BROOD EN BANKET DE WIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROOD EN BANKET DE WIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.285.730

Publication

11/04/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

riels B

Ondernemingsnr 0466.285.730

Benaming (voluit) : Brood en Banket De Wit

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Alfons Heulensstraat 59

2900 Schoten

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

; Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Hans DE i ;! DECKER te Brasscnaat op 25 maart 2014, eerstdaags te registreren, dat deze vergadering beslist heeft:

hetgeen volgt: .

,

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal voortaan uit te drukken in Euro, zodat het kapitaal thans achttienduizend; vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (E 18.592,01) bedraagt en beslist de bestaande nominale waarde! van de 750 bestaande aandelen af te schaffen, zodat die aandelen voortaan een fractiewaarde hebben van; i: 1 i750ste deel van het kapitaal,

TWEEDE BESLUIT

;! De vergadering stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 11 december 2013, is! overgegaan tot de uitkering van reeds op 31 december 2011 bestaande en door de algemene vergaderingi goedgekeurde belaste reserves en dewelke op dat ogenblik nog steeds aanwezig waren zoals blijkt uit del jaarrekening goedgekeurd door de algemene vergadering op 15 juni 2012 en neergelegd op 21 juni 2012, met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni! 2013 (artikel 537 WIB92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden: voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal,

Het bedrag van de uitkering werd bepaald op vijfhonderd achttienduizend vijfhonderdtachtig euro en: negenentwintig cent (¬ 518.580,29), hetzij een (afgerond) bruto bedrag per aandeel van zeshonderdi éénennegentig euro en vierenveertig cent (E 691,44).

Ingevolge voormeld besluit werd een netto-dividend toegekend van in totaal vierhonderd zesenzestigi ;i duizend zevenhonderd tweeëntwintig euro en zesentwintig cent (E 466.722,26), hetzij zeshonderd tweeëntwintig: euro en dertig cent (E 622,30) per aandeel (afgerond), welk bedrag werd geboekt als een vordering van dei aandeelhouders op de vennootschap.

ii Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 WIB92 wordt het aldus uitgekeerde netto-dividend! :I onmiddellijk aangewend tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van een inbreng in: natura van de schuldvordering die is ontstaan, agenda van huidige buitengewone algemene vergadering. DERDE BESLUIT

i: De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Stefan: Michiels, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een: burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "Stefan Michiels", gevestigd te: i: 2950 Berlaar, Dorpsstraat 61 bus 1, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in: natura, goed te keuren,

Beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De heer Michiels voornoemd, besluit zijn verslag letterlijk als volgt:

"6. Conclusie

Ondergetekende, Burg. Ven. BVBA STEFAN MICHIELS, vertegenwoordigd door de heer Stefan Michiels,i bednifsrevisor, verklaart inzake de intentie tot kapitaalverhoging bij BVBA BROOD EN BANKET DE WIT dood inbreng in natura van 466.722,26 EURO van de netto-vorderingen van de vennoten uit de dividenduitkering ten belope van 466.722,26 EURO, bestaande uit het bruto dividend ten bedrage van 518.580,29 EURO, na :! afhouding van 10% Roerende Voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting,i waarvoor ais tegenprestatie 232 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde worden uitgegeven! van BVBA BROOD EN BANKET DE WIT, dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

II

III

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

'AM

Neergelegd ter griffie van de Rechtb tik iceedeee t er en,

APR. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

M o d 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

. -de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng in nature en quasi-inbreng

van het Instituut der Bedierevisoren;

-het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte netto-dividendrechten en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura, bestaande uit de creatie van 232 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de vennootschap BVBA BROOD EN BANKET DE WIT, op voorwaarde dat voorafgaand aan de kapitaalverhoging de aandelen met nominale waarde worden omgezet in aandelen zonder nominale waarde, en indien aile vennoten besluiten om de netto dividendrechten in het kapitaal te incorporeren;

-de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering van de inbreng in nature in de gegeven omstandigheden bedn'ffseconomisch verantwoord is en de waarde waartoe deze methode van waardering heeft geleid ten minste overeenkomt met de vergoeding ten bedrage van 466.722,26 EURO, waarvoor 232 nieuwe aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura zullen worden uitgegeven, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

-de vergoeding voor deze inbreng in nature bestaat uit 232 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA BROOD EN BANKET DE WIT, voor een totale inbrengwaarde van 466.722,26 EURO en uit te geven als volgt: 119 nieuwe aandelen aan de heer Jan HAEMELS en 113 nieuwe aandelen aan mevrouw Christine DE WIT;

-de wederzijdse rechten en verplichtingen van de betrokken partijen met betrekking tot deze inbreng volkomen geëerbiedigd zijn en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn;

-er mij geen bijzondere voordelen bekend zijn waarvan de inbrengers zouden genieten en die tot de reële vergoeding zouden bijdragen.

6. CONCLUSIE - vervolg

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren.

Indien echter na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts verhoogd worden ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

ik wil er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Heist op-den-Berg, 18 maart 2014

Burg. Ven. BVBA STEFAN MICHIELS

S. Michiels"

Uit het eerste besluit blijkt dat werd voldaan aan de voorwaarde van een voorafgaandelijke tussentijdse dividenduitkering met het oog op de onmiddellijke inbreng in kapitaal.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van vierhonderd zesenzestig duizend zevenhonderd tweeëntwintig euro en zesentwintig cent (¬ 466.722,26) om het te brengen op vierhonderd vijfentachtigduizend driehonderdveertien euro en zevenentwintig cent (E 485.314,27) door uitgifte van tweehonderd tweeëndertig (232) nieuwe aandelen, om het aantal aandelen te brengen van zevenhonderd vijftig (750) aandelen naar negenhonderd tweeëntachtig (982) aandelen, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen en waarop zal kunnen worden ingeschreven door de bestaande aandeelhouders door inbreng van hun voormelde vordering op de vennootschap uit hoofde van de voormelde dividenduitkering.

INSCHRIJVING EN VOLSTORTING VAN DE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Zijn vervolgens tussengekomen, de aandeelhouders, te weten

11 de heer Jan Haemels, voornoemd, die verklaart in te schrijven op de kapitaalverhoging om te voldoen aan de voorwaarden van artikel 537 WIB92, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op honderd negentien (119) nieuwe aandelen, mits inbreng in nature van ZIJN voormelde schuldvordering op de vennootschap ten belope van tweehonderd negenendertigduizend vijfhonderd vierentachtig euro komma nul drieënnegentig eurocent (¬ 239.584,093).

Als vergoeding voor deze inbreng worden hem honderd negentien (119) aandelen toegekend, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

2/ Mevrouw Christine De Wit voornoemd, die verklaart in te schrijven op de kapitaalverhoging om te voldoen aan de voorwaarden van artikel 537 WIB92, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op honderd dertien (113) nieuwe aandelen, mits inbreng in nature van HAAR voormelde schuldvordering op de vennootschap ten belope van tweehonderd zevenentwintig duizend honderd achtendertig euro komma honderd zevenenzestig eurocent (E 227.138,167),

Als vergoeding voor deze inbreng worden haar honderd dertien (113) nieuwe aandelen toegekend, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

VASTSTELLING

De vergadering stelt vast dat dientengevolge op de kapitaalverho-'ging volledig werd ingeschreven en dat ze volledig werd volge-'stort door inbreng in nature. Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op vierhonderd vijfentachtigduizend driehonderdveertien euro en zevenentwintig cent (¬ 485.314,27)

VIJFDE BESLUIT

De.vergadering besluit ectikel_5. Yen. de .statuten _aan passen ..aart gWkapitaalverhoging_als.volgt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt thans vierhonderd vijfentachtigduizend driehonderdveertien euro en zevenentwintig cent (¬ 485.314,27) verte-'gen-iwoordigd door negenhonderd tweeëntachtig (982) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar die ieder één/negenhonderd tweeëntachtigste (1 /982ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT

Ondergetekende notaris wordt gelast een gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen en neer te leggen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, verleend aan de heer Herman Wouters, erkend boekhouder bij Fiscaliteit Bocklandt Wouters BVBA, gelegen te 2900 Schoten, Marialei 9, in voorkomend geval elk met recht om alleen op te treden of iemand in de plaats te stellen, teneinde:

- bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank Voor Ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen, alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake Directe belastingen, BTW-registratie met name de aanvraag van het

BTW-nummer, het ondertekenen en indienen van aangiften en verzoekschriften, de aangifte tot wijziging van de

registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor analytisch uittreksel

De notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 26.07.2013 13363-0306-015
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 30.08.2012 12548-0293-015
12/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 08.08.2011 11386-0331-014
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 19.08.2010 10430-0557-014
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 29.07.2009 09520-0325-014
27/10/2008 : ANA060401
29/08/2008 : ANA060401
20/09/2007 : ANA060401
19/06/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

:~

l~

1;

+;

iI

1 "t iw ,, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel Antwerpen

10 JUNI 2015._

afdeling Antwerpen 'an

OMO%

Ondernemingsnr : 0466.285.730

Benaming (voluit) : Brood en Banket De Wit

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alfons Heulensstraat 59

2900 Schoten

Onderwerp akte : BVBA: doelwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 30 maart 2015, eerstdaags te registreren, dat de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Brood en Banket De Wit beslist heeft als volgt:

1, Kennisname van het verslag opgesteld door de zaakvoerders, de heer HAEMELS Jan en mevrouw DE WIT' ;, Christine, overeenkomstig artikel 287 Wetboek Vennootschappen en bij welk verslag een staat van activa en passiva van de vennootschap is gevoegd, afgesloten per 31 december 2014.

2. Wijziging van het doel door de tekst van artikel 4 van de statuten te wijzigen door toevoeging van volgende; specifieke doelomschrijvingen (in te voegen na de zinsnede "kleinhandel in kleine gerechten en vleeswaren.'); luidend als volgt

"- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen, beheren en verhandelen van een onroerend vermogen.

- Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en' verkoop, de bouw, de verbouwing, inrichting, huur en verhuur, ruil, verkaveling, en in het algemeen alle; verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening.

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen."

3. Voorstel tot aanpassing van de statuten aan de doelwijziging.

4. Machtiging om een gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

1 l

I; l

I I

I; I

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2006 : ANA060401
15/09/2005 : ANA060401
06/12/2004 : ANA060401
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 27.07.2015 15356-0414-014
25/08/2003 : ANA060401
08/11/2002 : ANA060401
29/06/1999 : ANA060401

Coordonnées
BROOD EN BANKET DE WIT

Adresse
ALFONS HEULENSSTRAAT 59 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande