BROUWGEBOUW LAMOT

Association sans but lucratif


Dénomination : BROUWGEBOUW LAMOT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 861.837.773

Publication

14/07/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



III 1II1 II1 11 Ill II1 II II

*14136028*

NEERGELEGD

" " " " " ." " " " " " " " " " *" " " " "

3- -07- 201k

RECHTBK,IK vun KOOPHANDEL . ANTWERkifIrMifd, MECHELEN

Ondernemingsnr : 0861.837.773

Benaming

(voluit) Brouwgebouw Lamot vzw

(verkort): Lamot

Rechtsvorm: 'VZVV

Zetel: Van Beethovenstraat 8/10, 2800 Mechelen

Onderwem akte Omvorming tot EVA

TITEL I  ADRES, NAAM, DOEL, DUUR

Artikel 1.1: De vereniging zonder winstoogmerk opgericht onder de benaming "Brouwgebouw Lamot" wordt omgevormd tot een extern verzelfstandigd agentschap (EVA-P) in privaatrechtelijke vorm, zoals bepaald in de artikelen 225-231 en de artikelen 245-247 van het gemeentedecreet dd. 15 juli 2005.

Artikel 1.2: De zetel van de vereniging is gevestigd te 2800 Mechelen, Van Beethovenstraat 8/10. Dei vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Artikel 1.3: De vereniging héeft tot doel het bevorderen van al dan niet commerciële initiatieven die Mechelen op nationaal of internationaal niveau uitstraling kunnen geven en die het commerciële, het culturele,' en het verenigingsleven in de stad stimuleren, en dit via de exploitatie en het beheer van het complex "Brouwgebouw Lame. De Vereniging kan hiertoe het complex zelf benutten of het ter beschikking stellen van derden.

Daarnaast mag de vereniging zo nodig aile werkzaamheden van commerciële aard stellen, voor zover zij aansluiten hij het belangeloos doel van de vereniging.. Ze zal daartoe alle roerende en onroerende goederen die tot het verwezenlijken van haar doel nodig zijn mogen bezitten, hetzij in volte eigendom, hetzij in vruchtgebruik.

Artikel 1.4: De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Ze kan te aile tijde ontbonden worden in de voorwaarden en normen door de wet en de statuten voorzien. Indien haar het complex "Brouwgebouw Lame" door de Stad Mechelen onttrokken wordt, zal dit als een ontbindende voorwaarde worden beschouwd en zal dit de ontbinding met zich meebrengen.

TITEL LEDEN, AANNEMING, ONTSLAG, VERPLICHTINGEN

Artikel 2.1: De vereniging telt toegetreden en effectieve leden. De effectieve leden bezitten de volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van stemrecht in de Algemene Vergadering. Hun aantal mag niet minder dan, vier bedragen.

Artikel 2.2: De leden zijn de natuurlijke- en rechtspersonen die aanvaard worden door de Algemene Vergadering op voordracht van de Raad van Bestuur. De aanvraag gebeurt door een brief gericht aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur. De beslissing van de Algemene Vergadering wordt schriftelijk aan de aanvrager overgemaakt.

Aan het mandaat van een afgevaardigde van een lid komt een einde wanneer dé vertegenwoordigde rechtspersoon niet langer wenst vertegenwoordigd te zijn in de vereniging of wanneer hij een andere afgevaardigde in zijn/haar vervanging voordraagt.

Artikel 2.3: De leden betalen geen bijdrage.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

t,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Onverminderd de artikelen 32 en 11 van de wet van 27 juni 1921, gaan de leden in die hoedanigheid geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

Artikel 2.4: Leden  met uitzondering van de stad Mechelen - kunnen zich op ieder ogenblik uit de vereniging terugtrekken, mits hun ontslag bij een ter post aangetekend schrijven aan de raad van bestuur over te maken.

Artikel 2.5: De uitsluiting van een lid kan slechts worden uitgesproken door de algemene vergadering die beslist met een meerderheid van twee derden van de aanwezige en vertegenwoordigde leden.

Dit lid moet daarvan worden verwittigd en per aangetekend schrijven worden uitgenodigd op de algemene vergadering, die het lid zal horen en over haar/zijn uitsluiting zal beslissen.

Een lid dat ontslag neemt of dat wordt uitgesloten, heeft geen aanspraak op enige verbrekingsvergoeding vanwege de vereniging.

Artikel 2.6: Een lijst met alfabetisch gerangschikt de naam, de voornamen, de woonplaats, rijksregistemummer, geboorteplaats en  datum van de leden moet op de griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd binnen de maand na bekendmaking van de statuten. Deze lijst zal ieder jaar worden aangevuld door de zorgen van de raad van bestuvr. Hij vermeldt de wijzigingen die bij het aantal leden hebben plaatsgehad.

TITEL III ALGEMENE VERGADERING

Artikel 3,1: De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en bij diens afwezigheid door de oudste ondervoorzitter en bij diens afwezigheid door de jongste ondervoorzitter indien beiden afwezig Zijn door de oudste der aanwezige bestuurders. Het secretariaat wordt waargenomen door de secretaris van de raad en bij diens afwezigheid door de jongste van de aanwezige bestuurders.

Artikel 3.2: De algemene vergadering is samengesteld als volgt:

1)De Stad Mechelen:

De Stad Mechelen wordt vertegenwoordigd door 12 afgevaardigden, met elk één stem. Deze afgevaardigden worden aangeduid door de gemeenteraad uit zijn leden en handelen overeenkomstig de instructies van de gemeenteraad. De voordracht waarborgt elke fractie een vertegenwoordiging.

De gemeenteraad kan té allen tijde de aanwijzing van de afgevaardigden herroepen, waardoor zij van rechtswege dntslagnemend zijn. Er dient dan zo spoedig mogelijk in de vervanging van de stemgerechtigde afgevaardigden te worden voorzien.

Indien een afgevaardigde uit hoofde van haar/zijn hoedanigheid als gemeenteraadslid van de stad Mechelen niet langer behoort tot de gemeenteraad dan vervalt haar/zijn mandaat. Er dient dan zo spoedig mogelijk in de vervanging van de stemgerechtigde afgevaardigde te worden voorzien.

De stad heeft in beginsel één stem per afgevaardigde. Bij afwezigheid van één of meerdere afgevaardigden worden de stemmen van de stad evenredig verdeeld over haar aanwezige afgevaardigden.

2)Minimum drie natuurlijk- of rechtspersoon die door de algemene vergadering, op voordracht van de raad van bestuur, als lid wordt aanvaard. Deze leden worden aangewezen na een open oproep door de raad van bestuur. De kandidaat-leden dienen betrokken te zijn bij het culturele en verenigingsleven van de stad Mechelen of gebruiker te zijn van het Mechelse cultuurcentrum. Elk met één stem

De stad Mechelen beschikt steeds over een meerderheid van de stemmen in de algemene vergadering.

Ieder nieuw lid moet het ledenregister ondertekenen. Dit geldt ais onvoorwaardelijke toetreding tot de statuten der vereniging en sluit aanvaarding in van de samenwerkingsovereenkomst met de stad Mechelen en de huishoudelijke reglementen.

Artikel 3.3: De algemene vergadering is de soevereine macht van de vereniging.

Tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren uitsluitend:

1.de wijzigingen aan de statuten van de vereniging;

2.de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3.de goedkeuring van budgetten en rekeningen, beleidsplan en meerjarenplan;

4.de ontbinding van de vereniging;

5.de uitsluiting van leden;

MOD 2.2

e

6.het wijzigen van de maatschappelijke zetel;

7.de kwijting aan de bestuurders en desgevallend de commissarissen;

8.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk; en aile gevallen waarin

onderhavige statuten dat vereisen;

9.alle andere door statuten expliciet toegekende bevoegdheden.

Artikel 3.4: Elk jaar moet minstens één vergadering plaatsgrijpen, voor het goedkeuren van de rekeningen over het afgelopen jaar en de goedkeuring van de budget van het volgende jaar. Deze vergadering moet plaatsvinden in het eerste kwartaal van elk boekjaar.

Een buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden zo dikwijls dit vereist wordt in het belang van de vereniging. Zij moet plaatshebben wanneer ten minste één vijfde van het totaal aantal leden,

zoals blijkt uit de laatste ter griffie neergelegde aanvullende lijst dit schriftelijk vraagt. "

De vergaderingen worden gehouden in zetei van de vereniging, of een andere plaats aangeduid door de

raad van bestuur binnen het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de maatschappelijke zetel is gevestigd, op

dag en uur in de oproepingsbrieven aangeduid.

Alle leden moeten hierop uitgenodigd worden.

Artikel 3.5: De uitnodigingen worden gedaan door de raad van bestuur bij e-mail of bij gewone brief tot elk lid gericht ten minste acht dagen voor de vergadering en in naam van de raad van bestuur ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Zij vernielden de agenda. Dè vergadering mag slechts beraadslagen over de hierop vernielde punten.

De Raad van Bestuur zorgt er ten allen tijde voor dat de gemeenteraad nog een standpunt moet kunnen bepalen

Artikel 3.6: Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door minstens één vijfde van het totaal aantal leden, zoals blijkt uit de laatste ter griffie neergelegde aanvullende lijst, moet op de agenda worden geplaatst, voor zover het minstens vijf werkdagen vóór de vergadering aangetekend is verzonden ter attentie van de voorzitter.

Artikel 3.7: De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens ontstentenis, door de ondervoorzitter met de hoogste rang die aanwezig is, of bij diens ontstentenis, door de oudste der aanwezige bestuurders.

Artikel 3.8: Een lid  met uitzondering van de stad  kan zich bij schriftelijke volmacht door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts twee andere leden vertegenwoordigen.

Artikel 3.9: Inzake aangelegen, andere dan deze vermeld in artikel 3.10 hieronder, worden de besluiten genomen bij meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Artikel 3.10: In geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd. Bij de stemming omtrent statutenwijziging of ontbinding, worden onthoudingen geteld als tegenstem.

Artikel 3.11: De beslissingen van de algemene vergadering worden vastgelegd in een bijzonder register, ondertekend door de voorzitter en de secretaris of hun vervanger, alsook door de leden die het vragen. Dit register wordt bewaard in de zetel van de vereniging. Het inzagerecht wordt uitgeoefend conform de wettelijke bepalingen.

Afschriften of uittreksels uit deze notulen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris of hun vervanger(s).

TITEL 1V  RAAD VAN BESTUUR, DAGELIJKS BESTUUR

Artikel 4.1: De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minimum 3 toegetreden of effectieve leden. Het aantal bestuurders moet altijd lager zijn dan het aantal effectieve leden.

De raad van bestuur is samengesteld uit:

1)De stad Mechelen, vertegenwoordigd door maximaal 12 afgevaardigden. Allen voorgedragen door de gemeenteraad. Deze voordracht waarborgt elke fractie een vertegenwoordiging, overeenkomstig de bepalingen van het gemeentedecreet. De gemeenteraad kan te allen tijde de voordracht van een afgevaardigde herroepen. Er dient dan zo spoedig mogelijk in de vervanging van de afgevaardigde te worden voorzien. Elke afgevaardigde van de stad is stemgerechtigd met 1 stem, Tenminste 1/3 van de afgevaardigden moet behoren tot het andere geslacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.Z

2)Minimum 2 natuurlijk- of rechtspersonen die door de algemene vergadering als lid van de raad van bestuur worden verkozen. Deze leden warden aangewezen na een open oproep door de raad van bestuur. De kandidaat-leden dienen betrokken te zijn bij het culturele en verenigingsleven van de stad Mechelen of gebruiker te zijn van het Mechelse cultuurcentrum. Elk met één stem.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Indien aan het lidmaatschap van een bestuurder  uitgezonderd de stad - een einde komt, om welke reden dan ook, eindigt automatisch zijn/haar mandaat als bestuurder. De bestuurders zijn te 'allen tilde afzetbaar door de algemene vergadering.

De stad Mechelen beschikt steeds over een meerderheid van de stemmen in de raad van bestuur.

Artikel 4.2: De bestuurders gaan uit hoofde van de verbintenissen van de vereniging, geen enkele persoonlijke verplichting aan.

Artikel 4.3: De raad van bestuur kiest onder zijn leden of hun vertegenwoordigers een voorzitter, één of meerdere ondervoorzitters waarvan hij de rangorde bepaalt, een secretaris en een penningmeester. Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter worden diens functies waargenomen door de ondervoorzitter met de hoogste rangorde die beschikbaar is, of tijdens diens afwezigheid door de oudste der bestuurders.

De raad van bestuur kan, wanneer hij dat nodig acht, overgaan tot een nieuwe functieverdeling.

Artikel 4.4: De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van zijn voorzitter of van zijn hoger vemoemde plaatsvervanger telkens dit omwille van het belang der vereniging of door 2/3 der bestuurders wordt gevraagd.

Artikel 4.5: De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Een bestuurder kan maximaal 1 andere bestuurder vertegenwoordigen. Een afgevaardigde van de stad kan zich enkel laten vertegenwoordigen door een andere afgevaardigde van de stad in de raad van bestuur. Elke beslissing wordt genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit, beslissend.

Artikel 4.6: De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie. De regels opgenomen onder artikelen 4.3, 4.4 en 4.5 hierboven zijn van overeenkomstige toepassing. Bij discussie beslist de voorzitter over de geldigheid van de volmachten.

Artikel 4.7: ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief, per mail of per telefax. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

Artikel 4.8: De beslissingen van de raad van bestuur blijken uit de notulen ondertekend door de voorzitter en de secretaris of hun vervanger.

De notulen worden in een bijzonder register ingeschreven. De uittreksels hiervan, welke moeten voortgebracht worden in rechte, hetzij elders, worden getekend door de voorzitter en de secretaris of hun vervangers.

Artikel 4.9: De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om al de daden van beheer en beschikking te verrichten die de vereniging aanbelangen.

Tot zijn bevoegdheid behoort alles wat door de wet of door deze statuten niet op uitdrukkelijke wijze aan de algemene vergadering wordt voorbehouden.

Hij kan ondermeer alle betalingen doen of ontvangen, er kwijtingen van vragen of geven, alle deposito's doen aannemen, alle roerende en onroerende goederen aankopen, ruilen of vervreemden, alsook huren of verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar; aile overdrachten aanvaarden van roerende en onroerende goederen die de vereniging dienstig zijn, alle private of officiële toelagen of steungelden aanvaarden en ontvangen, elle legaten en schenkingen aanvaarden; de onroerende goederen van de vereniging met hypotheek bezwaren, aile leningen en voorschotten toestaan, aile contracten, aannemingen en ondernemingen sluiten-, alle leningen aangaan, met of zonder waarborg, alle indeplaatsstellingen en borgtochten toestaan en aanvaarden. De dadelijke uitwinning bedingen, afstand doen van alle verbintenissen of zakelijke rechten, alsook van alle zakelijke en persoonlijke vrijwaringen; machtiging geven tot doorhaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, voor of na betaling, van overschrijvingen, beslagen of andere verrichtingen, pleiten als eiser of als verweerder voor alle rechtbanken, alle vonnissen uitvoeren of doen uitvoeren, dadingen en compromissen aangaan.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat éveneens alle personeelsleden en bepaalt hun bevoegdheid en hun bezoldiging.

Artikel 4.10: De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, aan één of meer bestuurders of hun

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

vertegenwoordigers of zelfs aan een andere persoon, al dan niet lid van de vereniging. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur. Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in haar handefingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

Artikel 4.11: Aile rechtsvorderingen, zowel als eiser als verweerder, worden in naam van de vereniging ingespannen door de raad van bestuur, op vervolging en benaarstiging van zijn voorzitter of van een hiertoe afgevaardigde bestuurder.

Artikel 4.12: Aile akten die de vereniging verbinden, aile machtigingen en volmachten, alle afdankingen van personeelsleden worden bij ontstentenis van een bijzondere opdracht van de raad van bestuur ondertekend door de voorzitter en de secretaris, die tegenover derden van geen voorafgaandelijk beslissing moet doen blijken,

Artikel 4.13: De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan Met bestuurder, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaald. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

Artikel 4.14: De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur vooropgestelde huishoudelijke reglement. Wijzigingen aan het huishoudelijke reglement kunnen worden opgesteld door de raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alle worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

TITEL V  INZAGERECHT LEDEN

Artikel 5.1: Derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen van de algemene vergadering te vragen.

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene Vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening cyan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

TITEL VI BUDGET EN REKENINGEN

Artikel 6.1: leder jaar, per eenendertig december, en voor de eerste maal per eenendertig december van het jaar 2003, wordt de rekening van het verlopen boekjaar afgesloten..

Rekeningen en budgetten worden jaarlijks door de raad van bestuur aan de algemene vergadering ter goedkeuring voorgelegd.

Na goedkeuring van de jaarrekening en budget spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijk stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, de commissarissen.

De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de vzw-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, of indien de wet die vereist, bij de nationale bank van België.

Artikel 6.2: De algemene vergadering kan een kascommissie met het onderzoek van de rekening en budget belasten vooraleer ze goed te keuren. Deze commissie kan mededeling eisen van al de bescheiden en inlichtingen die ze voor haar onderzoek nuttig acht.

TITEL VII - SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

Artikel 7.1: Tussen de stad en de gemeentelijke vereniging of stichting wordt een samenwerkingsovereenkomst gesloten overeenkomstig de bepaling van artikel 247 van het gemeentedecreet betreffende de uitvoering van de toevertrouwde taken van gemeentelijk belang.

TITEL VIII  ONTBINDING EN VEREFFENING

9

"

' Voor-behoudon aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 8.1: De ontbinding en vereffening der vereniging worden geregeld door de wet van 27 juni 1921 en haar eventuele latere wijzigingen.

Artikel 8.2: ln geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging, benoemt de vergadering die deze heeft uitgesproken vereffenaars, en bepaalt hun bevoegdheid. De activa, na aanzuivering van aile schulden, worden overgedragen aan de stad Mechelen of aan de door het stadsbestuur aangewezen vereniging die met een

" gelijkaardig doel is opgericht als deze vereniging.

Artikel Voor alles wat in de statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921 van

toepassing.

Benoemingen:

Werden benoemd tot [id van de Raad van Bestuur

Yves Vandenbussche, A. Rodenbachstraat 1, 1750 Wemmel, rijksregister 580210-11428

Veerie Van Goethem, Dr. Verdurmenstraat 27, 9100 St, Niklaas, rijksregister 640519-09634

Gedaan te Mechelen op 22 april 2014

Frank Nobels

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2013
ÿþ'Voor-

behouder) aan het Belgisch

Staatsblad

" ~_~ " ~t ,

MOC12.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD3

19 -08- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDE 4" CHELEM

"1313 il

g1101

Ondernemingsnr : 0861.837:773

Benaming

(voluit) : Brouwgebouw Lamot

(verkort) : Lamot

Rechtsvorm : VZW

Zetei : Grote Markt 21; 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen - adreswijziging

Uitreksel uit het verslag van de algemene vergadering dd. 22 april 2013

De algemene vergadering nam kennis van het ontslag van dat leden van de vzw namen, automatisch

ontslag bij het beeindigen van hun mandaat als gemeenteraadslid

De algemene vergadering wordt als volgt samengestel;

Bennasser Farid, O, Van Kesbeeckstraat 4411, 2800 Mechelen, 74080-133581, 01/08/1974

BlavierFabienne, Battelsesteenweg 264, 2800 Mechelen, 790126-11889, 2610111979

Creyelman Frank, Wupstraat 34, 2812 Muizen, 10/08/1961

De Bie Marina, . Leopoldstraat 21/A, 2800 Mechelen, 610929-08697, 29/09/1961

De Nijn Bart, Tervuursesteenweg 299, 2800 Mechelen, 540620-04150, 20/06/1954

De Vleeshouwer Johan, Populierendreef 64, 2800 Mechelen, 830903-07787, 3/09/1983

Deleus Stefaan, Hombekerkouter 108, 2811 Mechelen, 711216 - 32591, 25/09/1971

Geypen Greet,Kruisveldstraat 28, 2800 Mechelen, 770115-01691, 15/01/1977

Hendrickx Marc, Leegheid 14, 2800 Mechelen, 680808-05327, 08/08/68

NobelsFrank, Berkenhofstraat 23, 2800 Mechelen, 51040703578, 07/04/51

SomersBart, Kapelseweg 159, 2811 Hombeek, 640512-11729, 12/05/1964

Van den Bossche Rita, Ontvoeringsplein 10 bus 102, 2800 Mechelen, 551212-37420, 12/12/19

De Algemene Vergadering duid volgende Raad van Bestuur aan;

Voorzitter: Nobels Frank, Berkenhofstraat 23, 2800 Mechelen, 51040703578, 07/04151

Ondervoorzitter: Hendrickx Marc, Leegheid 14,2800 Mechelen, 680808-05327, 08/08/68 Penningmeester:De Bie Marina,Leopoldstraat 21/A, 2800 Mechelen, 610929-08697, 29/09/1961 Secretaris: Deleus Stefaan, Hombekerkouter 108, 2811 Mechelen, 711216 - 32591, 25/09/1971 Bestuurder: De Nijn Bart, Tervuursesteenweg 299, 2800 Mechelen, 540620-04150, 20/06/1954 Bestuurder: Bennasser Farid, O, Van Kesbeeckstraat 4411, 2800 Mechelen, 74080-133581, 01/08/1974 Bestuurder: Blavier Fabienne, Battelsesteenweg 264, 2800 Mechelen, 790126-11889, 26/01/1979 Bestuurder: Creyelman Frank, Wupstraat 34, 2812 Muizen, 10/08/1961

De Algemene vergadering keurt de adréswijziging goed van vzw Brouwgebouw Lamot van Stadhuis, Grote Markt 21, 2800 Mechelen naar Lamot Congres- en Erfgoedcentrum, Van Beethovenstraat 8-10, 2800 Mechelen

Voor gelijkvormig afschrift

(get.) Frank Nobels

Voorzitter

.. :~" {s~,

Op de laatste blz. van Luík E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij- het-Belgiscli 8taa*sblard- - 28f6812013 ÿÿ~iiiirëxerctü Moniteur betgë

13/04/2015
ÿþ MOD 2.2

L ~-V--." ~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie . na neerlegging van de akte ter griffie

Hh11 fan i IY

NEERGELEGD

31 -03- 2015

i icC;t-i°i11iAl,tKK.n KOOPHANDEL.

ANTV~dEi~F~ wied, MECHELEN

Ondernemingsar : 0861.837.773

Benaming

(voluit) : Brouwgebouw Lamot vzw

(verkort) : Lamot

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Van Beethovenstraat 8/10, 2800 Mechelen

.Onderwerp akte : Benoemingen

De Algemene Vergadering aanvaardt Schepen Bjám Siffer (rijksregisternummer 77.09.17-021.82, Stuivenbergvaart 68 b2 2800 Mechelen) als lid van de algemene vergadering van Brouwgebouw Lamot vzw, met onthouding van Johan De Vleeshouwer

De Algemene vergadering van Brouwgebouw Lamot vzw vaardigt Schepen Bjdm Siffer (rijksregisternummer 77,09.17-021.82, Stuivenbergvaart 68 b2 2800 Mechelen)af naar de Raad van Bestuur en het dagelijks bestuur van Brouwgebouw Lamot vzw, met onthouding van Johan De Vleeshouwer.

Mechelen, 13 januari 2015

Bern Siffer

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting or organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BROUWGEBOUW LAMOT

Adresse
VAN BEETHOVENSTRAAT 8-10 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande