BROKERS HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BROKERS HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 462.403.552

Publication

19/11/2014 : AN326983
05/09/2013 : AN326983
05/01/2015 : AN326983
05/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

llu

*1500 197



Rechtbank van k000handel

Antwerren

2 2 DEC. 2 i4

a"1cGriffie er:ln

Ondernemingsnr : 0462.403.552

Benaming

(voluit) : BROKERS HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : AUTOLEI 250 - 2150 WOMMELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE MET 100 %-DOCHTERVENNOOTSCHAP

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 3 december 2014 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig artikel 682 en volgende van het Wetbcek van Vennootschappen:

-de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap ITOP, met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Autolei 250, ingeschreven ín de Kruispuntbank der Ondernemingen RPR (BTW BE) 0455.776.868;

-de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap Brokers Holding, met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Autolei 250, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen RPR 0462.403.552.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

1.Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1° W.Venn.)

1.1.1.Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap iTOP werd opgericht op 4 augustus 1996 bij akte verleden voor notaris Fernand De Baecker, kantoor houdend te Antwerpen en wordt hierna de overnemende vennootschap genoemd. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 augustus 1995.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden laatst gewijzigd op 14 juni 2013 bij akte verleden voor notaris Frank Desmet, kantoor houdend te Eeklo en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 juli 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2160 Wommelgem, Autolei 250.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.000 euro sinds de laatste kapitaalsverhoging op 30 december 2002. Het is verdeeld in 1250 aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volgestort tot 62.000 euro (volledig volstort).

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

het verkrijgen, beheren en verkopen van onroerende goederen voor eigen rekening zonder commercieel

karakter.

De vennootschap is bevoegd tot het deelnemen in andere ondernemingen met een doel zoals omschreven

in lid 1 van dit artikel of daaraan verwant of waarvan het doel geheel of ten dele kan strekken tot

bevordering van het doel der vennootschap, zoals dit vorig lid is beschreven.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de heer Alfred Boels, wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Prins Boudewijnlaan 7, de heer Dirk Gysemans, wonende te 3130 Begijnendijk, De Bruynlaan 14 en de heer Roger Huygens, wonende te 9280 Lebbeke, Rossevaalstraat 120, allen benoemd door de buitengewone algemene vergadering van 14 juni 2013 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 juli 2013.

Reohtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondernemingsnummer 0455.776.868.

1.1.2.Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

De naamloze vennootschap Brokers Holding werd opgericht op 30 december 1997 bij akte verleden voor notaris Marc De Graeve, kantoor houdend te Antwerpen en wordt hierna de overgenomen vennootschap genoemd. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 januari 1998.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2160 Wommelgem, Autolel 250.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 74.368,06 euro sinds de oprichting. Het is verdeeld in 3.000

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd bij de oprichting volledig volgestort.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in ondernemingen die tot doel hebben diensten te verlenen, producten te ontwikkelen en promotie te voeren ten voordele van de verzekeringsdistributie. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van dergelijke ondernemingen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren;

2) het vervullen van mandaten in en het voeren van direktie over vennoctschappen in voormelde ondernemingen;

3) het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

4) het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

5) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het

 %

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de heer Alfred Boels, wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Prins Boudewijnlaan 7, de heer Dirk Gysemans, wonende te 3130 Begijnendijk, De Bruynlaan 14 en de heer Roger Huygens, wonende te 9280 Lebbeke, Rossevaalstraat 120, allen benoemd door de algemene vergadering van 3 september 2014 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 november 2014.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het reohtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondernemingsnummer 0462.403.552.

1.2. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2014,

1.3. Bijzondere rechten (art. 719 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4. Bijzondere voordelen (art. 719 4° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.5. Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is geen eigenaar, noch huurder van een onroerend goed.

2.Motivering van de fusie

Na analyse van hun bedrijfsactiviteiten, zijn de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap iTop en de naamloze vennootschap Brokers Holding ervan overtuigd dat hun kennis, diensten en oplossingen actueel kaderen in dezelfde burgerlijk economische aard.

De feitelijke toestand waarin beide vennootschappen zich thans bevinden verantwoordt niet langer het bestaan van twee afzonderlijke entiteiten. Door deze geruisloze fusie is de juridische realiteit een weerspiegeling van de werkelijkheid.

Meer specifiek wordt de geruisloze fusie ingegeven met het oog op het tot stand brengen van een transparantere bedrijfsstructuur.

3.Bijkomende vermeldingen

3.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

De samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap (jaarrekening per 1 oktober 2014) zit in bijlage ingesloten en maakt integraal deel uit van dit fusievoorstel.

rti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

"

3.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende vennootschap geen wijzigingen aangebracht te worden.

3.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap.

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

3.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van ditvoorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders aile nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

3.5, Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 3 december 2014, te Antwerpen, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Antwerpen overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' Verheyden van Hassel & Partners" met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Frans Van Dunlaan 25, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Leo van Hassel met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Voor de overnemende vennootschap

Dirk Gysemans

Gedelegeerd bestuurder

Roger Huygens

Bestuurder

Gelijktijdig neergelegd, fusievoorstel dd. 3 december 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

A

27/06/2011 : AN326983
20/03/2015
ÿþ mod 11.1

Luik B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte Rechtbank van koconzerasi

Anhverren



Voor behoud aan h~ BelgIsi Staatsb

Ondernemingsnr : 0462.403.552

10 MAART 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Benaming (voluit) : BROKERS HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2160 Wommelgem, Autolei 250

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op zeventien februari tweeduizend vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BROKERS HOLDING", gevestigd te 2160 Wommelgem, Autolei 250, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0462.403.552, onder meer

1. beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen (afdeling Antwerpen) en tot instemming met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie wordt overgenomen door haar enige vennoot, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "ITOP", gevestigd te 2160 Wommelgem, Autolei 250, ingeschréven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0455.776.868.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd.

Vanaf één oktober tweeduizend en veertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de ovememende vennootschap.

2. dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Volmacht

De vergaderingverleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verheyden van Hassel & Partners", gevestigd te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Frans Van Dunlaan 25, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Ondememingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge onderhavige fusieoperatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2010 : AN326983
13/07/2009 : AN326983
13/07/2009 : AN326983
01/07/2008 : AN326983
20/09/2007 : AN326983
30/08/2006 : AN326983
10/10/2005 : AN326983
23/06/2004 : AN326983
06/08/2003 : AN326983
17/12/2002 : AN326983
31/08/2001 : AN326983
30/12/1999 : AN326983
22/01/1998 : AN326983

Coordonnées
BROKERS HOLDING

Adresse
AUTOLEI 250 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande