BRON SERVICES & ESTATES, AFGEKORT : B.S.E.


Dénomination : BRON SERVICES & ESTATES, AFGEKORT : B.S.E.
Forme juridique :
N° entreprise : 429.540.051

Publication

02/07/2014
ÿþ mod 11.1

--," ,.. 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie .



na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 23 MN 20%

Griffie

MIALIIII Il

Ondernemingsnr : 0429.540.051

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Bron Services & Estates

iverkort): B.S.E.

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Columouslei 20

2900 Schoten

Onderwerp akte :Onbezoldigd mandaat bestuurders

Door de bijzondere algemene vergadering de dato 19 juni 2014 werd éénparig bevestigd en beslist dat het mandaat van de bestuurders, namelijk mevrouw Willemsens Anita, de vennootschap Immo Biartn en de heer Van Gils Jef sinds hun benoeming (dd 29.12.2011) onbezoldigd is geweest en dat hun mandaat onbezoldigd zal blijven.

(get.) Verdickt Renatus

Gedelegeerd bestuurder

Op de de laatste biZ. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/10/2014
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisct

Staatsbh

mod 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

l Rechtbaffik van koophandel

Antwerpen

2 5 SEP. 2014

*19181 61*

afdeling Antwerpen

Griffu

Ondememingsnr : 0429.540.051

Benaming (voluit) : Bron Services & Estates

(verkort) : B.S.E.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Columbuslei 20

2900 Schoten

Onderwerp akte :VERPLAATSING ZETEL - WIJZIGING DOEL  WIJZIGING BOEKJAAR OMZETTING iN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING ZAAKVOERDERS  GOEDKEURING STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 15 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Bron Services & Estates", afgekort "B.S.E.", met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Columbuslei 20, ondernemingsnummer 0429.540.051 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar 2960 Brecht, Hanepad 23.

TWEEDE BESLISSING.

Het artikel betreffende de doelomschrijving wordt vervangen zoals hierna zal blijken uit de goedgekeurde statuten.

DERDE BESLISSING.

De afsluitdatum van het boekjaar wordt gewijzigd in 30 juni, zodat het boekjaar voortaan loopt van 1 juli tot 30 juni van ieder jaar en zodat het lopende boekjaar wordt verlengd tot 30 juni 2015.

VIERDE BESLISSING.

De datum van de jaarvergadering wordt verplaatst naar de derde donderdag van de maand december om 19.30 uur.

VIJFDE BESLISSING.

In verband met de omzetting in burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besluit het verslag van de bedrijfsrevisor, als volgt:

Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door de Raad van Bestuur van de NV BRON SERVICES & ESTATES, heeft met het oog op de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de staat van activa- en passiva, afgesloten per 30 juni 2014, onderzocht. Ij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen b1 de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens de staat van activa en passiva van ¬ 1.122.264,08 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 72.000, 00.

Boom, 15september2014

BVBA-De Mol-Meuldermans-& Partners----- -- - -- ÿÿ- - -- ----- -- ---- -- -- --------

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 30 juni 2014, opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De bestanddelen van het actief en passief van de naamloze vennootschap zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het kapitaal en de reserves zullen ongewijzigd in de balans van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voorkomen.

De activiteit en het maatschappelijk doel van de vennootschap worden gewijzigd.

De burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de naamloze vennootschap thans is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De 116 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de aandeelhouders in verhouding van hun rechten in de naamloze vennootschap, à rata van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid tegen één aandeel in de naamloze vennootschap.

Alle verrichtingen die sedert 1 juli 2014 werden gedaan door de naamloze vennootschap warden verondersteld te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

ZEVENDE BESLISSING.

Aan de in functie zijnde bestuurders, namelijk de heer Van Gils Joannes en de vennootschap "Fontis", evenals aan haar vaste vertegenwoordiger, de heer Van Gils Joannes, wordt ontslag verleend; zij bekomen kwijting over hun mandaat.

ACHTSTE BESLISSING.

Tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd voor onbepaalde duur, "Fontis", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Hanepad 23, ondernemingsnummer 0427.505.724 RPR Antwerpen; haar bestuursorgaan heeft de heer Van Gils, Joannes Antonius Josephus, geboren te Meer op 12 februari 1962 (rijksregisternummer 62.02.12281.93), wonende te 2960 Brecht, Hanepad 23, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-zaakvoerder en die uitdrukkelijk hebben verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is hun mandaat onbezoldigd.

Tot opvolgend zaakvoerder wordt aangesteld: mevrouw Hofmans, Véronique Elza René, geboren te Brecht op 9 april 1964 (rijksregisternummer 64.04.09-510.10), samenwonende te 2960 Brecht, Hanepad 23.

NEGENDE BESLISSING.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt:

Naam. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Bron Services & Estates", afgekort "B.S.E.".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2960 Brecht, Hanepad 23,

Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met

betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen In alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, voimachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

TWEEËNZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 72.000,00).

Winstverdeling - Reserves -Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de r

zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij

overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekiaar. Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel

van de vennootschap op de derde donderdag van de maand december om 19.30 uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten

bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten. De functie van statutaire zaakvoerder

geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts

om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Statutaire zaakvoerder is de vennootschap "Fontis".

Opvolgende zaakvoerder is mevrouw Hofmans Véronique; zij volgt van rechtswege de statutaire

zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem ingeval de statutaire

zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

2. Werkinq van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet

samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken,

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om

hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van

het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de

helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van

stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen

worden na goedkeuring ondertekend door aile leden.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



3. 'Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. 4, Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata, verslag raad van bestuur en verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

26/09/2014
ÿþ MOd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

Ondernemingsnr : 0429.540.051

*14176327* M11

t-

II

11

Rtuhuerm vai Koopl erg Kid

Antwerpen

17 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Bron Services tei Estates

(verkort) B.S.E.

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel; Columbuslei 20

2900 Schoten

Onderwerp akte :ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

Door de bijzondere algemene vergadering de dato 15 september 2014 werden éénparig volgende beslissingen genomen:

- aan de heer Verdickt, Renatus Maria Jozef, geboren te Antwerpen op 29 juli 1948

(rijksregisternummer 48.07.29-509.66), wonende te 2900 Schoten, Columbuslei 20, aan mevrouw Willemsens, Anita Francine Maria, geboren te Brasschaat op 17 december 1949 (rijksregistemummer 49.12.17-356.53),wonende te 2900 Schoten, Columbuslei 20 en aan "Immo , Bled", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Hanepad 23, .ondernemingsnummer 0477.830.512 RPR Antwerpen, evenals aan haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Willemsens Anita voormeld, wordt ontslag verleend als bestuurders/vaste vertegenwoordiger van de vennootschap; zij bekwamen kwijting over hun mandaat,

- in hun plaats werden tot bestuurders benoemd voor een periode van zes jaar:

- de heer Van Gils, Joannes Antonius Josephus, geboren te Meer op 12 februari 1962 (rijksregisternummer 62.02.12-281.93), wonende te 2960 Brecht, Hanepad 23;

- "Fontis", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Hanepad 23, ondernemingsnummer 0427.505.724 RPR Antwerpen, haar bestuursorgaan heeft de heer Van Gils Joannes voormeld benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder.

De aldus benoemde bestuurders evenals de vaste vertegenwoordiger hebben uitdrukkelijk

verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

Vergaderina raad van bestuur.

Vervolgens zijn de bestuurders in vergadering bijeengekomen en hebben zij éénparig beslist dat aan de heer Verdickt Renatus voormeld ontslag wordt verleend ais gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dat in zijn plaats tot gedelegeerd bestuurder werd benoemd de heer Van Gils Joannes voormeld.

Schoten, 15 september 2014. (get.) Van Gils Joannes Gedelegeerd bestuurder

--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

b ibype

\rc.

06/08/2013
ÿþ111

HI1U V31921 I I III

Mal Wo"111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rech banK van Koophandel te Antwerpen,

26 JUL 113

Griffie

Ondernemingsnr: 8429.540.051

Benaming

(voluit) : Bron Services & Estates

(verkort) : B.S.E.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : COLOMBUSLEI 20, 2900 SCHOTEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - benoeming bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 31/12/2012 blijkt het ontslag van dhr. Jef Van Gils per 31112/2012. Tevens blijkt de benoeming tot bestuurder van dhr. Renatus Verdickt (met roepnaam "René Verdickt"). Zijn mandaat zal onbezoldigd warden uitgeoefend. Het bestuursmandaat gaat in op 31/12/2012 en neemt een einde op het eind van de jaarvergadering die zal worden gehouden in het jaar 2019.

Uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 31112/2012 blijkt tevens de benoeming tot gedelegeerd bestuurder van dhr. René Verdickt.

René Verdickt

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 19.07.2013 13337-0316-016
04/05/2012
ÿþWU( BM,

a.'

ti

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbia

f f 11f If 1111111111 11fl! f IfII 111111M! fl11! f111 fIl!

*iaoaas~e"

&ergetogd for !irii& vain Jo flérhfbank K©D0andal Anf:fc¬ p.tt, op

Griffie 2 3 APR. 21)12

Ondememingsnr : BE0429.540.051

Benaming (votait) : Bron Services & Estates

:,

(verkort) : B.S.E.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Columbuslei 20

2900 Schoten

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR - STATUTENWIJZIGING.

"

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar, op 11 april 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Bron Services & Estates", afgekort "B.S.E.", met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Columbuslei 20, BTW BE0429.540.051 RPR Antwerpen, eenparig volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De afsluitdatum van het boekjaar wordt gewijzigd in 31 december, zodat het boekjaar voortaan loopt

van 1 januari tot 31 december van ieder jaar en zodat het lopende boekjaar wordt verlengd tot 31 i

december 2012.

TWEEDE BESLISSING.

;; De datum van de jaarvergadering wordt verplaatst naar de voorlaatste dinsdag van de maand juni

;F

om 10.00 uur.

DERDE BESLISSING.

;6 Ais gevolg van voorgaande beslissingen worden aan de statuten volgende wijzigingen aangebracht:

3.

de eerste zin van artikel 9.7 wordt vervangen door volgende tekst:

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de voorlaatste dinsdag van de maand juni om 10.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.  artikel 10.1 wordt vervangen door volgende tekst:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van iederjaar.

Volmacht.

Volmacht wordt verleend, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke venncotschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "First Tax & Legal Consulting", gevestigd te 2018 Antwerpen, Desguinlei 20, vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter en/of mevrouw Van Meensel Krizia individueel handelend, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen

besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alscok bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/02/2012
ÿþT

mari 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ideorgilea e;" o-f;io Pachtbank van Koophando! tQ Anivt:rp, n, op

Griffie 0 3 FEB. 2Q12

u I JI11111à111141,11111

i

Ondernemingsnr : 0429.540.051

Benaming (voluit] : Bron Services & Estates

(verkort) : B.S.E.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Columbuslei 20

2900 Schoten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte :Wijziging en herwerking statuten - ontslag en benoeming bestuurders.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 29 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Bron Services & Estates", afgekort "B.S.E,", met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Columbuslei 20, BTW BE 0429,540.051 RPR Antwerpen, onder meer volgende Ei beslissingen heeft genomen:

;i EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten volledig te herwerken teneinde ze onder andere aan te passen

Ei aan de bepalingen en wijzigingen van de wet van 7 mei 1999, houdende het Wetboek van

;: vennootschappen. Daarbij dient opgemerkt te worden dat de wijzigingen in de statuten die

voortvloeien uit de Wet van 20 december 2010 betreffende de uitoefening van bepaalde rechten van

aandeelhouders van genoteerde vennootschappen, slechts in werking zullen treden op 1 januari

ii 2012,

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt:

ír Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een naamloze

vennootschap. Haar naam luidt: "Bron Services & Estates", afgekort "B.S.E.".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Columbuslei 20.

Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur,

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

Beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende

goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in

deelname met derden; onroerende financieringshuur; deze aanduiding en opsomming zijn niet

beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

De verrichtingen die door de wet zijn voorbehouden aan vermogensbeheerders en

beleggingsadviseurs mogen niet door deze vennootschap uitgevoerd worden,

Alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen aangaande of in verband met het uitvoeren

van elke handeling betreffende computers, randapparatuur, kantoorapparatuur, kantooruitrusting,

kantoormeubilair, softwares en diensten voor cliënteel in België of in het buitenland.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland aile commerciële, roerende en

onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel.

;i Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen,

ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire

of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

ii De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking

van haar doel.

Kapitaal.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEENZEVENTIG-DUIZEND EURO (¬ 72 000,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. BoeJaar. Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de voorlaatste dinsdag van de maand december om 10.00 uur.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering via mail of op een andere elektronische wijze verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

2. Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is

hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden op elektronische wijze, per e-mail, gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen,

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend, tenzij de

raad_1chte_uit twee QQeelQQrcl_er zo~a_b~sÍZal].

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Wanneer de uitnodiging tot de vergadering dit uitdrukkelijk bepaalt, kunnen de bestuurders op afstand deelnemen aan alle vergaderingen van de raad van bestuur, hetzij middels een "conference call" hetzij middels een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Voor de berekening van het aanwezigheidsquorum worden deze bestuurders geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de raad van bestuur in vergadering bijeenkomt. Het elektronisch communicatiemiddel moet de bestuurders in staat stellen;  om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens

de vergadering;

 om deel te nemen aan de beraadslagingen en het stemrecht uit te oefenen.

De oproeping tot de vergadering bepaalt op welke wijze de identiteit van de bestuurder, die aldus aan de vergadering wenst deel te nemen, zal gecontroleerd en gewaarborgd worden. De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden,

4. Bevoegdheid,

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer

adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité,

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de venncotschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vcrige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de

vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur

is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

TWEEDE BESLISSING.

Aan mevrouw Willemsens Anita Francine Maria, geboren te Brasschaat op 17 december 1949 (rijksregisternummer 49,12.17-356.53), wonende te 2900 Schoten, Columbuslei 20 en aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Immo Biart", met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Hanepad 23, ondernemingsnummer 0477.830.512 RPR Antwerpen, evenals aan haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Willemsens Anita voormeld en aan de heer Van Gils, Paul Jos Antoon, geboren te Hoogstraten op 16 februari 1975 (rijksregisternummer 75.02,16-041.01), wonende te 2321 Hoogstraten (Meer), Donckstraat 28 wordt ontslag verleend als bestuurders van de vennootschap; over de kwijting van hun mandaat zal beslist worden op de eerstvolgende jaarvergadering,

In hun plaats worden tot bestuurders benoemd of herbenoemd vocr een periode van zes jaar, tot aan de jaarvergadering van het jaar 2017:

 mevrouw Willemsens Anita voormeld;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

\, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

 de vennootschap "Immo Biart" voormeld; haar bestuursorgaan heeft mevrouw Willemsens Anita voormeld benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder;

 de heer Van Gils Jef Elisa Louis, geboren te Zoersel op 3 december 1985 (rijksregisternummer 85.12.03-321.03), wonende te 8500 Kortrijk, Walle 70.

De aldus benoemde bestuurders, evenals de vaste vertegenwoordiger, hebben uitdrukkelijk verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

Vergadering raad van bestuur.

Vervolgens zijn de bestuurders in vergadering bijeengekomen en hebben zij éénparig beslist dat mevrouw Willemsens Anita voormeld wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Volmacht.

Volmacht wordt verleend met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "First Tax & Legal Consulting", gevestigd te 2018 Antwerpen, Desguinlei 20, vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter en/of mevrouw Van Meensel Krizia individueel handelend, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) JAN COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, volmachten en lijst publicatiedata.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

l Voorbehouden ; aan het "Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.12.2011, NGL 01.02.2012 12026-0479-013
31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 28.01.2011 11016-0536-013
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.12.2009, NGL 29.01.2010 10027-0333-014
16/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 23.12.2008, NGL 14.01.2009 09009-0197-015
05/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 18.12.2007, NGL 31.01.2008 08031-0129-014
15/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 19.12.2006, NGL 11.01.2007 07010-0551-015
24/11/2006 : AN253487
18/01/2006 : AN253487
09/01/2006 : AN253487
17/03/2005 : AN253487
19/01/2005 : AN253487
12/01/2004 : AN253487
19/02/2003 : AN253487
22/01/2003 : AN253487
26/09/2001 : AN253487
12/07/2001 : AN253487
04/08/1999 : AN253487
22/01/1998 : AN253487
27/01/1996 : AN253487
15/03/1994 : AN253487
25/02/1994 : AN253487
24/11/1992 : AN253487

Coordonnées
BRON SERVICES & ESTATES, AFGEKORT : B.S.E.

Adresse
COLOMBUSLEI 20 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande