BROOD- EN BANKETBAKKERIJ WIM EN ELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROOD- EN BANKETBAKKERIJ WIM EN ELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.837.644

Publication

16/02/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernetningsnr : 0832.837.644

Benaming

BROOD- EN BANKETBAKKERIJ WIM EN ELS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Winkelomseheide 182 te 2440 Geel

Onderwerp akte :

- Verslag inzake het verkrijgen tegen vergoeding door de BVBA van vermogensbestanddelen toebehorend aan de zaakvoerder (verslag opgesteld overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220-222 van het. wetboek van vennootschappen.

- Verslag van de zaakvoerder

Op df.3 4aatste. b=z. van Luik B rer¬ neirPl . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{ent

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en hardtekening.

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

/ 4 FEB. 2011

KOOPHANefi JURNHOUT

De griffier

*11026059"

111111

27/01/2011
ÿþ! 1k-4r-7

MoC 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bek- . " - " " aken kopie na neerlegging ter griffi

Voor-

behouden

Staatsblad

Belgisch aan het

11111.11.1111111M1Mil

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie

Ondernemingsnr 03 C

Benaming

voluit): BROOD- EN B NKETBAKKERIJ WIM EN ELS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aanspra-'ke-'lijk-heid

Zetei : te 2440 Geel, Winkelomseheide 182

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

UIT EEN AKTE verleden voor notaris Luc Moortgat, te Geel, op elf januari tweeduizend elf, neergelegd

voor registratie.

BLIJKT dat een besloten vennootschap met beperkte aanspra-'ke-'lijkheid werd opgericht als volgt

1. Identiteit der oprichters : 1. De heer VOET Wim geboren te Geel op elf november negentienhonderd tweeënzeventig, RR 72.11.11 029-66, ongehuwd en verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2450 Meerhout, Kiezel 16,

2, Mevrouw VERWIMP Els Emma Jozef, geboren te Geel op tweeëntwintig november negentienhonderd vijfenzeventig, RR 75.11.22 024-95, ongehuwd en verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2450 Meerhout, Kiezel 16.

2. Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Benaming : « BROOD- EN BANKETBAKKERIJ WIM EN ELS ».

3. Zetel : te 2440 Geel, Winkelomseheide 182

4. Doei : De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake :

-Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg, artisanale brood- en banketbakkerijen, vervaardiging van beschuit en koekjes, vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten, kleinhandel in brood, banketbakkerswerk en suikerwerk;

-De aankoop, de in- en de uitvoer, de distributie en de verkoop, zo rechtstreeks als tussenpersoon van producten van brood- en banketbakkerij, van chocolade, snoep, suikerwaren en confiserie, ijs en consumptieijs;

-Het uitbaten van koffiehuizen en kruidenierszaak;

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doei te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke berpekingen terzake.

5. Geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00-euro. Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. Duur en aanvang: voor onbepaalde duur vanaf 11101/2011.

7. Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, en voor de iste maal in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf.

8. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om negentien (19.00) uur, indien die dag een wette-lijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. En voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en twaalf op de eerste zaterdag van de maand juni om negentien (19.00) uur.

9. Omvang en wijze van uitoefening van het bestuur:

Artikel 20  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd:

De heer VOET Wim geboren te Geel op elf november negentienhonderd tweeënzeventig, RR 72.11.11 02966, ongehuwd en verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2450 Meerhout, Kiezel 16,

die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig, zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1januari 2011. Deze overneming za! maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken.

10. Bezoldiging van zaak-voerder(s). De comparanten, voornoemd, in hun hoedanigheid van oprichters stellen eenparig dat het mandaat van zaakvoerder bezoldigd is. De bezoldiging wordt bepaald door de algemene vergadering der aandeelhouders.

Met eenparigheid van stemmen wordt deze beslissing goedgekeurd.

De statutaire zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Benoeming van de commissaris. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het 1 ste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan wordt in-gesteld.

Bijzondere lastgeving.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan BV BVBA CUYPERS, te 2440 Geel, Pas 257, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving in de kruispuntbank ondernemingen, voor de aanvraag van een B.T.W. nummer en verder voor alle documenten die dienen opgesteld en ondertekend te worden teneinde de werking van de vennootschap te kunnen bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hierbij neergelegd : uit-'gifte van de oprichtingsakte en bankattest. Notaris Luc Moortgat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'T

Voor-

behouden aan het . Belgisch

Staatsblar

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.08.2015, NGL 28.09.2015 15614-0027-016

Coordonnées
BROOD- EN BANKETBAKKERIJ WIM EN ELS

Adresse
WINKELOMSEHEIDE 182 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande