BROEKMAN LOGISTICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BROEKMAN LOGISTICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 423.002.152

Publication

22/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.04.2014, NGL 16.05.2014 14127-0008-041
23/10/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

16 -10B; LGISCH ST

R~fegd ter grf~9e van de Rechtbanktain -e ~~t~ Kaophanáel te Antwerpen, op

AATSt;LAD

Griffie

0 4 OKT, 2013

Orrdernemingsnr :

Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm ;

Zetel :

(volledig adres) 0423.002.152

BROEKMAN LOGISTICS

naamloze vennootschap

Noorderlaan 133

2030 Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING VAN:

1/ BROEKMAN MARINE AGENCIES NV

21 BROEKMAN LOGISTICS BRUSSELS BVBA

OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

KAPITAALVERHOGING - UITBREIDING DOEL - DIVERSE

STATUTENWIJZIGINGEN - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 26 september 2013, blijkt het volgende:

1. De vergadering besloot tot de fusie door overneming (hierna de "Fusie") van de naamloze vennootschap "BROEKMAN LOGISTICS", rechtspersonenregister Antwerpen 0423.002.152, met zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 133 (hierna de "Overnemende Vennootschap") met volgende overgenomen vennootschappen (de "Overgenomen Vennootschappen"):

a. de naamloze vennootschap "BROEKMAN MARINE AGENCIES", rechtspersonenregister Antwerpen 0461.176.404, met zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 133, North Trade Building, achtste verdieping (hierna de "Overgenomen Vennootschap n° 1");

b. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BROEKMAN LOGISTICS BRUSSELS", rechtspersonenregister Brussel 0445,667.092, met zetel te 1931 Zaventem, Gebouw Brucargo 761 (hierna de "Overgenomen Vennootschap n° 2"),

door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschappen naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 16 april 2013 (hierna het "Fusievoorstel").

Vanuit boekhoudkundig oogpunt, werden al de handelingen van de Overgenomen Vennootschappen gesteld vanaf 1 januari 2013 om 00.00 uur, derhalve met boekhoudkundige retroactiviteit, geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de Ovememende Vennootschap.

Ter vergoeding van de overgang van het vermogen van de Overgenomen Vennootschappen naar de Overnemende Vennootschap, werden in de Overnemende Vennootschap nieuwe aandelen (de "Nieuwe Aandelen") uitgegeven die allemaal werden uitgereikt aan de aandeelhoudsters van de Overgenomen Vennootschappen in ruil voor hun respectievelijke bestaande aandelen(participatie) in de twee Overgenomen Vennootschappen; de Nieuwe Aandelen zijn aandelen op naam en delen vanaf 1 januari 2013 om 00.00 uur, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de Overgenomen Vennootschappen vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap, in de winst van de Overnemende Vennootschap.

Overeenkomstig het Fusievoorstel werd de ruilverhouding voor beide Overgenomen Vennootschappen respectievelijk als volgt bepaald;

* voor de overname van Broekman Marine Agencies NV:

De ruilverhouding werd bepaald op nul komma nul vier negen acht vijf nul nul vijf zeven acht (0,0498500578) aandelen per bestaand aandeel, en naar aanleiding van de overname van de Overgenomen Vennootschap n° 1, werd aan de aandeelhoudsters van de Overgenomen Vennootschap n° 1 telkens nul komma nul vier negen acht vijf nul nul vijf zeven acht (0,0498500578) Nieuwe Aandelen in de Overnemende Vennootschap uitgegeven, zonder het betalen van een opleg in geld.

Op de laatste blz. van Luik B vermeden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persofoJnlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voe1r^'

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Concreet werden naar aanleiding van de Fusie op basis van voormelde ruilverhouding ln de Overnemende Vennootschap in totaal (afgerond) zeshonderdachtenveertig (648) Nieuwe Aandelen uitgegeven ten voordele van de aandeelhoudsters van de Overgenomen Vennootschap n° 1.

* voor de overname van Broekman Logistics Brussels BVBA:

De ruilverhouding werd bepaald op vijf komma negen drie een zes vijf een zeven acht zeven vier (5,9316517874) aandelen per bestaand aandeel, en naar aanleiding van de overname van de Overgenomen Vennootschap n° 2, werd aan de aandeelhoudsters van de Overgenomen Vennootschap n° 2 telkens vijf komma negen drie een zes vijf een zeven acht zeven vier (5,9316517874) Nieuwe Aandelen in de Overnemende Vennootschap uitgegeven, zonder het betalen van een opleg in geld,

Concreet werden naar aanleiding van de Fusie op basis van voormelde ruilverhouding in de Ovememende Vennootschap in totaal (afgerond) vijfhonderddrieënnegentig (593) Nieuwe Aandelen uitgegeven ten voordele van de aandeelhoudsters van de Overgenomen Vennootschap n° 2.

Meer bepaald werden, naar aanleiding van de Fusie op basis van voormelde ruilverhouding, in de Overnemende Vennootschap in totaal (afgerond) duizend tweehonderdeenenveertig (1.241) Nieuwe Aandelen uitgegeven in ruil voor de in totaal dertienduizend honderd (13.100) aandelen van de Overgenomen Vennootschappen, welke Nieuwe Aandelen allemaal werden toebedeeld aan de aandeelhoudsters van de Overgenomen Vennootschappen, in hun respectieve verhoudingen.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschappen, id est het volledige actief en passief vermogen, is overgegaan naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. De vergadering besloot om het kapitaal van Overnemende Vennootschap, als gevolg van de Fusie, te verhogen met honderdeenentachtigduizend euro (¬ 181.000,00) om het te brengen op driehonderdeenendertigduizend euro (¬ 331,000,00), door uitgifte van in totaal duizend tweehonderdeenenveertig (1.241) Nieuwe Aandelen.

Bijgevolg werd het kapitaal van de Overnemende Vennootschap, ingevolge de Fusie, effectief gebracht op driehonderdeenendertigduizend euro (¬ 331.000,00), verdeeld over duizend achthonderdeenenveertig (1.841) gelijke aandelen, zijnde het totaal aantal aandelen van de Ovememende Vennootschap na de kapitaalverhoging ingevolge de Fusie.

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal, bij de totstandkoming van de kapitaalverhoging ingevolge de Fusie zijn nageleefd en dat het kapitaal van de Ovememende Vennootschap volledig volgestort is,

Artikel 5 van de statuten werd dienovereenkomstig gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdeenendertigduizend euro (¬ 331.000,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderdeenenveertig (1.841) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

4. Artikel 18 van de statuten aangaande regeling inzake toelatingsvoorwaarden en voorwaarden uitoefening stemrecht in algemene vergaderingen werd gewijzigd en de eerste alinea van artikel 18 van de statuten werd geschrapt.

5. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", rechtspersonenregister Brussel 0875.430.542, met zetel te Brussel-Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van de raad van bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T,W,",

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag raad van bestuur, verslag commissaris, coördinatie.

Op de Matste blz. van Luik E. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteger voordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

23/05/2013
ÿþM,d word 11.1

1.111S t in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

*13077712*

a17Nee ko peleg nde ter griffie van de Rechtbank

1 te Antwerpen,

op

Griffie 13 MEI a1113,

Ondernemingsnr : 0423.002.152

Benaming -

(voluit) : BROEKMAN LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noorderlaan 133, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel inzake de fusie door overneming van "Broekman Marine Agencies" NV en "Broekman Logistics Brussels" BVBA door "Broekman Logistics" BVBA

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 16 april 2013 door de bestuursorganen van de NV Broekman Marine Agencies, de BVBA Broekman Logistics Brussels en de NV Broekman Logistics, conform artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

- de fusie betreft de overname van de naamloze vennootschap Broekman Marine Agencies met maatschappelijke zetel te Noorderlaan 133 - North Trade Building et. verdieping, 2030 Antwerpen, ingeschreven in het RPR Antwerpen en met BTW nummer 0461.176.404 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Broekman Logistics Brussels met maatschappelijke zetel te Brucargo building 761, 1931 Zaventem, ingeschreven in het RPR Brussel en met BTW-nummer 0445.667.092 door de naamloze vennootschap Broekman Logistics met maatschappelijke zetel te Noorderlaan 133, 2030 Antwerpen, ingeschreven in het RPR Antwerpen en met BTW-nummer 0423.002,152 waardoor het gehele vermogen van Broekman Marine Agencies NV en Broekman Logistics Brussels BVBA, zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan op Broekman Logistics NV.

- Broekman Marine Agencies NV heeft, overeenkomstig artikel 3 van haar statuten, het volgende doel:

"1.1De uitoefening van een agentuurbedrijf in de meest ruime zin van het woord, de uitoefening van rederij-, transport- en expeditiebedrijven en vertegenwoordigingen, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

-De expeditie in al haar aspecten, zowel betreffende activiteiten te land, te water als door de lucht, in binnen- en buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, door alle middelen zonder beperking, met inbegrip van het kopen, verkopen, huren, verhuren, het beheer, de uitbating, de agentuur en de bevrachting van alle daarmee verband houdende middelen.

-Het weg- en spoorvervoer, de luchtvaart, de binnenvaart en de zeerederij, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

-Alle verrichtingen die betrekking hebben op het vervoer van goederen, grondstoffen, producten, personen en dieren.

-De douaneagentuur.

-Aile activiteiten van vervoerscommissionair.

-Het uitvoeren van transitoverrichtingen.

-De goederenbehandeling in al haar vormen, inclusief havenarbeid zoals stuwadoor- en natieactiviteiten. -Het beheer, de consignatie en de opslag van alle goederen, grondstoffen en producten.

-Alle handelsverrichtingen, de aankoop, de verkoop, de import, de export, de transit en de consignatie van alle goederen, grondstoffen en producten.

-Het verlenen van advies, de vertegenwoordiging en het beheer onder mandaat van ondernemingen op het gebied van vervoer over zee of over land en alle bijkomende activiteiten in verband met transport.

-Het aanbieden van management, advies, audit, diagnose en dienstverlening op het gebied van de organisatie en ontwikkeling van ondernemingen, in het bijzonder bij maritieme en internationale ondernemingen, nog meer in het bijzonder bij maritieme en internationale transportbedrijven, logistiek, goederenbehandeling, transit en andere bijkomende activiteiten in verband met transport,

-De logistieke dienstverlening in de ruimste zin van het woord op het gebied van expeditie op nationaal en internationaal niveau.

-De logistieke dienstverlening en ondersteuning van temperatuur geconditioneerde voedingsmiddelen en siergewassen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i 4, -Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals onderneming voor het goederenvervoer langs de weg, door de lucht of over het water, onderneming voor het verhuren van autorijtuigen en vrachtwagens, alle expeditie- en commissiewerken, vervoerscommissionair, alsmede tussenkomst in het vervoer en bevrachtingen, inbegrepen scheepsbevrachtingen, al hetgeen voorafgaat zowel nationaal als internationaal; onderneming voor goederenbehandeling, opslagplaatsen en magazijnen, containerdienstverlening en douaneformaliteiten; het vegen, tellen, meten en controleren van goederen, het inslaan, overslaan en het in consignatie nemen of geven van goederen, alsook het nemen van stalen, het expertiseren van goederen, het uitoefenen van het maritieme bedrijf en het aannemen van scheepsagenturen zowel voor de reders ais voor de tijd- of reisbevrachters, het uitvoeren van grensexpedities (vertollingen), het behandelen van goederen in het algemeen, alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge -Alle dienstverlening van aard om de verwezenlijking van voornoemde activiteiten te vergemakkelijken. 2.Tussenpersoon in de handel; alle onderhandelingsactiviteiten of opdrachten zowel in België als in het buitenland,

3.De activiteiten van een holdingvennootschap omvattende onder meen

-Het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid.

-Het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen.

-Alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

-Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

4.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies van onder meer bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of vereffenaar.

5.Het innen, lenen of voorschieten van fondsen, afkomstig van of met als bestemming die vennootschappen of ondernemingen waarin de vennootschap belangen heeft, en in het algemeen het beheer van de financiën voor rekening van deze ondernemingen.

6.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij kan zich ook borg stellen of haar aval verlenen en in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Zij kan alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks de doelstelling kunnen bevorderen."

De bestuurders van Broekman Marine Agencies NV zijn:

" De heer Raymond Riemen;

" De heer Jan Diederik Günther,

" De heer Albert Hoek.

- Broekman Logistics Brussels BVBA heeft, overeenkomstig artikel 3 van haar statuten, het volgende doel:

"-Alle verrichtingen die verband houden met een onderneming voor het goederenvervoer, welk ook het gebruikte vervoermiddel weze, met de activiteiten van tussenpersonen op gebied van goederenvervoer, alsook met de uitbating van goederenopslagplaatsen en magazijnen; zij mag optreden als vervoermakelaar, vervoercommissionair en commissionair-expediteur bij het vervoer;

-De in- en uitvoerhandel, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het vervaardigen, verpakken, herverpakken en verdelen van menigvuldige goederen en artikelen voortspruitend ondermeer uit de visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt en voedingsbedrijven, uit de mijnen, graverijen en steengroeven en uit alle andere verwerkende of bewerkende nijverheden zijnde zowel grondstoffen, half afgewerkte en afgewerkte producten en derivaten van alle voormelde producten rechtstreeks of onrechtstreeks spruitend uit hun productieprocédé, alsmede de vertegenwoordiging van alle Belgische of buitenlandse ondernemingen of vennootschappen die deze activiteiten hebben,

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen; optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze'

ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel."

De zaakvoerders van Broekman Logistics Brussels BVBA zijn:

" De heer Raymond Riemen;

" De heer Jan Diederik Gunther;

" De heer Albert Hoek.

- Broekman Logistics NV heeft, overeenkomstig artikel 3 van haar statuten, het volgende doel:

"De vennootschap heeft tot doel zowel binnen als buiten België de uitoefening van het agentuurbedrijf in de meest ruime zin van het woord, de uitoefening van rederij-, transport- en expeditiebedrijven en vertegenwoordigingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doe! van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen nemen en verstrekken."

De bestuurders van Broekman Logistics NV zijn:

" De heer Raymond Riemen;

" De heer Jan Diederik Günther;

" De heer Albert Hoek.

- ruilverhouding: het aantal uit te reiken aandelen voor 1 aandeel van Broekman Marine Agencies NV zal 0,0498500578 aandelen Broekman Logistics NV bedragen. Er wordt geen opleg in geld betaald. Het aantal uit te reiken aandelen voor 1 aandeel Broekman Logistics Brussels BVBA zal 5,9316517874 aandelen Broekman Logistics NV bedragen. Er wordt geen opleg in geld betaald

- De aandelen die door Broekman Logistics NV in ruil voor de overgenomen vermogens worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders of vennoten van de over te nemen vennootschappen verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van Broekman Logistics NV,

De nieuwe uitgereikte aandelen zijn aandelen op naam en zullen vermeld worden in het register van aandelen dal gehouden wordt overeenkomstig de toepasselijke artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

- De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen deel nemen in het bedrijfsresultaat en recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2013. Er wordt geen bijzondere regeling voorzien betreffende dit recht.

- De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van Broekman Logistics NV wordt vastgesteld op 1 januari 2013.

- Er zijn in de over te nemen vennootschappen geen aandeelhouders of vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

- In samenspraak met de aandeelhouders wordt voorgesteld dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, de algemene vergaderingen van de bij de fusie betrokken vennootschappen unaniem afstand zouden doen van het revisoraal controleverslag met betrekking tot de fusieverrichting, zodat er geen bijzondere vergoeding voor de commissaris moet worden vastgelegd in het fusievoorstel.

- Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Tenslotte blijkt uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur de dato 16 april 2013 dat de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen beslist heeft om de heer Peter Renders, individueel bevoegd, te belasten met de ondertekening van het formulier 1 inzake de bekendmaking van het fusievoorstel in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, in naam van de raad van bestuur.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel

De heer Peter Renders

Bijzonder Gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd:

- fusievoorstel de dato 16 april 2013

- kopie van de notulen van de vergadering van de raad van bestuurde dato 16 april 2013



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.04.2013, NGL 09.04.2013 13087-0129-041
09/07/2012
ÿþleo

l'tberWatd N 7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

aaizoi.7s*

OridE ,, 'r 0123,002.152

Es.plIamrnr;

Broekman Logistics

PkergPlegd tE f'it' en de ReCht6arik

Koophandel to Antwerpen, op

2 @ JUN 2a1~

G rrffrr

ui



I

1 :rs" Naamloze vennootschap

" Noorderlaan 133 Bus 30 - North Trade Building. 85te verdieping - 2030 Antwerpen (Y" 1 ~r ( , " 'rE.

Onderwerp akte BENOEMING BESTUURDERIHERBENOEMING COMMISSARIS Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering d.d. g mei 2012:

Tijdens de vergadering werd er met eenparigheid van stemmen beslist volgende bestuurder te benoemen en dit vanaf 0110412012, voor een periode van 6 jaar:

De heer Jan Diederik Gunther wonende te 2661 JH Bergschenhoek (Nederland), John F. Kennedylaan W

Er werd eveneens met éénparigheid van stemmen beslist om KPMG Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Cosijns Serge, gevestigd te 2550 Kontich, Prins Boudewijniaan 24d, te herbenoemen als commissaris en dit voor een periode van 3 jaar, met name voor de boekjaren 2012, 2013 en 2014.

Dhr. Raymond Riemen Dhr. Albert Hoek

Bestuurder Bestuurder

.k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

rT laarste Recta FJaarn =ri h, fr: nrpl ~r~ , n .1. rnqrlirnFnrErFr,;ip . In-tz f vGn parsero!r,iFr l

tct.~CyC`d1

r( ;" " " 1 %1n4'71;.n " L-tf dt_rdt_r'Ic " [rrc,,renox;crdrgr.r,

VtrsO h,.r,'t. t

04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 30.05.2012 12135-0376-040
23/01/2012
ÿþ rylCd 'Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n

ffear,¬ ~jefard gela El,: do Petiote tien Koophandel te Antwerpen, op

1 2 JAN. 2012

V beh

aa Bel Stea

I II I IIIIII IIU1I II

" iaozo~~o*









ier1C,N.'rIF.1ll'I-,9F-Il' Benarr;irtc

IZer,!" .'.syc'rn',

(volled'uu dies Onderwerp akte : 0423.002.152

Broekman Logistics

Naamloze vennootschap Noorderlaan 133 Bus 30 -

2030 Antwerpen (noril 1-ro.bie +~ ,

~ ~(`c t~.~ er j)

ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 19 december 2011:

Tijdens de vergadering werd er met éénparigheid van stemmen beslist volgende bestuurders te ontslaan en dit vanaf 31/12/2011:

De heer Martinus van der Mee wonende te 3334 BL Zwijndrecht (Nederland), Laan van Nederhoven 6 De heer Joost Heiwegen wonende te 4921 BW Made (Nederland), In den Tuyn 20

Er werd eveneens met éénparigheid van stemmen beslist om de heer Albert Hoek wonende te 2299 AW Maasdam (Nederland), Resenburgh 5, aan te stellen tot bestuurder binnen de vennootschap en dit voor een periode van 6 jaar, vanaf 01/01/2012 tot aan de Algemene Vergadering over het boekjaar 2016 die zal plaatsvinden in 2017.

Dhr. Raymond Riemen Dhr. Martinus van der Mee

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch-Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

QC di_ lbc,_ti 1's LJ11+ B _ .~~.L_'r Recto Naair, or hui,d8llÎghC.G r" I1.r1" ']

betiue.yd dc rac1't_pr*Wo.1 ,I..n ac'" '.c.;,c." ,,i..

Verso : Naam en hûrsdleF.Fnin;.

26/02/2015
ÿþ 1Jcd 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iii 1111,11.9

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

16 FEB, 2015

afdeediatwerpen

Ondernemingsnr : 0423.002.152

Benaming

(voluit) : Broekman Logistics

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noorderlaan 133, 2030 Antwerpen Onderwerp akte : hernieuwing en toekenning volmachten

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd. 3 februari 2015

De raad van bestuur besluit, met unanimiteit, dat voor de dagelijkse operationele leiding, volgende volmachten worden verleend, met ingang vanaf 1 januari 2015,

aan de heer Diederik Declercq wondende te 1982 Elewijt, Keizer Karellaan 61 en

aan de heer Peter Renders wonende te 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 12/62, die voor de verbonden vennootschap 'Broekman Logistics NV' werkzaam zijn onder het statuut van bediende krachtens arbeidsovereenkomst:

1. 1n naam van de vennootschap op te treden tegenover de Staat, de provincies en de gemeenten, het beheer der belastingen en douanen, de regie van post en telegraaf en telefoon en alle andere openbare besturen. Aile stappen aan te wenden, formaliteiten na te leven en stukken te tekenen tegenover deze besturen.

2. De dagelijkse briefwisseling te ondertekenen.

3. Van het postkantoor de aangetekende post en de pakketten te ontvangen alsook van de aangetekende post en pakketten op naam van de diverse handelsnamen, voor zover toepasselijk.

4. Kantoorbenodigdheden te kopen en te huren, volgens een jaarlijks goedgekeurd budget.

5. Alle personeel van het kantoor aan te werven en te ontslaan, na schriftelijke goedkeuring van minstens één der bestuurders.

6. Te betalen, in hoofdsom, interest en bijhorigheden, alle sommen welke door de vennootschap kunnen verschuldigd zijn ten belope van vijfenzeventigduizend euro per operatie. Sommen boven de vijfenzeventigduizend euro per operatie moeten voorzien zijn van twee handtekeningen van daarvoor gemachtigden, met een maximum van honderdvijftigduizend euro per transactie. Alle sommen daarboven behoeven uitdrukkelijk mandaat van minstens één van de bestuurders.

7. Alle mandaten, cheques, wissel- en orderbrieven en aile andere handelsdocumenten op te maken, ondertekenen, aannemen, verhandelen, rugtekenen, de termijnen van betaling van de vervallen wissels en orderbrieven te verlengen, het doen van rekening onder hetzij welke vorm en alle regelingen op te maken en te aanvaarden, alle indeplaatsstelling toe te staan en te aanvaarden.

8. Alle gelden en waarden van de vennootschap op de bank- of postrekening van de vennootschap te storten.

Alle kwijtingen voor het ontvangen van gelden te ondertekenen, alsook alle ontvangstbewijzen voor brieven of voor hetzij welk andere aangetekende of verzekerde verzendingen van het beheer der posterijen, spoorwegen, scheepvaart- en expeditiebedrijven, luchtvaartmaatschappijen en aile andere vervoerondernemingen welke bestemd zijn voor de vennootschap.

9. Op te eisen, te innen en in ontvangst te nemen alle gelden, bescheiden en hetzij welke andere goederen verschuldigd aan de vennootschap of haar toebehorend, er kwijting of ontlasting over te verlenen, en alle rechtsmachten namens de vennootschap te verschijnen, en alle maatregelen te treffen om de rechten en belangen van de vennootschap te vrijwaren of uit te oefenen.

10. Alle luchtvracht- en scheepsdocumenten te ondertekenen, zoals cognossementen, delivery orders, manifesten e.d.

Voor éénsluidend uittreksel

R. Riemen J. D. Günther

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.04.2011, NGL 13.05.2011 11112-0364-040
17/05/2011
ÿþ Mee?,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1811111111001111111111111111

+11073961*

lisciplegig ter ree vu de ?Moka vel tsepbedttÿtowelpet

op -5 MEI 211 _

Grief diaHi@r,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

OI cl infmmingsnr : 0423.002.152

Benaming

: Broekman Logistics

Rectlisvorin : Naamloze Vennootschap

Zetel : Noorderlaan 133, North Trade Building, 8ste verdieping, bus 30 - 2030 Antwerpen

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering d.d. 13 april 2011:

Tijdens de vergadering werd er, met éénparlgheid van stemmen, beslist om de hierna vermelde

bestuurders:

- de heer Raymond Riemen, wonende te 3054 AC Rotterdam (Nederland), Straatweg 135;

- de heer Martinus van der Mee, wonende te 3334 BL Zijndrecht (Nederland), Laan Van Nederhoven 6;

voor een periode van zes jaar te herbenoemen en dit met een terugwerkende kracht vanaf 31/03/2011.

dhr. Raymond Riemen dhr. Martinus van der Mee

bestuurder bestuurder

(Irr d'S' vnn Luik ti~"r.?[11~l~igrV : Recto : F" .nan[ Ffi lior?nuniLllieid',,an tSg rra'hUl[renielC0,29 nntarf;:. 11t13i1 de l'r1; c,(o;" n(Enl

I}woarld J3 1eL'?113h'nr:5oon ler; %e:dell lE. ;,etlwÇlrosNo:irditlrirl VC150 : tti£r'çrli En I1r11iíslEl:cl111i .1.

28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.04.2010, NGL 20.05.2010 10125-0481-040
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.03.2009, NGL 12.06.2009 09217-0104-038
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 04.07.2008 08348-0311-034
30/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 03.04.2007, NGL 24.04.2007 07122-0204-035
19/06/2015
ÿþic

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering d.d, 11 mei 2015:

Tijdens de vergadering werd er, met eenparigheid van stemmen, beslist om BDO Bedrijfsrevisoren BV CVBA met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 91E6, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Erik Thuysbaert, aan te stellen tot commissaris binnen de vennootschap,

Het mandaat geldt, voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar met name voor de boekjaren eindigend op 31 december 2015, 2016 en 2017.

de heer R. Riemen de heer J. D, Günther

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111111isJ1.111011111

Ondernemingsnr : 0423.002.152

Benaming

(voluit) : BROEKMAN LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Noorderfaan 133 - 2030 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte BENOEMING COMMISSARIS

«Lia van koophandel Antwerpen

0 9 JUNI 2015

afdeling Antwerpen

04/05/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.03.2006, NGL 28.04.2006 06127-2503-025
04/07/2005 : AN231412
10/05/2005 : AN231412
04/04/2005 : AN231412
02/08/2004 : AN231412
28/07/2004 : AN231412
10/05/2004 : AN231412
22/01/2004 : AN231412
11/08/2003 : AN231412
02/04/2003 : AN231412
11/06/2002 : AN231412
23/02/2002 : AN231412
04/01/2002 : AN231412
25/12/2001 : AN231412
19/01/2001 : AN231412
12/08/1999 : AN231412
10/07/1997 : AN231412
24/04/1996 : AN231412
28/04/1994 : AN231412
13/05/1993 : AN231412
24/01/1991 : AN231412
24/01/1991 : AN231412
20/06/1989 : AN231412
31/01/1989 : AN231412
15/07/1988 : AN231412
28/06/1986 : AN231412
01/01/1986 : AN231412
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 05.04.2016, NGL 23.06.2016 16215-0383-035

Coordonnées
BROEKMAN LOGISTICS

Adresse
NOORDERLAAN 133, BUS 30 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande