BROOD EN BANKET LUCAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROOD EN BANKET LUCAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.892.289

Publication

16/09/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
28/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijiagen bij het BelgischStaatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, op

Griffie` 7 8KT 9513

~

 ___-g_nr .

0 r 4 0 9 2 8 9BeoamÜoQ

hn|uip : BROOD EN BANKET LUCAS

(verkort) :

Reuhtsvorm: besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : 2600 Antwerpen-Berchem, Diksmuidelaan 131

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Stefa VAN TRICHT, notaris met standplaats te Schoten,

Paalstraat 110 op 15/10/2013, DAT: er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter werd

opgericht ais volgt:

Vennoot: HOREMANS Luc Karel 2m|u|, geboren te Brasschaat op 25/10/1984. wonende te 2100

Antwerpen,Bencaam.D\kxmode\mmn131

Naam: BROOD EN BANKET LUCAS

Zetel: 2600 Antwerpen-Berchem, Diksmuidelaan 131

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- kleinhandel in brood, banketbakkerswerk, deegwaren en suikerwerk

- vervaardiging van brood en banketbakkerswerk

- vervaardiging van beschuit en koekjes

vervaardiging van chocolade en suikerwerk

- de vervaardigin en de groot- kleinhandel in consumptieijs |Ukæ producten,chuco|ade.

ija, maneepe|n, gekonljt frub, pndinao, popwrkoek, b000huiten, uuikwrgoed, oonfiowde, bakkerij- en banketbakkerijgrondstoffen, alsmede de artikelen dienstig tot de verpakking van deze goederen,

- de aan- en verkoop van snoep, confiserie, en frisdranken.

- de uitbating van bijhuizen en een verbruiksalon

- het leveren van voedingswaren

De vennootschap kan elle handelingen stellen van commerciële, industriële, onroerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

~evennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op uUewUcen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag alle handwb-, nÜverhaids-, finmndë|e, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of orirechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan tot de verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante undornemingen, evenals niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen.

De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders wn/of werknemers gratis woonst ver|wnwn, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

De vennootschap kan met het oog op het bereiken van haar doei alle kredieten aangaan, en kan zich borg tetlen op gelijk welke wijze, zo ook door middel van hypotheek of pand op de handelszaak, voor verbintenissen van derden.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd euro (500.00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde en die elk één/honderdste (1/10Oate) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Duur: De Vennootschap word opgericht voor onbepaalde duur. Zij zal in de huidige vorm bostaan voor een periode van maximum vijf jaar.

Ten l vijf jaar na de oprichting of zodra de vennootschap een equivalent van vijf voltijdse werknemers

te werk stelt, moet de vennootschap haar maatschappelijk kapitaal verho om het ten minste te brengen op

achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR). Zodra het maatschappelijk kapitaal is verhoogd zoals

Op de laatste blz. van Luik o vermelden 'Recto : Naam en hoedanigheid instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behj oden aanzhe Belgisch Staatsblad

hierboven is beschreven, verliest de vennootschap het statuut "Starter" en wordt ze omgezet naar een gewone' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of naar een andere vennootschapsrechtelijke vorm.

Na het verstrijken van een termijn van drie jaar na de oprichting zijn de vennoten hoofdelijk gehouden jegens de belanghebbenden voor het eventueel verschil tussen het minimumkapitaal conform artikel 214§1 van het Wetboek van Vennootschappen en het bedrag van het geplaatst kapitaal.

Na het verstrijken van een termijn van vijf jaar zal de vennootschap geacht worden voort te bestaan als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onverminderd de verplichtingen van de oprichter of vennoten.

Bestuur en vertegenwoordiging:

Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, met individuele bevoegdheid.

Er werd geen statutair zaakvoerder benoemd.

Zolang de vennootschap het statuut van "starter heeft kan de vennootschap slechts worden bestuurd door een of meer natuurlijke personen.

Zodra zij het statuut van "starter' niet meer heeft kan een rechtspersoon aangesteld worden tot zaakvoerder van de vennootschap, In voorkomend geval benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast is met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bevoegdheid en vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen be-voegdheid, één of meer lasthebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechts-handelingen.

Een zaakvoerder kan één of meer lasthebbers aanstellen die de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: HOREMANS Luc, voornoemd Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Winstverdeling: Op de zuivere winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming mag ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

Over het overige zal beschikt worden volgens de beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering mag echter niet beslissen tot uitkeren indien op datum van afsluiting van het boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of deze statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Boekjaar Het boekjaar gaat in op één januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12) van ieder jaar. Ten uitzonderlijken titel zal het eerste boekjaar aanvangen op het ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie en eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien (31/12/2014).

Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni van ieder jaar om vijf uur 's middags (17.00u) , in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld.

Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Van Beek & Co" te 2100 Antwerpen-Deurne, Herentalsebaan 319 en/of haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, teneinde bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, bij de BTW-administratie en bij alle fiscale besturen heden en in de toekomst alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor de wijziging hieraan en de doorhaling ervan.

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd viíór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BROOD EN BANKET LUCAS

Adresse
DIKSMUIDELAAN 131 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande