BROEKHUIZEN HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROEKHUIZEN HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.779.054

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.06.2014 14220-0307-014
18/03/2013
ÿþ,

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vol a hi

'3 E L E G D

GRIFF1C RECI ITBANK VAN

0 7 MAART 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

(initie



Luik B



111111111

u

III

II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernem ingsnr : 0508.779.054

Benaming

(voluit) : BROEKHUIZEN HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leeuwerkstraat 24, 2360 Oud Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van vennoten, gehouden op 18 februari 2013, blijkt dat de vergadering volgende besluiten genomen heeft:

Eerste en enige besluit:

De vergadering beslist om met ingang van heden, achttien februari tweeduizend en dertien, tot nieuwe nlet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur te benoemen de heer Sipco BROEKHUIZEN, wonende te 2360 Oud-Tumhout, Leeuwerkstraat 19, en die aanvaardt. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is zijn mandaat onbezoldigd,

Oud-Tumhout, 18 februari 2013. de zaakvoerder,

De voorzitter en zaakvoerder, BROEKHUIZEN Sipco

BROEKHUIZEN Antonie

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/01/2013
ÿþ"

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N ER GELEGD

GRIFFIER CI-dTBANK VAN

Voc

behot aan Belgi

Staats

2 0 DEC. 2012

KOOPHAM i ~i~ TURNHOUT

Dear' ~

Ondernemingsnr : 195 DO -195 tf

Benaming (voluit) : BROEKHUIZEN HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aanspra kelijkheid

3

11 Zetel : Leeuwerkstraat 24

1;

2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op 28 december 2012, blijkt dat:

De heer BROEKHUIZEN Antonie Arie, geboren te Meerkerk op 22 mei 1946, wonende te 2360' Oud Turnhout, Leeuwerkstraat 24, een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met als naam "BROEKHUIZEN HOLDING". De zetel is gevestigd te 2360 Oud-Turnhout, Leeuwerkstraat 24.

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland:

a) Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat:

- de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling,? de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen; - tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord,; met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of; immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en in het bijzonder het oprichten van gebouwen? onder het statuut van de wet op de medeëigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende? goederen.

b) het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen.

?; c) de verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm? ?; het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke; ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

?; d) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de, vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor; verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met; inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle;

;1 financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van? deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen.

e) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle? bijstand en advies, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen? ;? beheer of financieel.

?; Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief dit van? vereffenaar, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat:

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

? Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan? vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

e mod 11.1

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen die van~ aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 6.200.000,00 Euro, vertegenwoordigd door 6.200 aandelen met een fractiewaarde van 1/6.2005te van het kapitaal.

Het is volledig volstort door een inbreng in natura.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Guy Parmentier, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, dienaangaande, luidt als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in toepassing van art. 219 W. Venn. bij gelegenheid van de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'BROEKHUIZEN HOLDING' kan ik verklaren:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrj fsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. Dat de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrjfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is:

4. Dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van 6.200 aandelen ZONDER vermelding van een nominale waarde tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde oe indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billjkheid van de verrichting.

Schoten, 27december2012

Burgerlijke vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENïIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder GUYPARMENTIER

Becefsrevisor."

(volgt de handtekening).

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerste eraan voorafgaande werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: : De heer BROEKHUIZEN Antonie Arie, voornoemd.

Bijzondere volmacht: er werd aan de heer HELSEN Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de administratie van het handelsregister teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, verslagen oprichter en bedrijfsrevisor

voor-ehou1en aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 27.06.2016 16218-0271-013

Coordonnées
BROEKHUIZEN HOLDING

Adresse
LEEUWERKSTRAAT 24 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande