BROODJESATELIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROODJESATELIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.961.895

Publication

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 23.06.2013 13199-0286-014
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 05.07.2012 12255-0336-013
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 14.07.2011 11294-0346-013
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 12.07.2010 10286-0426-014
02/04/2015
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kolonel Harrystraat 25,2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging-zetelverplaatsing-omzetting kapitaal in euro-nieuwe statuten

Er blijkt uit een akte verleden op drie maart tweeduizend vijftien voor notaris Anne Cartuyvels, met

standplaats te Antwerpen, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van de

aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Broodjesatelier met zetel te

2660 Hoboken, Kolonel Harrystraat 25, ondernemingsnummer 046/961.895 de volgende beslissingen heeft

genomen

1 e beslissing

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "L & L INVEST".

2` beslissing

De vergadering beslist de zetel over te brengen van 2660 Hoboken, Kolonel Harrystraat 25 naar 2000

Antwerpen, Waalsekaai 54.

3$ beslissing

De vergadering beslist het kapitaal om te zetten in Euro, zodat het achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig

euro en één cent (18.592,01 EUR) bedraagt.

4e beslissing

De datum van de jaarvergadering zal tevens worden aangepast naar de tweede vrijdag van de maand maart

om zeventien uur.

Nieuwe Statuten

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "L & L INVEST".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Waalsekaai 54.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits

inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen,

agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

De vennootschap heeft als doel:

- De uitbating van een snackbar, annex verkoop van belegde broodjes;

De uitbating van een spijshuis, frituur, drankgelegenheid, hotel, logementshuis, verbruikssalon en restaurant. De activiteiten van een restauratiehouder, alsmede al hetgeen rechtstreeks of onrechtstreeks met de horeca in verband staat;

- Het beheren en aanleggen van haar eigen roerende en onroerende vermogen, in het binnen- en buitenland;

Het toestaan van leningen met of zonder hypothecaire waarborgen; het nemen van belangen in alle ondernemingen, zelfs indien het voorwerp van deze niet gelijkaardig, analoog, verwant of nuttig is voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel;

Het uitvoeren van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen; het verlenen van advies consulting in verband met het bestuur van vennootschappen;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Mod Wcrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van Ronpn .-ro Antwa-rz-

2 3 NE 205

a¬ de' ng r-r:i,c uen

GriïûQ

Ondernem ings nr : 0462.961.895

Benaming

(voluit) : BROODJESATELIER

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

" .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Kortom zij mag alles doen wat verbandt houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van maart te zeventien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke beskiitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artike[ sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. in dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan dooreen accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd

º%t Voor-

ehoudbn

aan het

Belgisch

Staatsblad



gelegd krachtens een rechterlijke beslissing in deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van het Wetboek van Vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één Jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in Voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan ver-antwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Waneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen,

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening  behoudens in geval van ontbinding en sluiting van vereffening in één akte conform artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen - door de zorgen van één of meervereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen,

De vereffenaars moeten op regelmatige tijdstippen een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel,

De vereffenaar moet, voor de afsluiting, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge









Voor ontledend uittreksel

Anne Cartuyvels, notaris te Antwerpen

Samen hiermee neergelegd : afschrift van de notariële akte



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 26.08.2009 09643-0379-017
22/07/2009 : AN331113
03/09/2008 : AN331113
31/08/2007 : AN331113
05/09/2006 : AN331113
04/10/2005 : AN331113
15/03/2005 : AN331113
15/03/2005 : AN331113
22/11/2000 : AN331113

Coordonnées
BROODJESATELIER

Adresse
KOLONEL HARRYSTRAAT 25 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande