BROOD EN BANKETBAKKERIJ BROOD & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROOD EN BANKETBAKKERIJ BROOD & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.782.195

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 25.07.2014 14338-0507-015
26/11/2012
ÿþ, r i Mod Word 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

III IIIIIIIYIIIVIIIIIII B

*12190791*

rveergelegd ter griftte van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 /t NOV. 2012

TUP») 0UT

D ~, I##fer,

Q 00 7'22 . -(c(1

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Brood en banketbakkerij Brood & Co

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2440 Geel, Stationsstraat 111

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negen november twee duizend en twaalf, dat

1. De heer HERMANS Eddy Francis Lucienne, geboren te Herentals op twintig september negentienhonderd drieënzeventig, identiteitskaartnummer 590-8552890-38, wonende te 2200 Herentals, St.-Jobsstraat 126.

Gehuwd met mevrouw Elza Christina DA SILVA onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op achtentwintig maart tweeduizend en zes, aan welk stelsel hij verklaart tot op heden geen wijzigingen te hebben aangebracht.

2. De heer VIVET Alexander François Helena, geboren te Lier op zeventien februari negentienhonderd vijfenzeventig, identiteitskaartnummer 591-1522961-66, wonende te 2290 Vorselaar, Jantjesblok 8.

Gehuwd met mevrouw Rovelia JAMILI onder het wettelijk stelsel van gmeenszchapo van goederen bij gebrek aan huwelijkscontract aan welk stelsel hij verklaart tot op heden geen wijzigingen te hebben aangebracht;

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng. De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft als naam: Brood en banketbakkerij Brood & Co

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Stationsstraat 111.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Het uitbaten van een bakkerij en banketbakkerij, waaronder de ambachtelijke vervaardiging van brood en banketbakkerswerk.

De kleinhandel in brood en banketbakkersproducten, belegde broodjes, room- en consumptie-ijs, verkoop van kranten en alle aanverwante producten.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eny bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het-Belgisch-Staatsblad - 26/11/2012 Annexes du Moniteur b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en werd volledig volgestort.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in honderd (100) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijds-duur door haar vast te stellen.

De heer Eddy Francis Lucienne HERMANS, geboren te Herentals op twintig september negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 2200 Herentals, St.-Jobsstraat 126, en

de heer Alexander François Helena VIVET, geboren te Lier op zeventien februari negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 2290 Vorselaar, Jantjesblok 8,

worden beiden vanaf heden aangesteld tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur.

Zij verklaren ieder dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en verklaren het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

Hun afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten hetzij om gewichtige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

- Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

- Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen verrichten voor het dagelijks beheer van de vennootschap voor zover de waarde van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd, twee duizend vijfhonderd euro niet overtreft.

Samen handelend kunnen zij gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door twee zaakvoerders zo er meerdere zijn.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de vierde vrijdag van de maand juni om twintig uur.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen v66r de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen : De voornoemde oprichters hebben met eenparigheid van stemmen beslist : - dat enerzijds de vennootschap vanaf heden zal bestuurd worden door voormelde statutaire zaakvoerders;

- dat anderzijds vanaf heden als (gewone) zaakvoerders benoemd of aangesteld worden voor onbepaalde duur maar slechts met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

* mevrouw DA SILVA Elza Christina, geboren te Brejo Santo (Brazillië) op negentien maart negentienhonderd zevenenzeventig, van Belgische nationaliteit, echtgenote van de heer Eddy Hermans voornoemd, wonende te 2200 Herentals, St.-Jobsstraat 126;

* mevrouw JAMILI Rovelia, geboren te Mawab Davao (Filipijnen) op negenentwintig december negentienhonderd tachtig, van Belgische nationaliteit, echtgenote van de heer Alexander Vivet voornoemd, wonende te 2290 Vorselaar, Jantjesblok 8,

die hier beiden tussenkomen en die beiden verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die beiden verklaren het mandaat te aanvaarden.

- dat het mandaat van de statutaire zaakvoerders bezoldigd is en dat het mandaat van de gewone zaakvoerders onbezoldigd is zolang de algemene vergadering niet anders beslist.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend veertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

- aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) : de naamloze vennootschap OPTIFISK, gevestigd te 2200 Herentals, Grote Markt 7, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang activiteit) en in voorkomend geval bij de Registratiecommissie voor de aanvraag tot registratie als aannemer.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VASTE VERTEGENWOORDIGER.

Alle voornoemde aangestelde zaakvoerders beslissen hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, de heer Eddy Hermans voornoemd, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap. De vaste vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s), bankattest.

Vd>r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de rnslrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aaimien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 28.08.2015 15488-0403-018
17/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BROOD EN BANKETBAKKERIJ BROOD & CO

Adresse
STATIONSSTRAAT 111 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande