 67, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 30.06.2016 16249-0241-014

Coordonnées
BRIXX IMMOBILIEN

Adresse
DUINENEIND 20, BUS 8 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande